kaynınıza maddi yardım yapar mısınız?

Sizi de anladım . yardım edip etmemek size kalmış. Sürekli de istemezler zannedersem. Ufak tefek bişiler alırsanız hem size zor olmaz hem karşıdakine. Ben hiç bir zaman demedim kaynım yardı etti diye eltim yardım etti bize o istemesiydi kaynım yardım edemezdi. İpin ucunu kaçırmadan ilişkinize bakarak yardım edin. Baktınız yaralanıyor sunum kesersiniz. Buradaki bayanların. Sizi gazlamasına izin vermeyin. Herkes çalışamıyor. Çocukda var

eşimde bnle hemfikir şükür

çalışmak istemiyor yoksa iş hazır inanınki

Kayinvalide bunun icin trip atiyorsa inadina yardim etmem zaten. Ayrica mirastan gelen evleri varmis ne guzel.kira odemiyorlar en azindan.

Eşi calismayip ustune 4.cocugu dusunen, 3 aylik kirasini odeyemeyip/odemeyip ama 20bin tl kredi cekip araba alabilen bir model de bizde var. Bir kereye mahsus borc istendi verdik. Boyle insanlara cok kiziyorum bu yuzden bir daha tekrarlanirsa tavrimi koymaya calisirim diye dusunuyorum. Bence siz de verdirtmeyin. Birileri ayagini yorganina gore uzatamiyor diye borc vermek zorunda degil kimse.

İste kaynana ağzını açtığı anda başlayacaksın. Sen onları bastıracaksın. Arada da üstümde bir ağırlık var. Hep nazardan oluyor dersin. Elti de payına düşeni alir.
hemfikiriz böle seler yapıorum bir hayırlı olsun bile çok gördüler arabmıza falan. kıskanç insanlar başkasında bişe gördüklerinde iyi temennide bulunmak yerine burun kıvırırlarmış dedim kekeleyen oldu öle bi alınıyolar ki ama yinede iyi niyetli olmaya çalışıyorum.

5 çocuk yapıp eltinizden yardım alacağınıza daha az çocuk yapıp çalışmayı deneyebilirdiniz.
Bu kadar tepki vermeniz tamamiyle aldığınız yardım hasebiyle burada yapılan yorumların kaniniza dokunmasi.
Dua edin eltinize zaten ediyormussunuz

Ben zaten öğretmenim ücretsiz izindeyim uzun zamandır. Kaç tane çocuk yapacağımıda size soracak değilim. İlk üçüz sonrada ikiz oldu. Rabbim böyle nasip etti. Eltime yardım edin de demedik hiç bir zaman kendi insanlığı allah razı olsun.

Evde bir mantı açıp satmak,bir kek yapmak zor değil. 60 yaşında yaşlı,hasta insanlar çalışıyorken ben çalışamam gurur meselesi diyen kadını mı savunalım? Konu sahibesine yazık değil mi? Anası,babası okuyup adam olsun da elalemin evde yatan karılarına baksın diye mi yetiştirdi? Ayrıca eş ailesi değil, hazırı yiyen elti

Kaynima değil ama yeğenime yardım ederim. Harçlık veririm. Siz de çocukları varsa arada bir alışverişe götürüp ihtiyaçlarını alabilirsiniz.

İyi bi konumdaysaniz kayniniza daha iyi imkanli bir iş sağlayabilirsiniz. Acil durumlarda tabi borç verilebilir ama maaşa bağlamak tabiki olmaz. Eşide sağlık problemi vs yoksa çalışsın..

Yo etmezdım .
Karısı oturcagına çalışsın .
ben köpek gbi çalışcam paramı başkasına mı yedırcem .
Bşka?
Köpek gibi çalışmak falan çok rahatsız edici bir üslup. Kimse calisiyor veya çalışmıyor diye köpek gibi olmuyor. Evde oturan kadının hayatı da kolay değil. Hatta kurumsal bir firma da calisan ya da memur olan bir kadının yaşamı çoğu zaman evde oturan bir kadına göre çok daha avantajlı.

Neyse konu sahibi, sağlık vs gibi ehemmiyetli durumlar dışında yardım etmenize bence gerek yok

Takıldığın yer için bravo

Ha birde halam zengindi. Depremden sonra kendi evimizi satmak zorunda kalmıştık. Kiraya çıkacaktık. Babam annemden habersiz halama gidip evlerinden birini kiralık istemiş vermemiş. Parasıyla oturmasına musade etmemiş. Bu kadar da katı olmayın, insan ciddi anlamda içerliyor. En azından çocuk varsa onların eğitim ve sağlık masraflarını karşılayabilirsiniz

tabikide yardım ederdim. bunlar kardeş. eger kayniniz kıymet bilen biriyse nankörlük yapmicak biriyse fazla fazla yardım ederdim hem de. soyle ki para verip bunun kiymetini bilmeyen insana zaten kimsenin içinden gelmez ne demek istedigimi tam anlatamıyorum ama umarım anlarsınız ne demek istedigimi

Yaa şu Coca Cola araştırmasında güzel tespitler vardı aslında. O da buna örnek konulardan. Calisan kadin kendini 1 adim onde goruyor erkeklerin dunyasina girmis orada zor da olsa tutunmus gibi. Çalışmak veya calışamamak çok da önemli değil aslında. Kadın evde otursa da çalışsa da sürekli bir değer üretiyor aslında.

iyi de sizden talebi olmamış ki elti ve kaynınızın.
valideniz de kendi kendine talep ediyor.
üstelik hakkınıza düşen mirasdan bile hakkınızı almışsınız daha neyin sorgulaması.
kadın çalışır çalışmaz herkesin özgür kararıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…