Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

dogrusunu soylemk grekırse zor olur hem eltı hem kaynana oncelıkle esınle raht edemzsın kaynanla sorunlar cıkar eltın kıskanclık yapr esın senı korumazsa ezılırsın ve daha bısuru seyler aynı evde uc hane zooorr kendınıze guvenıyosanız aynı eve gelın gıdın sımdıden hayırlı olsun

şimdi herşey çok güzel görünsede ilerde sorunlar illaki çıkıcaktır keşke çıkmasa ama malesef bi yerden sonra ya kıskançlık ya fesatlık vb. gibi şeyler çıkabiliyor allah yardımcınız olsun şimdiden..

bence çok zorluk çekiceksin bayşa ülke başka ev
ailen yok şimdiden duymamayı görmemeyi öğren cnm

yok olmuo bende beraber oturuorum valla ayrı bi evin olsun 1 oda olsun ama senin olsun..senin lafın geçsin o evde..allah bizlerede nasip eder inşallaaaaahhh:Saruboceq:

Canım benden dahada sağlıklı inanki beni bile gömer o maşallahı var. Keyfi geliyo eskişehirdeki kayınbabam ne yapar ne eder hiç düşünmüyo adam aylardır tek başına.Benim annem 1 ay önce yeni evimize taşındık daha 1 kere bile gelmedi evime.Gitsede kurtulsam eşimide alıyo kapanıyo odaya bana karşı kışkırtıyo oda gelip bana çatıyo evliliğim bitecek onun yüzünden evden kovcam en sonunda off offfffffff :çok üzgünüm:

Bende şu an kayınvalidemle oturuyorum 2 aylığına beraber kalmaya kararverdik 9 ay oldu hala beraberiz çok zor gerçekten birde onca sene yanlızlığa alışmışken dahada zor oluyor birde bu yetmezmiş gibi görümcem eşi işsiz kalınca kocasını çocuğunu alıp geldi evde 24 yaşında kaynımda var offffff çok zorrr
kaynanamların tokisi bitince taşınacaklar inşallah

bir evde kaç kişi yaşıyorsunuz:1shok:
gerçekten çok zor bir durum.kaynana genç kayın görümce enişte.....:bbo:nasıl rahat edebilirki insan öyle bir ortamdafisfisfis

toplam 11 kişiyiz hiç rahat edemiyorum ki çocuklarla bir odaya sıkışmışız ev 4 oda bir odası iptal zaten eşyalarımı açmadan doldurduk ahh toplukonuta güvendik sözde eylül ayında teslim edilecekti onlar taşınacak biz yerleşecektik ama nisan ayı oldu hala ne zaman teslim edilecek belli değil ne aldığımız yetiyor ne rahatımız huzurumuz var ne olur dua edin

ilk önce merhaba açıkça sölemek gerekirse kayınvalideyle oturanların hiç biri memnun değildir önce yüzüne gülerler alana kadar sonra 1 ay sonra falan başlarlar sana misafirmişsin gibi davranmaya sende zaten sanki orda o evde sığıntı gibi hietmeye kendini bence saygı olduğu müdetçe prolem olmaz ama garanti veriyorum anlaşamıycaksınız dünya meleği bile olsa tavsiye etmiyorum yani ama allah'tan sana mutluluklar dilerim cnm

size katılıyorum.bende kaınvalide ile 1.5 yıldır beraber oturuyorum.eltilerimled aynı apartmandayım.ve 1 ay kadar köye çıkıyoruz köydede elti melti hep aynı evde kaldık ve ben sinirlerimi iyice yıpratmıştım.bende çk kafaya takan birisiyim.yani dicem dünya iyisi olsalar da asla asla tavsiye etmiyorum.yaşamış birisi olarak.

