- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Durumumuz daha kötü kelimesinin arkasına sığınıo hep. En azından bir evleri var kirada olan ne yapsın kaynanmda gözlerini açar inş onların çocukları var bizim henüz olmadı torunuma acıyorum deyip duruo. Biz evi aldığımız gün küstü eltim.Etmeyin tabiki . Girsin çalışsın yan gelip yatacağina.
Hiç utanmalarida yok hem çalışmak istemeyip hemde siz hakkınız olan mirası aldınız diye konuşmamak nedir ya ?
Ne münasebet ya siz çalışıp evinizi almışsınız ne hakları var küsmeye.Durumumuz daha kötü kelimesinin arkasına sığınıo hep. En azından bir evleri var kirada olan ne yapsın kaynanmda gözlerini açar inş onların çocukları var bizim henüz olmadı torunuma acıyorum deyip duruo. Biz evi aldığımız gün küstü.
Benim kardeşimin de durumu çok iyi değil ama eşi de çalışıyor. Hayat müşterek ve birbirlerine destek oluyorlar. Öyle beceri meceri işi değil girdiler bir fabrikaya asgari ücretle çalışıyorlar. Kimseye de muhtaç değiller. Kimseden de bir beklentileri yok.Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
onların aile anlayışına göre kadın çalışmazmış . yoksa sağlık sorunu yok,olsa zaten buraya yazmam para versem yaptığım iyiliğide anlatmam
Başkasının kazandığına nazar etmek ne meselesi ? Göz hakkımıymışonlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde
kaynanam ilk evlendiğimizde bizede çok yardım etti maddi hem manevi olarak iyi niyetli aslında .bana zararı dediğiniz gibi psikolojik o vermemizi içten içe istesede vermem küsersede kendi bilirNe münasebet ya siz çalışıp evinizi almışsınız ne hakları var küsmeye.
Kesin ilişkinizi kaynananızlada psikolojik şiddet resmen .
Durumu daha kötüyse çalışsın.
Valla beneden şahsen kaynimi seviyorum iyi bi insan lux için yardım etmem ama arada bi ne bilim ufak TeFek mutfak masrafini sürekli değil ama arada bi karsilardim. Sağlık ve eğitim için de dusünmez ederdimkızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
Kusura bakmayın ama alanınızda "enayi" yazmadığına göre tabiki yardım etmeyin.kaynanam ilk evlendiğimizde bizede çok yardım etti maddi hem manevi olarak iyi niyetli aslında .bana zararı dediğiniz gibi psikolojik o vermemizi içten içe istesede vermem küsersede kendi bilir
Bizim sadece eşimin maaşı 5 binden fazla. Ben uzunca zamandır ücretsiz izindeyim. 5 tanede çocuğum var. Kaynımlarda eltimle beraber maaş toplamları 4.5 bin. 2 tanede çocukları var. Ben çalışmıyorum parada yetmez diye yardım ettiler. Allah razı olsun darda kalmadım hiç. İyilikler unutulmaz gün olur devran döner. Eltim başımın tacı. Allah cenneti cemalini nasip etsin.onların aile anlayışına göre kadın çalışmazmış . yoksa sağlık sorunu yok,olsa zaten buraya yazmam para versem yaptığım iyiliğide anlatmam
Çok haklısınız hele de çalışmamayı gururla açıklıyosa katmerli haklı oluyorsunuz:)onlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde
ne güzelmiş kıskançlık yok bn daha evlenirken sorunluydu eltim . Kaynanam bana aldığı çoğu şeyde aman o duymasın dedi. Eltimin eşyalarını penceren aşağı atmasından korktu böyle başlayan bir ilişki ve bnden beklenti ::)Bizim sadece eşimin maaşı 5 binden fazla. Ben uzunca zamandır ücretsiz izindeyim. 5 tanede çocuğum var. Kaynımlarda eltimle beraber maaş toplamları 4.5 bin. 2 tanede çocukları var. Ben çalışmıyorum parada yetmez diye yardım ettiler. Allah razı olsun darda kalmadım hiç. İyilikler unutulmaz gün olur devran döner. Eltim başımın tacı. Allah cenneti cemalini nasip etsin.
inan aynen bunları diyorum.Kaynananiz ne zaman durumları kötü diye lafa başlarsa sende, ben çalışmasam böyle evimiz olmazdı. Bu zamanda iki kişi calismayinca olmuyor. Ben evde oturmayı bilmiyormuyum. Yardım edecek kadar parası varsa kocamın bende işten çıkıp evde oturayim de. Eltinde az ötede çatlasın.
Cok zor durumda ise ben dayanamam yardim ederim.kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
aile yapılarında çalışma yokmuş kaynamnamda kabul etmiş durumdaÇok haklısınız hele de çalışmamayı gururla açıklıyosa katmerli haklı oluyorsunuz:)
Yaptığı çok ayıp iğrenç tam bir bedavacı.
Eşinizin tutumu da önemli tabiiki o ne diyor?
He bi de kayınvalidenize ben çalışıyoken o niye çalışmıyo dediğinizde ne cevap veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?