Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

cnm gerçekten Allah yardımcın olsun.öncelikle seni tebrik ederim cesaretinden dolayı.bende nişanlıyım şuanda ama böle bişeyi hayatta göze alamazdım....çok ii düşün öle karar wer derim ben cnm çünkü düşünsene her ne kadar saygı we sewgi çerçewesinde olursa olsun yaşlarınız birbirinize uymuo en başta,sen gençsin we ewliliğinin en güsel yılları...bişelere morelin bozulsa ewden çıkıp biyerlerde kafanı dağıtamayacaksın.bazen yanlız kalmak isteyeceğin zamanlar da olacak...aileni öslediğin zamanlarda..onun için cnm ii karar ver.sana şimdiden mutluluklar dilerim.inş.herşey gönlüne göre olur.

aynı evde oturmak bence çok zor. ben kayınvalidemle komşu olmama rağmen çok zorlanıyorum. baştan mümkünse ayrı iste canım,beni de çok uyardılar ama dinlemedim şimi çok pişmanım.

Dermann kısssss evlenip gittin mi Arabistan aa çooook merak ettik seni durumlarıııııı yaz bana lütfen....

canım ilk olarak yaşıtız ama ben 17 yaşımda evlendim. beni yanlış anlama ama kayın valideni ne kadar çok seversen sev kendi anne babanı sakın kötüleme herkes kendi ailesi iyi dört dörtlük değildir.yarın öbür gün kayınvaliden ile sıkıntıya girersin sürekli senin ailen söz konusu olur.yani açıkçası kafana kakılır. evini de uzak tutmaya çalış uzak olan her zaman tatlıdır...allah evinize bol neşe ve huzur vermesi dileğiyle

ya herkes olumsuz yaklaşmış ama bende evlendiğimde kayınvalide ve görümce ile kalıcam,müstakbel kayınvalidemin eşi vefat etti ve tek bırakmak istemiyoruz...çok mu sorun olur sizce?

ya herkes olumsuz yaklaşmış ama bende evlendiğimde kayınvalide ve görümce ile kalıcam,müstakbel kayınvalidemin eşi vefat etti ve tek bırakmak istemiyoruz...çok mu sorun olur sizce?
vallahi canım ilk zamanlar tatlı oluyor ama sonralarda biraz zorluklar ortaya çıkıyor.heleki çocuk olduktan sonra ondan sonrasını sorma gitsin. allah mesut etsin. inş her zaman iyi olursunuz.

vallahi canım ilk zamanlar tatlı oluyor ama sonralarda biraz zorluklar ortaya çıkıyor.heleki çocuk olduktan sonra ondan sonrasını sorma gitsin. allah mesut etsin. inş her zaman iyi olursunuz.

amin inşallah çok tşk ediyorum ve aynı zamanda eyvah eyvah diyorum senağlama

canım sadece en çok üç ay canım cicim olursunuz sonra gerisi malum. maalesef böyle.

birarada yaşayıp da sorunu olmayan gelin kaynana yok. ancak görmeyen duymayan konuşmayan birkaç gelin kayınvalide sorunu aşabilir. umarım sen ve müstakbel kayınvalideciğin de böyle olursunuz.

baştan "aman ne var karışsın etsin annem gibi olsun" desen de sonra roller değişiyor.muhakkak ki değişiyor.

sana nacizane tavsiyem ilk baştan haksızlığa susma ki sonra da konuştuğunda abes kaçmayasın.
mesafe her zaman iyidir. aynı evde dipdibe olsanız bile olgun davranmalı mesafeyi korumalı,asla ve asla yüzgöz olmamalısın.

