mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
çeken bilir ama eğer kayınvaliden bakıma muhtaç yada gidecek kimsesi yoksa sizden başka ne gerek var göndermeye...kalsın sizinle yazıktır yaa:1no2:yaa o gelen annen olsaydı ve eşin bu düşüncelerde olsaydı zoruna gitmezmiydi?onların bakım ve en önemlisi şimdi sevgiye ihtiyaçları var.iç yüzünü bilemem tabii ne yaşadığını sen biliyorsun.yanlış anlaşılmam umarım.
Bende şu an kayınvalidemle oturuyorum 2 aylığına beraber kalmaya kararverdik 9 ay oldu hala beraberiz çok zor gerçekten birde onca sene yanlızlığa alışmışken dahada zor oluyor birde bu yetmezmiş gibi görümcem eşi işsiz kalınca kocasını çocuğunu alıp geldi evde 24 yaşında kaynımda var offffff çok zorrr
kaynanamların tokisi bitince taşınacaklar inşallah
ilk önce merhaba açıkça sölemek gerekirse kayınvalideyle oturanların hiç biri memnun değildir önce yüzüne gülerler alana kadar sonra 1 ay sonra falan başlarlar sana misafirmişsin gibi davranmaya sende zaten sanki orda o evde sığıntı gibi hietmeye kendini bence saygı olduğu müdetçe prolem olmaz ama garanti veriyorum anlaşamıycaksınız dünya meleği bile olsa tavsiye etmiyorum yani ama allah'tan sana mutluluklar dilerim cnm
BENDE 1 SENE OTURDUM AMA İRADE GEREKİYO DEDİĞİM DEDİK TİM VALLA OLMUYO DEDİM ŞARTLARDA UYGUNDU EVİMİ AYIRDIM ÇOK TA MUTLUYUM İNANKİ NELER YAPTILAR PES ETMEDİM VE KAZANDIM EŞİMDE BENDEN TARAFTI ANNESİNİ TANIYODU :lepi:size katılıyorum.bende kaınvalide ile 1.5 yıldır beraber oturuyorum.eltilerimled aynı apartmandayım.ve 1 ay kadar köye çıkıyoruz köydede elti melti hep aynı evde kaldık ve ben sinirlerimi iyice yıpratmıştım.bende çk kafaya takan birisiyim.yani dicem dünya iyisi olsalar da asla asla tavsiye etmiyorum.yaşamış birisi olarak.
BENDE 1 SENE OTURDUM AMA İRADE GEREKİYO DEDİĞİM DEDİK TİM VALLA OLMUYO DEDİM ŞARTLARDA UYGUNDU EVİMİ AYIRDIM ÇOK TA MUTLUYUM İNANKİ NELER YAPTILAR PES ETMEDİM VE KAZANDIM EŞİMDE BENDEN TARAFTI ANNESİNİ TANIYODU :lepi:klava::teytey:
toplam 11 kişiyiz hiç rahat edemiyorum ki çocuklarla bir odaya sıkışmışız ev 4 oda bir odası iptal zaten eşyalarımı açmadan doldurduk ahh toplukonuta güvendik sözde eylül ayında teslim edilecekti onlar taşınacak biz yerleşecektik ama nisan ayı oldu hala ne zaman teslim edilecek belli değil ne aldığımız yetiyor ne rahatımız huzurumuz var ne olur dua edin
bizim şuan başka eve çıkmak için müsait değiliz.oturduğumuz ev kendi evimiz.kirada olsam iki dk durmam taşınırım başka bir yere.ama olmuyo işte.eşim bir ara dedi lanet olsun verecem burayı kiraya başka yere taşınacam dedi bu seferde ben istemedim.burası senin baba yadigarın niye çıkacan.ne olacağım demeli insan dedim.bunun geri dönüşüde var.öyle kaldı.kaynanm bende olduğu için artık o ev benle eşimin değilde kaynananın gibi.herkes istediği gibi girip çıkıyo.özel bişeyin kalmıyo evde.ayyy ne kadar severseniz sevin sayın bekar bayanlar kaynanayla aynı eve gitmeyin derim.
arkadaşlar benim anlıyamadığım şey şimdi okudum baştan okumamıştım hem nişanlı hem evli yazıyor ben anlıyamadım birde arabistana gidiyormuş evlendi gitti herhalde birdaha yazmamış heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?