Eşim annesine, "Sen onca şeyi söyledikten sonra eşimin seni aramasını bekleyemezsin!" demiş:)Bu "Azmin Zaferi" olsa gerek:)
öncelikle herkese selamlar.
Konuma şöyle bir giriş yapayım,bayramın 2 gününü (sabahtan geceye kadar) kayınvalidemlerde geçirdik,bayramdan 3-4 gün sonra kardeşinin oğlunun düğünü vardı,yine 2 gün aralıksız birlikteydik.geçen hafta içinde bir gün yemeğe,bir gün çaya gittik.bu hafta sonu evlendiğimden bu tarafa ilk kez kendi ailem geldi,yanlarına onları da çağırdım,yine gece 12 ye kadar beraberdik.aradan 2 gün geçti,yarım saat önce eşimi arayıp hiç arayıp sormuyorsunuz,gelmiyorsunuz,sizden başka çalışan karı koca yok mu deyip ağlamış ve eşimin suratına telefonu kapatmış.eşimin de morali bozuldu,ben de daha ne kadar görüşecekmişiz dedim,sessiz sessiz oturduk eşim ben bi dolaşıp geliyim dedi çekti kapıyı çıktı gitti..bu 2 oldu,bikaç gün sonra evliliğimde 3 ayı dolduracağım,bu kadar sürede bu kadar görüşmeye rağmen bu tavırlar.kayınvalidem böyle yaptığında evde kimsenin ağzını bıçak açmıyor,ikimizin de keyfi kaçıyor.daha ne kadar görüşelim anlamıyorum ki,kendime hiç vakit ayıramıyorum gece 12ye kadar ev işi yaptığım oluyor,gayet de iyi biliyor bunları ama buna rağmen başka çalışan yok mu bir tek siz niye böylesiniz diyor..ne
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?