Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

valla sen rahatsın canım sen sevmediğin misafir geldiğinde çıkabiliyorsan ya da odana çekilebiliyorsan ve hiç bir eleştiri almıyorsan ve hiçbir şeyine karışamıyorlarsa asosyal olmakda gülün ufak bir dikeni olmalı senin için.kayınvalidenin yanında ve bu kadar rahatsan bravo valla.bende bilirdim rest .çekip elimi eteğimi çekmeyi hiç bişe yapmamayı ama ,bir,eşimin hatrı var kimsenin benim hakkımda atıp tutup onu üzmesini istemem ikincisi allah rızası için.ben elimden gelenin fazlasını yaptım onlar bilmedi ama allah biliyor

Yok canim benim kayinvalidem iyidir laf söz etmez ki
zaten bende gece konduda oturalim ama ayri evde oturalim dedim
benim yatmama kalkmama herşeyime karişirlar
eşim asla böyle şeyler olmayacak dedi karişmazlar sana
ona güvendim ve aynen de öyle oldukaydirigubbakcemile2
geçici bir süre oturacağiz zaten ben iş bulana kadar
iş bulunca hemen ayri eve çikacağimhihoyyyt
benim sorunum yani A-sosyal oluşum falan hep isşizlikten aslinda
tabi kendi evin kadar rahat olamamaninda etkisi var istediğin zaman uzanamiyon
herşeyi bir odayla sinirli tutuyon falan feşmekan:gitme:
Bide şunun etkisi var ben 31 yaşindayim büyük evlendim beni
bu saatten sonra kimse ezemez ezecek adamin alnini karişlarim:icecream:

bu kadar büyük konuşma istersen bazen şartlar öyle gerektiriyor hayatimlmaz:

darisi bana ve tüm isteyenlere aycacim:lepi:

canım insan bilhassa evlenince kendi annesiyle bile yapamaz bence benim eşim işi gereği bazı gece eve gelmiyo ben kendi annemde kalıyorum o bile bigaripoluyo zaman geçtikçe kendi düzenin kendi hayatın gibisi yok olamazda nekadar ii anlaşıp saygılıolunsada olmaz bence

kizlar zaten ben 6 ay mi ne kalacagim sonra geri hollandaya gelecegim.. esimi buraya getirecegim...

dedikleriniz dogru ew ustune ew olmaz ama biyere kadar idare etmek lazim..

kayınvalidesiyle 2 yıldır beraber oturan biri olarak sığıntı olduğum bu evde son zamanlarımı geçiriyorum inşallah.memur alımları başladı ve tercihlerimizi yaptık en geç 2 ay içinde kendi evime çıkıyorum çok şükür darısı aynı evde oturanlara artık.geçen eşimle ayrı evle ilgili planlarımızı konuşurken eşim dediki evlenince istediğimiz zaman istediğimiz yere gider istediğimizi yer içeriz.düşünün evliyiz ama eşim yanlışlıkla eve çıkınca dmeek yerine evlenince dedi adamcağız evlendiğinin bile farkında değil varın siz düşünün ne hale geldiğimizi ayrı eve çıkınca yeni evlenmişiz gibi olacağımızı düşünüyor resmen bilinçaltında ben bu durumu daha iyi özetleyen bir cümle bilmiyorum.

kizlar zaten ben 6 ay mi ne kalacagim sonra geri hollandaya gelecegim.. esimi buraya getirecegim...

dedikleriniz dogru ew ustune ew olmaz ama biyere kadar idare etmek lazim..

yinede sen iyi olmaya calis..belki karsindaki insanlar iyidir.huyuna suyuna gideverirsin olur biter 6 ay cabuk gecer,esnilede iyi oldugun zaman gerisi bos .karsilikli sevgi saygi .biz göstermesini bilemdik oda almasini bilemedi.büyük büyüklügünü yaparsa kücük kücük lügünü bilir.birazda konusma tarzi önemli.:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ne guzel Allah kurtarmış senı canım inş bızde kurtuluruz,eşin haklı insan aynı evde oturunca evlımı deılmı farkına varmıyor baskalarının mudahalesı can sıkıo

ben oturdum kayınvalide ve kayınpederle.Düğünde takılan ne varsa aldılar.İşe girdik maaslarımızı borçlandık düğün için diyip aldılar.Sonrada bizi evden kovdular.Hiç esyasız eve cıktım.Görümcemde kaldım aylarca.Milletin verdiği eşyalarda oturdum yattım.Çok şükür en azından suanda huzurumvar.Bide bebek bekliyoruz.İnşallah birarada iyi idare edersiniz.Ben derimki ev ev üstüne olmaz.En basından ayrı ev iste esini ikna etmeye calıs.

