Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

canım dedimya çok iyi birisi kırmak asla aklımın ucundan bile geçmez ....susamıyorumda....:çok üzgünüm:

başkalarını kırmamak adına çocuğuna yanlış şeyler verilmesine izin vermemelisin diye düşünüyorum bunu kırmadan da yapabilirsin bence şimdiden bu konularda taviz verirsen ilerde çocuğunu yetiştirmene de karışacaklar ve bir bakacaksın ki çocuğun onların doğrularıyla büyümüş yine de sen bilirsi tabiki cnm Allah yardımcın olsun:teselli:

sakın arkadaşım çok büyük hata yapmış olursun hele bi de çocuun oldu mu yandın sen büyütemezsin kendi çocuunu. kocanla cilveleemezsin tartışamazsın bile gece canınız sıkılır yürüyelim deseniz ona bile bu saatte çıkılır mı dicek birileri olacak düşünsene kocana yemek yapmak istesenbbenim oğlum bunu bööle sevmez diicek. lütfen iyi düşün.

arkadaşlar lütfen yapmayın bazen iyi kayınvalidelerde olabiliyor biz evlenirken kayınvalidemler memleketlerine dönünceye kadar bir süreliğine beraber oturmaya karar verdik ne iğneli bir laf duydum ne de eşime benimle ilgili bir söz söylediğine şahit oldum. eşimi ve beni ne kiraya nede masraflara karıştırırdı siz şimdi gezin eğlenin ileride çocuk olur yapamazsınız masraf çoğalır istediğinizi alamazsınız derdi ben ne zaman evde bişey yapmaya kalksam kızım kendi evin olunca bol bol yaparsın şimdiden kendini yorup usanma bak bizi zamanında annemiz erkenden alıştırdı şimdi elimiz kolumuz tutmuyor ağrılardan bazen gece uyuyamıyoz kendini boşyere yorma bu kadar diye kızardı. yemeği o yapardı bulaşığı ben yıkardım sonra televizyonun karşısına geçer dizi izler çay içer çiğdem çitlerdik. hafta sonları gezmelere giderdik kendi kızıymışımki gibi düşünür en iyisini ister ve yapardı. şimdi memleketinde yaylaya çıkmaya hazırlanıyor eee adana yazın yayla olmayınca çekilmiyor. yazarken farkettim özlemişim sevgili validemi....

ve buarada ben kayınvalidemin evinde doğum yaptım çocukla ilgili hiçbişeye karışmadı her anne kendi çocuğunu kendi bildiği şekilde yetiştirir siz okudunuz herşeyi biliyorsunuz internetten araştırıyonuz bizler gibi cahilce evlenip çoluk çocuğa karışmadınız bizim bilgiler eskidi hergün yaptığımız bir yanlışı duyuyoruz diyordu. yani kısaca herşey karşındaki insana bağlı eğer iyiyse hep iyi kötüyse hep kötüdür. ben kayınvalidemden çok memnunum iyiki onun geliniyimmmmmm

ah canım ya herkese lazım oyle kaynana vala cok sanslısın ben 10 aylık evlıyım kaynanamın yanında oturmayı kabul ettım esımı cok sevdıgım ıcın ama artık bıktırdı herseye burnunu sokuo bıde her ay reglı oldugumda yınemı oldun dıyor yanı bebek ıstıo ona neyseÇok üzgünüm çoook

hahaaakaydirigubbakcemile3 yine olma sen de yaaa bi bebek yap kaynanayakaydirigubbakcemile3 canım bizde de çoooook arzulanıyo bebek biz aynı oturmuyoruz ama aynı oturdum zamanında bir kaç ay mecburi sebeplerden dolayı ama hiç bi şikayetim olamdı allahıma bin şükür o dönem aramızdaki ilşkiyi pekiştirdi bizim için hepolumlu olmuştu çok para biriktirip istediğimizevi almamız kolaylaşmıştı falan yani aysenfatosun dediği gibi siz biriktirin gezin yiyin için dediler sağlosunlar.. bebek konusu artık bizde de gündem oluşturuyo.. onları da anlamak lazım ya çok başka bişeydir torun heveslerini hoş görmek lazım...

ya canım tamam heveslerı vardır ama daha ben 10 ay oldu evlenelı 22 yasındayım ve ılk bebegımıde 3 ay once dusurdum anlayıslıolması lazımÇok üzgünüm çoook

ya canım tamam heveslerı vardır ama daha ben 10 ay oldu evlenelı 22 yasındayım ve ılk bebegımıde 3 ay once dusurdum anlayıslıolması lazımÇok üzgünüm çoook

hiii çok geçmiş olsun tatlım... hiç üzülme allah bi daha verir inşallah :CüvCüv: kayınvalidenin baskılarını falan takma canım onun hevesine ver geç hiç takılma oldu mua.s.

benim kayınvalidem hamile olduğumu duyduğunda daha 22 yaşındasın hayatını yaşamadan kadınlığını öğrenmeden bence biraz erken oldu dünyanın en iyisi benim oğlum ama kocalığı nasıl olur bilemem keşke biraz beklemiş olsaydınız dedi. bugün bile söyler dünyanın en iyisi benim oğlum ama sakın sonuna kadar taviz verip güvenme:1no2: sevgili validem biraz kocasından dertli olunca güvenemiyo kimseye oğullarına bile...

