- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...
COLOR="Red"]yani o el kizi is yapsa bile yarin öbür gün arkandan konusur, ne isin varsa bana söyle ona söyleme....ne olsa el yapar sonra yüzüne vurur diye Annesini dolduruyormus...[/COLOR].
O yüzden görümcenin rölüde daha dogrusu niyetide cok önemli.....![]()
bnce konu sahibi arkadaşın konusu iş yapmak yapmamak değil..
neden bana birşey sormuyor,beni dışlıyor mu
ya da işimi mi beğenmiyor,muhatap mı olmak istemiyor
bu sorular çoğaltılabilir...
sürekli sadece kızını çağırması beni de rahatsız ederdi.
yoksa tabiki iş güç yapmak,yer silmek kimse bayılarak yapmaz..
Arkadaşın görümcesi ne kadar da güzel söylemiş. Burada okuduklarımızı görünce bende erkek kardeşim evlenirse aynısını yapmaya karar verdim.
Bayramda hizmet etti diye ortalığı ayağa kaldıran ve ona hizmet etmek zorunda değilsin diye onaylayan arkadaşları hatırladıkça arkadaşının görümcesine yerden göğe kadar hak verdim.
Unutma ki burada, kaynanaya kızı bakmalı diye söyleyenlerin sayısı çok fazla.
Eee şimdi konumuza gelirsek, kayınvalide de görümce de bu olayda en iyisini yapmışlar.
Belki arkadaşın yaptığı işi beğenmiyorlar (ki olabilir, oldukçada normaldir) belki çocuğu var diye yormak istemiyorlar belki de arkamızdan laf etmesin diye böyle bir yolu seçmişler.
Açıkcası her ne nedenle olursa olsun en doğrusunu yapmışlar.
Dogru diyorsunda insanlari ayni kefeye koymamak lazim be güzelim...
Tabiki o dedigin gelinlerden var...oldukca fazla var....ama ben inaniyorumki hala daha kaynanasina is yapmaktan gocunmayan kadinlarda var...
Bak bu arkadasin dedigi gibi...konu is yapmak degil aslinda...benimsenmemek ...bende öyle görüyorum....Acikcasi bende olsam ben varken ve daha yakinken her isinde sürekli kizini cagiran bir kaynanam olsa Neden acaba diye düsünürdüm...benneyaptımki
Ayrica unutmaki kaynanasina gidip bir bardak su verecem diye korkanlar gelinler kadar.......sürekli bit yenigi arayan gelinini orda burda kötüleyen kaynanlarda var burbuk can....
Simdi yarin öbür gün her isinde kizini cagiran bu kaynana etrafda benim gelin hic gelipte bende is yapmaz diye yakinirsa.....eh o zaman bu kadinda konusursa yerden göye kadar hakli olur benim gözümde....
O dogrusunu yapmislar dedigin Görümce cünkü aynen bunu yapiyor....Annemin tüm isini ben yapiyorum...Annem gelinimizi cagirmaz...tenezül etmez...Gelinmiz is yapmaz bizde gibi etrafda konusuyor.....
Herseyde oldugu gibi niyet önemlidir hayatim.....sahsi fikrim...kaydirigubbakcemile3
bence arkadaşın sıkıntısı iş deyil mesela benim kayınvalidemle görümcemde nereye gidilecekse kendileri karar verir gidecekleri gün biz gidecez sende gelmek istersen derler bebeyim yeni oldu benim bebek gezmesi varmış galiba yani öyle bir adet varmış burada ben eşimle dışarıdayken kayınvalidem ve diyerleri karar vermişler bizede gelirsiniz diye bugün gittiler görümcemle ikisi ee bebek gezmesiydi ama diyo bana kayınvalidem bana kimse söylemedi ama dedim haberim yok olsada gelemem dedim kızım hasta yani plan yapıyolar alışverişe mi çıkılacak gezmeyemi gidilecek beni kimse adam yerine koyupta benim o gün için bir planım olup olmadığını sormuyo ama genede çağırdıkları zaman ayıp olmasın diye gidiyorum
kestane canım nasıl sağlıyorsun kaynananın sana böyle davranmasını?
bize de söle Allah rızası için.
Sen ilerde kızın ve gelinin olduğunda kızına mı daha kolay şunu şuraya koy,şunu temizleyelim dersin yoksa gelininine mi ? Kendi kızım gibi seviyorum ,sen benim gelinimsin diye baksa bile ne olursa olsun gelin de olsa el kızı..İnsan çekinir bence..Bu yüzden kayınvaldenin kötü niyetli olduğunu ya da dolduruşa geldiğini düşünmüyorum..Seni takmadıklarını da düşünmüyorum..İlerde bunu kullanabileceğine de ihtimal vermiyorum..Sen neden ilerde bunu kullanabileceklerini düşünüp ilerde hatırlatırım diye koz olarak hatırlatmayı planlıyorsun anlamadım..Şahsen aynı evdeysek,kayınvaldemin kızı da o anda evdeyse geri planda kalırım..Benimsenmiyorum gibi bir şey aklıma bile gelmez..Üzülcek,kafaya takacak bir durum değil..Bak keyfine bence...opuyorumnanaktan