- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
para vemek istemeyince kıskanc damgası yiyorum. vermeyide düşünmüyorum merak ettim fikirlerinizi demekki haklıymısım bnde :) onlar ne derse desinÇizgin net olsun .
Ohhh hanım bacımız yan gelsın yatsın sen sabahın karalığın çık akşamın karanlıgında gel hemde onlara para yedir.
Sen bildiğinden asla şaşma.para vemek istemeyince kıskanc damgası yiyorum. vermeyide düşünmüyorum merak ettim fikirlerinizi demekki haklıymısım bnde :) onlar ne derse desin
arabamızda var şükür durumumuz iyileştikçe eltim kaynama baskı yapıo biz alamıoz yapamıoz diye kaynanam o baskıdan dolayıda triplenio olabilir.Ben vermezdim acikcasi hastalik olmus o ayri. Calismak kolay mi hele bir bayan icin kendi emeklerinizle almissiniz yapmissinz kimse hak iddia etmemeli hele kaynananiz kim oluyor ki karissin bir defa basladi mi bu isin sonu gelmez. Bence musade etmeyin gerekirse bir araba taksiti yapin kimsenin sizden beklentisi olmasin nacizane fikrim.
Bende acimiyorum,acimamda. Kim sabahın köründe daha hava aydinlanmamisken bu soğukta yatağından çıkmak ister ki ? Ben her gün milletin bi yerinde pireler ucusuyorken yola dusunuyorsam yerim o fakirligi... Herkes o paralar havadan geliyor sanıyor. Kimsenin zorlugundan haberi yok.Bizim buralarda bir laf var "Malamat" olmak diye:) işte bugün işe giderken resmen malamat oldum ıslandım, trafikle mücadele ettim.ayaklarım su içinde kaldı. Ne için üç kuruş için. Ben kendimi ve benim gibi kadınları görünce çalışmayan ama durumu kötü olanlara acıyamıyorum malesef
onlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerindehem niye çalışmıyor bu elti hanım
kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
Kendi alin terini baskalarina yedirmeyince mi kıskanç olunuyormus? Daha ne saçmalıklar duyacagiz acaba?para vemek istemeyince kıskanc damgası yiyorum. vermeyide düşünmüyorum merak ettim fikirlerinizi demekki haklıymısım bnde :) onlar ne derse desin
O zaman çalıştırmayanlar yardım etsin canım sen tereddüte düşmeonlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde
onlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde
Kıskançlıkla ne ilgisi varmış. Kendi alınterinizle kazandığınız parayı mı kıskanıyormuşsunuz? Verirseniz enayi olursunuz. Bi de utanmadan mirasa konmak istiyormuş elti.para vemek istemeyince kıskanc damgası yiyorum. vermeyide düşünmüyorum merak ettim fikirlerinizi demekki haklıymısım bnde :) onlar ne derse desin
Gururundan çalışmıyormuş ama söz konusu elti.Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
onların aile anlayışına göre kadın çalışmazmış . yoksa sağlık sorunu yok,olsa zaten buraya yazmam para versem yaptığım iyiliğide anlatmamHepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Ne demek tripleniyo ya biz siz bilmiyor muyuz onun gibi evde oturmayı, herkes emeğinin karşılığını alır kusura bakmasın bi yavaş olsun yani. Mirastaki payın hepsini de alabilirdiniz vicdan yapıp yarıya indirmişsiniz ne bekliyordu hibe mi edecektiniz, ben anlamıyorum ya bu kafayı lüks evde oturabilirsiniz bilmem kaç model luks arabalara da binebilirsiniz alnınızın teriyle hak ediyorsunuz hepsini de kıskanmış nedir yahu sanki gökten zembille iniyor o paralar. Totoyu devir yat sonra da ya rabbi hep bana hep bana de. Hiç taviz vermeyin valla çok istiyorsa girer bir ise çalışır o da hak eder.eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?