Ah bi dertli ben degilmişim ya :) Kayınvalidemi ve kayınpederımı cok sevıyorum ama kendi secımlerım kendı dogrularım olsun ıstıyorum.Aynı apartmandayız bız yedıncı kattayız onlar ıkıncı kattalar.Kışın kriz nedeniyle kayınpederımın ıslerı durdu ve bız de kasım-nısan arası onlarla bırlıkte kaldık,Allah ım ne guc bırseymıs kendı evının rahatlıgından sonra kayınvalıde evınde durmak.Hadi dedık tek bır yere fatura gelsın tek bır dogalgaz odeyelım.Ama her tartısmada evıme cıkmaya can attım.Evlendıgımızde tutumlu bır ınsan olan esım annemlerın yanına gıdınce savurgan bırı oluverdı ama yukarı cıkalım artık dedıkce durumumuz yok deyıp durdu artık bunalmıstım.Tum evımı yuvamı yukarıda bırakıp tek goz bır odaya o yuvayı sıgdırmak... Of Esımle cınsel hayat mı ?? O da ne...Hıc yalnız kalamıyordukkı.Zaten esım ben evımı ozledım dedıkce daha da uzaklastı benden.Ben ıse gırdım mart ayında ve nısan ayının sonunda evımıze cıktık.Su an esım evım deyıp duruyor annemlerde oturmuyoruz nerdeyse ama onların durumu yenı yenı duzelıyor onlarla yıyoruz.Kendı evımızın dolabı bombos.Sabah kahvaltı edıp yukarı cıkacaktım temızlık yapmam lazımdı. Annem uyuyordu sanırım gene yukarı cıktım.Bıze geldıklerınde sureklı evın surası boyle burası soyle deyıp duruyorlar.Cok moralım bozuluyor.Ilk maasımla hırsız gırdıgınde kırılan kapımın yerıne baska bır kapı aldım.Afedersın kusur bulmaya gelınce herkesın cenesı acık ama cozum bulmaya gelınce herkes sus pus. Anladımki calısmalıyım.Sımdılık mutluyum en azından kendı evımdeyım :) şükür

canım kayınvalıden cok gorguluymus gercekten basının ustunde tasınacak kadınmıs

canım gercekten aynı evde oturmak cok zor ama yıne kurtulmussun sen hadı Allahım bıdaha o gunlerı yasatmasın:Saruboceq:

hiii çok geçmiş olsun tatlım... hiç üzülme allah bi daha verir inşallah :CüvCüv: kayınvalidenin baskılarını falan takma canım onun hevesine ver geç hiç takılma oldu mua.s.

cok saol canım inş hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

bende kayinvalidemle oturuyorum ama onu çok seviyorum ayni seninki gibiopuyorumnanaktan
çok iyi anlayişli sözünü sohbetini bilir asla kirmaz incitmezzemuszemus
ama yinede kendi evim eşyam olsun istiyorum
özelim olsun tek odayla sinirli kalmayayim istiyorum
maddi imkanlar nedeniyle şuan hayli uzak görünüyor
olsun sağlik olsun bakalim

o da birşeymi ben 3 aylik evliyim bana her ay soruyor
napsinlar anne işte torun görmek istiyor belki:CüvCüv:

Son düzenleme:

amin inşallah canim
yinede kendi evimize geçsek süper olur dimi
dua edelim de kisa sürsün bari
ne kadardir birliktesin sen k.validenle:uhm:

amin inşallah canim
yinede kendi evimize geçsek süper olur dimi
dua edelim de kisa sürsün bari
ne kadardir birliktesin sen k.validenle:uhm:

canım benim kayınvalidem adanaya memleketine dönünceye kadar yanında oturmamız için konuşmuştuk yaklaşık 1 sene beraber yaşadık o adanaya gitti bende 2 sene önce kendi evime taşındım darısı tüm kayınvalidesinin yanında oturanlara inşallah :Saruboceq:şimdi annemlerin evi bile yabancı geliyor insan nerede olursa olsun ait olma duygusunu yaşamak istiyo ve benim kavramıyla daha sıkı bağlanıyor geleceğine Allah herkese kendi evini kendi dünyasını nasip etsin:Saruboceq:

eğer şartlar mümkünse herkesin kendine ait kirada olsa ayrı bir evi olmalı bu bi gerçek. ben harika bi kayınvalideyle oturdum bi dediğim iki edilmedi kendi kızlarıymışım gibi el bebek gül bebek yaşadım yeri geldi oğullarını dış kapının mandalı yerine koyup benimle karar verdiler. şimdi başımda benim diyebildiğim bi çatım var kirasını biz ödüyoruz yiyeceğimizi az yada çok kendimiz alıyoruz eşimle karar veriyoruz herşeye varlığıda yokluğuda küçük ama kocaman mutlu bir aile olarak yaşıyoruz.
benim söylemek istediğim KAYINVALİDELERİN HEPSİ KÖTÜ DEĞİL BAZEN ŞANS GÜLÜYO ÖYLE BİRİNE GELİN OLUYORSUNUZ Kİ SANKİ ÖZ ANNENENİZİN KOPYASI her cümlesi güzel kızım diye başlıyor yavrum herşeyin en güzeli senin olur inşallah diye bitiyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende kayinwalidemin ewine gelin gidecegim.. bundan hiç $ikayetçi degilim.. hepsini çok sewiyorumm.. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…