Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

merhaba kızlar ben evlebeli haziranda 1 yıl bitecek kayınvalidemle bir oturuyorum o yanlız oldugu için eşim annesini yalnız bırakmak istemedi.baştan tmm olur falan dedim bbaşka bir altarnatif yoktu fakat şimdi hiç istemiyorum ama bunu böyle kabullenmek zorundayım malesef eşimi çok seviyorum.ya insan rahat hareket edemiyor istedigi gibi giyinemiyor kocasıyla.şimdilerde sanki herşeyi batar oldu bana eskisi gibi degil aramız offf kızlar lütfen kaynana yanına gitmeyin benden sizlere tavsiye. ben yaşıyorum ve kötü bir durum.

AH GÜZELİM benim eşimin anneside yanlız yaşıyo ama akıllı olmak lazım

BEN NASIL İKNA ETTİM ANLATAYIM kızlar dinleyin mutlaka = Her temiz genç kızın hayalleri vardır benimde eşimle ve çocuklarımla sadece bana ait bir dünya hayalletim bunu bana yaşatacak temiz kız arayan ama bulamayan o kadar çok kişi vardıki ben zaten bunu hakediyorum dedim öncelikle

Daha sonra yeni eşya rahat giyip rahat oturduğum yattığım rahat hareket ettiğim rahat çıkıp girdiğim bi ev benim zaten hakkım olan bişey dedim
Senin annen kayınvalidesiyle oturmuşmu yada istermiydi yada ablanın kayınvalidesiyle oturmasını istermiydin dedim

Hem karı koca olmak özel bişeyleride beraberinde getirir sesiz sessiz şeetmek ramazan ardarda banyoya girmek ne ahlaken nede dinen hoşbişey değil ensest bişey yani bu gerikafalı türklerin deli saçması adetleri örfleri beni bağlamaz dedim

Hem senin hayallerin yokmu arkadaşlarının kendilerine ait evleri varken yeni eşyaları sadece çocukları ve eşiyle olduğu bir ev salonda iş pişirmek karının sexsi sexsi evde salınması ve birçok şey böyle hayallerin yokmu falan dedim

Ben kendi annemle bile evde kalsam dahi ömürboyu oturamam dedim.

Annen misafir ağırlamak isteyecek benim canım istemiycek yaşlı kadın günüde bitmez yaşlı yaşlı kadınları ağırla dur sürekli ben arkadaşlarımı çağırmak istiycem aramızda o olcak yazları memleketten dünya kadar misafirleriniz gelip 3 ay kalıyo karın sürekli hizmet halinde olcak üzülmeyecekmisin bana dedim

Bi yere gitmek istiycez anneni çağırsak olmayacak çağırmasak olmayacak

Çamaşır işi bile iğrenç kirli çamaşırlarımı görcek işimi begenmiycek sürekli beni kontroleden eleştiren yönlendirmeye çalışan bakkala giderken bile hesap vermek zorunda olduğum biriyle asla yapamam dedim

Bn zaten özgürlüğüme aşırı düşkünüm bunu tanıştığımızdan beri altını çizerek belirttim dedimya uyanık olcaksın

Sürekli arada kalcaksın ben gelcem şikayetetcem o gelcek şikayetetcek 3 müzde mutsuz olcaz en güzeli ayrı olsun herşey tadında olsun hem sende istemezmisin abinler kalkıp gelicek ablanlar kalkıp gelecek sen hep o evde ömürboyu annenle.. uzaklaşmak sende o eve anneni özleyerek misafirliğe gelmek istemezmisin
ve anne evi olduğu için ve ben o evin sahibi olduğum için millet (eltim görümcem vs..) elini bişeye sürmeyecek ben ben çalışcam adaletmi bu sürekli haftada 1,2 misafir ağırla
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee birsürü bişeyler daha anlattım kızlar vs.. vs....

herzaman orta yolcu olalım hepimiz annen abinler ablanlar biz herkez bir adım kendisi için iyi olanı yapsın bir adım karşı tarafta olan için yakın oturum aynı semt aynı sokak aynı apartman ama aynı ev asla ev ev üstüne kurulmazBUARADA BENİM ANNEMDE YANLIZ bak benim annemde yanlız ama kardeşim ilerde evlendiğinde asla beraber oturmalarını istemem ilk karşı gelecek kişide benim ama tabiki ilği alaka yakın oturmalarını isterim ama elalemin kızını neden evde sığıntı gibi yaşatalım hem annem rahat olur hem kardeşim hem kızcağaz

