Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

bende k.validem ile yaşıyorum eşim askerden gelince ayrılacağız kısmetse

Son düzenleyen: Moderatör:
bu derman ı merak edıyorum.. mayıs da evlenıcekti engecc.. bu ara düğün hazırlıgındadır...

aslında oradan net buılur mutlaka .. gırersenn yaz bıze dermmmmannnn

umarım mutludur.arabistan gibi bir ülke çok zor ben gittim birhafta zor geldi düzenleri hayatları yeme içmeleri bile farklı bir toplum restorantlarla karı koca ayrı bölümde tek başına gezen kadın bile görmedim ben degişik valla ama evleri kocaman konak gibi eger öyleyse biraz daha rahat eder ve genelde yardımcılar ve şöförler bakıcılar var...hanımlara orda pek iş yaptırmazlar degerli bizdeki gibi degil..

kesinlikle zor zamanlar seni bekliyor diyebilirim sorun yaşarsınz umarım eşiniz duyarlı birdir o siznle paylaşdıkca sorunlarınız ı daha hafiflemiş olarak yaşarsınz umarım gönlünüzce yaşama imkanınız olur

kusura bakma ama annen baban nasıl onay verdi böyle bir evliliğe,çok mu yordun da onları gitsin de görsün dünya kaç bucakmış dediler? elti,kaynata,kaynana,kaynın herkes bi evde,hem de arabistanda hem de yeni gelinken...iler tutar tek tarafı yok ki güzel kardeşim ,bu işin sonu ya kızım olmadan aslaya ya da firüzanın masallarına benzeyecek,ortası olmazzzzz

bekarım ve böyle birşey asla düşünmem..çünkü:insan yeri geliyor kendi anasına babasına kardeşine tahammül edemiyor..ev hali kavgada oluyor kahkahada...ama oğluyla aynı yatağı paylaştığım bir bayanın evinde yaşamak istemezdim...umarım sizde sorun olmaza.s.

Ya valla ya bu oğlan anaları dünyayı kendileri yaratmış gibi oluyolar. Oğulcuklarını da çoooook kıskanıyolar. Ben nefret ediyorum ya , bizim de bütün kavgalarımız onun yüzünden çıkıyo. 6 ay önce geldi 1 hafta kaldı boşanıyodum walla, aynı evde oturmak mı Allah yazdıysa hemen bozsun hemen hemen

haklısın hayatım bende 6ay aynı evde kaldım boşanacaktım nerdeyse allaha şükür eşim o evden beni ayırdı şimdide başka şehire taşındık allah herkesi kurtarsın kaynanadan

kesinlikle kayınvalide ile yanı evde oturmam..

en iyi kaynana ölü kaynana canım

buyuk konusmıyım allah bılır ama ben bensem evde kalacagımı bılsem evlenmem kaynana yanında daha oncekı bırlıktelıgımde busebepte vardı o zamna mutsuz olacagıma sımdı olayım aılemde musade etmez ayrıca

dermaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen kendini niye bile bile ateşe atıyosun
YA BEN BU KIZLARI HİÇ ANLAMIYORUM NASIL BU KADAR DEĞERSİZ KILIYOSUNUZ KENDİNİZİ
SİZİN HAKKINIZ YOKMU YENİ EŞYLARA KENDİNE AİT SERESERPE YATIP KALKTIĞINIZ Bİ EVE SAHİP OLMAYA

ya sen kendıne deĞer vermezsen kımse sana deĞer vermez bu ne ya hangı ÇaĞda yaŞıyoruz ne meraklı bu karılar eve gelın almaya yaa sınır oluyorum

imkanınız varsa sakın kayınvalidenizle aynı evde oturmayın derim..
şimdiden mutluluklar dilerim. sevgiler..

sözüm herkese imkanınız varsa ayrı eve çıkın
eğer imkanınız yoksa imkanınız olana kadar bekleyin
ev üstüne ev kurmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…