merak ettigim konu bu hiç eşinnin ailesiyle aynı apartmanda oturanlar varmı..ben yakın oturmayı kendim istedim..şimdi evi hazırlıyoruz..sizce iyi olurmu...tecrubelilerden yardım bekliyorum....daha elenmedim ama en kısa zamanda evlinicez..sizce dogru mu yaptıgım..erkek arkadasım bu duruma cok sevindi aileside öyle...kafam karıstııı şimdidenn
ama şimdi kararımdan dönersem inan daha evlenmeden kötü gelin olur cıkarım..inanın o kadar sevinmişlerki benı arıyorlar sürekli bir ilgi bir ilgi..bende ne biliyim yaştan da olsa gerek onları mutlu görünce daha bir heesleniyorum..ben hiç çeyiz falan yapmıyorum a dan z ye onlar hazırıyo evi baştan dekore ediyorlar..artık gec gibi..inşallah hayırlısı olur..keşke bunu onceden yazsaydım sizin fikrlerinizi alsaydım
bence peppecura arkadasın dedikleri aklını karıstırmasın çünkü bu cok abartı bende karsılıklı oturuorum ama asla bana kimse karısamaz ama tabiki istemediğin durumlar muhakkak oluyor eşim annesini ne zaman balkonda görse anne gel cay içelim dio oda sağolsun hiç kırmaz kaydirigubbakcemile3 zararı oldugundan değil ama yorgun oluyorum cay tasımak bile eziyet gelio o zaman en cok esime kızıorum tabi kendi boxeriyle oh yan gelip yatıo askım sunu getir bunu götür ama yinede ben sanslı gelinlerdenim cok konustugumu bilirler bana asla sarmazlar :roflol:valla arkadaşım bence hiççççç doğru yapmadınnn çok zor çok çünkü ben altlı üstlü oturuyorum örnek verim mesela bütün gün illa bi gözükmen lazım misafir gelince koşturman lazım kendine fazla zaman ayırmazsın tam kocan için bi süpriz yapcan zırt telefonnn d... gellll misafir geldi yada bi çay yapta içelim offff biyere gitmene karşırlar bence yani ben olsam asla böle bişi düşünmem şimdiki aklım olsa kirada otururdum çalışıp geçinirdimmm
yinede sen bilirsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?