:mymeka:
sempatik kardesim kaderlerimiz ayni diyebilirim ama ben gun yuzune ciktim artik rahatim allah senin yardimcin olsun insallah tez zamanda kurtulursun ben kaynanamla ayni evde sadece 4ay yasayabildim ve iki yil onceki benle bugunku ben arasinda ucurumlar var hayattan insanlardan herseyden nefret ediyorum bende fransadayim geleli iki yil oldu eltilerimin evlerini dosemisler arabalarini almislar bize bir odaya bi gardolap koymuslar oda eltimin artigi dul gibi bedavaya gelin oldum yinede kiymetim bilinmedi hayata sifirdan basladik hala evimi doseyemedim ama olsun en onemlisi huzur suanki huzurum cok iyi esimin ailesiyle hic gorusmuyoruz aslinda tedirginde olmuyor degilim gunah oluyo diye ama caresizim seni cok iyi anliyorum benim yas 21 kaynanam 56 anlas anlasabilirsen
canim ya cok dogru söylemissin bende 3 ay diye kabul ettim ama 3 sene de zor kurtuldum senin kaynanan da maasallah kalbi sizler icin mi atiyordu acaba ya merak ettim dogrusu....ins canim bir an önce kurtulursun canim ya.....hiç bir akıllı ve zeki kayınvalide ve hiçbir akıllı ve zeki gelin birlikte oturmak istemez,istememeli tam 12 yıl oturdum.İnanmayacaksınız ama sadece 9 aylık bir süre için evet demiştim.Şunu da belirteyim ki hiç bir şekilde maddi problem yaşamadığım halde hatta çok yüksek geliri olan ve toplumda önemli bir mevkii sahibi birinin eşi olduğum halde ayrı eve çıkmaya eşimi ikna edemedim.Neden mi? çünkü ne zaman eşimi ikna noktasına gelsem kayınvalidem kalp krizi geçirdi.Bu nasıl bir kalp kriziydi ki benim babacığım ilk kalp krizinde rahmetli oldu kayınvalidem bu krizlerle 86 yaşına kadar yaşadı......
ah be guzelım tek ıstegım esımınde annesının yanlıslarını gorup bana sahıp cıkmasıydı ayrılmamaktı ama hata yaptı ve sımdı tek ıstegım tıpkı senın kaynanan gıbı benımkısıde bana muhtac kalsın gozlerını kapatamasın benden helallık almadan..onu benı hıc yere esıme dayak attırdıgı ıcın ve butun bedenımın mosmor olupta guldugu ıcın affetmıcem benı sınır hastası yaptıgı ıcın affetmıcem.gercı ben ölürüm o ölmez ikiyüzlü seytan can veremez inşallah..
mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?