Kaynpeder bir yere gitmenize karyor mu?

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
arkadaşlar şuan sinirden patlamak üzereyim az önce kayınpeder benimle konuştu geçen nornmal olarak annemlere gittim annemle aramızda 1 saat var neyse şuan 3 yıllık evliyim şimdi bana diyoki bundan sonra tek biyere gidemezsin annenlere gideceksen baban alsın getirsin diyo kocam daha bişi dememiş bana şimdi azarlar gibi böle dedi eşim gelsin akşam konuşcam bakalım onun fikri ne bende dedim ki eşim bana bişi demiyo dedim aman işte burda kural böyle ben yaşadığım süre böle olcak bak kayınvaliden bunca yıl tek bi yere gitmişmi dicektim ben o değilim diye kadın kısmısı evde oturur falan filan zor tuttum kendimi saygısız olmak istemedim ALLAHIM sen bana sabır ver yarabbim zaten psikolojim kötü bebek hasretinden bunalımdayım kendimi dışarlara atmak istiyorum şuan kendimi köle gibi hapiste hissediyorum eşiminde kendi işi olduğu için çok geç geliyo erken gidiyo bi yere gidemiyoruz sizsiz olun sakın altlı üstlü oturmayın çok zor çok zor sizce napmalıyım arkadaşlar benim için önemli olan eşimin lafı o ne derse onu yapıcam sonuçta biz bireyiz kaç yaşında insanlarız onları bağımlı olmak zorunda değliz ben böyle düşünüyorum arkadaşlar yazımı sabırla okuyup cevaplarsanız çok sevinirim çok teşekkürler

eşinle konuş sakın yüz verme..
nedemek tek başına gidemessin..kölemisin sen yoksa özürlümü töbe töbe
sakın buna karıştırma yüz verme...
eşin izin verdikten sonra kimse karışamaz
ayrıca ailenin yanına gidiyosun hele buna kimse karışamaz..

Haklisin....esinle bu konuda herhangi bir sorunun olmadiktan sonra Kayinpederin hicte karismamali...:delphin:

Önce bir esinle konus, aksam geldiginde olayi onada anlat....sonrada o babasi ile konussun!!
:kahve:

Sizi savunacak ve sizin yanınızda olacak kişi eşiniz.Boşyere siz asla kötü olmayın gereken cevabı eşiniz versin onlara.

tatilin 1 günü çıktık yola gelirkende akrabalara ugrayacaz eşimin zıırrrr cep teli oraya gitmeyin niye diyosun
onlara kırılmışmış 150 km yaptık gidelim diye dönün gelin diyo neyse 2.tel geldi 10 dakka sonra istiyosan git ama ben istemiyom gidene kadar köpürdüm yılda 15 gün izin ilk gün b.k gibi oldum sinirden aglıyodum o kadar yolu 2.5 yaşındaki bebekle git sonra kayın babamın gönlü olsun diye ugrama resmen salaklaşıyolar. biraz öncede kocam babasının yanına burda kalacam ne yapparsan yap dedi gene ben sinirden coştum allahım bu ne yaaaa kabusss artı kaynana o da ayrı bir dert

yüz verme diyecem ama olmuyo sinirden ölececegiz ama genede gıkımız çıkmıcak ya bu deveyi güdecez ya cekip gidecegiz sıkma canını olacana varıyo her şey

Benim kayınpederim böyle bir şey dese idi ilk diyeceğim şey böyle bir zorunluluğa beni sokarsanız bu kurala uyacak gelin de aramanız gerekecek kusura bakmayın evime de gelmişse söyleyecek başka birşeyiniz yoksa gidebilirsiniz der kibarca kovardım açıkçası herkes haddini bilsin adama bak sanki kocanmış gibi sana sınır belirlemeye çalışıyor.:olmaz:

Umarım eşin babasının aklına uyan biri değildir. Sana destek olur.

