bende kayinwalidemin ewine gelin gidecegim.. bundan hiç $ikayetçi degilim.. hepsini çok sewiyorumm.. sositososito
neden sasirdin gülüm zemuszemuskafamçokkarıştı
surmeli canım başta anlamayabilirsin ama sonra çok zorlanırsın eminim...
henüz evlenmemişken kayınvalideni eşini iknaet derim
sen gitte ozaman ben seni görürüm canim... anlarsin ozaman anyayi konyayiopuyorumnanaktankafamçokkarıştıbende kayinwalidemin ewine gelin gidecegim.. bundan hiç $ikayetçi degilim.. hepsini çok sewiyorumm.. sositososito
sen gitte ozaman ben seni görürüm canim... anlarsin ozaman anyayi konyayiopuyorumnanaktankafamçokkarıştı
aminnnnnnnnn bitanem aminnnn:Saruboceq:canım benim kayınvalidem adanaya memleketine dönünceye kadar yanında oturmamız için konuşmuştuk yaklaşık 1 sene beraber yaşadık o adanaya gitti bende 2 sene önce kendi evime taşındım darısı tüm kayınvalidesinin yanında oturanlara inşallah :Saruboceq:şimdi annemlerin evi bile yabancı geliyor insan nerede olursa olsun ait olma duygusunu yaşamak istiyo ve benim kavramıyla daha sıkı bağlanıyor geleceğine Allah herkese kendi evini kendi dünyasını nasip etsin:Saruboceq:
dediğim gibi bir sorunum yok ayni senin gibieğer şartlar mümkünse herkesin kendine ait kirada olsa ayrı bir evi olmalı bu bi gerçek. ben harika bi kayınvalideyle oturdum bi dediğim iki edilmedi kendi kızlarıymışım gibi el bebek gül bebek yaşadım yeri geldi oğullarını dış kapının mandalı yerine koyup benimle karar verdiler. şimdi başımda benim diyebildiğim bi çatım var kirasını biz ödüyoruz yiyeceğimizi az yada çok kendimiz alıyoruz eşimle karar veriyoruz herşeye varlığıda yokluğuda küçük ama kocaman mutlu bir aile olarak yaşıyoruz.
benim söylemek istediğim KAYINVALıDELERıN HEPSı KÖTÜ DEĞıL BAZEN ŞANS GÜLÜYO ÖYLE BıRıNE GELıN OLUYORSUNUZ Kı SANKı ÖZ ANNENENıZıN KOPYASI her cümlesi güzel kızım diye başlıyor yavrum herşeyin en güzeli senin olur inşallah diye bitiyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seversin tabiki de bende seviyorum ama ev üstüne ev olmuyorbende kayinwalidemin ewine gelin gidecegim.. bundan hiç $ikayetçi degilim.. hepsini çok sewiyorumm.. sositososito
benim eşimde düşük maaş aliyor 700 falan bizde mecburen birlikte oturuyoruzcanim bu kadar emin olma.. 5 parmagin 5i bir olmadigi gibi insanlarda bir degil.. simdi bu krizde we 500 tl maas alan nisanlima ayri ew mi istiyorum deyim ?lmaz:gaddarlik olmaz mi sizce bu biraz.. ayri ewde oturmayi kim istemezki.. malesef bazi seyler istedigimiz gibi olmuyor..:1no2: birazda nefsimize sahip olalim beeee... Allah saglik, sihhat wersin hersey olurr.. ewmis paraymis hicbiri gözümde degil.. yerimseniben
Canım arakdas konuyu acalı cok oldu.o zamanlar nısanlıymış sonra evlenınce degıstırmıstır.Arabıstanda nete gırememesıde normal olabılır tabı.Zaten ev kalabalık hangı ara gırıcek...
ben aynı binada oturmayı kabul etmiyorum şuan
aynı evde allah hepinize sabır versin arkadaşlar.
bi an önce kurtulun inş.
k.valide ne kadar iyi olursa olsun olmaz yani
özel hayat olmaz
bi kavga edicen rahat rahat edemezsn
bi kahkaha atıcan meselaa onu bile yapamazsın
her dk diken üstündesin.
