Kaynvalidemden nefret ediyorum

bende bende nefret ediyorum....
bence koy tavrını ipleri eline alırsa sen üzülürsün inanki onlara hiçbişey olmaz

ben de yapıyorum kayınvalideme hem o söylemeden yapıyorum yaşlı kadın zaten ben kalkınca kayınvalidem arkamdan görümcemi kaldırıyor yengen yardım et diye görümcem daha küçük liseye gidiyor yaparken gocunmuyorum bu kayınvalidenle ilişkinle ilgili çok şükür benim aram iyi kayınvalidemi anneme yakın annem gibi diyemem ama kocamıın anesi

yapma allah askina ´´kar´´

ofladi pufladi diye ne hakkin var esleri ayirmaya !

gelinler ,kaynana ve kayinpedere hizmet etmek mecburiyetinde olmadiklarini hic birr hocadan duymadin sanirim

yapiyorsa saygisindan yapmali mecbur olduguna inanildigi icin degil...

ben annem veya kayınvalideme gittiğimde onlar oturuyor ben hizmet ediyorsam hoşlanmam.bir de bana farklı davranacaklar insanların yanında , hiç hoş değil.

üstüme düşeni fazlasıyla yaparım ama ne annem ne de kayınvalidem ne de görümcem iki dakika bırakmazlar hemen koşarlar yanıma.ben böyle bilirim.doğru olan da budur.

Burda kaynanin söyleyis tarzi cok önemli
Sen birde baska seylerden nem kapmissin da son olayda patlamissin gibime geliyor..CADIARZU

Bayramdan bayrama ikram yapmaktan bişey çıkmaz bence..
Sene de iki bayram var,sık dişini eşinin hatrına..
Bizlerde hizmet ediyoruz bayramlarda,diğer günlerde misafir geldiğinde..
Kadın ikramlarını kendisi hazırlamıştır,gelinlere yalnız servis yapmak,birkaç bulaşığı yıkamak kalır..
Ama zaten başka sorunlarınız varsa eee bunlarda senin gözüne batıyordur..

iyide gülüm kaybınız nedir,onu anlatsaydınız....

şimdi bu bayramı ben nasıl geçirdim size onu yazayım....bayram arefesinde yola çıktık ve memlekete gittik...

kayınvalidem çok yaşlı ,annemde hasta ,yemeği kayınvalidemde yiyelim diye ben söyledim ve sonrasında annemlere geldim..
eşim annesinde bende kendi annemde kaldım,
bayramın ilk günü abartmıyorum yüzlerce misafir geldi(annemin hastalığı misafir sayısını arttırdı)...soğuk içecek,çay ,kahve servisini hiç eksik etmedim...elimede yapışmadı,iyikide gitmişim...
eşimde yaşlı anasının gönlünü aldı,bende kendi annemi mağdur etmedim....
sizde bir iyilik yapmışsınız,söylenerek heba etmeyin....

not:süt tenceresinde kahve yapmış biri olarak 15 kişi misafiride çok bulmuyorum...

aynen katiliyorum canim....mecburiyet diye birsey yok....zaten zoraki icinden gelmeyerek yaptigin bir isden hicbir hayirda gelmez?

hizmet etme yüzünden gelin hayıflandı diye
adam boşatmak kolay değil öylesositososito

bayramdan bayrama eyvallah de gitsin,,,buyrunnnnnnnnn
bayramlar zaten kosturmaca icinde geciyo,guzelligide bu degilmi,sen kaynanana tafir yapiyim derken,gelen misafirede ayip etmis oluyosun,

yanı ne oldu şimdi.........
bayramda bitti gelen gidende..........
siz sadece sinir olup canınızı sıkmakla kaldınız........
bide hizmet etsin diye kaynananızıda cagırmanızda hoş degil......
her ne olursa olsun o büyük heleki böyle bayramlarda kalp kırmak can sıkmakta hoş degil......
bence......

Kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil ha kaynana iyi biri olsaymıs eminim hic zoruna gitmeden hizmet edebilirmis ama onu adam yerine koymayıp gelen misafirlere ,tavırlarıyla gelini sadece evde
ki hizmetci gibi lanse ediyorsa tabi ki söylenmeye hakkı var ..

Peki bu hikayenin icine kayinvalide yerine anne eklesek?
Kendi annenizde boyle bir olay yasaniz, ondan da nefret etmenizi saglar mi acaba?

benim kaynanamda anlayisli olmasina karsin o da kosturmami,yardimci olmami ister..
ben zaten yardimci olurum soylemesine gerek kalmadan..
sonucta bayram annemin evinde de olsam misafir gelecek hizmet edecem..
ya misafir gelecegi zaman kacacak bir yer bulacan yada hizmeti yapacan..
baska caresi yokkk:hulya:

annene yardım etmışsın nolck bı yerın eksılmez
bayramda bıttı zaten darısı kurban bayramına ınş

ya ama bende sımdı bu arkadasa katılıyorum
hızmet etmek zor degıl belkı ama
bazen ınsalnların negatıf elektrıgı bı bardak su getırmenıze bıle engel olur tawır hal cok onemlıdır
yanı
yoksa 15 kısıye sadece hızmet ettıgı ıcın arkaas gerılmemıstır ılle altta yatan sebepler we kadının tawrıları wardır
oyle dusunmekde fayda war

anlayamadım sadce bumu sebep nefret etmenizdeki.bende sevmem k.validemi ama bizde altı üstlü otururken benimde k.validemin evine gelen giden eksik olmaz ayrca sadece tatlı verirmez tabak hazılanırdı bayramın 2 günü bütün börekleri ben yapar akşama kadar misfire ikram eder bulaşıkları yıkardım ki bir eltim bide görümcem olduğu halde genelde onlar hep dışardalardı sıkılırdım ama bu kadarda büyütmezdim ben küz olduğum dönemde bile aşağı inip bu anlattıklarımı yapmışımdır hepsi gitti bitti bu kadar küçük şeyler için canınızı sıkmayın

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Şunu belirtmeliyim ki ; ben kayınvalidemden bana hizmet ettirdiği için nefret etmiyorum.Genel olarak sevmiyorum zaten kendisini.Kendmce nedenlerim var tabiiki.Yaptığım hizmet ya da yardımların sizin kayınvalidenizin yaptığı gibi allah razı olsun kızım dendiği de yok. Ben zaten kendisinden Allah lafını hiç duymadım.Sadece allah razı olsun dese ben seve seve yaparım.Bana yapmaya mecbursun muamelesi yapıldığı için çok zoruma gidiyor.Karşımda ki insan olsa hiç bu kadar zoruma gitmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…