kaynınıza maddi yardım yapar mısınız?

ceylin0033cte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
233
144
53
33
kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.

İt gibi çalışıom ben. Asla çalışmayan birine yardım etmezdim. Çok kötü sağlık sorunu olur, icralık olur borç olarak verilir. Ama onları maaşa bağlamak neyin nesi?Gitsin çalışsın canım. Sen nasıl çalışıosan. Biz anamızın karnında çalışmayı öğrenmedik heralde

Yo etmezdım .
Karısı oturcagına çalışsın .
ben köpek gbi çalışcam paramı başkasına mı yedırcem .
Bşka?
bende her zmn laf arasında bunu diyorum. onlar eski evde oturuo daha az maas alıo diye vicdan azabı çekio . Bizim evimiz daha lüks ama buna bende katkı sağlıyorum ikimiz çalıştığımız için durumumuz iyi . evini yaptırmak istiosa ya senelerce birlicek yada kendide çalıssın hemn yaptrsın diyorum vicdan yapmasın diye

Karısı çalışsın,o evde rahat rahat otursun diye mi çalışıyorsunuz?

Zor gün olur eyvallah ama diğer türlüsüne asla müsade etmem. Ben bilmiyor muyum aksama kadar popomu devirip yatmayi ? Ne derdim varda sabah 7de yollara düşüyorum ? O kadar zordalarsa eltiniz girsin bir ise. Yattigin yerden tabi gecinmek zor gelir.Size güvenip evlenmedilerya. Herkes baksın basının çaresine.

Bizim buralarda bir laf var "Malamat" olmak diye:) işte bugün işe giderken resmen malamat oldum ıslandım, trafikle mücadele ettim.ayaklarım su içinde kaldı. Ne için üç kuruş için. Ben kendimi ve benim gibi kadınları görünce çalışmayan ama durumu kötü olanlara acıyamıyorum malesef

eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo

Çizgin net olsun .
Ohhh hanım bacımız yan gelsın yatsın sen sabahın karalığın çık akşamın karanlıgında gel hemde onlara para yedir.

eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
Ona mı sorulacakmış? Miras bırakan kişiyle beraber mi kazanmış elti hanım? Ayrıca neden çalışmıyor? Mesleği mi yok,rahatlıktan mı,çocuğu mu var?

zorunlu sebep dısında yardım etmezdim
ben kadın olarak calısıyorsam onlar da gecınemıyorsa eşi çalışsın
sen de etme

Ben vermezdim acikcasi hastalik olmus o ayri. Calismak kolay mi hele bir bayan icin kendi emeklerinizle almissiniz yapmissinz kimse hak iddia etmemeli hele kaynananiz kim oluyor ki karissin bir defa basladi mi bu isin sonu gelmez. Bence musade etmeyin gerekirse bir araba taksiti yapin kimsenin sizden beklentisi olmasin nacizane fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…