senin için zor olur canım yatmak istesen rahat yatamazsın bir yere gitmek istesen zor yani bende oturdum kayınvalidemin yanında 4 sene kadar kaldım insanın kendi evi gibi yok imkanın varsa ayrı otur eşinle bile tartışamıyorsun kolay değil yani......mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
ayşecim niye beyenmedin neresinde kaldın hangi iıçesi kütahymız güzeldir ve sakindir
benim kaynanam bana gelin geldi 9 aydır bende daha bakalım ne kadar kalacak :mymeka:
mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?