Kaynvalideler, Gelin Kzlarmz

Kayınvalidem kızı bebekken vefat etmiş. Kayınvalidemin annesi onu küçükken bırakıp gitmiş babası büyütmüş. Onun kayınvalidesi ona çok çektirmiş kendisi anlattı. Yani bunlar kızı olmadığından kaynaklanıyor bence eğer kızı olsaydı bana böyle davranmazdı diycem ama peki diğer gelinine neden böyle davranmıyor anlamıyorum. Onlar kapalı ben açığım tek suçum açık olmakmı offf offff eşim bana hiç destek değil ne yapacağımı bilmiyorum

Ben olsam selâm verir miydim?

Verirdim. Gayet mesafeli davranır, saygıda kusur etmezdim.... Amma.....Bu ezilmek anlamında anlaşılmasın...Eşin için, mutluluğun için, huzur bulman için
inan bana daha huzurlu olursun

Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki inan ama sadece senin başına gelen bir durum değil biliyorsun.

Burada yazsam satırlar yetmez...Öğrendiğim şey sevmedilermi sevmiyorlar, sevseler de belli etmiyorlar nedense

konu sevmek, sevilmek değil, saygı olsun yeter. o da tek taraflı olunca yıpranıyor insan.

Kızlarımızın evlilikte mutlu olmasını istediğimiz için, insanın illâ kendi kızı olması gerekmiyor. Komşunun, akrabalarının kızlarının da mutlu olmasını isteriz.
Ne ümitlerle eveririz onları. Kendimiz nasıl güzel şeyler arzu ediyorsak, empati yapıp öyle davranmak zo-run-da-yız. Huzur ve mutluluk için

Hem Gelin kızlarımız, hem Kayınvalideler. Karşılıklı hoşgörü lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…