- 25 Aralık 2008
- 373
- 14
- 298
canım dedimya çok iyi birisi kırmak asla aklımın ucundan bile geçmez ....susamıyorumda....:çok üzgünüm:
arkadaşlar lütfen yapmayın bazen iyi kayınvalidelerde olabiliyor biz evlenirken kayınvalidemler memleketlerine dönünceye kadar bir süreliğine beraber oturmaya karar verdik ne iğneli bir laf duydum ne de eşime benimle ilgili bir söz söylediğine şahit oldum. eşimi ve beni ne kiraya nede masraflara karıştırırdı siz şimdi gezin eğlenin ileride çocuk olur yapamazsınız masraf çoğalır istediğinizi alamazsınız derdi ben ne zaman evde bişey yapmaya kalksam kızım kendi evin olunca bol bol yaparsın şimdiden kendini yorup usanma bak bizi zamanında annemiz erkenden alıştırdı şimdi elimiz kolumuz tutmuyor ağrılardan bazen gece uyuyamıyoz kendini boşyere yorma bu kadar diye kızardı. yemeği o yapardı bulaşığı ben yıkardım sonra televizyonun karşısına geçer dizi izler çay içer çiğdem çitlerdik. hafta sonları gezmelere giderdik kendi kızıymışımki gibi düşünür en iyisini ister ve yapardı. şimdi memleketinde yaylaya çıkmaya hazırlanıyor eee adana yazın yayla olmayınca çekilmiyor. yazarken farkettim özlemişim sevgili validemi....
ah canım ya herkese lazım oyle kaynana vala cok sanslısın ben 10 aylık evlıyım kaynanamın yanında oturmayı kabul ettım esımı cok sevdıgım ıcın ama artık bıktırdı herseye burnunu sokuo bıde her ay reglı oldugumda yınemı oldun dıyor yanı bebek ıstıo ona neyseÇok üzgünüm çoook
hahaaakaydirigubbakcemile3 yine olma sen de yaaa bi bebek yap kaynanayakaydirigubbakcemile3 canım bizde de çoooook arzulanıyo bebek biz aynı oturmuyoruz ama aynı oturdum zamanında bir kaç ay mecburi sebeplerden dolayı ama hiç bi şikayetim olamdı allahıma bin şükür o dönem aramızdaki ilşkiyi pekiştirdi bizim için hepolumlu olmuştu çok para biriktirip istediğimizevi almamız kolaylaşmıştı falan yani aysenfatosun dediği gibi siz biriktirin gezin yiyin için dediler sağlosunlar.. bebek konusu artık bizde de gündem oluşturuyo.. onları da anlamak lazım ya çok başka bişeydir torun heveslerini hoş görmek lazım...
ya canım tamam heveslerı vardır ama daha ben 10 ay oldu evlenelı 22 yasındayım ve ılk bebegımıde 3 ay once dusurdum anlayıslıolması lazımÇok üzgünüm çoook
ah canım ya herkese lazım oyle kaynana vala cok sanslısın ben 10 aylık evlıyım kaynanamın yanında oturmayı kabul ettım esımı cok sevdıgım ıcın ama artık bıktırdı herseye burnunu sokuo bıde her ay reglı oldugumda yınemı oldun dıyor yanı bebek ıstıo ona neyseÇok üzgünüm çoook
benim kayınvalidem hamile olduğumu duyduğunda daha 22 yaşındasın hayatını yaşamadan kadınlığını öğrenmeden bence biraz erken oldu dünyanın en iyisi benim oğlum ama kocalığı nasıl olur bilemem keşke biraz beklemiş olsaydınız dedi. bugün bile söyler dünyanın en iyisi benim oğlum ama sakın sonuna kadar taviz verip güvenme:1no2: sevgili validem biraz kocasından dertli olunca güvenemiyo kimseye oğullarına bile...
