kaynınıza maddi yardım yapar mısınız?

Çizgin net olsun .
Ohhh hanım bacımız yan gelsın yatsın sen sabahın karalığın çık akşamın karanlıgında gel hemde onlara para yedir.
para vemek istemeyince kıskanc damgası yiyorum. vermeyide düşünmüyorum merak ettim fikirlerinizi demekki haklıymısım bnde :) onlar ne derse desin

arabamızda var şükür durumumuz iyileştikçe eltim kaynama baskı yapıo biz alamıoz yapamıoz diye kaynanam o baskıdan dolayıda triplenio olabilir.

Bende acimiyorum,acimamda. Kim sabahın köründe daha hava aydinlanmamisken bu soğukta yatağından çıkmak ister ki ? Ben her gün milletin bi yerinde pireler ucusuyorken yola dusunuyorsam yerim o fakirligi... Herkes o paralar havadan geliyor sanıyor. Kimsenin zorlugundan haberi yok.

çok sevdiğin bir sözü söyleyecem sana umarım dikkate alırsın

VERİMİ KÖTÜ OLAYIM VERMEDEN Mİ KÖTÜ OLAYIM

sen karar verecen versen geri alamıyacan istersen senden kötüsü olmayacak üstüne yatacaklar ,

en iyisi vermeden kötü olmak ,

hee bu arada ben verdim kötü oldum

İlk evlendiğim zamanlar benzer bir beklenti içinde olduğunu gördüm kv ve kp min( eşimin kardeşi asla istemez, ama verirsen kabul eder diye tahmin ediyorum, günahını almayayım)

Direk eşime böyle bir şeye gönlümün razı olmayacağını söyledim. Elbette eşimin kendi kazandığı paradır karışmam, ama sebebi ile birlikte açıkladım. Eşini çalıştırmıyor kardeşi, böyle bir durumda benim çalışıp kazandığımdan zaten asla vermem, eşim kendi maaşından verirse de ben de kendi maaşımı ayırırım.

Nitekim eşim de hak verdi ve konu açılmadan kapandı.

para vemek istemeyince kıskanc damgası yiyorum. vermeyide düşünmüyorum merak ettim fikirlerinizi demekki haklıymısım bnde :) onlar ne derse desin
Kendi alin terini baskalarina yedirmeyince mi kıskanç olunuyormus? Daha ne saçmalıklar duyacagiz acaba?
Ozel bir durum vardir yardımcı olunur. Ama ne alaka birine böyle sponsor olmak?
Kayinvalideye ne oluyor ayrica?

Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.

Bizim duruma benzer bir durum.
Açık açık istenmiyor ama KV falan arada ima etmiyor değil. Ben şu an çalışmıyorum ama çalışmaya başlayacağım nasipse yakın zamanda. O zaman durum değişir mi bilmiyorum. Ama acil bir ihtiyaç dışında yardım etme taraftarı değilim. Kusura bakmasın ama elti de çalışacak

Kıskançlıkla ne ilgisi varmış. Kendi alınterinizle kazandığınız parayı mı kıskanıyormuşsunuz? Verirseniz enayi olursunuz. Bi de utanmadan mirasa konmak istiyormuş elti.

Etmeyin tabiki . Girsin çalışsın yan gelip yatacağina.
Hiç utanmalarida yok hem çalışmak istemeyip hemde siz hakkınız olan mirası aldınız diye konuşmamak nedir ya ?

Gururundan çalışmıyormuş ama söz konusu elti.
Ve evet bize ne de, para da beklemesin o zaman.

onların aile anlayışına göre kadın çalışmazmış . yoksa sağlık sorunu yok,olsa zaten buraya yazmam para versem yaptığım iyiliğide anlatmam

eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
Ne demek tripleniyo ya biz siz bilmiyor muyuz onun gibi evde oturmayı, herkes emeğinin karşılığını alır kusura bakmasın bi yavaş olsun yani. Mirastaki payın hepsini de alabilirdiniz vicdan yapıp yarıya indirmişsiniz ne bekliyordu hibe mi edecektiniz, ben anlamıyorum ya bu kafayı lüks evde oturabilirsiniz bilmem kaç model luks arabalara da binebilirsiniz alnınızın teriyle hak ediyorsunuz hepsini de kıskanmış nedir yahu sanki gökten zembille iniyor o paralar. Totoyu devir yat sonra da ya rabbi hep bana hep bana de. Hiç taviz vermeyin valla çok istiyorsa girer bir ise çalışır o da hak eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…