canim bu kadar emin olma.. 5 parmagin 5i bir olmadigi gibi insanlarda bir degil.. simdi bu krizde we 500 tl maas alan nisanlima ayri ew mi istiyorum deyim ?lmaz:gaddarlik olmaz mi sizce bu biraz.. ayri ewde oturmayi kim istemezki.. malesef bazi seyler istedigimiz gibi olmuyor..:1no2: birazda nefsimize sahip olalim beeee... Allah saglik, sihhat wersin hersey olurr.. ewmis paraymis hicbiri gözümde degil.. yerimseniben
kayınvalideyle oturuyorum 2 yıl olacak bakın evliliğimin 2. yılı bile diyemiyorum çünkü evlilik değil bu eşimle aynı anne babanın aynı evde yaşayan çocukları gibiyiz sanki bir kere aynı evde olduğunda kaynana şahsı oğlunu hala avcunun içinde bilip düzenini ona göre devam ettiriyor sende sanki onun oğluna bakıcı gelen bi işçi gibi talimatlara uymakla yükümlüsün.oğlum onu sevmez oğlum bunu yemez,oğlum hep böle yapar,onu öle yapma alışık değil istemez.ya bana anacığımın evinde rahat mı batıyodu bende annemin kıyetlisiydim.mecburiyetten bu evde oturuyorum rabbim nasip ederse yakında çilem bitecek ama şunu açık ve nety söyleyebilirim,eşimi çok ama çok seviyorum ama böle sıkıntılar çekeceğimi bilseydim ayrı eve çıkma imkanı olana kadar beklerdim yaşım 30a varsa bile ki evde kalıp kız kurusu olmak bu sıkıntılardan çok daha güzel olurdu.bekarken ne dışarı çıkarken sorun yaşardım ne üstüme başıma bişe alırken kiömseye hesap verirdim.ama şimdi öle değil aynı evdesin ya anam gümrük gibi her haltı bilecekler nereye gittin nerden geldin aa yeni bişey mi aldın üstüne başına alacağı parayla eve üç beş faydanız olsa ya denir.direk sölenmese bile kafalarının üstündeki konuşma baloncukları çok nettir kesin anlaşılır hiç şaşmaz emin olun.senin misafirin eve gelemez geldi mi sen ezilir büzülürsün.onların zırt pırt misafiri gelir ve sen hizmet edeceksin mecbursun gelin kızmı oturmaz sohbet etmez kaynana sefa sürüp hava atacak sen ortada fır dönerken hatta başka oğlu olanlara tavsiyeler verir seni göstererk sende al bi gelin otur rahatına bak.bıktım bıktım bıktım ve en kötüsü beni aldatan tatlı dili gülen yüzüne tükürmek geliyor bazen içimden.senle evleneli oğlum benim kucağıma artık hiç gelip yatmıyor dedi kadın resmen yaa bu ne tür bi rekabettir anlamadım.10 gündür temizlik yapıyorum ve boyun fıtığı oldum.ömrümde bu kadar yorulmamıştım ama insan bi kıymet bilir ya yemin ediyorum oturup ağladım sinirden.ya bende insanın etim ne butum ne bende ana evladıyım insan biraz acır ya hem üst katı hem alt temizledim nerdeyse tek başıma ellerim halı silmekten kanadı boynum tutuldu ve ben o halde o kadının koltuklarını sildim.bide üstüne ahlayan oflayan o bacakları ağrıyormuş beli ağrıyormuş iyi işte gözün aydın bu yaşta benide fıtık ettin rahatla dicektim.eşim halimi görüyor üzülüyor ama dayan az kaldı demekten başka yapacağı bişey yok şu süreçte.kendime ait kendi düzenimin olduğu bir ev. bu derece hayal edeceğim hiç aklıma gelmezdi ama her gece kendi mutfağımda yemek yağtığımı hayal ediyorum.düşünün artık insanın hayal dünyası ve idealleri ne kadar küçülüp basitleşiyor çünkü aynı evde bunca müdahele içinde bulunmak insanı cesaretsiz ve basit hale getiriyor.asosyal olup çıktım zaten.aklı olan kayınvalidesiyle oturmasın olan aklını da kaybeder benden sölemesi.belanızı aramayın iyi kayınvalide çölde su gibi bişeydir hele aynı evdeysen sakın sakın çekenlerden ibret alın evliliğinizi zeh,r etmeyin.of ne dolmuşum yaa.
bende gittim yurtdisina gelin.annem yalniz beraber yasayalim dedi.kabul etmedim baslarda.sonra olur nolcak dedim.amn keske yasmasaydim ogünleri yazarken yasiyomus gibi oluyom.daha gencti kaynanam bide kizi vardi.ara sira gelirdi. evde ne yemek yapar ne buzdolabin icinden bir sey alir yer.önüne getirirm.önünden ailirim.yatagini bile toplamaz. ben toplarim iki günde bir camasirlarini cikarir yika ütüle dolabina yerlestir.banyosuna girer cikar.arkasinda temizlikci hazir.amnn .sesimizi cikarmayiz.ise basladim.oda calisiyo bu arada.sabahtan aksama kadargeldigimde sabah kahvaltisi bile masada duruyo.topla aksam yemegini yap.tabagini bardagini bile getirmez.oglunla sohbete. banada yarinin yemeginde yap hazirlik olsun.kendi muhabbette .ahhhhh.....zaten esinle özelin yok odalar yanyana.banyo bile yapamazsin.hizmetci gibi kullandi.beni iyi sömürdü. bana simdi otur desler esimden ayrilirim istemem.sevmiyomda gör´ünce iyi oluyom cocuklarimin hatirina. daha yeni evliyim.hic koamla oturamadim basbasa bir zamanlar .o zamanlar kiz arkadasimi cagirmisdim. gel oturam diye. oda evdeymis .kizla sohbet etti. banada su isi yap diye emretti.kizla karsillikli oturup kahve ictiler. arkadasda isin var senin ben gideyim bari diyor.otur kaynanan yok evde kim ne dicek dedi oturdu.cok komik buna benzer bir sürü olaylar kafam agridi. bence oturma bir göz odan olsun kendinin olsun.ben ayriyim simdi kafam dinc .belki ayri olsaydim bu olayalrimi yasamasaydim.daha iyi olurdu.....
A-sosyallik kismina katiliyorum ama hizmetci gibide iş yapmiyorum valla:umursamaz:
misafirleri gelince istediğime görünüyorum
sevmediğim biriyse dişari çikiyorum veya odamda duruyorum
11 den önce yataktan da çikmiyorum
ama yinede mutsuz olup kendi evinin özlemini çekiyorsun
hiç birşeyime karişmazlar kariştirmamdalmaz:
Rabbim yardim etsinde herkes kendi evine çiksin inşallah:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?