Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

canım çok zor bir durum ya insan hiç rahat edemez allah yardımcın olsun canım ben kayınvalidesi başka şehirde olanlara hayran kalıyorum aman allah aynı evde oturmayı nasip etmesin hiç kimseye.

haklısın çiçekcim hayran kalmamak mümkün değil:çok üzgünüm:

arkadaşım bende aynı durumdayım ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN:..
kelin ilacı olsa başına sürermiş ne desem bilmiyorum ki bende...

asskım sende mi kayınvalidenle aynı evde kalıyosun canım??????? dediğin gibi Allah yardımcısı olsun herkesin bugünümüze şükür....

vallahi benimki ile ayri ulkelerdeyiz sukur telefondan msn den bile beni ignelemesini beceriyor kanimi kurutuyor birde ayni evde olsak offfffffff arkadasim bence sana hakaret ediyorsa uzuyorsa hakkini savun cevap vermemekle onun dahada azitmasini saglarsin 5yapiyorsa sessiz kaldigini gordukce 8e cikarir

Allah sabir versin bütün kayinvalidesiyle yasayanlara, nekadar iyi olsada kayinvalide, insan rahat edemez, istedigi gibi olamiyor evinde, tabi kayinvalide køtu biriyse daha beter.

yardima muhtacsa kalacak yeri yoksa o baska tabi.

cnm baştan hata yapmışsın.niye kaynanayla oturmak istedin.senin bu iyi niyetini anlayacak olgunluk nerde onlarda.ama sana tavsiyem.şeytan gibi düşünüp melek gibi davranmayı öğrenmen.kendisi hakkında kesin kararını veriyimi kötümü.eğer cvp kötüyse.yapabileceğin her kurnazlığı yap.kocanı yanında tut.iyi gelini sadece oyna.aksi halde kimse madalya takmıyor cnm.asla ezdirme kendini.kötükedihüso

allah sabır versin.bence cevabını sakınma.ben aynı evin içinde değilim ama aynı sokaktayım.ordan bile yetiyor bana.ve en sinir olduğum şey eşler burda.idare etmeyi halıya hakkını vermeyi bilmiyorlar.....

başka eve çıkmayı dene yoksa kocanla aranda sevgi saygı kalmaz evliliğin tehlikeye girer
sonuçta evliliğim devam etsin diye katlanmıyormusun bu duruma eğer öyleyse başka eve çık naçizane tavsiyem

valla canim Allah yardimcin olsun bende ayni evde yasamayi kabul edenlerdenim ama 1,5 sene yasadim kaynanayla kendisi vefat etti ama simdide kayinbaba var inan bende rahat edemiyorum hergun esimle muhakkak tartisiyoz ama adamida birakip cikamiyoz yine bizim umudumuz kayinbabanin evlenme ihtimali var.Senin kaynananin oyle bi ihtimalide yoktur evlenmezde o simdi neyse zor valla biraz sabret bakalim Allah goruyo yukarda

bende kayınvalidemle aynı sokakta oturuyorum ama herhalde benimki numunelik kalanlardan bunları okudukça halime şükrediyorum iyi insanlara denk geldğim için ama eşim asla aramıza girmez ne annsiyle ne babasıyla çok ağır bişey olmadıkça(bugune kadar hiç olmadı )her zaman bensiz nasıl iyi anlaşıyorsanız bensizde çözün probleminizi ben taraf olamam diyor burdada arkadaşa cevabını sakınma demişsiniz ama bazı insanlarda öyle çata çat kavga edip hakkettiği lafları söyleyemiyor.allah herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

ben kuaförüm genelde senin drumunda olam müşterilerim sırasıyla şunları anlatıyor1.ay ayyy valla iii bi nevi kahvaltıma kadar hazırlanıyo işte tek sorun geceler sessiz olmamız gerekiyor:)3.ay valla şekerim yavaş yavaş limon tadı vermeye başladı milletin ütüsü kayınvaldem in nazı eltimin şakası derken sıkılmaya başladım8.ay bildigin ev varmı yeter artık dayanamıyorum dogru drüst bi özelimiz bile yok ben bu çocugu bu evde dogurmak istemiyorum.eşime sölicem artık halletsin.......DİYORLAR AMA İNŞ SEN FARKLI OLURSUN...ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN CANIM

admin arkadaşlarımm şu dertler deryayı silin lütfen gerçekten en nefret ettigim şey yalan söylemek, daha demin zora gelince başkası girip yazdı demişti yalanı çıkınca...ama burayada evli kaynanadan yakınan gelin modunda yazmış...

malesefki bende aynı evde yaşıyorum kayınvalidem görümcem ve 2 kaynım senağlama senağlama çok zor Allah bir an önce hayırlısını versin die dua etmekten başka çare yok...

sen ne yaparsan yap yaranamazsınki ona yaptıgın hiç bişeyi begenmezler hepkendi yaptıklarını konuşurlar bende sizler gibiyim kaynanamla bütüngün biyerdeyiz evimiz var ama sadice gece didiyoruz allah hepimize sabır versin bende onlardan uzak bişehirde yaşamak isterdim

akıllı olun karıstırtmayın kocanızdanda yardım beklemeyın ben bekledımde ne haklıda haksızda olsan ailesı senden kotusu yok nemi yapcan tavrınızı koyun ılk evlendımde bır yeme ıcme baktım genede yaranılmıyo benden kotusu yok basladım konusmaya sussan sınsı dıcekler uzulucn en ıısı konus saygıyısızlık yapmamdan cokta olsa konus yaptım basardım evımdeym artk kayınvalıdem altımda yuzunude gormuyorm sızde yaranılmaz kıymet bılmezler beraber oturan gelınler sıze dıyorum bıktırın ısmı yapıyo yardımcı olmayın soframı tıopluyo kaldırmayın bıseler bahane edın hastayım falan bı sure sonra kımse ezdırmez kendını bıde kızı varsa hepten ıı basınızamı kalkıyo tenmbellıkten benım gıbı bulamassınız bu devırde bır yıyıp ıcıyorz dıyıp baslarına kalkın amasakın ha kocanızın yanında degıl alttan ısınızı bılın valıdeye yapın kocanıza demede valıde sız dıyın benı fazla abartmadan cunku altında ustunde kalsan aılesının yerını tutamassn bunada uzulmyen o bolemı dusunuyo benım ıcınde aılem senden onemlı degn koca dengesıde kurulur sayglarmla

valla kızlar ben ce bastan ayrı eve cıkın be cıkmaya calısıyorum cıkılmıyo kocanla rahat edemiyon sarılıp koklasamıyon cok kötü aklınızı kullanın ben kullanamadım

çok haklısın canım çıkılmıyo kesinlikle baştan çıkın bende kayınvalidemle aynı evde kalıyorum ve sözde kendimiz ev alıp çıkacaktık nerdeeeeeeeeeeeeee...... bundan sonra mümkün değil:çok üzgünüm:

Asla kızlar aslaaaaa... Sakın kayınvalidenizle aynı evde kalmayın ben yeri geliyo o kadar çok pişman oluyorum ki.... Kendinize ait bi hayatınız bile olmuyo nişanlıyken böyle karışamıyolar inanın...gittiğinizden kaldığınıza yattığınıza herşeye... Aynı evde asla kalmayın..

AMA SİNEMCİM SONRA YİNE KARIN BANA BÖYLE DAVRANDI DEYİP KENDİLERİNİ ACINDIRIYOLAR EŞİNİ DOLDURUYOLAR VE EŞİNLE ARAN YİNE BOZULUYO BÖYLELERİDE VAR MALESEF:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…