Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

ben borçtan dolayı kayınvalidemle oturuyorum geçinmek için neler yaptım ama o hiç memnun olmuyor kaynananın tatlısı olurmu dün onun yüzünden eşimden dayak yedim üstelik hamileyim.........

ben borçtan dolayı kayınvalidemle oturuyorum geçinmek için neler yaptım ama o hiç memnun olmuyor kaynananın tatlısı olurmu dün onun yüzünden eşimden dayak yedim üstelik hamileyim.........

offf yaa kaynanamla beraber yaşıyorum ben de kendisine sinir oluyorum ama bunları okudukça kadını sevmeye mi başladım ne? yok yoookkk eşimden fırsat bulsa oda aynısını yapar.
canım benim yaaa inan çok üzüldüm senin durumuna umarım en kısa zamanda kendi hayatınızı düzeninizi kurarsınız.o kadının da iki yakası bir araya gelmez inşallah.

yavrum niye böyle beddua ediyorsun o da ana üstelik arkadaşımızın eşinin annesi adamın yaptığı şeyi tabiki onaylamıyorum ama bi anneye böyle beddua edilmez cennet anaların ayağı altındadır... allah büyük herşeyi biliyor görüyor bu meselede böyle düşünmek lazım... ayrıca o adam hamile karısına el kaldırabilecek bi karaktere sahipmiş ki yapmış yoksa bak senin eşin seni ezdirmiyormuş yani bu anasının suçu değil bana kalırsa bu adamın suçu...

valla kimin suçu bilmiyorum bildiğim tek şey var ev üstüne ev olmaz....

eşim biraz annesini tanımasa emin ol oda döver o kadar çok kışkırtıyor ki tahmin bile edemezsin.evet cennet annelerin ayağının altında ben onu ilk zamanlar öyle sever öyle değer verirdim ki eşi terketmiş diye öyle üzülürdüm ki ama yaptıklarını görünce adam haklıymış dedim kayınpederimle de görüşüyoruz ama adam haklı.hamile kadını dövdürecek kadar kışkırtan bir kadına da beddua ederim arkadaşım yanlış anlama.

kocamın suçu beni savunmuyor oda bunu fırsat bildi eziyet ettikçe ediyor allahım kaynana azabı gören herkese yardım etsin bıktım ben artık oğlum olmasa kocamıda seviyor olmasam öldürürdüm kendimi yaşamaktan öle bezdimki.....

rabbim hepinizin yardımcısı olsun okadar uzuldum kı anlatamam benım annemde kayınnasından cok cekmıs 20 yıllık evlıler ve hala cekıyo ve en cok bunun acısını cocuklar cekıyo... bende kısa bı muddet olsada kayınvalıdemın yanında kalcam esım askere gıtcek. Rabbım kımseye boyle sıkıntılar vermesın cok zor cok hele kı dayak falan ... Allah'ım yar ve yardımcın olsun kardsım

böyle konuşma canım
sen herşeyden önce eşini olgunlaştırmaya bak ki inşallah eşin böyle bir kapasiteye sahiptir.sonrada en yakın zamanda evini ayırmaya bak canım

canım sanada tavsiyem nişanlın askerliğini yapıp geldikten sonra evlenmen.o eve gidip geri çıkamamakda varki burdaki arkadaşların aynı evde ne sıkıntılar yaşadığını okuyosun
bence evlilik için acele etme.o askere gidince zaten ayrı olacaksınız bu süredekaynananın evinde duracağına annenin yanında dur.nacizana fikrimyerimseniben

tesekurler ama cok gec... evlendım yanı nıkahımız oldu dugunumuz olcak ıns.. kayınvalıdem calısan bı hanım zaten bu yuzden fazla gorusemıyecez bıde eşim illa annemlerle kal demedı aılenın yanında da kalabılırsın dedı... degısmezse tabı... kendı aılemdende uzak durmak ıstıyorum cok yıprattılar benı ne olcak nası gıtcek ınankı bılmıyorum... Rabbım herkezın yardımsıı olsun.. eşim ogretmen o yzuden mecbur gıtcez askerı ogretmenlıkte cıkarsa kalmıcaz zaten. annemde ben senın kayınvalıden olmıcam annen olcam kızım dıyo ınsallah hep oyle olur... insan ıcıne gırmeden bılemıyo tabı ne bılım ya hayırlıısı kafam cok karısık cooooooooooooooookkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu-

canım biraz kayınvalidende biraz ailenle kalırsın bunaldıkça yer değiştirirsin eşinle de konuşup hem ailenle hem kayınvalidenle birbirinizi fazla yıpratmamış olursunuz hem de anne seni özledim de geldim der kayınvalidenin gönlünü almış olursun

en güzeli boyle yapmak Şeniz cok tesekkurler:)

canım sonuçta gidecek olmanız güzel.yani inşallah olmaz ama kaynananla sorun yaşasan bile sürekli orda kalmayacağın için dayanabilirsin.birde kaynananda sürekli evde değilmiş.buda senin için daha iyi çok yüzgöz olmazsınız.bencede ara ara annengildede kalırsan senin için daha iyi olur
ve inşallah kayınvalidenle çok iyi anlaşırsın dediği gibi sana anne olura.s

biz bunları yaşadık diye herkes yaşayacak değil.hem bu bir deneme süresi olur.eşin yokken nasıl davranacaklar baktın anlaşamadın ailenin yanına dönersin ve eşine durumu anlatırsın be belki böylesi daha hayırlıdır.Allah hayrılıca dönmek nasip etsin mehmetçiğe.

aminnnn aminnnnnnnnn inşallah... Allahım kımseye yasatmasın bole kotu seyler yazık gunah ya o gelınede ben duyunca cok uzuluyorum neden bı kızları olarak kabul edemıyolar.. kabul etmeyı nedemıyolar bıle cok zor ya Rabbim herkezın sabrını arttırsın...:Saruboceq:

benim kaynana oglunun dırdır çekemedigini bildigi için ilk seneler söyleniyodu ama şimdi üstüne gidemiyo bazen eşim ona kızıyoeşimin benimle bile dogru dürüst konuştugu olmuyo saba 8de gidiyo akşam 10işden anca geliyo zaten yemek çay zaten sonra uyuyoz bende buduruma bozuluyom nasıl bir aileyiz diye hiç sohbet yok şunu yaptım bunu ettim demek yani bi konu yok nasıl bir evlilik bu kızım içinde benim içinde sadece para demek almaya gelince sınırlarını sonuna kadar zorla sesini çıkarmaz ama konuşalım deyince hiç tık yok beraberiz diyemi böyle acaba

canım bede beraber oturdum 4 yıl illaki sorunlar çıkıyor kıskançlıklar oluyor işşallah pişman olmazsın bence kesinlikle uzak ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…