yapma allah askina ´´kar´´
ofladi pufladi diye ne hakkin var esleri ayirmaya !
gelinler ,kaynana ve kayinpedere hizmet etmek mecburiyetinde olmadiklarini hic birr hocadan duymadin sanirim
yapiyorsa saygisindan yapmali mecbur olduguna inanildigi icin degil...
evlenırken hıc dusunmedınızmı esınızın ailesı ılede evlendıgnızı..
evlılık ıkı kısıı arasında kalmıyo kı..
ailelerınde tanısması bırlesmesı demekdır..
sız kendı anenıznde olsa ıdınız gelenlere hızmet etmıycekmıydınız?..
eger esınıze saygınız var ıse onu doguran dunyaya getıren kısıyede olmalıdır..
o kısı tasdan bıle olsa..
acıkca soylım eger abımın esı ılerde bayramda bızde hızmet eder ıken oflayıp puflasa ben mecburmuyum dıye soylense bende boşatırım onu..kımse evlenıp yuva kurmak ev gecındırmek kolay dememısdır eger evlenılıyosa senede ıkı bayramda azcok fedakarlık yapılmalıdır..
merhaba kızlar.Başlıktanda anlaşıldığı gibi kayınvalidemden nefret ediyorum.
Bayramı zehir etti bana.Biz altlı üstlü oturuyoruz.Bayramda akrabaları geldi bende gitmek zorunda kaldım.Kendisi baş köşeye oturdu ve benim 15 kişiye tek başıma hizmet etmemi bekledi.Bende sinirlendim ve çağırıp bana yardım etmesini söyledim.Ben mecburmuyum ayrıca onun gelenine gidenine hizmet etmeye.Eşimin hatırına yine de kötü olmadım.Ama tavrımıda koydum anlasın diye.Bir de kadın evine biri geldiği zaman benimle hiç muhattap olmuyor.Resmi davranmaya başlıyor bana karşı.Nedir bu kadının amacı anlayamıyorum.
Her bayram böyle geriliyorum,bayram gelsin istemiyorum.Bıktım artık bana bir akıl verin ne olur
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Şunu belirtmeliyim ki ; ben kayınvalidemden bana hizmet ettirdiği için nefret etmiyorum.Genel olarak sevmiyorum zaten kendisini.Kendmce nedenlerim var tabiiki.Yaptığım hizmet ya da yardımların sizin kayınvalidenizin yaptığı gibi allah razı olsun kızım dendiği de yok. Ben zaten kendisinden Allah lafını hiç duymadım.Sadece allah razı olsun dese ben seve seve yaparım.Bana yapmaya mecbursun muamelesi yapıldığı için çok zoruma gidiyor.Karşımda ki insan olsa hiç bu kadar zoruma gitmezdi.
acıkca soylım eger abımın esı ılerde bayramda bızde hızmet eder ıken oflayıp puflasa ben mecburmuyum dıye soylense bende boşatırım onu..kımse evlenıp yuva kurmak ev gecındırmek kolay dememısdır eger evlenılıyosa senede ıkı bayramda azcok fedakarlık yapılmalıdır..
Böyle konularda birde bekarlar evliymiş gibi yorum yapmazlar mı sinir olurum. Arkadaş kesin görümce yada görümce adayı ki böyle konuşuyor. Ancak unuttuğun bir şey var güzelim.Yarın öbür gün sende evlenirsin.Belki arkadaşınkinden daha kötü bir kaynanaya çatarsın.Dikkat et de seni de boşatmasınlar.
Doğru valla bekara karı boşamak kolaydır. Evlenene kadar kaynanayla herkes iyi hele bir evlenin bakalım neler göreceksiniz.Kimse kocasının annesiyle kötü olmak istemez.Bu olayları ancak yaşayanlar bilir.Yaşamadan bu denli yorumlar yapanlara ben sadece gülüyorum. kaydirigubbakcemile3Kesinlikle size katılıyorum zaten nedense bekar arkadaşlardan geliyor böle radikal cevaplar, arkadaşlar sizleride görücez, uzaktan davulun sesi size hoş geliyor ama iş başa düşünce o zaman anya konya oluyorsunuz. Gene tekrar diyorum bekara karı boşamak kolaydırr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?