Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

bende aynı evdeyim yaşadıklarımı bir bilseniz
çok zor kızlar çok zor
ben eylül gibiayrılıcam yani haziranda doğumumu yapıp bebeğim biraz kendine gelince ayrılıcam allahımın izniyle

Son düzenleme:
Çok zor gerçekten ama yapılması gereken şu. Kafana hiçbirşeyi takmayacaksın...Duymazlıktan görmezlikten geleceksin...Umursama takma hiç kimseyi...

ben bir buçuk yıl kayınvalidemle birlikte oturdum. bu benim tüm hayatımı etkiledi sorunlu bir hamilelik geçirdim ve sorunlu bir çocuk sahibi oldum eşim lede aram açıldı ve yıllardır bunların acısını çekiyorum tavsiyem mümkünse kimse kayınvalidesiyle oturmaya kalkmasın.Kuru ekmek yesin yerde uyusun ama ayrı otursun daha huzurlu olur tüm hayatını zindan etmez.

slm arkadaşım eşimin ailesi ile uzakta olmama rağmen aramız iyi değil yakın olsak nasıl olur artık

senin için zor olur canım yatmak istesen rahat yatamazsın bir yere gitmek istesen zor yani bende oturdum kayınvalidemin yanında 4 sene kadar kaldım insanın kendi evi gibi yok imkanın varsa ayrı otur eşinle bile tartışamıyorsun kolay değil yani......

öyle bişey ki görmüyosun duymuyosun diyelim bi saatten sonra nasıl olsa sesin çıkmıyo diye daha çok sen duya duya dedikodunu yapmaya başlıyorlar o kadar rahat oluyorlar yani.ben nihayet ayrıldım ama o üç sene içinde kadinsak arkadaşım gibi sorunlu bir hamilelik sorunlu bir annelik depresyonlu bir hayat sahibi oldum.allah kolaylık versin.biraz hassas yapılıysan etkilenirsin.

merhaba arkadaslar yazdikalrinizi okudum ve bi tek bu dertlari ceken ben degilmisim dedim bende yaklasik 2 yildir kaynanamla otururuyorum ama o kadar cok pismanimki bir oturmaya kabul ettigim icin keske diyorum simdi..... bide maydanoz gorumcem var hic sormayin kendini dunyanin hakimi saniyor ben yurt disinda yasiyorum ailemden cok uzaktayim onlari cpok ozluyorum keske onlarin yaninda olsaydim diye hep dusunuyorum
Kaynanam grumcem ve kayinlarim yhuzunden sorunlu ve sikintili bir hamilelik gecirdim ben hamileyken esimi benden bosandirmak isteyenler cok oldu resmen benim yanimda esime bosa bunu dediler:çok üzgünüm:
Kaynanam bosbogazligi ustune evde ne oluyorsa gidip herkese yalan yanlis anlatiyor ama simdi ben kazandim kaynana belasini def ettim gidiyo tasiniyo niye tasiniyo biliyomusunuz gorumcem benle kus bu eve cocuklarini getiriyor cocuklarina anasina baktiriyor bende kjovdum gorumceyi gelme bidagha dedim anasida ben torunalrimi kizimi gormek istiyorrum gelmelerini istiyorum dedi yalniz yasamaya karar verdi evi tamirde su an 6 cocugu var bir tek benim esim ilgileniyor evin tamir isyle hergun aksam 5te gidiyor gecenin 11 inde geliyor yazik bu inlara hepsi cahil koyden gelip yerlesmislar yurtdidini birsey zannediyorlar turkiyeyi herzaman kucumsuyorlar sanki burda zenginlik icinde yasiyorlarda....
Iste benim hikayemde bu neysek kurtuluyorum az kaldi tasinmasina ama herkese tavsiyem kimse kaynana kabul etmesin ne kadar iyi bile olsa bir yerde sorun cikiyor herkesin kendi evinin patronu olsun.....:a015:

Bi kere görümcen varsa zaten işin zor canım.Cünkü bende bi görümceyim ve yengemle beraber oturuyoruz. Ne kadar sorun olmaz desekte olur cunku sen ayrı bi evden gelcksin ayrı bi düzenden yeni geldigin evinde bi düzeni var mesela yeri gelcek görümcenle bile catıscan nie iş yapmıo yada nie öle nie böle sorunlar olcak tabi ama sen alttan alcan canım yoksa olan sana olur. Benim bizzat burnumun dibinde böle bişey onun için ben bile beklicem ve ayrı ev düşünüyorum cok zor cunkü Kayınvalidenin yanına inmek

ÇOK YAKIN arkadasım kayınvalıdesıyle oturuyordu şükür ayrıldı..çok yıprattılar kızı ezebıldıklerı kadar ezdıler..dısardan çok ii gözuken saygın ınsanlar ama gel görkı kapılar kapanınca kımın ne olduğu annaşılmıyo...umarım en ıyılerıyle karsılasırsın...
sevgıler...

benim kaynanam bana gelin geldi 9 aydır bende daha bakalım ne kadar kalacak :mymeka:

allah sanir versin canim valla cok zor her ne kadar iyi anlassan bile bir yerde sorun cikiyor bence bir once gondermeye bak bosuna dememisler adina kaynana huzurun bozulmasin ayri ayri herkes evine mutluca gelip gitsin

benim kaynanam bana gelin geldi 9 aydır bende daha bakalım ne kadar kalacak :mymeka:

çeken bilir ama eğer kayınvaliden bakıma muhtaç yada gidecek kimsesi yoksa sizden başka ne gerek var göndermeye...kalsın sizinle yazıktır yaa:1no2:yaa o gelen annen olsaydı ve eşin bu düşüncelerde olsaydı zoruna gitmezmiydi?onların bakım ve en önemlisi şimdi sevgiye ihtiyaçları var.iç yüzünü bilemem tabii ne yaşadığını sen biliyorsun.yanlış anlaşılmam umarım.

gelde dur 8.yılın içindeyim ahhhhhhhhhahhhhhhhhhhh duvarların dili olsada konuşsa

hepiniz haklısınız benimde kaynanamlarla çok problemlerim oldu beraber oturmak istediler eşimle ben kabul etmedik allah eşimden razı olsun şimdi aramız bu yüzden yok çokda umurumdaydı sonradan kötü olacağıma baştan kötü olmak bence en iyisi kim kaynanasına yaranmışkı oh ne güzel gelin değilde hizmetçi arıyrlar bende anneyim büyük konuşmayayım asla beraber oturmam çocuklarımla ellerinemi kaldım hayırlı evlatlarsa benim kendi evimde bana kadın tutar bakarlar inanın kaynana ile oturanlara cok acıyrum sevgilerrrrrrr

sadece kaynana olsa bi şekilde idare edilir belki ama elti işi sakat.....bi de 6 yıl

o nasıl bir evlilik olacak tahmin edemem yani bence yanlış bir hareket...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…