Dışardan baktım yeşil türbe. ıçine girdim estagfurullah tövbe...
duygularımı bu cümle kısaca özetliyor.

her nekadar iki tarafta iyi niyetli olsada ev ev ustune olmuyor kardesim. en azindan esinle basbasa rahat bi gece geciremiyorsun, 2 2 daha 4:1closedeyes:

cnm bende senın de oturacagın gıbı kayınvalıdemın üst katında oturuyorum ve... arkadaşların da dediği gibi kaynana mükemmelde olsa el kızına farklı davranılıyor,kendimden söylüyorum.geçen gün eşimle iş çıkışı eve geldık ve kaynanam kapıda gelın ıcerı dedı bende dedım bı yukarı cıkalım,neyse cıktık ben yemek yapıyom,kaynanam bagırıyo yemege gelın dıye,eşimde dedi biz yiyoz,kaynanamda daha yag cızırdıyo sesını duyuyom bırakında inin diyo lmaz: yani tatlım kadın benım kadın olmamı,kendi evime yemek yapmamı hazmedemiyo ve bunu hergün yapıyo,orda yemeyincede ertesi gün görümce ve kaynanada bi surat bi surat kiiiii daha yeni evliyken yapıyo bunları

yazik senin gibi cok kisi var, buraya geliyorlar ne hayalerle... Ozel hayatin kalmicak bir kere, iyi dusun akilli ol.
bence ayri ev tutmasini iste simdiden yoksa sonra istersen gelin kudurmus gibi laflar soyleniyor..
cok uzgunum bu konuda, bende pek umitli degilim

nereye gelin gidiyorsun sen?

hjç merak etme 6yılın nasıl geçtiğini anlmazsın bile sonra evini ayırırken ağlasın:)bende 4 see birlikte oturdumda

๒คl๒öςєğเ๓;8086182 .!.:
Dışardan baktım yeşil türbe. İçine girdim estagfurullah tövbe...
duygularımı bu cümle kısaca özetliyor.

daha iyi anlatan bir cümle olamazdı :) harikasın böcek

canım öncelikle allah tamamına erdirsin...sana yorm yapmak zor cnku henuz nişanlısın herseyden once aygı sevgi iyi nıyet veee en onemliside sabır cunku inana bir evin içinde olmak apayrı bişey ben 2 sene otrdm iyiydk allaha sukur ama olmyo insan kendi evnı kendi duzenını istio ve hayatına bir anda birkac kısı eklenıo 1 kısye bıle ayak uydurmak zor bırkac kısıye imkansız gusel zamanlar gecıırıosn eger anlasmayı bılrse her iki tarafta ama ynede zor allah yardmcın olsn

k.validemle 2 yıl alt üstlü oturdum ama aynı evde gibi aklım olsaydı asla asla oturmazdım psikolojim öyle bozuldu ki 1 yıl olcak nerdeyse ev alıp cıkmam hala toparlayamadım evde sığıntı gibi yasadım herşey herşeye karılşırdı yeni evliyken erken yatardık anlayın artık kızlar sabah neden erken yattınız demeler kadarıyla kalsa keşke onun yaşşattığı sinir sitres yüzünden hastalık sahibi oldum hemde ölebe kadar süen bir hastalık allahım büyük içimdeki ahlarımı almadan gözlerim kapanmasın

ah güzelim sakın buu yapma ben deli gibi sevdim eşimin maddi durumu düxelinceye kadar dedi 3 aydı bu süre ama şimdi 11 sene dolmak üzere geriye kalan kafandan silip atamadığın kötü anılar biten aşk sevgi saygı ve umursamaz koca kaldıki ben çok sabırlı ve anlayışlı olduğuma inanıyorum belli bir süre sonra kocanın gözü anne babasından başka kimseyi görmez elindeki kozu iyi kulan asla aynı eve girme kötü gelin olma aynı evde ağzın la kuş bile tutsan yaranamasın

ama mecburum çünkü arabistanda beraber yaşayacağız tek nerde yaşarız zaten o da çok anlayışlı biri bizle otur desek oturmazda

kim oturmaz kayınvaliden mi yaşamadan anlayamazsın inşallah iyi olur
kayınvalidesiyle çok iyi geçinenelerde yok değil tabi inşallah sen onlardan biri olursun ALLAH yardımcın olsun:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…