Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

ah benim kaynanamda öyle olsaydı benim evime gelir yatak odama bile girer dolap onları hiç saymıyorum benim evime çok karışır sanki onu dinleyen varmış gibi 3senedir rahtladım istanbula taşındık ama geldi gene aynı herşeye burnunu sokuyor senin dediğin gibi baştan mesafeyi koymak lazım ama ben 6ay aynı evde yaşadığım için mesafekoyamadım birde yüzüm yumuşak ondan nefret ediyorum

canım benim ben daha 14 aylık evliyim ama eşimle bir kere kendi sorunum için tartışmış değilim hep ailesi kardeşleri hep bunlar için tartıştık tutki seninkinde eltide var bilmiyorum gerçi herkese kötü düşecek diye birşey yok ama bi evin içinde eşinle senden hariç bir üçüncü şahıs varsa sorunlar var demektir.. Ama genede sen bilirsin ben evimi ayırmaya çalışıyorum bukayınvalide bendeyken evimede dil katar gene huzursuz olurum bilmiyorum ne olucak iyi düşün iyi karar ver evlilik çokbüyük bi sorumluluk iyisiyle kötüsüyle bu 6 seneyi geçiririm eşime yansıtmam diyorsan yolun açık olsun..
Allah tamamına erdirsin canım...

Eviniz 1 oda olsun ayrı olsun.Ben 6 yıl oturdum kayınvalideyle hiç kimseye tavsiye etmem 2 yıldır ayrıyız.Sadece bayramlarda görüşüyorum, çok şükür rahatladım.
Konuyu açan arkadaş evlenmiştir büyük ihtimalle Allah yardımcısı olsun.

lülülülülülüa.s.:uhm 6 yili unut 6 aya dayanirsan helal ve tryi unut asla turkiyeye done messiniz seni pek ala tongaya getirmis kandir mislar anneni babani gormeye gidersen sukret allah yardimcin olsun ben ce yol yakinken dön

Açıkçası ben olsam oturmam ama mecbur olunca oturuluyor... Çevremda görüyorum kayanasıyla oturanlar mutlaka evinde bir sorun huzursuzluk oluyor.. Üstelik görümceyele beraber olucaksın zor bir durum...

herkese MRB DERMAN BACIM hayatın kendi zaten poliyannacılık oynamakdır bende kayınvaldem görümcem, kayınpederim eşim ve ben oturduk ama bacım şunu unutmaki ele gidiyorsun yani kör sagır,dilsiz olcan şöyle düşün evde annenle , bacınla , abinle , babanla hiç tartışmazmısın sen sayki onlarda öyle eger öyle görmessen başlamadan bitir ev halidir herşey olur hergün gülünmez yeri gelir aglanır. dicem şuki bacım kendini ezdirme okadar ama ezdirme dekende saygısızlık sevgisizlik terbiyesizlik hoşgörüsüzlük yap anlamına gelmiyor bazıları ezdirmemegi farklı anlayor ben çamaşır yıkama mam ben onların bulaşıgını yıkamam yemek yapmam çatır çatır cevapvermeyi sanıyorlar sen onlara nekadar sevgi gösterirsen eşinde seni okadar sever düşün eşin senin ailene hoşdavransa onlara saygı sevgi gösterse hoşuna gitmezmi .:=) SANA ABLA NASİHATI SAYGILI OLKİ SAYGI BULASIN SEVKİ SEVİLESİN UNUTMA BAŞARININ SIRRI SAYGI VE SEVGİDEN GEÇER BACIM SANA BOL ŞANSLAR

Bide şunu söylim sana bacım evde kavga varsa hemen balkona çık bacım kendi kendine konuş bu birüt terapidir onlara konuşupda saygısızlık yapıcana daha çok onları düşünmeye bırak ve aralarında olan kavgaya karışma al eline suyu balkona çık iç su ateşi nasıl söndürüyorsa seninde sinirini söndürür daha olmadı al abdestini oh be onlar kudursun bacım. Unutma hırs gelir yüz karartır hırs gider yüz agartır hırsın ayenik düşme mekanı terk et başarılı olursun 21 yıllık tecrübe konuşuyor unutma

