Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

aman ha arkadaşım ben maalesef 13 yıldır kaynanamla oturuyorum.Nişanlıyken herşey çok güzeldi ama evlenince öyle olmuyo eşiniz sizi ne kadar severse sevsin sonuçta annesi ona da hak veriyo.Evde rahat rahat dolaşamıyosun bile hele bide oğluna düşkünse çekilmez oluyo yolun başındayken bence değil 6 yıllığına 6 günlüğüne bile aynı evde kalma.Benden söylemesi mutsuz olursun.

canım bende kayınvalidemle aynı evde kalıyorum.. ama sen baya tecrübelisin 13 sene dile kolay... eşinle kayınvaliden birbirlerine düşkünler mi??? birde çocuğun vardır heralde bebeğin olduğunda onu büyütmende kayınvaliden sana çok karıştı mı, kendi bildiğine göre mi yaptı herşeyini (ben hamileyim de) ????? off çok zor kayınvalideyle aynı evde kalmak

canım ınsallah mutlu olursun ben 1 sene 4 ay dır kayınvalıdem oturuyorum sen ıyı olursan ıyı olur saygı ıcın de ama olmuyor gercekten esımden bıle sogudum onun yuzunden ne kadar ıyı olsanda olmuyor umarım kayınvalıden ıyı olur...ama umıtsızım...

derman benid aldılar 3 ay içinde çıkarcaz dediler ayrı eve ama nerde 3 a sonra ben zorla çıktım evden ağlayarak çok kötü bişeydi yaşadıklarım iştimada gibiydim adeta her sabah gardiyan gibi kaynanam başımdaydıkötükedihüso nese çıktım sonra eşmden dolayı 3 sene sonra tekrar geri geldim o eve nasıl pişmanım bir bilsen sakınnnn derman sakınnnyasakkelime öle bişey yapma hiç bişey dışardan görüldüğü gibi olmuyo ben yapma derim yasakkelime çok sorun oluyo heryönden yemek içmek giyim uyumak banyo hiç bişey olmuyo maddi sıkıntım yüzünden takrar o eve geri geldim ama nasıl pişmanımsenağlama keşke soğan ekmek yediğim günlere geri dönsem huzur vardı mutluluk vardı yaşam vardı aynı evde asla olmuyo kim nederse desin genç kızlara diyorum hayata birkere geliyonuz sakın hayatınızdan ödün vermeyin herşey baştan oluyo BİR OTURMAYA KESİNLİKLE HAYIR DİYORUMyasakkelime

17 yaşında evlendim çocuktum hayatı bilmeden attı kendimi evliliğin içine hiç bişey istediim gibi olmuyo ya hayatta kayınvalidemle oturuyorum bir nezaman çıkcağımd abelli deyil eşim hep kandırıyoo hep buay bidaki ay yok bu yok şu ben çalışıyorum 4 yaşında oğlum var bi annem kovuyo oraya gidiyorum bi kayınvalidem kovuyo oraya gidiyorum eşimde hep olsun olsun diyoo hayatımı evliliğimi anneliğimi yaşayamıyorum çok mutsuzumsenağlama hergünüm göz yaşı bi tek oğlum anlıyo geçen akşam yine ağlıyodum geldi yanıma defterinden bi kağıt parçası verdi bana al anne bunu gözyaşlarını dil dedi oda ağladı ben daha çok ağladım busefer senağlama o yavrum biyek beni anlıyo ne annem neeşim ne kardeşim kimse beni anlamıyoo hayatıma yön veremiyom mutsuzum hiç bi beklentim yok hayatımdan bu çok kötü heleki oğlum anne ne olur işe gitme sen bak bana deyince yada kaynanamdan kovulunca anne şimdi bana kim bakçak deyince kahroluyorumm:çok üzgünüm: ağlayarak geçiyo ömrüm heppp susuan sessiz başına vur klava:ekmeğini al diyen tüplerim kimseye bişey demem ama çok çaresizim ben hemd eçok kocamda anlamıyo benii hiçç hemdee

canım kaynanan niye kovuyo kendi annen niye kovuyo sizi?tabi zor bi durumdasın çok zor aynı evde yaşamak tabi yaşamak denirse eşin maddi problemler yüzünden mi ayrılmak istemiyo? eşine iyice anlat durumu dayanamadığını çok net bi şekilde söyle hatta belli bi süre ver o süre sonunda çıkmazsa ayrılacağını söyle bilmiyorum gerçi huyunu nasıl tepki verir yanlış yönlerdirmek istemiyorum ama hayata bi kere geliyoruz ve psikolojimizi mahvediyo bu kaynanalar

VALLA ARKADAŞLAR KESİNLİKLE KAYINVALDENİZLE OTURMANIZI TAVSİYE ETMEM!!!!!!!!!!!!!!!!!Ben şu anda 4yıllık evliyim ilk evlendiğimizde biz de kayınvaldemle kalalım dedik ama sadece 1 ay dayanabildim.Hayatınızı karartmayın derim.

