Kaynvalidem evimin huzurunu bozuyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah bu eşler aslında bütün iş onlarda bitiyor anacı erkeklerden nefret ediyorumm

canım ben eşinin dışarı çıkıp dolaşmasına şaşırdım ne gerek var ki böyle bişeye hem siz daha yeni evlisiniz biraz mesafe koyun araya yoksa böyle sürer gider eşin artık annesinin değil senin koynunda uyuyor bu durumu kavramalılar ben aileye kötü davranın demiyorum ama mesafe koymakta fayda var yerimseniben

iyi demişsin bacım, ağzına sağlık :)

baktın canım cicim den anlamıyo, sen de patlıcan haklı olarak :)

Iste buna cok kiziyorum...evinde misafiri var iste...ne demek bize haber vermek yokmu?

Senin orda olmani isteseydi davet ederdi zaten....böyle yüzsüzlük yaparak emirvaki bir sekilde cagirlmak zoraki davet edilmek nasil hosuna gidebilir insanin ya??:1no2:

hepsi kocaların suçu... anneleri ile eşleri arasında seçim yapmak istemiyorlar ama iki tarafı da idare edemiyorlar.. kayınvalide de incelikten anlamıyorsa vay başımıza gelenler :)

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:hulya:kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
wwaaayyyy ben kaynana diye buna derimmmm işte teyzemin kaynanacığı geldi gözümün önüneee Allah yardımcınız olsunnnnn

ha bir de bu kadar kıskanacaksa annen evlendirmeseydi seni dizinin dibinde oturtsaydı dedim.
çok mu patlamışım ben de yaaa???

valla iyi demişin, ağzına sağlık...

sen onun annesini arayacaksın o seninikine gelince o başka diyecek. yok öyle iş.

zaten evliliğinizin ilk aylarında o akdar görüşerek hata yapmışsınız bence. acilen araya mesafe koy. ve onlarda buna alışsın. annesi de duygu sömürüsü yapmasın.

sankı benım kaynanamı anlatmıssın cnm yerı gelınce super cıcı bır anne yerı gelıncede sınsı gulerken lafı sokar ve buda benı ondan cok soguttu ben bırde altlı ustlu oturuorum evlendıgımın ılk haftası hergun arıodu bugun ıının asagıda yıyın kızım evde yemek yapmaa burda durun uyumaya yukarı cıkarsınız dıe bende dedım saol anne dusunmen cok guzel ama esımın karnını ben kendı ellerımle doyurmak ıstıroum eger sımdıden ole yaparsam evımden sogurum dedım ve esımle konustum haklısın hayatım bende ıstemem ıı demıssın dedı ve araya mesafeyı koydum sımdı ben kendım ıstersem ınıorum asagıya yada bana solerken cekınerek soluo kaynanam bugunde bızde yıelım dıe uygunsam olur dıorum ısım varsa soyluorum sende oyle yapp araya mesafenı koy yoksa tepemıze cıkarlarr

anlaşılan çok dertlisin

Esarcım çok abartmamışsın hemde çok iyi konuşmuşsun, eğer yapabiliyorsan kaynananada uygun bir dille içindekileri dök canım

Adioscum belki bazıları sana hak vermeyebilir ama bende senin yaptığın hataya düştüm annesinin nasıl bir kadın olduğunu anladım ama yine de evlendim.
Şimdi ne mi oldu eşimden soğudum, eşimin bana dokunmasını bile istemiyorum gerçi kendisi pek normal değil zaten de ama annesinin yaptıkları ve yapacakları aklıma geldikçe delirmemek elde değil.
Hele akşam oldu mu işten eve gitmek içimden gelmiyor, hele ki hafta sonları tam bir azap benim için.
Allah hepimizin yardımcısı olsun....

esinle bence guzelce konusman lazim
esini de anliyorum annesine karsi gelemiyor ama artik biraz sinir olmasi lazim

bende nefret ediorum gitmekten eskiden çok giderdim ne aptalmışım otur evinde kocanla gidiceksen git

cnm ne kadar gitsen gelsen yaranamazsın. ararsın sorarsın onlar senin aradığın kadar aramaz unuttunuz bizi derler. ama bence burda asıl iş eşine düşüyor. biz yeni evliyiz bize bi süre müsade, anlayış bekliyorz dese, artık evliyiz düzen değişti dese bence daha farklı olur. ben eşimiz arkadaşlarından usanmıştım sanki öğrenci evi gibi gelip gitmek istiyorlardı onlar yüzünden biz tartışıyorduk. sonra eşime aynen böyle konuştum ve onlara söyledi ben artık evliyim alışın gibi uygun bi şekilde evliliğimizi kabul ettirdi. çok şükür şimdilik iiyiz.

ay okurken şiştim ayol.. Allah sana ve senin ailene gani ganiii sabır versin adios33...

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için,biraz rahatsızım sürekli girip cevap yazamadım kusura bakmayın.evet biz yeni evliyiz biraz müsade edin cümlesini mutlaka kuracağım,ne anlarsa anlasın kayınvalidem.haftasonuna program ayarlanmış hemen,zaten hastayım,bunu da bahane edip gitmeyeceğim,inşallah bi şekilde gitmek zorunda kalmam yoksa sinirlerim çok bozulur.

esra ve adios33 gerçekten çok üzüldüm allah sizlere ve ailenize sabır versin ne diyeyim ben kayınvalidemle aynı evdeyim neler çekiyorum bi bilseniz

herşeyin orta kararını bulmak lazım. ne çok gelisinler ne de seyrek. biz kardeşim evlendiğinde aman yeni evliler ne işimiz var deyip çok sık gitmedik. protokol davetler oldu aramızda ama bunlar biz gitmeyince kendilerinin gelmesi gerektiğinide akıl edemediler. babam ve annem çok üzüldü bu duruma. memleketten akrabalar gelince soruyorlar tabi ne yapıyor lar ne ediyorlar diye çağırıyorsun gelin diye hiçbirzaman yok gelemeyiz demiyorlar ama gelmiyorlar ayrıcada arayıpta haber bile vermiyor gelemiyoruz diye o zaman o kadar zor durumda kalıyorsunki kem küm falan oluyorsun. bize çok yakın oturmıyorlar zaten gelinin annesine yakınlar. ben yazları yanlız kalıyorum kardeşimin hiç umrunda olmaz ne yapıyorsun ne ediyorsun birşeye ihtiyacın varmı diye. ama baldız ordan çıkmaz. biz çalıştıkları için fazla gitmeyelim derken ayağımızda alışmadı 2-3 ayda bir gideriz onlarda öyle. ben okadar önemli değil ama anne baba üzülüyor tabi. bu arada babamı kaybettik biraz bir ilgi var gibi oldu 5-6 sonra eskiye döndüler. tamam karısı çalışıyor ama kardeşimin işinden dolayı gündüzleri boş olduğu zamanlar oluyor gel bir anneni dolaş git. başka yerlere olunca duyuyoruz gidiyorlar. annem oraya gitse k.validesi damlar annem çocuklarıyla bir yalnız kalamadan döner artık gitmiyor zaten. bu işlerin ortası yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…