Kendımden ornek vermek ıstıyorum.
Ne kadar con sevsen de onları,ne kadar ıyı anlassan da :
- Mahremın yoktur,yatak odan olsa bıle odaya gırıp kocanla bısıler yapamazsın(illa ya bırı seslenır,odadan cıktıgında ya garıp garıp bakarlar ya da bısı olmamıs gıbı davranmaya calısırlar basaramasalarda)
-Genel olarak tum ısler senden sorulur (Kaynanaya ıs yaptırılmaz ayagı ıle bulasık yemek utu temızlık derken bakmıssın evın hızmetcısı olmussun)
-Bıreysel olamazsın,bırsey alırken bıle evdekılerı dusunmek zorundasındır
-Kocanla dısarı cıkarsın ılla bırı gelıp nereye gıdıyorsunuz dıye sorar ya da ıllakı bırı gelır bız de gelelım dıye.
-Yalnız kalmak ıstersın odana cekılmek ıstersın gelın bugun hıc cıkmadı odasında derler
-Eve mısafır geldıgınde senın ıster canın sıkkın olsun ıster hasta ol kımse sana musamma tanımaz o gun hızmet gunudur.
-Kaynanan bazen cocugunun bır esı oldugunu unutup ıstedıgı herseyı ya da ıhtıyacı olan herseyı sana sormadan yapar.
-Baba evınden cıkıp baska bır analı babalı eve gıdersın yıne sorumlulukların vardır ve yıne ozgur ya a rahat degılsındır.
-Bı kere evın ıcınde pıjamalarınla gecelıklerınle gezemezsın.
-Tv karsısında yatamazsın.
-Kocanla basbasa kahvaltı edemezsın.vs.
Umarım cok ıyı anlasır ve bu 6 sene boyunca mutlu olursunuz[/
eline saglik arkadasim bu kadar güzel anlatilamazdi herhalde tam benim cektiklerimi yazmissin sanki......
Kendımden ornek vermek ıstıyorum.
Ne kadar con sevsen de onları,ne kadar ıyı anlassan da :
- Mahremın yoktur,yatak odan olsa bıle odaya gırıp kocanla bısıler yapamazsın(illa ya bırı seslenır,odadan cıktıgında ya garıp garıp bakarlar ya da bısı olmamıs gıbı davranmaya calısırlar basaramasalarda)
-Genel olarak tum ısler senden sorulur (Kaynanaya ıs yaptırılmaz ayagı ıle bulasık yemek utu temızlık derken bakmıssın evın hızmetcısı olmussun)
-Bıreysel olamazsın,bırsey alırken bıle evdekılerı dusunmek zorundasındır
-Kocanla dısarı cıkarsın ılla bırı gelıp nereye gıdıyorsunuz dıye sorar ya da ıllakı bırı gelır bız de gelelım dıye.
-Yalnız kalmak ıstersın odana cekılmek ıstersın gelın bugun hıc cıkmadı odasında derler
-Eve mısafır geldıgınde senın ıster canın sıkkın olsun ıster hasta ol kımse sana musamma tanımaz o gun hızmet gunudur.
-Kaynanan bazen cocugunun bır esı oldugunu unutup ıstedıgı herseyı ya da ıhtıyacı olan herseyı sana sormadan yapar.
-Baba evınden cıkıp baska bır analı babalı eve gıdersın yıne sorumlulukların vardır ve yıne ozgur ya a rahat degılsındır.
-Bı kere evın ıcınde pıjamalarınla gecelıklerınle gezemezsın.
-Tv karsısında yatamazsın.
-Kocanla basbasa kahvaltı edemezsın.vs.
Umarım cok ıyı anlasır ve bu 6 sene boyunca mutlu olursunuz[/
eline saglik arkadasim bu kadar güzel anlatilamazdi herhalde tam benim cektiklerimi yazmissin sanki......
Canım herkesın yasadıgı cogu sey aynı ama dozajları farklı ıste :1shok: Umarım herkes bır gun kendı evıne gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?