açıkçası daha tam anlayamadım kayınvalidem nasıl bir insan,bazen çok masum,şeker bir anne gibi oluyor,bazen o kadar sinsi o kadar kurnaz bi kadına dönüyor resmen korkuyorum.
dediklerinizi düşündüm ben de daha önce kızlar,gülsüm sultan dediğin gibi biraz daha bekleyeceğim ama devam ederse konuşacağım,napıyım.
lirik güzel,hayır canım iş yaptırmıyor yani fırsat vermiyorum ama bi fırsatını bulsa nasıl yaptırır,ima ediyor yani şöyle olsa böyle olsa diye,ben de duymamazlıktan geliyorum.evine gittiğimde yemek hazır olur zaten,sofra kurmaya toplamaya,çaya yardımcı olurum.başka hiçbir işini yapmadım şimdiye kadar.hele iş konusuna hiç alıştıramam,en azından o konuda dikkatliyim
Senin suan yapabilecegin tek sey esinle konusmaktir bence güzelim....
Annesine yeri geldigi zaman dur demesi gereken o dur aslinda....
Eve gelsin al karsina güzellikle iylik konus...susmakla, asabi tavirlarla hicbirsey cözülmez aksine birbirinizi uzaklastirisiniz sadece.:hulya:
Ben gitmeyelim görüsmeyelim demiyorum...tabikide Annenlere gidecegiz görüsecegiz, onlar artik benimde Ailem sayilir....fakat herseyinde bir üslü adabi olmali....onlarin keyfine göre olmazki, biz calisan insanlariz, ayrica yeni evliyiz biraz daha anlayisli olmasi icin Annenle iylikle konus diye izah et esine arkadasim...
Susup icine atma......Susmak saygili olmak demek degildir.:hulya:
ayy Allah kolaylık versin, çok zor valla...
bir taraftan istediğin gibi gitmiyor, bir taraftan kırmak istemiyorsun...
yavaş yavaş alıştırmak lazım kayınvalideni, sizin de bir aile olduğunuza..
mesela bir haftasonu sen hasta numarası yap gitme...
ha bir de bu kadar kıskanacaksa annen evlendirmeseydi seni dizinin dibinde oturtsaydı dedim.
çok mu patlamışım ben de yaaa???
ha bir de bu kadar kıskanacaksa annen evlendirmeseydi seni dizinin dibinde oturtsaydı dedim.
çok mu patlamışım ben de yaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?