canım çok zor bir durum ya insan hiç rahat edemez allah yardımcın olsun canım ben kayınvalidesi başka şehirde olanlara hayran kalıyorum aman allah aynı evde oturmayı nasip etmesin hiç kimseye.
arkadaşım bende aynı durumdayım ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN:..
kelin ilacı olsa başına sürermiş ne desem bilmiyorum ki bende...
valla kızlar ben ce bastan ayrı eve cıkın be cıkmaya calısıyorum cıkılmıyo kocanla rahat edemiyon sarılıp koklasamıyon cok kötü aklınızı kullanın ben kullanamadım
akıllı olun karıstırtmayın kocanızdanda yardım beklemeyın ben bekledımde ne haklıda haksızda olsan ailesı senden kotusu yok nemi yapcan tavrınızı koyun ılk evlendımde bır yeme ıcme baktım genede yaranılmıyo benden kotusu yok basladım konusmaya sussan sınsı dıcekler uzulucn en ıısı konus saygıyısızlık yapmamdan cokta olsa konus yaptım basardım evımdeym artk kayınvalıdem altımda yuzunude gormuyorm sızde yaranılmaz kıymet bılmezler beraber oturan gelınler sıze dıyorum bıktırın ısmı yapıyo yardımcı olmayın soframı tıopluyo kaldırmayın bıseler bahane edın hastayım falan bı sure sonra kımse ezdırmez kendını bıde kızı varsa hepten ıı basınızamı kalkıyo tenmbellıkten benım gıbı bulamassınız bu devırde bır yıyıp ıcıyorz dıyıp baslarına kalkın amasakın ha kocanızın yanında degıl alttan ısınızı bılın valıdeye yapın kocanıza demede valıde sız dıyın benı fazla abartmadan cunku altında ustunde kalsan aılesının yerını tutamassn bunada uzulmyen o bolemı dusunuyo benım ıcınde aılem senden onemlı degn koca dengesıde kurulur sayglarmla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?