sositososito hizmet ettirtme yönetmek için alıyorlar kuzummmm niye olsun..
merhaba kızlar ben evlebeli haziranda 1 yıl bitecek kayınvalidemle bir oturuyorum o yanlız oldugu için eşim annesini yalnız bırakmak istemedi.baştan tmm olur falan dedim bbaşka bir altarnatif yoktu fakat şimdi hiç istemiyorum ama bunu böyle kabullenmek zorundayım malesef eşimi çok seviyorum.ya insan rahat hareket edemiyor istedigi gibi giyinemiyor kocasıyla.şimdilerde sanki herşeyi batar oldu bana eskisi gibi degil aramız offf kızlar lütfen kaynana yanına gitmeyin benden sizlere tavsiye. ben yaşıyorum ve kötü bir durum.
LÜTFEN kendinize değer verin değer verilmesini istiyosanız hafiften küçük dağları ben yarattım tiripleride iyidir erkeler ve aslında bütün isnsanlar pasif insanları daha çok ezer ve her dediğini yaptırmaya çalışır sırtınıza binen çok olur...
HAYAT ACIMASIZ ŞEKERLERİM HAYATTA KENDİNİZDEN DAHA DEĞERLİ BİŞEY YOK HERKEZİ VE HERŞEYİ ÖNCELİKLE KENDİNİZ İÇİN SEVDİĞİNİZİ BİLİYOR MUYDUNUZ???*
karamsar arkadaşım sen yapman gerekeni yapmışsın valla ben de bu durumlarla çok uğraştım seni anlayabiliyorum. kızıma sürekli kendileri gibi tuzlu yiyecekler vermeye çay fln vermeye çalışıyorlardı ama çok sert bir dille çocuğumun doktorların belirttiği biçimde yemesi gerektiğini söyledim bir kez daha vermek üzere yakaladığımda böyle yaparlarsa bir daha onu yanlarında bırakıp wcye bile gitmeyeceğimi söyledim. şimdi kızım 2 yaşını doldurdu su verirken bile sorarlar
bu konuyu ciddi ve açık bir dille eşinle konuşmayı denesen?
ben 13 yildir almanyadayim.ve 13 yildiirda kayinvalidemle oturuyorum..iki seneligine gelmistim almanyaya sonra kesin dönüs yapacaklardi..ve ben 13 yildir almanyadayim..ve kesinlikle birarada olmuyor kayinvalidelerle..hic birsekilde rahat olamiyorsunuz..buda sizin esinizle iliskinize yansiyor.zaten dil problemi baslibasina bir bela..hangisiyle bogusacagini sasiriyorsun..kendini o eve ait bile hissedemiyorsun..ben sanirim bu konuya cevap yazmaktaa coook coook gec kalmisim ama sakin yurt disina evlenme ve kayinvalidenin yanina yöresine bile tasinma..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?