slm bu aileler aileler bende 6 ay oldu evleneli ben altta kayınvalide üstte maddiyat için altta mecbur oturdum oturmaz olaydımmmmmmm
6 aydır evlenmişiz biaçmısınız tokmusunuz diyen olmadı bide beni haksız çıkartıp üsstüme geldi kaynım ben ise susup dinledim saçma sapan konuşmalar babamın evinde borç görmemişim ama bukapıda görmem normalmiş icralık olan bitek biz değilmişiz daha nice laflar buraya yazamayacağım onların yüzünden sabaha kadar uyku uyumadım sabahın 6 buçuğunda dua edip evden çıktım işime geldim...bide dönmüş şimdi evinize gidin pazar sabah kahv.konuşuruz dedi Allahım yarabbim ayda sadece 1 pazar evdeyim onun dışında çalışıyorum o pazarıda onların yanındamı geçirmek zorundayım...ikincisi saçma sapan konuşuyor cevap versen bitürlü vermesen binbirtürlü ne yapmalıyııııımmmmmm

akşam hiç konuşmadım mesela onların seviyesine inmek istemedim eşimin abisi ne susuyorsun konuş konuş diyor bune yaaaaaaaa bune neneeeeeeeee....konuşsan ellerine kozolacak konuşmasan hesabe almıyormuşum e e e e neyapayım yani yaaaaa allahım sen bana sabır ver

bence de canım ev üstüne ev olmaz. annemiz bile yeri geldiğinde bize batmıyormu??
bak babam dustan sora havluyu ıslak atınca kenara avazım cıktıgı kadar bagrıyorum ben.dielim aynısını kaynım yaptı.bir gelin olarak yapmaaa bunuuuuuuuuu duştann cıktınnn havlu ıslaakkkkkk.diyebilmem sence etik olarak ve mantık olarak normal mı?
hem yeni evli olacaksın.formdaki büyüklerim ne der bilemem ama.ben sahsen gayet modern olmamam ragmen sabah dus yaptıkdan sora kayınvalıdem ve kayınpederimle aynı sofrada kahvaltı yapamam.çok utanırım. ve daha biiiiirr çok nedenin var.
kocan onların oğlu bişi olunca bagrıscaklar dielimki? sen napcan arada?? kesin kalırsın o kardesin olmucak kocan yaniii. bilmem anlatabildim mi?
ben aynı evde yasamak isterdim kayınvalidem cok kafadengi.kankam gibi.ama işte ev üstünde ev olursak herşey bi anda değişiverir

güzelim kayinvalide falan önemli degil sizin anlasmaniz önemli ama sana tavsiyem dönüs yapacaksaniz buraya sakin gelme ben 2 yil oldum geleli esimle anlasarak evlendik ve ben haftaya dönüyorum türkiyeye yani bosaniyoruz esim beni aldatti burasi o kadarda güzel degil.ben acisini cok cektim ama artik dayanamyorum:1no2:

Arabistan ha! hemde hep beraber oturacaksınız ...allah kolaylık versinde hiç bir kuvvet bana bunu yaptıramazdı..ne yazıkki gerçekler acı bilmediğin bir yerde alışık omadığın bir kültürde başka insanlarla bir hayata başlıyosun iyi düşün derim allah yardımcın olsun hakikaten..

seninle evlendikten 6 ay son bilemedin 1 sene sonra tekrar görüşüp sormak isterdim? ne umdun ne buldun diye? allah aşkına aklını başına topla! bu kadar kolay değil herşey ..durdum durdum tutamadım kendimi hayatını hayaal ettim başıma ağrı girdi inan herkes ne diyor bi dinle biliyolarda söylüyolar hepimiz iyiliğini düşünüyoruz ..bizi yanlış anlama aşkın gözü gerçekten körmüş bu laf değilmiş bunu anladım sayende..ben 2 yıllık evliyim batıdan doğunun bir ilçesine eşimin işi sebebiyle geldik ortam gereği çalışamıyorum ve ilk geldiğimde kendimi uzayda gibi hissetmiştim Türkiyenin öbür ucundayım farklı bir kültürdeyim sokağa çıkarken kıyafetime bin kere bakıyorum makyaj yapmaya korkuyorum ve çıldırmak üzereyim bir çay içecek yer bile yok! hep evdeyim bende eşimi çok seviyorum ama bazen bunalıyorum gözüm bişeyi görmüyo...1,5 yıl sonra buradan gidicez buna rağmen zaman geçsin diye dua ediyorum ...eşim beni kısıtlamaz hiçbir konuda ama buranın şartları zaten izin vermiyo bişeye ve sana birşey diyeyim canım hayatta en değerli şey özgürlüğündür ne olursa olsun kim olursa olsun ondan vazgeçme! kayınvalidemle tlfda bile görüşmem geçmiş yüzünden eltim zaten yok görümcemde bu haldeyken bile yapamıyorum zaman geliyo tükeniyorum sana yalvarıyorum lütfen yapma yapma yapma! çok seviyosa nişanlın gelsin ...sakın gitme lütfen gitme...

