• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımla eltimin aldığı çamaşır makinası için teşekkür etmem gerekir mi?

değil çamaşır makinası evinize mandal alınsa teşekkür edilir. bunun için konu mu açılır?

O alindi bu alinmadi konularini niye herkesin icinde konusuyorsunuz ki? Siz kendi tarafiniza düsenleri halledin -ki halletmissiniz- nisanliniz da kendi tarafinin alacaklari organize etsin. Ne sacma herkesin ortasinda o ne zaman alinacak bu ne zaman gelecek... Bence nisanlinizin ailesi kendi iclerinde bu konuyu konusmuslar, kayninizla eltiniz de camasir makinesini üstlenmisler. Nisanlinizin da size bunu söyledigini sandiklari icin de lafi gecince o zaman hemen alalim demisler. Anneniz herseyinizi pesin aldi tamamladi diye karsi taraftandan da ayni davranisi beklemeyin. Ayrica herseyi annenize aldirmanizi da yadirgadim kusura bakmayin. Evlenecek aile kuracaksiniz, calisip biriktirip nisanlinizla beraber alsaydiniz esyanizi. Kimse de karisamazdi birseyinize. Tabi ki anne baba destegi maddi manevi önemli. Ama yetismeyince eksik kalinca destek ciksalar en güzeli. Ayrica eltinize niye soruyorsunuz ki davetiyede nasil yazdiniz diye. Yok mu evlenen arkadasiniz, bu forumda evlilik hazirliklariyla ilgili acilmis topikler var girip baksaydiniz ya.

Tesekkür etmeyecekseniz de kabul etmeyin hediyeyi.

bi zahmet teşekkür ediver arkadaşım.
düşünüp sizi masraftan kurtarmışlar.
zorunda değillerdi sonuçta.

selam kızlar

terbiyesiz aile terbiyesi almamış olarak değerlendirmişsiniz beni.

tabi buradan aile terbiyesi aldığımı size kanıtlayamam.

ancak teşekkürler yorumlar için biraz şımarıkça davrandığımı farkettim

yüzyüze geldiğimizde o gün beni yanlış anladınız diye olayı düzelticem. ama özür dilemem çünkü bir saygısızlık etmedim yanlış bir şey demedim.

ve yüzyüze kaynıma ve eltime beraber teşekkür edicem.

adımı ben atiyim bari.

selam kızlar

yüzyüze geldiğimizde o gün beni yanlış anladınız diye olayı düzelticem. ama özür dilemem çünkü bir saygısızlık etmedim yanlış bir şey demedim.

adımı ben atiyim bari.

Evet canım sonuçta doğru olan budur.
Allah nasip ederse bir aile olup uzunca süreleri beraber geçireceksiniz bu insanlarla .Baştan kırgınlıkların
yaşanmaması için çok büyük olaylarda yoksa ilk adımları atmanın bir zararı olmaz. Böylelikle sizi yanlış anladırlarsa
yada içlerinde kötü düşünceler bile barınıyor olsa insanları değiştirebilirsin.
Eltinede çok yüklenme Anlattıklarından ben çok büyük sorunlar göremedim
Sen içten gelecek şekilde ama teşekkürünü et Allah razı olsun de onlarda bu içtenliğe cevap vereceklerdir mutlaka

selam kızlar

adımı ben atiyim bari.

aile terbiyesi almışsın canım almamış değilsin ,öyle olsa bu adımı atmazdın ,afferim ,bak sana bir abla olarak söylüyorum ,anneye,ablaya ,kardeşe nazın geçerde ,ele geçmez unutma ,kötü başlamayın ,sonrası kötü oluyor emin ol ,mecbur aynı ortamlara giriyorsun laf olur söz olur ,sen haklı iken haksız olursun,kulağına gelir üzülürsün ,ben bunları yaşadım ,elimde olmayan sebepten oldu ,ben çok adım attım ama eltim kabul etmedi ,yeni gelin olacaklara hep söylerim ,elti kuma gibidir,batar insana ne kadar iyi olursa olsun ,bunun anahtarı alttan almak ,alttan alan sen ol ki terbiyeni bozma ,ha eltin kötü değil bu arada ,hani olurda diyorum evlendiğinde sorunlar yaşarsan ,ama gönül isterki kardeş gibi olun ..
sen et teşekkürünü ,nişanlında sevinir,büyüklük sende kalır ..

selam kızlar

adımı ben atiyim bari.

