A-sosyallik kismina katiliyorum ama hizmetci gibide iş yapmiyorum valla:umursamaz:
misafirleri gelince istediğime görünüyorum
sevmediğim biriyse dişari çikiyorum veya odamda duruyorum
11 den önce yataktan da çikmiyorum
ama yinede mutsuz olup kendi evinin özlemini çekiyorsun
hiç birşeyime karişmazlar kariştirmamdalmaz:
Rabbim yardim etsinde herkes kendi evine çiksin inşallah:a015:
valla sen rahatsın canım sen sevmediğin misafir geldiğinde çıkabiliyorsan ya da odana çekilebiliyorsan ve hiç bir eleştiri almıyorsan ve hiçbir şeyine karışamıyorlarsa asosyal olmakda gülün ufak bir dikeni olmalı senin için.kayınvalidenin yanında ve bu kadar rahatsan bravo valla.bende bilirdim rest .çekip elimi eteğimi çekmeyi hiç bişe yapmamayı ama ,bir,eşimin hatrı var kimsenin benim hakkımda atıp tutup onu üzmesini istemem ikincisi allah rızası için.ben elimden gelenin fazlasını yaptım onlar bilmedi ama allah biliyor
para durumumuz müsait değil napabilirdik demiyolarmı
yaaaa kaynananın evinde hizmetçi olarak bigün evine çıkma hayali kuracağına
ananın evinde bekle hayal kur daha iyi para biriktirin 2,3 sene ne bileyim bişey yapın ama kaynanayla aynı evi kabul etmeyin
aileden aileyede fark var.bizimkiler farkliydi.simdi benim ayri yerim ayri.karisan kurusan yok.canim istiyo konusuyom canim istiyo gitmiyom. ilk evlendigimde böyleydi. simdi 14 sene gecti.ben genctim cahildim.simdi her seyin yolunu yordamini bulup öyle hareket ediyom.birde anne babalar kizlarini okutup düzgün bir meslek edinsindirler.milletin cenelerini cekmekten kurtulurlar.bende calisiyom simdi .ekonomik özgürlügüm var en azindann...simdi kaynanam ister sevsin ister sevmesi umrumdada degil...acikcasi biraz dirdir edince evime gidiyomm.kimseyle ugrasamam:lepi:
kizlar zaten ben 6 ay mi ne kalacagim sonra geri hollandaya gelecegim.. esimi buraya getirecegim...
dedikleriniz dogru ew ustune ew olmaz ama biyere kadar idare etmek lazim..
kayınvalidesiyle 2 yıldır beraber oturan biri olarak sığıntı olduğum bu evde son zamanlarımı geçiriyorum inşallah.memur alımları başladı ve tercihlerimizi yaptık en geç 2 ay içinde kendi evime çıkıyorum çok şükür darısı aynı evde oturanlara artık.geçen eşimle ayrı evle ilgili planlarımızı konuşurken eşim dediki evlenince istediğimiz zaman istediğimiz yere gider istediğimizi yer içeriz.düşünün evliyiz ama eşim yanlışlıkla eve çıkınca dmeek yerine evlenince dedi adamcağız evlendiğinin bile farkında değil varın siz düşünün ne hale geldiğimizi ayrı eve çıkınca yeni evlenmişiz gibi olacağımızı düşünüyor resmen bilinçaltında ben bu durumu daha iyi özetleyen bir cümle bilmiyorum.
๒คl๒öςєğเ๓;8086182 .!.:Dışardan baktım yeşil türbe. İçine girdim estagfurullah tövbe...
duygularımı bu cümle kısaca özetliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?