toprağım sendemi yandın kaynanadan kütahyanın neresindensin bende kütahyalıyım
canım ilk olarak yaşıtız ama ben 17 yaşımda evlendim. beni yanlış anlama ama kayın valideni ne kadar çok seversen sev kendi anne babanı sakın kötüleme herkes kendi ailesi iyi dört dörtlük değildir.yarın öbür gün kayınvaliden ile sıkıntıya girersin sürekli senin ailen söz konusu olur.yani açıkçası kafana kakılır. evini de uzak tutmaya çalış uzak olan her zaman tatlıdır...allah evinize bol neşe ve huzur vermesi dileğiyleben 25 yaşındayım ve kendi annemden bu yaşıma kadar doğru dürüst ilgi, alaka saygı hiçbişey görmedim...ki zaten artık görüşmüyoruz da...:1closedeyes:nişanlıyım; kayınvalidemi çok ama çok seviyorum o beni kızı ben onu annem gibi görüyorum keza kayınpederim de çok seviyor beni...çok istemelerine rağmen hiç kız evlatları yok dolayısıyla o hasretlerini benimle gideriyolar
bizim de nişanlımla aklımızdan geçti düşündük, "acaba" dedik, " elimizi düzeltene kadar evlenince bi 6-8 ay kadar birlikte mi otursak "...aramız bu kadar iyiyken biz bile düşünüp karşılıklı vazgeçtiysek, bence kimse kayınvalidesiyle oturmaya yanaşmamalı...herşeyden önce yeni evlisiniz, o insanların da bi düzeni var, o düzene cart diye dahil oluyosunuz, kendi eviniz yatakodanızla sınırlı, banyonuz bile bir...kadın beni canı gibi sevmesine rağmen olmaz dedi yani düşünün...maddi olarak işine gelmesine rağmen nişanlım bile istemedi...
sürç-ü lisan ettiysem yanlış bi laf ettiysem özür dilerim ama kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim
vallahi canım ilk zamanlar tatlı oluyor ama sonralarda biraz zorluklar ortaya çıkıyor.heleki çocuk olduktan sonra ondan sonrasını sorma gitsin. allah mesut etsin. inş her zaman iyi olursunuz.ya herkes olumsuz yaklaşmış ama bende evlendiğimde kayınvalide ve görümce ile kalıcam,müstakbel kayınvalidemin eşi vefat etti ve tek bırakmak istemiyoruz...çok mu sorun olur sizce?
vallahi canım ilk zamanlar tatlı oluyor ama sonralarda biraz zorluklar ortaya çıkıyor.heleki çocuk olduktan sonra ondan sonrasını sorma gitsin. allah mesut etsin. inş her zaman iyi olursunuz.
ya herkes olumsuz yaklaşmış ama bende evlendiğimde kayınvalide ve görümce ile kalıcam,müstakbel kayınvalidemin eşi vefat etti ve tek bırakmak istemiyoruz...çok mu sorun olur sizce?
ya herkes olumsuz yaklaşmış ama bende evlendiğimde kayınvalide ve görümce ile kalıcam,müstakbel kayınvalidemin eşi vefat etti ve tek bırakmak istemiyoruz...çok mu sorun olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?