Songül, gerçekten zamana bırakmak güzel ama hangi zaman ne zaman annen için zordur mutlaka bilirim
Sevgi pintiliği, geçmez gibi görünüyor kim bilir bir gün.
her zaman diyorum ya...insan kendi değerini kendi kazanır...
ben her zaman büyüklerimizin mutlu edilmesi taraftarıyım...çünkü onlar hakediyor...
sağol ablacım...inşallah bir gün diyorum sadece....
sevgiyle kalın...
Ne kadar acı değilmi .Neden böyle olmalı .Her kayınvalide bir zamanlar kendilerininde gelin olduğunu hatırlasa ve gelinlerde zamanı gelince kayınvalide olacaklarını unutmasalar ve empati kurarak davranış sergileseler nasıl olur acaba .Ne mutlu sana Azerikızı Allah nazarlardan sakınsın.
Ama belli ki sende onların kıymetini bilenlerdensin. Çok memnun oldum canım Galiba kimse bu durumu ve kendini değiştirmeyi aklından bile geçirmiyor ne yazıkki.EĞİTİM ŞART DİYORUM .
Songül, gerçekten zamana bırakmak güzel ama hangi zaman ne zaman annen için zordur mutlaka bilirim
Sevgi pintiliği, geçmez gibi görünüyor kim bilir bir gün.
ank06, sizler beni nasıl onurlandırıyorsanız aslında ne kadar kolay bilmek gerek.hiç zor değil, seni beğeniyorum, seni seviyorum demek..
Kayınvalidelere, gelin kızlarımıza söylemek te o kadar kolay.
Bir de içinde hiç sevgi olmayanlar aman aman Allah korusun
Cüvcüvüm,böyle gelmiş böyle gitmesin sen iyi bir kayınvalide olacaksın ileride
Hepinizi öpüyorum oh! mis gibi :):):)
ahh ahh.ne güzel şeyler yazmışsınız.bende severim kayınvalidemi ve kayınbabamı ama onlar beni daha çok severler bilirim de bunu. ama beni bunaltıyor fazla sevgi.tamam biliyorum onların artık yapacakları bir işleri yokkk benle avunuyorlar ama çok üstüme düşerler.çok soru sorarlar.ben alışmamısım öyle şeylere.gittiğim yerin hesabını vermek istemiyorum.tel konusmalarım dinlensin.bilgisayardaki sohbetlerim izlensin istemiyorum.ben zaten yanlış yapmamaya calısırım.oğullarını yapamazlar bana yaptıklarını o çünkü cevaplarını verir hemen.bense bişey demem kalpleri kırılacak diyee.şimdi burda şikayet etmek gibi oluyor ama ben istemiyorum aynı evde yaşamayı.ama kimse beni dinlemiyor.ben boğuluyorum fazla ilgiden.az olsun tatlı olsun istiyorum.korkuyorum bir gün patlayacağım taş taş üstünde kalmayacak diyee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?