Ben ablamdan örnek vereyim. Bir evin bir ogluyla evlendi.cekmedigi dert kalmadi. Kadin oglunu kiskanmaktan ne yapip edip ayirdi onlari,Kizcagizin yasadiklarini bi anlatsam,yazmakla bitmez. Tabi her insan ayni degildir, Her kaynana da böyle cadi olacak degil ya. sana mutluluklar dilerim.

canım ilk önce hayırlı olsun umarım mutlu olursun ama unutulmayan bir gercek var oda kaynana ve eltiyle aynı evde 6 yıl kalıpta huzurlu bir gecim olcağını düşünmüyorum birde eltin kıskancsa işin dahada zor hiç bir zaman eşinle yanlız kalamıcan rahat hareket edemicen ben kendi anneme gidip gelince bile oh kendi evim diyorum umarım herşey iyi olur

gerçektenn çok önemli bir karar bu...
allah hayırlı geçimler versin şimdiden...
hiçbirşeyin kolay olmadığı gibi bu da kolay değil...
en önemlisi okadar insanın içinde kendi sesini duyurabilecekmisin....
sürekli evde ve bilmediğin bir yerde....
eşinle bile aynı evi paylaştığında baştan bi şaşırıyorsun alışma dönemin oluyor senin birçok kişiye birden alışman gerekecek..gerçi sen kabul ettiğine göre herşeyi göze almışsın demektir..biz ne desek boş...inş..herşeyin hayırlısı olur senin için....

Mrb arkadaslar...
Daha dün sevgilim ayni soruyu sordu...
Ailemle birlikde otururmusun dedi...
Düsündüm önce yapamam dedimmm sonucda benim istedigim zaman kocamla yakinlik kurabilmeliyim birlikde basbasa vakit gecirebilmeliyim yoksa evliligin ne anlami var dedim benide anla dedimmm... Ama zor durumda olursalar tabiki basimin üstünde yerleri var dedimm...
Anliyorum seni dedi ve anlasdik bence basdan konusulmali bu konularr...

merhaba bende olur diye kayınvalidemlerle birlikte oturmayı kabül ettim ama olmadı 5 ay sonra ayrı eve çıktık ve bir klasiktirki gelin kötü oluyor

slm vallahi ev üstüne ev kurulmuyor derler ya cok dogruymus bunu yasayinca daha da iyi anladimmmm...sen ne kadar saygili davransan bile karsi taraf inanki o sevgiyi göstermiyor...
bende 3 sene beraber kaldim kaynanam kayinpederimle az daha olsa deliriyordum kül kedisi muamelesi gördüm adeta ya yemege cikabiiyorsun ya alisverise ya evde rahat esinle sohbet edebiliyorsun herseyde kaynana arada maalesefki...
yatiyorsn niye diyorlar kalkiyorsun yat dinlen diyorlar bir de görümce varsa s....üstüne mantar bitsin ..cok kötü iste o zaman
aldigin yedigin giydigin hep kaynananin gözüne batar oglumu batiracan diyeeeee
o kadar seyi cektim katlandim sirf saygisizlik olmasin diye ama su anda küsler benimle tasindim onlarin yanindan diye...ne anladim ben bu isten
2 gün önce dügün fotolarim vardi beraber kaldigimiz evde onlari bile göndermisler 2 sene snra beni görmek istemiyorlarmis seyimden asagi kasim pasa bende görmek istemiyorum ya...
keske o 3 yili yasamasaydim hicccc...

siz siz olun yurt disi dediler mi önce ev deyin gerci evlenirken önce evi düsünün sonra evlenin ....keske daha uzaga tasinabilseydim de hic görmeselerdi yüzümü.....

birlik oturmayı pek tercih etmem.sonuçta herkesin kendine göre bi düzeni var.
ne biliyim evinde pijamayla dolaşırsın, kocanla daha yakın olabilirsin,geç yatar geç kalkarsın ama birlikte oturdunmu bunlar zor

allah aileyle oturan çiftlere kolaylık versin.. birlikte olunsa anlaşılır insan duş almaya bile çekinir kesinlikle etik bulmuorum ve asla kabul etmiceğim bişi...

Valla ben kayınvalden uzaya gelemez deseler oraya bile taşınırım!!!!!!!!!!! Ben kaç defa sayısını bile bilmiyorum onun yüzünden eşimden az daha boşanıp hatanın en büyüğünü yapıyordum ama şimdi onlardan uzak yaşıyoruz telefonla arasa bile konuşmuyorum en son gittiğimde bayramı burnumdan getirdi artık bayramlarda bile gitmeyeceğim onlardan ne kadar uzakta olursam o kadar huzurluyum bunu geç olsa da anladım.

canım bende altlı üstlü oturuyorum 6 aylık evliyim cok zor altlı üstlü oturmak eşimle severek evlendim ve hala cok seviyorum ve biz inanılmaz iyi anlasırdık ama ailesi yüzünden defalarca kavga ettik. fakat hersey zamanla düzeliyor. artık o beni ve ailesini cok iyi biliyor simdi en ufak bişiy olsun sen bilirsin askım diyor. ama sana tavsiyem asla lak lak tartısma ben hiç agız dalaşı yapmadım hiçç. sadece bi durum oldugunda mesafe koydum . küsmedimde. ki allahtan kayınvalidem vakitli vakitsiz evime giren bi insan değil eşim evdeyken arada oda nadir cay içmeye cıkarlar.bazen ben gündüz cay demledim gelin derim eltimede kayınvalidemede anca öye gelirler.ama dediğim gibi bu senin elinde yüz göz olmuyacaksın kayınvalidem benim evimde asla doabımı acıp bir bardak bile alamaz ama eltimde öyle değil.ki küsde değilizi gülüşürüz ederiz..ama altlı üstlü oturmanın en zor yanı bi yere giderken haber vermek istesende istemesende bunu yapıyosun cünkü.eşim hiç inatlaşmadan aşkım bunda ne ver başına bişiymi geldi sesi cıkmıyo zile bastık açmıyo diye bi durum olmasın diye dedi eee güzellik le söylediği için bunuda yapıyoruz. ama bence en güzerli uzak oturmakk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…