Esen, üzülmekte haklısın. Birbirinizi severken ayrılmak işin en acı yanı ...
Bir de şöyle düşün canım, iyi ki evlenmeden, çoluk çocuk olmadan su yüzüne çıkmış bazı konular
İnan her şeyde bir hayır vardır. Sakın üzülüp kendini harap etme. Nişanlın çok isteseydi bir çözüm bulurdu
Her şey gönlünce olsun
Eşinizle bir problem olmadıkça, kayınvalidenizle ilişkilerinizi mesafeli yürütmekte yarar var.
Sefdacığım, gerçekten kötü günler geçiriyorsun...Ne demek kuma gelmesi, çok sinirlendim hangi devirdeyiz ya
Sen yine de sakin ol. Bak eşin onların etkisinde kalıyor ama seni de dinlemiş
Seni sevmedilerse inan zorla olmuyor canım. İstersen kanat tak Melek ol değişmiyor.
Allah büyük, bir gün gelir her şey senden yana olur, utanırlar inşallah
dediğim gibi kendini kaybetme, asla onlara uyma sen kendin olarak kal. inan kazanan sen olacaksın
Kocanı hoş gör, o ailde yetişmiş, o ailenin çocuğu unutma
ablacım mesafe koyuncada yanlış anlaşılıyo burnu büyüdü oğlanı nasıl çevirdi kendine diyolar ama.....bir yerde takılıyoruz işte nasıl davransak ne yapsak diye...a.s.
Gelin alırken sanki köle alıyorlar kendilerine neymiş efendim saygı duyucak hizmette kusur etmiycek. gelinliğini bilicek konuşamaz cevap veremez falan filan bu nedir yaaa....!!!
Bu nedir allah aşkına çok sinirleniyorum. Biz insanız bunu unutuyorlar bizimde beklentilerimiz var en az onlar kadar insanlık namına.. sevmek sahiplenmek anlayışlı olmak bukadarmı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?