bencede hic kimse mumkunse kayinvalidesiyle ayni cati altinda yasamasin o cook efendi gorunen kaynanalar biranda seytan yutmus gibi degisebiliyolar sakin guvenipte ayni evde yasamasin kimse
burda tecrube konusuyor

bencede hic kimse mumkunse kayinvalidesiyle ayni cati altinda yasamasin o cook efendi gorunen kaynanalar biranda seytan yutmus gibi degisebiliyolar sakin guvenipte ayni evde yasamasin kimse
burda tecrube konusuyor

walla arkadaslar bende tecrübelerime dayanarak ayni fikirde oldugumu söleyeyim aman amman sakin sakin sakin haaaaaaaa hele hele almanyaya gelecen ben geldim bak 2 sene oturdum kaynanamlarla walla cok acayip sinirlemndim simdi sakin diyorum sana baska bisi demixcem hee

bende aman haaa diyorum kizlar ben yaptim bu yanlisi 3 senede zor kurtuldum kaynana cadisindan sakinnnnnnnnnnn siz yapmayin ...
tecübe konusuyor önce evinizi (kira olsa bile)hazirlatin sonra gelin buraya ...bende nisanlandigimda oraya gittinmi evini dayayip dösüyecegiz dedilerde birak dösemeyi biz ev tutacagiz dedigimizde kayinpederim aglamaya basliyordu ve 3 senede cok sükür ciktim ve simdi küsüz 2 senedir görüsmüyorlar benimle..kaynanam esmin yaninda oturmami bile istemiyordu birak yatmayi yani kapi arkasinda cok yakaladim kaynanami bize dinlerken ..en komigide banyo sirasiydi zaten ya kadin sabah erkenden kalkiyor banyodan cikmiyordu kizlar dus alacaklar diye yani o kadar fesat bir kaynanam var 3 sene banyo sirasi gelmiyor diye esimle kardes olduk 3 sene sonunda da adim kisir geline cikti evimi ayirdim 2 ay sonra hamile kalmistim o zaman sustu kaynanam bende görüsmüyorum simdi ..veeeeeeeeeeeee cok rahatim ilerde bizlerde kaynana olacagiz belki ama onlarin yaptigini yapmiyacagim hic bir zaman...KIZLAR TEKRAR DIYORUM SAKN HAAAAAA BURAYA GETIRDIKLERI ZAMAN SEN BIRSEY BILMEDIGIN ICIN KÖLESI OLUYORSUN KAYNANANIN TABII KI GENEDE YARANAMIYORSUN :::SAKIN YAPMAYIN SIZ ÖNCE EV SONRA EVLILIK :::::

aman kuzucuğum sakııııın sakın arkana bile bakmadan uzaklaş ......

ben varim kaynana yaninda oturan olarak
kimseye kimseye tavsiye etmem ozellikle yeni evlencekler kesinlikle kararim karar ayri ev desin insanin kaynanasi ne kadar iyi olursa olsu ayni evde mutlaka sorun cikiyo ,anneki z gecinemezken onlar gecinmek zorunda kaliyo
bunu en iyi ben bilirim ,insallah okursunuz usenmeden

