Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mümkün olduğunca uzak olmakta fayda var.ben her konuyu olduğu gibi böle bir konuyu da açık açık konuşmaktan yanayım.

bende altli üstlü oturuyorum ayni evde oturmakla pek bi farki olmuyor sonucta hergün görüsüyosun ama yinede bir oturmaktan iyi sonucta kendi evinde istedigini yapiyosun ben iyiyim kayinvalidemle cok sükür
ama ne olursa olsun arada daima mesafe olmali

Ben sırf bunu istemediğim için erkek arkadaşımdan ayrıldım :S
Açık açık söyledim yapamam diye, sorun olacağına eminim çünkü; yeri geldiğinde anne babamızla bile tartışıyoruz, onlar kendi canınız tatlıya bağlanır ama kayınvalide öyle değil, o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi :)

ben kaynanamla alt üst oturuyorum binada ben altayyim o üste tabikisi zorluklarida var ama kaynanam cok iyi gelir bana evimin isini yapar benim ona gitmememe ragmen ayni öz annem gibi bana hic kaynanalik yapmadi allahrazi olsun ama esim benden önce hep ailesini tutuyor benden cok onlarla ilgileniyor bu yani iste cok kötü kendini o an yanliz hiss ediyorsun benim gibi ona anlatamassin bende nisanliyken dedim annenlerle oturmak istemiyorum ama ben ailemsiz baska bir yere tasinmam dedi bizde kötü olanda paryi bir kullaniyoruz bizden cok onlar harciyorlar bize birsey kalmiyor haliyle cok zorluk cekiyoruz kim kaynanasiyla alt alta oturursa yada ayni evde esinin parasi herzaman onlarin ve artik esimin babasi bizim tasinmamiza izin vermiyor bir ömür boyu mahkümüm buraya onlara bie simidi ev ariyorlar iki ailelik beraber otura bilmemiz icin esime istemiyorum diyorum ama hep kavga ediyoruz bende biktim kavgadan artik biseyde diyemiyorum bana kimsede yardimci olamiyor bi arkadasim bile yok sizlerden baska allah sizlerden razi olsun hepinizden allah dileklerinizi kabul ettsin insallh hepimizinbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

Son düzenleme:
15 yıldır altüst oturuyorum ve çooook sıkıntılarını yaşadım
hala da yaşıyorum eviyle terbiye ediyor

Aynı mahallede bile olmak istemem bi araba mesafesi yol olmalı aramızda
Çok şükür iki araba uzakta kaydirigubbakcemile3

eşim çok anneci napacam ben ya bide aynı evde yaşıyoruz ev tek katlı küçük,20 yaşındayım,8 aylık evliyim,çok zormuş bir oturmak hemde okadar zor ki altlı üstlü bile istemem allah korusun,ama şöyle bi umudum var 2 sene sonra kendi annemlerin bi alt katına taşınacam benim maddi durumum çok iyiydi herşeyim vardı ne zenginlerde istedi beni hiçbişeyi gözüm görmedi çok sevdim kaçtım bide herşeyi kabullendim ama noldu hiç değerimi bilmiyor çok yazık ettim kendime,kaynanam çok kötü biri,eşim nasıl ona bayılıyo seviyo hatta kölesi oluyor anlamıyorum inşallah düzelir ya inşallah değişir eşim...

kendimi övmek için söylemiyorum gerçekten çok özür dilerim çok güzel çok tatlı çok iyi kalpli biri olduğumu söylerler gerçektende yalan değil,peki böyle olduğum halde neden eşim değerimi anlamıyo çok üzüyo beni,neden,çok üzülüyorum,psikolojim bozuldu resmen aynı evde oturmanın hiçbir iyi yanı yok kesinlikle 8 ayda canımdan bezdim,herşeye karışılıyo hiç rahat hareket edemiyorsunuz,ya kısacası hiçbişey yapamıyorsunuz hiçbişey bu özellikle benim için böyle,karşımdaki insanlarda çok anlayışsız...

yaz tatillerinde kayınvalidemin daha doğrusu esma annemin yanına gideriz her konuda çok anlayışlıdır ona hiç terbiyesizlik yapmadım oda bani üzmedi hiç zamanında çekmiş babanneden bana çok ii davranıo eşime kızıo beni üzdüğü zaman falan oturabilirim hatta otururum sevoruum çünkü annemi:))))

azracım hep öle olur biliormusun bak bi çevrene o kadar nadirki iyi bir insann yine kendisi gibi biriyle evli olması üzülme hem belki annenlerr çok üzüldüğü zaman bişeyler demişlerdir kaçmışsın ya o zaman beddua tarzı bişi çıkmıştır bekle inşallah ddüzelir kocacın:teselli:

kayınvalidemin evi 3 katlı eşim düğün zamanı çok ısrar etti.. bende ya istediğim yerden olur yada düğün olmaz dedim. oturmadık. ama hala arada der. işler kötü giderse annemlerin oraya taşınırız diye.. bende eşyamzı koyarız benim annemde kalırız derim:))) kayınvalidemi hergün ararım konuşurum çok severim. ama orada oturmak istemedim. yolunda giden herşeyin bozulabiliceğini düşündüm.

kayınvalidemin nasıl biri olduguna gore degisir bazıları varki altlı ustlu oturuyor kapılar acık sanki dubleks ev sevmem oyle cokda

yakın oturmak, yakın iletişim getirir
yakın iletişimin getirdiklerini yaşamak istemem,
kendi ailem, yakınım, eşimin ailesi, yakını ,şahıs farketmez
yakınlığa uzak bir yapım var

Melek olsan ne fayda karşındaki anlamadıktan sonra
Hiiç kendiden arama sorunu Sorun karşında.
Aynayı kendine değil onlara tut

ben otururum, abimle de su an cok yakın oturuyoruz , alıskınım sanırım , bana garip gelmiyor kayınvalide ile altlı üstlü oturmak

ben otururum, abimle de su an cok yakın oturuyoruz , alıskınım sanırım , bana garip gelmiyor kayınvalide ile altlı üstlü oturmak

Etrafında normal karşılandığı ve iyi örnekler olduğu için sana da normal geliyor
Aslında sen şanslı bile sayılırsın birlikte oturmak zorunda kaldığından zorlanmazsın
Ama bizler evlenince herkesin ayrı hayatı olur herkes kendi hayatını yaşar diye büyüyoruz
Sonra birden iç içe bi hayat hele de kaynana problem çıkarsa hayatımız kararıyor

belki de alıskanlık dedigin gibi
alısık oldugum icin bana garip gelmiyor
hatta abim evlenip uzaga gitmis olsa üzülürdüm gercekten , cunku beni abim okuttu, babam gibidir , cok düskünümdür. gelinimiz de bizim memleketlimiz oldugundan sanırım ona da garip gelmedi, onun abisi de kendi annesi ile altlı üstlü yasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…