Bide şunu söylim sana bacım evde kavga varsa hemen balkona çık bacım kendi kendine konuş bu birüt terapidir onlara konuşupda saygısızlık yapıcana daha çok onları düşünmeye bırak ve aralarında olan kavgaya karışma al eline suyu balkona çık iç su ateşi nasıl söndürüyorsa seninde sinirini söndürür daha olmadı al abdestini oh be onlar kudursun bacım. Unutma hırs gelir yüz karartır hırs gider yüz agartır hırsın ayenik düşme mekanı terk et başarılı olursun 21 yıllık tecrübe konuşuyor unutma
mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
bencede hic kimse mumkunse kayinvalidesiyle ayni cati altinda yasamasin o cook efendi gorunen kaynanalar biranda seytan yutmus gibi degisebiliyolar sakin guvenipte ayni evde yasamasin kimse
burda tecrube konusuyor
bende aman haaa diyorum kizlar ben yaptim bu yanlisi 3 senede zor kurtuldum kaynana cadisindan sakinnnnnnnnnnn siz yapmayin ...walla arkadaslar bende tecrübelerime dayanarak ayni fikirde oldugumu söleyeyim aman amman sakin sakin sakin haaaaaaaa hele hele almanyaya gelecen ben geldim bak 2 sene oturdum kaynanamlarla walla cok acayip sinirlemndim simdi sakin diyorum sana baska bisi demixcem hee
ben varim kaynana yaninda oturan olarak
kimseye kimseye tavsiye etmem ozellikle yeni evlencekler kesinlikle kararim karar ayri ev desin insanin kaynanasi ne kadar iyi olursa olsu ayni evde mutlaka sorun cikiyo ,anneki z gecinemezken onlar gecinmek zorunda kaliyo
bunu en iyi ben bilirim ,insallah okursunuz usenmeden
ben tam dile koplay 5 sneedir birlikte oturuyorum ,kaynana kotu degil ama oyle oturup derdini anlaticagin ,anlicak birisi degil oyle laf saptiri ,cok degisik anlasamicagimiz huylari var ozellikle ben 23 o 50 yasinda buyrun aradaki farka ,bu bile yeter hic biseyimuiz uyusmuyo
ve suan esimin ailesiyle iyi degilim , bir hafta oncesinde cok kotu tartosmamiz olu ,
kaynanmla aram bozukto olaylar daha buyudu ,sonra baya tartistik o bana ben ona ,esim geldi kaynimla, esim gorumcemi gacirmis aralarimizi duzeltmesi icin
o da tam tersi mahvetti ,o uzerime geldi sen benim anneme bunu dedin ettin ,falan esim bi kolundan tuttu kaynim bi kolundan hirakin gecerticem bunu diye, sonra ciokdefol odadan dedim
bu hala cildiriyo ,sana yapdiklarimiz harm zikkim olsun su bu esime bagiriyo bu kadini bosucaksin bi bosamada bi gorum iye cildirdi
ben 5 snedir birlikteyim ve ilk tarismamiz oldu dile kolay hic biseye sestenmedim ,benim icin ne yapmislarsa basima kahiyolar ,ben hicmi bisey yapmadim bu ev icin ,gorumcem bi kere bayramda bile kaynanasini aramzken ben onun annesiyle 5 sene gecinmeye calistim ,
sonra valizimi topladi gittim annemin yanina ,bir hafta kaldim herkes ustume geldi gitceksin eve gitceksin diye, bide yetmez gibi akrabayiz, ben dedim illeki ayri ev ,sonra olmadi malesefki malesef donmek zorunda kaldim hic istemiyorum ,ben suan fransadayim ev bulmak kolay degil ,pahali zaten esim istemiyo
annesi babsi emekli olunca gitceklermis turku=iyeye bu ev neolcakmis ben iki kirami vercem biktim senin ev meselenden ,bi gorseniz hic mutlu degilim istemiyorum bu evde olmayi ,esim tam ana kuzusu anasii yanliz birakamazmis ,bilmem nereye kadar gitcel ,herkesten cok sogudum esimi bile hic ozlememisim bu ayri kaldigimiz zamanda
ben 1 gun oldu eve geleli olaylar cok yeni, simdi kaynana hastanede ameliyat oldu ayagndan mecbur bikac biseyler konustum ,aramda hep mesafem olcak ,sonucta ben onla gecinmeye calsitim ,ama o gorumcemi asla asla affetmem yuzunu dahi gormek istemiyorum
insallah okursunuz ,benim dert okadar cokki, bu daha kisaca ozeti
yani kimseye tavsiye etmem tek kelimeyle ,buynu en iyi ben biliyorum
bende aman haaa diyorum kizlar ben yaptim bu yanlisi 3 senede zor kurtuldum kaynana cadisindan sakinnnnnnnnnnn siz yapmayin ...
tecübe konusuyor önce evinizi (kira olsa bile)hazirlatin sonra gelin buraya ...bende nisanlandigimda oraya gittinmi evini dayayip dösüyecegiz dedilerde birak dösemeyi biz ev tutacagiz dedigimizde kayinpederim aglamaya basliyordu ve 3 senede cok sükür ciktim ve simdi küsüz 2 senedir görüsmüyorlar benimle..kaynanam esmin yaninda oturmami bile istemiyordu birak yatmayi yani kapi arkasinda cok yakaladim kaynanami bize dinlerken ..en komigide banyo sirasiydi zaten ya kadin sabah erkenden kalkiyor banyodan cikmiyordu kizlar dus alacaklar diye yani o kadar fesat bir kaynanam var 3 sene banyo sirasi gelmiyor diye esimle kardes olduk 3 sene sonunda da adim kisir geline cikti evimi ayirdim 2 ay sonra hamile kalmistim o zaman sustu kaynanam bende görüsmüyorum simdi ..veeeeeeeeeeeee cok rahatim ilerde bizlerde kaynana olacagiz belki ama onlarin yaptigini yapmiyacagim hic bir zaman...KIZLAR TEKRAR DIYORUM SAKN HAAAAAA BURAYA GETIRDIKLERI ZAMAN SEN BIRSEY BILMEDIGIN ICIN KÖLESI OLUYORSUN KAYNANANIN TABII KI GENEDE YARANAMIYORSUN :::SAKIN YAPMAYIN SIZ ÖNCE EV SONRA EVLILIK :::::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?