BENİM EŞİM KESİNLİKLE ANNESİYLE OTURACAKTI VE İKNA OLDU DEDİĞİM GİBİ UYANIK OLUN HATA YAPMAYIN OTURCAK OLSAYDIM BEN OTURUDUM ÇÜNÜ EŞİMİN BABASI ÖLDÜĞÜNDE ABİSİ SÖZ VERMİŞBEN SENLE OTURCAM DİYE AMA TUTMAMIŞ KADIN YIKILMIŞ SONRA BENİM SAF SÖZ VERMİŞ BENDE DEDİM BANAMI SORDUN NAPİM

EĞER sizi gerçekten seviyosa yapar orta yolu bulur sevmiyosa zaten sizin pek bi değeriniz yoktur ha anasının evinde hizmetçi olmuşsun ha evinde prenses olmuşsun adam farkında bile değildir böyle adamlardan hayır gelmez tenzi ederek konuşuyorum yanlış anlamayın canlarım iyliğiniz için...........................................

LÜTFEN kendinize değer verin değer verilmesini istiyosanız hafiften küçük dağları ben yarattım tiripleride iyidir erkeler ve aslında bütün isnsanlar pasif insanları daha çok ezer ve her dediğini yaptırmaya çalışır sırtınıza binen çok olur...
HAYAT ACIMASIZ ŞEKERLERıM HAYATTA KENDıNıZDEN DAHA DEĞERLı BıŞEY YOK HERKEZı VE HERŞEYı ÖNCELıKLE KENDıNıZ ıÇıN SEVDıĞıNıZı BıLıYOR MUYDUNUZ???*

yok anam yoook sakın diyim öle bir hataya düşmeyin olaki es kaza düştüüz bir an önce kurtulmaya bakın yol yakınken.ben evleneli iki yıl olacak kayınvalidemleyim eşim askere daha gitmediği için o gidip gelene kadar beraber oturmayı kabul etmek zorunda kaldık.zaten kısa dönem yapacak ama.haziran sonu iki yıl bitecek takvime göre ama siz birde bana sorun.ömrümden ömür gitti saçlarım beyazlamaya başladı akabinde feci bir halde dökülmeye başladı.bunlara sebep olan olayları yazmaya başlıyım dicem ama siz okumaktan sıkılırsınız.ara ara anlatırım ilerleyen zamanlarda.bir kere aynı evde olduğunda eşine saygın kalmıyor çünkü evde bir tane reis yok bi yere gidicen ya da bi arkadaın gelecek eşinden mi izin alıcan kayınvalideden mi kayınpederden mi şapşala dönüyorsun.çünkü ev onların evi sen sonradan geldin iktidar onlar.inanırmısınız yazın annem geldi kaldı 15 gün ağzımdan burnumdan geldi.kaynanam söylenmiş durmuş ben her gün ne yemek yapıcam of ne zaman gidecek diye.ya bu benim annem ve evime dsha ilk kez geliyor.neden sıkıldı çünkü normal zamanda yemekleri gelin yapar o süpürge gibi gezer misafir olunca evde kaldı delirdi.arkadaşım gelir ona laf ederler biz bu kızı beğenmedik arkadaşlık yapma. ya sizene be ben gelmişim kaç yaşına afedersiniz köyden 15 yaşlında kız aldıklarını sanıyorlar.giydiğine karışırlar gittiğine karışırlar.yani anlayacağın hayatın zehi zıkkım olur.ne evlendiğini anlarsın ne kocanın ne demek olduğunu ne de evliliğin ne anlama geldiğini.ama ne oldu benden önce oğullarını bezdirdiler ben anneme gidince onun üzerine gelip delirtmişler tabi benim hakkımdda atıp tutmuşlar.

ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım
yüreğine sağlık
özellikle son cümle o kadar doğru ki
ama ne yazık ki bi çok insan bunun bilincinde değil

Yeşşo süper anlatmışsın cnm..Hayat ve insanlar okadar acımasızki sessiz gördükleri insanların tepesine çıkıolar resmen..

cibomlu asimai ve diğer aşkadaşlarım sabırla okuduğunuz için teşekkürederim daha da döktürdüm ama baymayım dedim öpüldünüz

kaynanayla aynı evde oturmak mı Allah korusun aklınızdan bile geçirmeyin derim. ben eşimle evlenmeye karar verdikten sonra nişana kadar birşey söylenmedi de nişandan sonra (Ankara'ya yakın bir köyde oturuyorlar) bizim alt katımız boş orayı zaten X evlenince oturur diye düşünmüştük dediler. köyde başını kapatırsın dışarda nasıl istersen öyle olursun falan filan dediler. ben bu köyde alt katlarında oturma lafını duyduğum anda kaynanamların evinden çıkar çıkmaz, eşimle arabada giderken bir yerde durmasını istedim ve yüzüğü çıkarıp eline verdim aşkım seni çok seviyorum ve bu sevginin evlenince nefrete dönüşmesini istemiyorum severken bitsin dedim ve indim arabadan. arkamdan geldi ama kabul etmedim. sonra kaç kere kendisi geldi sonra kaynanamlar geldi tamam nerde istiyorsan ordan ev alalım falan diye de öyle kabul ettim. iyiki de öyle yapmışım. evlerimiz ayrı olduğu ve kırk yılda bir görüştüğümüz halde tahammül edemiyorum bir de altlı üstlü otursaydık Allah korusun ama ya hapiste olurdum ya da tımarhanede.. böyle bir karar vererek hayatınızı bitirmeyin kızlar bence en iyi kaynana bile 3 günde bir en az sorun çıkartır

DELFıNDORA ARKADAŞIMA KATILIYORUM kestirip atacaksınız kızlar yoksa allem edeip kallem edeip kabul ettirler kesin çizgileriniz olmalı asla olamaz vs...

haklısınız kızlar şunuda unutmayın evlilikde özel çok önemli.. cicim ayları geçti diyenler arkadaslara katılmıyorum evlilik devam ettigi sürece cicim ayları sürer..herşey kadının ve erkegin elindedir.evde başka birisi yaşadıgı zaman özel bitti..erkekde kendini dışarıda buluyor..hatalı kaıdn oluyor erkegi dısarı itti..ama erkegin annesi o evde yaşarken kadın belki rahat olamıyor ..zor işler bunlar zor..herşeyi baştan kestirip atın...

karamsar arkadaşım sen yapman gerekeni yapmışsın valla ben de bu durumlarla çok uğraştım seni anlayabiliyorum. kızıma sürekli kendileri gibi tuzlu yiyecekler vermeye çay fln vermeye çalışıyorlardı ama çok sert bir dille çocuğumun doktorların belirttiği biçimde yemesi gerektiğini söyledim bir kez daha vermek üzere yakaladığımda böyle yaparlarsa bir daha onu yanlarında bırakıp wcye bile gitmeyeceğimi söyledim. şimdi kızım 2 yaşını doldurdu su verirken bile sorarlar

canım ben çok diyorum ama kırıcı olarak demiyorum ilk defa böyle bir uslupla konuştum

Son düzenleme:
bende izinden izine kaynanamlara giderim doluşuruz minicik eve yiyemem içemem deli olur gün sayarım kaynanam yüze iyidir arkadan kuyukazar oğlunu benmle paylaşamaz kesinlikle mesafeyi koru sonuçta annemiz değiller cok sabırlı olmalarını beklememek lazım

ben 13 yildir almanyadayim.ve 13 yildiirda kayinvalidemle oturuyorum..iki seneligine gelmistim almanyaya sonra kesin dönüs yapacaklardi..ve ben 13 yildir almanyadayim..ve kesinlikle birarada olmuyor kayinvalidelerle..hic birsekilde rahat olamiyorsunuz..buda sizin esinizle iliskinize yansiyor.zaten dil problemi baslibasina bir bela..hangisiyle bogusacagini sasiriyorsun..kendini o eve ait bile hissedemiyorsun..ben sanirim bu konuya cevap yazmaktaa coook coook gec kalmisim ama sakin yurt disina evlenme ve kayinvalidenin yanina yöresine bile tasinma..klava:

ah ahhh cok haklisin canim yamafoldumben
yurtdisina gelin gelicem diye birini duydugumda icim ciz ediyor,tarifi mümkün degil:1no2:
daha sayamadigimiz bi sürü sey...hayalkirikliklari,bunu getirdigi özgüven kaybi,kimsenin seni anlamamasi,rahat olamama ve bi sürü seyde cabasi...
Allah seninde yardimcin olsun,buraya geleceklerinde...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…