merhaba kızlar.Başlıktanda anlaşıldığı gibi kayınvalidemden nefret ediyorum.
Bayramı zehir etti bana.Biz altlı üstlü oturuyoruz.Bayramda akrabaları geldi bende gitmek zorunda kaldım.Kendisi baş köşeye oturdu ve benim 15 kişiye tek başıma hizmet etmemi bekledi.Bende sinirlendim ve çağırıp bana yardım etmesini söyledim.Ben mecburmuyum ayrıca onun gelenine gidenine hizmet etmeye.Eşimin hatırına yine de kötü olmadım.Ama tavrımıda koydum anlasın diye.Bir de kadın evine biri geldiği zaman benimle hiç muhattap olmuyor.Resmi davranmaya başlıyor bana karşı.Nedir bu kadının amacı anlayamıyorum.
Her bayram böyle geriliyorum,bayram gelsin istemiyorum.Bıktım artık bana bir akıl verin ne olur
Sanıyorum kayınvalidenizi zaten sevmiyorsunuz,
sevmediğiniz için de, ona yaptığınız her iş,zorunuza gidiyor,
ama bu konuları fazlaca düşünüp,kendinizi yıpratmayın derim,
siz,size düşeni yapın,sonuçta yalnız değilsiniz,
ben de bayram günü kayınvalideme gittiğimde,çok kalabalık olduğu için oturmam,
ama kayınvalidemi de zorla oturturum ki,biz varken onun iş yapması hoş olmaz,
dediğim gibi,iş yapılır biter,kimsenin de eline yapışmaz,
önemli olan kendi içinizin rahat etmesi...
sevgiler...
Madem bu kadar söylenecektiniz ve hizmet ettiniz diye kadından nefret edecektiniz, neden aşağıya indiniz ki.
Kadının misafirleri geldiyse sizde evden çıkıp gezmeye gitseydiniz.
Yılda 2 kere hizmet ediyorsunuz diye bu kadar söylenmek niye. Kaldı ki, bu bayram ziyareti için gelenlere yapılan hizmettir ve bence zevki de başkadır.
Kendi anneniz olsaydı bunun bahsi bile geçmezdi değil mi?
Sanırım burada vurun kaynanalara diyenler çok olduğu için böyle saçma bir bahaneyle konu açtınız ama Allahtan kk nın üyeleri sağduyulu, doğruyu eğriyi ayırabiliyorlar.
yaa kızlar kızmayın bana bu kadar.İş yapmaktan gocunduğumdan değil,ne olur o da bir işin ucundan tutsa.ben kötü bir insan olsam misafiri geldiğinde inmem bile.ama saygımdan gittim.neden herşeyi benden bekliyor kime bu havaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?