BENDE 1 SENE OTURDUM AMA İRADE GEREKİYO DEDİĞİM DEDİK TİM VALLA OLMUYO DEDİM ŞARTLARDA UYGUNDU EVİMİ AYIRDIM ÇOK TA MUTLUYUM İNANKİ NELER YAPTILAR PES ETMEDİM VE KAZANDIM EŞİMDE BENDEN TARAFTI ANNESİNİ TANIYODU :lepi:klava::teytey:

bizim şuan başka eve çıkmak için müsait değiliz.oturduğumuz ev kendi evimiz.kirada olsam iki dk durmam taşınırım başka bir yere.ama olmuyo işte.eşim bir ara dedi lanet olsun verecem burayı kiraya başka yere taşınacam dedi bu seferde ben istemedim.burası senin baba yadigarın niye çıkacan.ne olacağım demeli insan dedim.bunun geri dönüşüde var.öyle kaldı.kaynanm bende olduğu için artık o ev benle eşimin değilde kaynananın gibi.herkes istediği gibi girip çıkıyo.özel bişeyin kalmıyo evde.ayyy ne kadar severseniz sevin sayın bekar bayanlar kaynanayla aynı eve gitmeyin derim.

Benim evim ayrı aynı mahallede bile oturmak istemiyorum zırt pırt gelmesin diye. kayınvalidem aslında iyi birisi beni herkese karşı çok korur iyi anlatır ama bazen dedikleri ve hareketleri çok gözüme batıyor, mesela ben bişey yaptığım zaman onu böyle yap şöyle yap demesi beni deli ediyor yani öz annem öyle dediği zaman rahat cevap verebiliyosun darılmıyor kırılmıyor ama bu kaynana olunca tatsızlık çıkıyor susuyorum içime atıyorum bu kezde bana yazık değilmi :) büyük konuşmıyayım ama ben oturmam kkayınvalidemle, neyseki o da aynı görüşe sahip ev ev üstüne olmaz der hep. olmaz tabi bide özel hayat var yazi banyosu var bunun yatağı var , kafamçokkarıştı yani zor iş kızlar sevginin önünde mantığı daha çok düşünün derim ben. sevgi mutlu bi yerde büyür ama mutsuz bi ortamda söner gider. umarım herkes mutlu olur. :CüvCüv:

aslında hersey sana bağlı sen herseye hazırlıklı olman lazım hiçbirsey dısardan görüktüğü gibi değil insan içine girmeyince anlamıyor ama sen herseye bosve deyicen

inşallah bir an önce evlerine giderlerde sende rahata çıkarsın canım:Saruboceq:
bir dönem bende eşimin kardeşleriyle aynı evde oturdum.çok şükür anlaşmazlığımız yoktu onlarla ama yinede çok zordu.genç bir çift için özellikle çok zor oluyo.özel hayatın kalmıyo
kendi evinde rahat edemiyosun...o yüzden burdaki herkesi çok iyi anlıyoruma.s

canım kaynanan neden bir tek sende kalıyor ki
anladığım kadarıyla başka çocuklarıda var.gidip onlarlada kalsa sen bu kadar strese girmezsin.

Kayinvalidesiyle 3 yil beraber oturan biri olarak hiç kimseye tavsiye etmiyorum.Eger imkaniniz varsa ayni evde huzursuz olacaginiza, ayri evlerde tatli kom$u olun.E$imle bütün tarti$malarimiz sirf bu yüzden olmu$tur.Ev ev üstüne kurulmuyor maalesef,,,,Yillar geçtiginde arkaniza bir bakiyorsunuz ki evliliginizin en gûzel yillari bo$a geçmi$,,,,,:1no2::1no2::1no2:

arkadaşlar benim anlıyamadığım şey şimdi okudum baştan okumamıştım hem nişanlı hem evli yazıyor ben anlıyamadım birde arabistana gidiyormuş evlendi gitti herhalde birdaha yazmamış heralde

arkadaşlar benim anlıyamadığım şey şimdi okudum baştan okumamıştım hem nişanlı hem evli yazıyor ben anlıyamadım birde arabistana gidiyormuş evlendi gitti herhalde birdaha yazmamış heralde

Canım arakdas konuyu acalı cok oldu.o zamanlar nısanlıymış sonra evlenınce degıstırmıstır.Arabıstanda nete gırememesıde normal olabılır tabı.Zaten ev kalabalık hangı ara gırıcek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…