:46::46:
bak ne güzel düşünmüşsün canım..
eylül arkadaşın dediği gibi elti kuma gibidir çünkü ikinizde o ailenin oğullarına gelin geliyosunuz ve birbirinize farklı seyler yapıldıgında ona niye oldu bana olmadı gibi seyler mutlaka olur..

ayrıca sen aile terbiyesi görmemiş oldugunuda düşünmüyorum sadece bu işlerde acemisin derler ya hani işte sende öylesin yolun basındasın daha görüp göreceğin cok seyler olacak sen seviyeni her zaman korumaya bak ama yeri geldiğinde kusura bakmayı,özür dilerim gibi seyler söylemeyi ve hakkını aramayıda bıl tabiki:34:

Nasıl yani? Kesinlikle sana yaptıkları çok ayıp olmuş bir daha görüşmemeli ve aranıza mesafe koymalısın!!! Ayrıca kurutmalı falan olsa belki teşekkür edilebilir ama düz çamaşır makinesi ise resmen bu size hakaret demektir. :1: Niye teşekkür edecekmişsin ki canım hem sana çamaşır makinesı almışlar sen hem de bunun üstüne teşekkür mü edecekmişsin? :9:

Yahu herseyide boyle mecburi gormeyin.ben bekarken erkek lardesim evleniyordu.onun salon koltuk takimini utusunui aldim.calisiyordum.rahat odedim.daha yeni bitecek taksitleri.yengemiz olacak dusunceli bir kuru tesekkur etseydi ne kadar hosuma giderdi.bi yerlerinden bisey eksilmezdi.
Adamlar masraf yapip ev hediyesi almis size bi kuru tesekkuru cok gorup soruyorsunuz birde.

Nasıl yani? Kesinlikle sana yaptıkları çok ayıp olmuş bir daha görüşmemeli ve aranıza mesafe koymalısın!!! Ayrıca kurutmalı falan olsa belki teşekkür edilebilir ama düz çamaşır makinesi ise resmen bu size hakaret demektir. :1: Niye teşekkür edecekmişsin ki canım hem sana çamaşır makinesı almışlar sen hem de bunun üstüne teşekkür mü edecekmişsin? :9:

ay çok güldüm yaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))

selam kızlar

adımı ben atiyim bari.

Bence sana da yakışan bu olacak özür dilemene gerek yok tabi ki de en azından yanlış anlaşıldığını anlat, sonuçta eltin bu artık ömrün onlarla geçecek, elinden geldiğince iyi geçinmeye bak tabi kendini ezdirmeden :6:

Benim kayınvalidem bana beyaz eşya aldı, ilk iki taksidini ödedi, sonra 1 sene daha taksit biz ödedik. Teşekkür etmem gerekir mi :1:

Bence siz edin ama. Sonuçta hepsini ödemeleri bile önemli...

öylesine açılmış sanki konu tabi ki teşekkür edilmeli eşiniz etmiş olsa bile ayrıca teşekkür etmelisiniz yani...
anne babalar da alır tabi aldıkları herşeye ayrı ayrı teşekkür edilmeyebilir belki sonuçta anne çocuğuna çeyiz yapar adettendir ama abi yenge almak zorunda değildir bence düğün hazırlığından dolayı biraz stres yapmışsınız gereksiz yere kafaya takmışsınız...

Elitim benim ütümü alır kullanır verirken de o değil ben tşk ederim :)) alışkanlık otomatikman bişey alınca tşk ederim diyorum. Hatta bi keresinde dolmuş ta arkadan biri para uzattı tşk ederim deyip one doğru uzattım bende...sanki cebime kalacak :)) sonradan düşüyo jeton

Bayıldım gnnrkcy :)))

kızlar ben teşekkür ettim
kaynıma ve eltime beraber yüzyüze. eltim de bi düzeldi ki sormayın :) gözümün içine içine bakıyo :)

Her hediye için teşekkür edilir zaten
Ki düşünüp koca çamaşır makinesini hediye etmişler, edilmeli tabi ama neden sordunuz anlamadım
Küs müsünüz yoksa sadece nişanlım teşekkür etsin yeter mi diyosunuz ?

Hımm açıklamayı da okudum da
Yine de doğru bulmadım
Elti ne yapıyosa yapsın
Kaynın düşünmüştür zaten kardeşine hediye almayı
Teşekkür edilir normalde de istemiyosan etme

Gerçi diğerine baktım etmişsin
Tatlıya da bağlanmış
Bence biz kadınlar fazla vesveseliyiz ben bunu dedim o bunu sandı bana böyle davrandı vs... fazla büyütüyoruz herşeyi

Son düzenleme:
Bunun İçin Konu Açman O Kadar Saçma ki Ne Gibi Zorunluluğu Var Sana Çamaşır Makinası Almakla Eltinlerin Kim Bu Zamanda Böle Düğün Hediyesi Alır Bide Teşekkür Etmelimiyim Diyorsun Eee Bir Zahmet Ediver :ssz::37: Ya Küslük Söz Konusu Değil Bence Yoksa Neden Alınsın Makina Bu Yani Basit Bişiy Değil

Back
X