Ah bi dertli ben degilmişim ya :) Kayınvalidemi ve kayınpederımı cok sevıyorum ama kendi secımlerım kendı dogrularım olsun ıstıyorum.Aynı apartmandayız bız yedıncı kattayız onlar ıkıncı kattalar.Kışın kriz nedeniyle kayınpederımın ıslerı durdu ve bız de kasım-nısan arası onlarla bırlıkte kaldık,Allah ım ne guc bırseymıs kendı evının rahatlıgından sonra kayınvalıde evınde durmak.Hadi dedık tek bır yere fatura gelsın tek bır dogalgaz odeyelım.Ama her tartısmada evıme cıkmaya can attım.Evlendıgımızde tutumlu bır ınsan olan esım annemlerın yanına gıdınce savurgan bırı oluverdı ama yukarı cıkalım artık dedıkce durumumuz yok deyıp durdu artık bunalmıstım.Tum evımı yuvamı yukarıda bırakıp tek goz bır odaya o yuvayı sıgdırmak... OfEsımle cınsel hayat mı ?? O da ne...Hıc yalnız kalamıyordukkı.Zaten esım ben evımı ozledım dedıkce daha da uzaklastı benden.Ben ıse gırdım mart ayında ve nısan ayının sonunda evımıze cıktık.Su an esım evım deyıp duruyor annemlerde oturmuyoruz nerdeyse ama onların durumu yenı yenı duzelıyor onlarla yıyoruz.Kendı evımızın dolabı bombos.Sabah kahvaltı edıp yukarı cıkacaktım temızlık yapmam lazımdı. Annem uyuyordu sanırım gene yukarı cıktım.Bıze geldıklerınde sureklı evın surası boyle burası soyle deyıp duruyorlar.Cok moralım bozuluyor.Ilk maasımla hırsız gırdıgınde kırılan kapımın yerıne baska bır kapı aldım.Afedersın kusur bulmaya gelınce herkesın cenesı acık ama cozum bulmaya gelınce herkes sus pus. Anladımki calısmalıyım.Sımdılık mutluyum en azından kendı evımdeyım :) şükür
hiii çok geçmiş olsun tatlım... hiç üzülme allah bi daha verir inşallah :CüvCüv: kayınvalidenin baskılarını falan takma canım onun hevesine ver geç hiç takılma oldu mua.s.
bende kayinvalidemle oturuyorum ama onu çok seviyorum ayni seninki gibiopuyorumnanaktanve buarada ben kayınvalidemin evinde doğum yaptım çocukla ilgili hiçbişeye karışmadı her anne kendi çocuğunu kendi bildiği şekilde yetiştirir siz okudunuz herşeyi biliyorsunuz internetten araştırıyonuz bizler gibi cahilce evlenip çoluk çocuğa karışmadınız bizim bilgiler eskidi hergün yaptığımız bir yanlışı duyuyoruz diyordu. yani kısaca herşey karşındaki insana bağlı eğer iyiyse hep iyi kötüyse hep kötüdür. ben kayınvalidemden çok memnunum iyiki onun geliniyimmmmmm
bende kayinvalidemle oturuyorum ama onu çok seviyorum ayni seninki gibiopuyorumnanaktan
çok iyi anlayişli sözünü sohbetini bilir asla kirmaz incitmezzemuszemus
ama yinede kendi evim eşyam olsun istiyorum
özelim olsun tek odayla sinirli kalmayayim istiyorum
maddi imkanlar nedeniyle şuan hayli uzak görünüyor
olsun sağlik olsun bakalim
inşallah kendi evin kendi düzeninde olur canım:Saruboceq:
evlenince insan kendi evi olsun kendi halinde kocasıyla başbaşa yaşasın istiyor ama bazen mümkün olmuyor Allah kayınvalidesinin evinde yaşaması gereken herkese bizimki kadar anlayışlı sevgi dolu bir kayınvalide versin
inşallah kendi evin kendi düzeninde olur canım:Saruboceq:
evlenince insan kendi evi olsun kendi halinde kocasıyla başbaşa yaşasın istiyor ama bazen mümkün olmuyor Allah kayınvalidesinin evinde yaşaması gereken herkese bizimki kadar anlayışlı sevgi dolu bir kayınvalide versin
amin inşallah canim
yinede kendi evimize geçsek süper olur dimi
dua edelim de kisa sürsün bari
ne kadardir birliktesin sen k.validenle:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?