- 26 Ocak 2015
- 445
- 496
- 103
- 40
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
ne güzelmiş kıskançlık yok bn daha evlenirken sorunluydu eltim . Kaynanam bana aldığı çoğu şeyde aman o duymasın dedi. Eltimin eşyalarını penceren aşağı atmasından korktu böyle başlayan bir ilişki ve bnden beklenti ::)
eşimde bnle hemfikir şükürÇok haklısınız hele de çalışmamayı gururla açıklıyosa katmerli haklı oluyorsunuz:)
Yaptığı çok ayıp iğrenç tam bir bedavacı.
Eşinizin tutumu da önemli tabiiki o ne diyor?
He bi de kayınvalidenize ben çalışıyoken o niye çalışmıyo dediğinizde ne cevap veriyor?
İste kaynana ağzını açtığı anda başlayacaksın. Sen onları bastıracaksın. Arada da üstümde bir ağırlık var. Hep nazardan oluyor dersin. Elti de payına düşeni alir.inan aynen bunları diyorum.
çalışmak istemiyor yoksa iş hazır inanınkiSizi de anladım . yardım edip etmemek size kalmış. Sürekli de istemezler zannedersem. Ufak tefek bişiler alırsanız hem size zor olmaz hem karşıdakine. Ben hiç bir zaman demedim kaynım yardı etti diye eltim yardım etti bize o istemesiydi kaynım yardım edemezdi. İpin ucunu kaçırmadan ilişkinize bakarak yardım edin. Baktınız yaralanıyor sunum kesersiniz. Buradaki bayanların. Sizi gazlamasına izin vermeyin. Herkes çalışamıyor. Çocukda var
hemfikiriz böle seler yapıorum bir hayırlı olsun bile çok gördüler arabmıza falan. kıskanç insanlar başkasında bişe gördüklerinde iyi temennide bulunmak yerine burun kıvırırlarmış dedim kekeleyen oldu öle bi alınıyolar ki ama yinede iyi niyetli olmaya çalışıyorum.İste kaynana ağzını açtığı anda başlayacaksın. Sen onları bastıracaksın. Arada da üstümde bir ağırlık var. Hep nazardan oluyor dersin. Elti de payına düşeni alir.
5 çocuk yapıp eltinizden yardım alacağınıza daha az çocuk yapıp çalışmayı deneyebilirdiniz.Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Ben zaten öğretmenim ücretsiz izindeyim uzun zamandır. Kaç tane çocuk yapacağımıda size soracak değilim. İlk üçüz sonrada ikiz oldu. Rabbim böyle nasip etti. Eltime yardım edin de demedik hiç bir zaman kendi insanlığı allah razı olsun.5 çocuk yapıp eltinizden yardım alacağınıza daha az çocuk yapıp çalışmayı deneyebilirdiniz.
Bu kadar tepki vermeniz tamamiyle aldığınız yardım hasebiyle burada yapılan yorumların kaniniza dokunmasi.
Dua edin eltinize zaten ediyormussunuz
Evde bir mantı açıp satmak,bir kek yapmak zor değil. 60 yaşında yaşlı,hasta insanlar çalışıyorken ben çalışamam gurur meselesi diyen kadını mı savunalım? Konu sahibesine yazık değil mi? Anası,babası okuyup adam olsun da elalemin evde yatan karılarına baksın diye mi yetiştirdi? Ayrıca eş ailesi değil, hazırı yiyen eltiHepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Köpek gibi çalışmak falan çok rahatsız edici bir üslup. Kimse calisiyor veya çalışmıyor diye köpek gibi olmuyor. Evde oturan kadının hayatı da kolay değil. Hatta kurumsal bir firma da calisan ya da memur olan bir kadının yaşamı çoğu zaman evde oturan bir kadına göre çok daha avantajlı.Yo etmezdım .
Karısı oturcagına çalışsın .
ben köpek gbi çalışcam paramı başkasına mı yedırcem .
Bşka?
Takıldığın yer için bravoKöpek gibi çalışmak falan çok rahatsız edici bir üslup. Kimse calisiyor veya çalışmıyor diye köpek gibi olmuyor. Evde oturan kadının hayatı da kolay değil. Hatta kurumsal bir firma da calisan ya da memur olan bir kadının yaşamı çoğu zaman evde oturan bir kadına göre çok daha avantajlı.
Neyse konu sahibi, sağlık vs gibi ehemmiyetli durumlar dışında yardım etmenize bence gerek yok
tabikide yardım ederdim. bunlar kardeş. eger kayniniz kıymet bilen biriyse nankörlük yapmicak biriyse fazla fazla yardım ederdim hem de. soyle ki para verip bunun kiymetini bilmeyen insana zaten kimsenin içinden gelmez ne demek istedigimi tam anlatamıyorum ama umarım anlarsınız ne demek istedigimikızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?