ben tam dile koplay 5 sneedir birlikte oturuyorum ,kaynana kotu degil ama oyle oturup derdini anlaticagin ,anlicak birisi degil oyle laf saptiri ,cok degisik anlasamicagimiz huylari var ozellikle ben 23 o 50 yasinda buyrun aradaki farka ,bu bile yeter hic biseyimuiz uyusmuyo
ve suan esimin ailesiyle iyi degilim , bir hafta oncesinde cok kotu tartosmamiz olu ,
kaynanmla aram bozukto olaylar daha buyudu ,sonra baya tartistik o bana ben ona ,esim geldi kaynimla, esim gorumcemi gacirmis aralarimizi duzeltmesi icin
o da tam tersi mahvetti ,o uzerime geldi sen benim anneme bunu dedin ettin ,falan esim bi kolundan tuttu kaynim bi kolundan hirakin gecerticem bunu diye, sonra ciokdefol odadan dedim
bu hala cildiriyo ,sana yapdiklarimiz harm zikkim olsun su bu esime bagiriyo bu kadini bosucaksin bi bosamada bi gorum iye cildirdi
ben 5 snedir birlikteyim ve ilk tarismamiz oldu dile kolay hic biseye sestenmedim ,benim icin ne yapmislarsa basima kahiyolar ,ben hicmi bisey yapmadim bu ev icin ,gorumcem bi kere bayramda bile kaynanasini aramzken ben onun annesiyle 5 sene gecinmeye calistim ,
sonra valizimi topladi gittim annemin yanina ,bir hafta kaldim herkes ustume geldi gitceksin eve gitceksin diye, bide yetmez gibi akrabayiz, ben dedim illeki ayri ev ,sonra olmadi malesefki malesef donmek zorunda kaldim hic istemiyorum ,ben suan fransadayim ev bulmak kolay degil ,pahali zaten esim istemiyo
annesi babsi emekli olunca gitceklermis turku=iyeye bu ev neolcakmis ben iki kirami vercem biktim senin ev meselenden ,bi gorseniz hic mutlu degilim istemiyorum bu evde olmayi ,esim tam ana kuzusu anasii yanliz birakamazmis ,bilmem nereye kadar gitcel ,herkesten cok sogudum esimi bile hic ozlememisim bu ayri kaldigimiz zamanda
ben 1 gun oldu eve geleli olaylar cok yeni, simdi kaynana hastanede ameliyat oldu ayagndan mecbur bikac biseyler konustum ,aramda hep mesafem olcak ,sonucta ben onla gecinmeye calsitim ,ama o gorumcemi asla asla affetmem yuzunu dahi gormek istemiyorum
insallah okursunuz ,benim dert okadar cokki, bu daha kisaca ozeti
yani kimseye tavsiye etmem tek kelimeyle ,buynu en iyi ben biliyorum

:mymeka:
sempatik kardesim kaderlerimiz ayni diyebilirim ama ben gun yuzune ciktim artik rahatim allah senin yardimcin olsun insallah tez zamanda kurtulursun ben kaynanamla ayni evde sadece 4ay yasayabildim ve iki yil onceki benle bugunku ben arasinda ucurumlar var hayattan insanlardan herseyden nefret ediyorum bende fransadayim geleli iki yil oldu eltilerimin evlerini dosemisler arabalarini almislar bize bir odaya bi gardolap koymuslar oda eltimin artigi dul gibi bedavaya gelin oldum yinede kiymetim bilinmedi hayata sifirdan basladik hala evimi doseyemedim ama olsun en onemlisi huzur suanki huzurum cok iyi esimin ailesiyle hic gorusmuyoruz aslinda tedirginde olmuyor degilim gunah oluyo diye ama caresizim seni cok iyi anliyorum benim yas 21 kaynanam 56 anlas anlasabilirsen

kamillie arkadasim senide cok iyi anliyorum banyo problemi bizdede vardi ama bizimkisi soyleydi cooook temiz oldugunu iddia eden kaynanam ayda ortalama iki kez yikanirdi banada laf ederdi neymis bu evin kurallari varmis haftada bir yikanilirmis baksen su lafa kayinbabam sifon cektigime laf ederdi simdi ben bunlari soranlara soyledimmi terbiyesiz oluyorum hangisi terbiyesizlik acaba? ha bide ilk gunlerde soguksu meselesi vardi ki ne siz sorun ne ben soyleyeyim saglik denen bisey kalmadi bende
18 yasima kadar toplasam uc kere dr yuzu gormemistim oyle saglikliydim simdi dr dr geziyorum
allah kaynana illetinden hepimizi korusun ve sana katiliyorum bizlerde bunlari unutmayip gelinlerimize aynilarini yapmayalim amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…