ben borçtan dolayı kayınvalidemle oturuyorum geçinmek için neler yaptım ama o hiç memnun olmuyor kaynananın tatlısı olurmu dün onun yüzünden eşimden dayak yedim üstelik hamileyim.........
offf yaa kaynanamla beraber yaşıyorum ben de kendisine sinir oluyorum ama bunları okudukça kadını sevmeye mi başladım ne? yok yoookkk eşimden fırsat bulsa oda aynısını yapar.
canım benim yaaa inan çok üzüldüm senin durumuna umarım en kısa zamanda kendi hayatınızı düzeninizi kurarsınız.o kadının da iki yakası bir araya gelmez inşallah.
yavrum niye böyle beddua ediyorsun o da ana üstelik arkadaşımızın eşinin annesi adamın yaptığı şeyi tabiki onaylamıyorum ama bi anneye böyle beddua edilmez cennet anaların ayağı altındadır... allah büyük herşeyi biliyor görüyor bu meselede böyle düşünmek lazım... ayrıca o adam hamile karısına el kaldırabilecek bi karaktere sahipmiş ki yapmış yoksa bak senin eşin seni ezdirmiyormuş yani bu anasının suçu değil bana kalırsa bu adamın suçu...
kocamın suçu beni savunmuyor oda bunu fırsat bildi eziyet ettikçe ediyor allahım kaynana azabı gören herkese yardım etsin bıktım ben artık oğlum olmasa kocamıda seviyor olmasam öldürürdüm kendimi yaşamaktan öle bezdimki.....
rabbim hepinizin yardımcısı olsun okadar uzuldum kı anlatamam benım annemde kayınnasından cok cekmıs 20 yıllık evlıler ve hala cekıyo ve en cok bunun acısını cocuklar cekıyo... bende kısa bı muddet olsada kayınvalıdemın yanında kalcam esım askere gıtcek. Rabbım kımseye boyle sıkıntılar vermesın cok zor cok hele kı dayak falan ... Allah'ım yar ve yardımcın olsun kardsım
canım sanada tavsiyem nişanlın askerliğini yapıp geldikten sonra evlenmen.o eve gidip geri çıkamamakda varki burdaki arkadaşların aynı evde ne sıkıntılar yaşadığını okuyosun
bence evlilik için acele etme.o askere gidince zaten ayrı olacaksınız bu süredekaynananın evinde duracağına annenin yanında dur.nacizana fikrimyerimseniben
canım biraz kayınvalidende biraz ailenle kalırsın bunaldıkça yer değiştirirsin eşinle de konuşup hem ailenle hem kayınvalidenle birbirinizi fazla yıpratmamış olursunuz hem de anne seni özledim de geldim der kayınvalidenin gönlünü almış olursun
tesekurler ama cok gec... evlendım yanı nıkahımız oldu dugunumuz olcak ıns.. kayınvalıdem calısan bı hanım zaten bu yuzden fazla gorusemıyecez bıde eşim illa annemlerle kal demedı aılenın yanında da kalabılırsın dedı... degısmezse tabı... kendı aılemdende uzak durmak ıstıyorum cok yıprattılar benı ne olcak nası gıtcek ınankı bılmıyorum... Rabbım herkezın yardımsıı olsun.. eşim ogretmen o yzuden mecbur gıtcez askerı ogretmenlıkte cıkarsa kalmıcaz zaten. annemde ben senın kayınvalıden olmıcam annen olcam kızım dıyo ınsallah hep oyle olur... insan ıcıne gırmeden bılemıyo tabı ne bılım ya hayırlıısı kafam cok karısık cooooooooooooooookkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu-
umarım her şey yolunda gider canım işe yaradıysam ne mutluen güzeli boyle yapmak Şeniz cok tesekkurler:)
tesekurler ama cok gec... evlendım yanı nıkahımız oldu dugunumuz olcak ıns.. kayınvalıdem calısan bı hanım zaten bu yuzden fazla gorusemıyecez bıde eşim illa annemlerle kal demedı aılenın yanında da kalabılırsın dedı... degısmezse tabı... kendı aılemdende uzak durmak ıstıyorum cok yıprattılar benı ne olcak nası gıtcek ınankı bılmıyorum... Rabbım herkezın yardımsıı olsun.. eşim ogretmen o yzuden mecbur gıtcez askerı ogretmenlıkte cıkarsa kalmıcaz zaten. annemde ben senın kayınvalıden olmıcam annen olcam kızım dıyo ınsallah hep oyle olur... insan ıcıne gırmeden bılemıyo tabı ne bılım ya hayırlıısı kafam cok karısık cooooooooooooooookkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu-
biz bunları yaşadık diye herkes yaşayacak değil.hem bu bir deneme süresi olur.eşin yokken nasıl davranacaklar baktın anlaşamadın ailenin yanına dönersin ve eşine durumu anlatırsın be belki böylesi daha hayırlıdır.Allah hayrılıca dönmek nasip etsin mehmetçiğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?