ne alaka kayınpeder ya eşin ne derse o bence akşam mutlaka konuşmalısın eşinle bunu
benimde nşanlımın babası bana giyecek bişi bulamadınmı bunu giydin demişti birkeresinde sırtı açık bir bluz giymiştim aşkım ben ağzımı açmadan lafı yapıştırdı ben karışmıorum sana ne oluo baba dedi ogunden sonra bişi diyemio :olmaz:

bana da kayın pederim bir kere neden oje sürüyosun dedi;namaz kılsan bende sevdigim için dedim;hoş geliyor gözüme;bir kerede onların memleketteyken gezmeye gitmemize karıştı ev kocaman bahçeli burda oturun dedi bende tatlı sert 'şimdi gezmicem ne zaaman gezicem yaşlanınca mı dedim'
valla bunlar dışında bikaç şeyv daha oldu ama ben hep terbiyeli bi şekilde cevap verdim..ama arkadasım bende senin gibi altlı üstlü yaşasaydım çok sorun çıkacaktı belli;bu yüzden eşimde bende ikimizin ailesindende uzak bir yerde yasamayı tercih ettik..kafamız çok rahat..eşinin sana desteği çok önemli bu anlamda..umarım düzelir..

eşinle konuş.. hatta ona sen rahatsız oluyorsun da böyle birşeyi babana mı söyletiyorsun diye sor...

o da eğer karşı ise babasına gidip konuşacak böyle birşeye izin vermeyecektir.

yüz vermeyin yaptıkları yanlış..

onlar bekci degil.....sizde esir degilsiniz ...herkes kendinden sorumludur....kimsenin kimseye kural koymak gibi bi lüksü yok... :umursamaz:heleki esiniz bile bu konu hakkinda bisey demiyorken....
esinizle konusun ilk önce....daha sonra ne yapacaginiza karar verin...tabiki büyügünüz biyerde sayginizi ne olursa olsun kaybetmeyin.... ama kendinizdende ödün vermeyinn....yasakkelime.
siz. ne kadar yüz verirseniz okadar astar isterler. cünkü......

eskiler ne gördülerse onu uygulamaya çalışıyorlar ama
devir değişti artık bunu anlayamıyorlar
arkadaşların da dediği gibi eşinle konuş ama
sürekli bir arada olduğunuz için dekayınpederine karşı ters davranma bence
bırak eşin halletsin
sonuçta sen eşinden daha çok vakit geçiriyorsundur onlarla

eşinle konuş.. hatta ona sen rahatsız oluyorsun da böyle birşeyi babana mı söyletiyorsun diye sor...

o da eğer karşı ise babasına gidip konuşacak böyle birşeye izin vermeyecektir.

yüz vermeyin yaptıkları yanlış..

ne münasebet ya nasıl kaırşabilir eşiniz varken...aslında saygı diyoruz susuyoruz bazen böle şeylerede,, tek cevap senmisin benim kocam?? olcakda işte neyse hadi susuyoz kocalarımızın hatrına,,,yaban cı yerde değilki ailene gidiyosun sonuçta...eşinle konuşta bari evet o versin cevabı :delphin:

bizde altılıustlu oturuyoruz ama bn hiç karıştırmam kendime eşim izin verdikten sonra onane gitsin kendi karısına yapsın ne yapcanı canım sakın karıştırtma kendine

Ben olsam...
Yetişkin bir insan olduğumu ve istediğim yere kendim gidebileceğimi söylerdim..
Ne diyeyim Ben sizin kızınız değilim..Gelininizim bu eşimle benim aramda siz dışardan müdahale etmeyin derdim kii..
Böyle saçma birşeyi ilk defa duyuyorum vallahhi:1shok:

inadina giderim

onu ilgilendirmez kendi kizlari varsa onlara baksin o ,birde karisina kaydirigubbakcemile

sen eşinin sözüne bak kayınpederinin değil...
hem onun karışmaya hakkı bile yok..

bence bu konuda taviz verme yakayı bi kaptırısan bi daha kurtaramazsın eşinin izninde ol kayınpeder ne alaka ya...

Back
X