Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

Merhaba canım bende sana öncelikle aşkını bir kenara bırakıp mantıklı düşünmeni tavsiye ederim.Aşk dersen hepimiz aşık olduk.Ama evlenince ve kalabalık bir aileyle yaşamak zorunda kalınca cicim aylarıda geçince ne aşk nede koca görüyor gözün. Sen daha yolun çok başındasın.Ben 10 yıllık evliyim. Veeşimle 7 yıl çıktıktan sonra evlendik. Ama şimdi pişmanım.Çünkü kayınvalide altta yan tarafımda iki tane elti. İnan psikolojim bozuldu. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Evim ayrı olduğu halde yinede rahat değilim. Çok güzel geçiniyoruz ama kıskançlıklar dedikodular almış başını gidiyor.Evliiliğimin en güzel yıllarını onların yanında çürüttüm.Şimdi ne kadar istesemde eşimle içli dışlı olamıyorum.Aramız hep resmi bilmem anlata bildimmi. Oooofff dertlerim depreşti..

Merhaba ben 1.5 yıllık evliyim. kayınvalidem altkatta oturuyo. evlenmeden önce herşey çok güzeldi okadar iyi davranıyolardıki bana anlatamam. ne olucak negüzel birlkte oturucazz yanımda bi büyük olcak diye düşünüyodum ama evlenince öyle olmadığını anladım hemde ilk günden itibaren. kendimi birbuçuk yıllık değilde 10 yıldır evli gibi hissediyorum ne bi özel yaşantımız kaldı. ne başka bişey bide müsayitmisin değilmisin kapıyı açıp girmesi yokmu öldürüyodu beni ama söyledim sonunda. gerçi söyledimdde ne olduki eşime karın beni evden kovdu demiş sonrada onunla kavga ettik. daha yeni barıştık offf ya bide benim eltim falan yok ama kayınvalidem daha beter ben ne yaparsam aynısını yapıyo. çok kıskanç. amannnnn yaramı deştiniz. neyse şimdi bi bebeğim var allahtan onunla avunuyorum işte :) nişanlı ve aynı evde oturacak kızlar tecrübelerimize güvenin ve ne yapıı edip nişanlılarınızı ayrı evde oturmaya ikna edin.

canım benim kuzenim oturuyor ama hiç geçinemiyolar kuzenimin yaptığını kaynanası beğenmeiyor mutlaka yaptığı işe kusur buluyor kuzenimde biraz ezdiriyo kendini
köy köy üstüne olumuşda ev ev üstüne olmazmış diye bir söz vardır çok doğru eğer geçinmek istiyosan kaynananla eltinle mutlaka bir tafar eziliyo bence

Arkadaslar nısanlıysanız tavrınızı bastan koyun her ne kadar ıyı anlassanız da ben su an cok ıyı anlasıyorum yukarıdakı problemler olsa da ama hep ıc gecırıyorum evım evım dıye bız aynı apartmandayız bı de sımdı kayınpederım ısten cıktı dıye onların yanında kalıyoruz kotu gunlerınde yanlarında olmak ve tek bı evın faturası olsun barı dusuncesıyle.Evlıysenız de aynı apartmanda ya da aynı evdeysenız sus pus kalmayın dusuncelerınızı ılk zamanlarda belırtınkı ılk zamanlar yapıyodun sımdı noldu demesınler.

kaynanasiyla oturanlari allahim sabir versin bir an önce ev nasip etsin cok iyi bilirim kaynanayla oturmayi 3 sene oturdum cok sükür kurtuldum................

canim benim cok güzel seyler düsünüyosun ama gittimi dönmeyi bekleme bende yurtdisina gelin geldim kaynanam hep anlatir dönmek icin geldik diye ama imkansiz nekadr para toplayacaksinda nezaman geleceksin paranin miktari bellimi hem gelseniz bile nkadr yetcek bu para ve kime üc ailesiniz ve inan bana cok zor olacak senin icin carsaf felan sorun degil arkadaslar o isin kolay yani evde istedigin gibi olup disarda giyebilirsin ama evin icinde kaynana ve eltiyle yasamak cok zor olur hem kazanciniz ortak olacak sen bisey fazla alsan eltine batacak o aldida sen niye bana almadin diye sonra kardesler arasinda kavga baslayacak sen hic biseyini kocanla paylasamiyacaksin bak ben kaynanamla oturuyorum 5 sene oldu tamam kaynann iyi olabilir ama gercekten zor oluyo imkanin oldugu müdeetce ayri evin olsun ama sakin inanma 6 yil sonra gelcegiz dediklerine orada bir is yeri yapmislar ve kazancalri var onu birakipda türkiyeye dönmezler benim kaynanalar emekliler hala gitmiylar mesela gitcez gitcez diyolar hala gidecekler cocuklar burda dogdugu icin onlar zaten acmiyo lafinida onlar gitcez diyolar yok ama sakin bence evini ayri tut ama git carcaf mesele degil mesele olan 3 ailenin beraber oturmasi ben kaynanamla oturuyorum diger eltilerim 2 tane var onlar cekemiyo mesela emekli bunlar hep siz yiyonuz onlarin paralarini diye cekemiyolar ama hic de öyel degil iste biz bakiyoruz ama gelde onlara anlat sakin sevgi saygi bunlar inanma yeri geldimi kalmiyo bunlar canim bneim yinede sen iyi düsün canim benim Rabbim sizi mesut etsin ömür boyu

Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar , ister melek olsunlar bir arada olmuyor.Burda yazılanları okudukça herkesin aynı şeyleri yaşadıklarını daha iyi anlıyor insan.Bir kanun çıksada beraber oturmak yasak olsa değimi arkadaşlar...delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldencnm akılı ol ayrı eve çık senin ruh saglıgın için beden ve akıl saglıgı sonra gelir sakın ha böle bi hataya düşme bide eltinde varmış aynı evde bak sen olacak cümbüşe sen gel abla sözü dinle bak benim evim ayrı kaynanam alta ben üste ama kadın bana kafayı yedirtiyor yabancı degil üstelik teyzem ama onu kaynar bi kazana atıp kaynatmak istiyom bazen kadın piskolojimi bozdu resmsn şizofren oldum aman ha amannnnnnnnnnnnnnnn

böyle bi kanun cıksa kim iktidardaysa gider oyumu ona veririm..:jeyyar:

bacım sen kurtulmuussun.darısı benim basıma.kadından da kocasından da diğer oğlundan da diğer gelininden de nefret ediyorum..yavas yavas oğlundan da nefret etmeye basladım.(kocam olur da kendisi).

sabredilecek gibi değil.
klava:

kızlar sızlerın yazdıklarınızıda okudum ve eskı gunlerım aklıma geldı ve sınırlerım deprestı.. ah su kaynanamın suratını goresım yok kadını gordugum zaman seytan gormus gıbı olurdum ıster ıstemez batardı yaptıgı..ılk gonlerde bır hata yaptı ama esım benım tepkımle agzının payını verdı anasının.. sankı her gece o ısı yapıyozda karı bıze sabahları su ısıtıyor..aklıma gelmeyen basıma geldı kudurdum vallah..ondan sonra odama kapıyı vurmadan gırmedı..ama ben bosandım bırazda kurtuldum o seytandan umarım sızlerın degerını anlarlar zamanla..yenık dusmeyın cabalayın..zafer sızde olsun..guldurmeyın o kaynanalarınızı...benımkısı cok mutlu oglu onda kaldı cunku...

Sakın böyle bi hata yapma çünki şu an nişanlısın ve aynı evde yaşamıyorsun ama aynı evi paylaştığın zaman inan bana sorunlar cıkacaktır. çünki ben böyle büyük bi hata yaptım şu an 6 aylık evliyim ve eşimle şu günlerde inanılmaz bi şekilde ev arıyoruz nedeni ise benimde kaynanam ve kayınpederimle birlikte oturmak..sana öyle sözler verilir ve tutulmazki inan şoka girersin o yüzden bence aynı evde oturma ne kadar iyi olurlarsa olsunlar aynı evde olmuyo

bastan hersey toz pembedir bence kayinvalideyle eltiyle yasamak artik cok geride kaldi eskiden insanlar mecburdu ve o sartlari kabul etmekten baska secenekleri yoktu ama simdi su anlarda gercekten mecburilik diye bisey yok diyosunki asigim cok seviyorum katlanirim o duyguyu tum genc kizlar kadinlar bilir fakat bildikleri baska birsey daha var canim sonradan ask diye birseyin kalmadigi

Son düzenleme:
ben 25 yaşındayım ve kendi annemden bu yaşıma kadar doğru dürüst ilgi, alaka saygı hiçbişey görmedim...ki zaten artık görüşmüyoruz da...:1closedeyes:nişanlıyım; kayınvalidemi çok ama çok seviyorum o beni kızı ben onu annem gibi görüyorum keza kayınpederim de çok seviyor beni...çok istemelerine rağmen hiç kız evlatları yok dolayısıyla o hasretlerini benimle gideriyolar

bizim de nişanlımla aklımızdan geçti düşündük, "acaba" dedik, " elimizi düzeltene kadar evlenince bi 6-8 ay kadar birlikte mi otursak "...aramız bu kadar iyiyken biz bile düşünüp karşılıklı vazgeçtiysek, bence kimse kayınvalidesiyle oturmaya yanaşmamalı...herşeyden önce yeni evlisiniz, o insanların da bi düzeni var, o düzene cart diye dahil oluyosunuz, kendi eviniz yatakodanızla sınırlı, banyonuz bile bir...kadın beni canı gibi sevmesine rağmen olmaz dedi yani düşünün...maddi olarak işine gelmesine rağmen nişanlım bile istemedi...

sürç-ü lisan ettiysem yanlış bi laf ettiysem özür dilerim ama kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim

Kesınlıkle haklısın arkadasım.Kaynanamlar da bıze demıstı elınızı duzeltene kadar bırlıkte kalalım dedı.Sabah kalktık ıkımız de aynı soyleyecekmısız meger.Kaynanam dedı sız yenı evlısınız yenı bır duzene gırmelısınız aynı evde olmaz dedı ve kendı evımızı dosedık. Aynı apartmandayız o bıle bı orumuluk yukluyo ınsana.Hep asagı ın hal hatır sor falan yapmak zor degıl ama zorunlu hıssedıyo kendını ınsan.OLmuyo yanı arkadasım.Sımdı aynı evdeyız zorunlu olarak kayınpederımın ıslerı bozuldugu ıcın. Bıze bı oda verdıler ve gecen gun tum gun kendı odamızda oturdum kaynanam gelıp sız bıze kustunuzmu bı sorunmu var neden yanımızda oturmuyorsunuz dedı.Bu da bır dusuncesızlık belkı ben yalnız kalmak ıstıyorum benneyaptımki

büyük cesaret doğrusu şaşırdım kaldım:1shok: biz diil aynı ev aynı bina içerisinde bir sürü sorunla karşılaşıyoruz.sevdiğin için mantıklı düşünemiosun bence hemde bilmediğin bi ülkeye gideceksin korkutucu geldi bana ,ben olsam ne kadarda sevsem kabul edemezdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…