mutluluklar diliyorum canım şimdiden.​

tabıııkı anne gıbı olmasda arkadaslar ne bu kadar tepkı anlamadım yanı kaynanaların hepsıne bır gozden bakmayın bu kadar dar goruslu olmayın ya rıca edıorum yenıe evlenecek olanlarıda korkutmayın ben 2 senedr kaynanamla oturuorum sız belkı rahatlıga alıstınız ondan zor gelıo olabılr ama ınanın ben kaynanamla gayet ıyıyım sızde annenınzn kardesınızn ufaktfek sorunlarını goz ardı etmıomusunuz bunuda ole goruj en nıhayetınde oda bı ınsan ıkınızınde ortak noktası var o oglunu sevıo mutlu olmasını ıstıo sızde esınızı sevıonuz ve mutlu olmasını ıstıonuz sunu unutmayınzkı esınızle evlenıken sadece onla dgl aılesıylede evlenıosunuz ben ıdare edıorum bıras o benı ıdare edıo bıras bazı selerı gormezden gelıoz bıtıo ıs ha hıcmıs tartısmıoz evet tartısıoruz ama 2 dakka sonra hadı yemek yapalım beraber hadı bıyerlere cıkalım dıoruz yada oturup bı kave ıcıoruz karsınızdakı ınsan kotu nıetlı dglse ınanın ıdare etmesı kolaydır gayette mutluyum bı kaynanam var k.peder vefat ettı gorumcem yok k.bıreder yok nıe ıdare edemıyımkı bı kadını?sevıorum onu oda benı kzı yerıne koydu bı derdım oldumu ne oldu dıe sorar benı savunur kendını bısı aldımı banada alır bıras ıı olmak lasım

ah ah bir dokunun bin ah işitin.
arkadaşım aynı evde olduktan sonra sorunlar çok büyük oluyor.maalesef kayınvalidemle yaşıyorum.evlendik kaynım bekar olduğu için 1 yıl kirada oturduk kaynım evlenince eşinden yıllar evvel önce ayrılan kayınvalidemin yanına taşındık.haftanın 2-3 günü eltim bizde kalıyor.
1-canım dese canın çıksın anlıyorum.bana asla bir şey söylemedi ama ne hatam olsa bana söylemek yerine eşime söylüyor.çok basit bikaç örnek bi akşam yorgun argın işten döndüm duş aldım koltukta uyuyakalmışım saçlarımı kurutmaya halim yoktu başımdaki havlu düşmüş. Ertesi gün işe gittim eşim benden önce işten geldiği için havluyu alıp eşime vermiş karın kafasından düşürdü toplamadı demiş.kaldıki her akşam elimden geldiğince işe güce yardım eder her hafta sonu genel temizlik yapardım.
2-asla kendi evin gibi olmaz.işten geç geldiğim günlerde yada kendi annemle alışverişe gittiğimde bi genç kızın bu saatte sokaklarda işi ne patronunun karında gözü var vs
3- özel hayatın olmaz.gece saat 1 de banyo yaptım diye kızım bu saatte banyo yapma bir daha lafını duydum.
4- en acısı ve en zalimi asla unutamam.evde bişey kaybolduğunda ilk şüpheli sen olursun. Eltimin altınları bizdeymiş. kaynanama saklasın diye vermişler. bi gün yorgan filan çıkarayım diye hurçları filan indirdim dolabın üzerinden. 2 gün bana surat yaptı ne olduğunu anlamadım.bi pazar günü beni çağırdı kızım o altınları değiştirmişsin onları yerine koy kendi altınlarını ordan geri al dedi. fazla birşeyim olmadığı için koştum odamdan çıkardım altılarımı burda benim altınlarım ben yapmam öyle bişey dememe rağmen yalanmı söylüyorum sen yaptın dedi.biz hiç birşeye dokunmadan evden çıktık kaynım geldi altınlarının yerinde olduğunu gördü ve hiç birşey olmamış gibi davranmaya başladı.özür bile dilemedi.
şimdi ne yaparsa yapsın ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.saygınızı kaybetmek istemiyorsanız ayrı evde yaşayın derim.

ben kayınvalidemle oturuyorum eltimin evi ayrı ama yemeleri içmeleri burda ..

imkanın varsa eğer ayrı eve çık herkezlerden uzakta olmak çok iyi ..
üstelik bir eve 1 kadın olayınada katılıyorum .

arkadaş gittiği yerde mutlu sanırım .. şöyle baştan 2 - 3 sayfa okudumda sanki bi nişanlısı dogru düşünebilio sırnaşık şey
hep nişanlım öyle diyor böyle diyor ..

ben bursadan istanbula gelin geldim .. burda benim kanımdan olan kimse yok eşim var burda beni buraya tutan .. bende kayınvalidemlerle oturuyorum vee annemi çok özlüyorum ..

ben daha 3 saatlik yola katlanamazken o yurt dışına nasıl katlanıyor bilmiyorum yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…