Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

kendi açımdan düşünüyorum çok zor bişey..annem hep der yuva yuva üstüne olmaz diye.. lmaz: Allah kotu kaynanası olupta birilkte oturmak zorunda kalanlara yardım etsin.. :Saruboceq: bi kadının erkeği için yaptıgı en buyuk fedakarlıklardan biri bu bence..erkeğin kendi kahrı yetmiyomuş gibi bide anasının kahrını çekmek :umursamaz:

bence damtlar kızın evine gelmeli nasıl olsa erkeklere sorun yok yemek yer kalkar iş yok güç yok. bari kadınlar rahat etsin annesiyle iş yapsın yemek yapsın.

hiç bir erkek iç güvey olmak istemez

dermancim sen daha gitmedin mi arabistana dügünün falan oldu mu? bu sene temmuzda diye biliyorum da olduysa hayirli olsun a.s.

bende eşimn ailesiyle beraber oturuorm ama galiba ben istisnayım allahıma çok şükür daha hiç bir sorunum olmadı ne ennesi ne babasıyla zaten eşim askerden gelince ayrılcas ama seviorum ve sayygı duyuyurm ama kayınbabam biraz daa ağır basıyor

gidiyordum tam konsoloslogları kapandı bayramda hafta sanırım olacağım arabistanda

işn canım bakalım beni ne gibi süprizler bekliyor

aslında taraflar anlayışlı olursa olur gibi :sm_confused:

artık evliyim canıma.s.

bence mecbur kalmadığınız sürece kayınvalde ile birlikte yaşamayın kayınvalide ve diğerleri ne kadar iyi olursa olsun bi yerde ipler kopuyo. her zaman ayrı olmak iyidir gelecen gidecen sürekli yüzyüze bakmayacan en iyi bu bence. dua edin bende kendi evime çıkayım kaynana delirtiyo beni

olur tatlım Allah herkesin gönlüne göre versina.s.

eğer imkanınız varsa aşk gözünüzü kör etmediyse azıcık aşım kaygısız başım deyip ayrı evde oturun o malikanede otursun siz barakada ama çatınız ayrı olsun en iyiside olsa kaynananın en anlaıyışlısıda olsa kaynananın yaşanmıyor aynı evde..

akşam 11 den önce yatmaz eşinle yanyana oturamazsın yemekte bilmem nede omu yaptı ben mı yaptım bulaşık kıme kaldı gelın yıkamadı yan devrıldı yattı olur sabah geç kalksan ne yuyosun der evı temızledıgın gunlere karışır herşeyde burnu olur izlediğin filmi beğenmez.. dışarı çıksan eşinle nıye masraf edıyonuz evımızde yesenıze der.. der de der demesede gözüyle yer..

olur tatlım Allah herkesin gönlüne göre versina.s.

Ilk yazilarinizi okudum ve durumunuzun guncelligini ogrenmek icin son yazilara baktim, evlenmisiniz Allah mesut etsin. Simdi elimi vicdanimdan ayirmadan, beynimden gecenleri aktarmak istiyorum size. Arabistan'a gelin olarak gitmissiniz. Lisans egitimi almis, cagdas bir Turk kadini olarak, alternatifiniz olmamasindan oturu kadinlarin karakter sayilmadigi, ruhen ve hukuken var olmadigi bir cehennemin kucagindasiniz :1ninca: . Diliyorum esinizin sevgisi, sadakati ile yuvaniz cennet olur. Ama kayinvalide ve elti ile zorunlu hapis hayati yasayacaginiz o evde kendinizi ezdirmemenizi tavsiye ediyorum. Ayaklariniz yere saglam bassin ne olur, dunyanin binbir turlu hali var. Bulundugunuz kentte (baskent ise Turkiye Buyukelciligi), konsoloslugumuzun iletisim bilgilerini yaninizdan ayirmayin. Turkiye'deki aileniz ile siksik gorusun, halinizden, mutlulugunuzdan muhakkak haberdar edin. Eminim ki alti yilin sonunda kadinlarin esamesinin okunmdigi bir erkek egemen, luks, hayalustu saltanat deneyiminden sonra Ankara'ya dondugunuzde ilk isiniz Anitkabir'e gidip Ata'miza bir fatiha okumak olacaktir.
Biz esimle Kuzey Amerika'da yasiyoruz, esimin elini tutumus kakara kikiri alisveris yaptigimizda-yemege ciktigimizda vs., eslerinin iki adim arkasindan ezik ezik yuruyen, hayata simsiyah bir carsafin ardinda tutunmaya calisan Arap, Lubnanli vs.kadinlari her gordugumde Ataturk'e dualar ediyorum. Cumhuriyetin bagirindan cikip bu memlekete geldigimde esimle butun esit haklara sahip olmanin, adimin, imzamin ve sesimin olmasindan duydugum hakli gururu yasiyorum.
Uzun lafin kisasi, gecici mahrumiyetlerinizi, esinize baglanacaginiz bir donem olarak yasayin ama esinize ve ailenize karsi asla kendinizi ezdirmeyin. Insallah cok mutlusunuzdur, Insallah hep cok mutlu olursunuz.
Sevgiler.

Son düzenleme:
aslında taraflar anlayışlı olursa olur gibi :sm_confused:

anlayış bence bi yere kadar herkes kendi si nasıl istiyorsa öyle yapmak istiyor ondan

kavga çıkıyor

bende 5 senelik evlilim ve birlikte oturuoruz ... üstelik bi evde 9 kişi... kayınlarım kaynanamın annesi falanda var... yeni evlenenlere tavsiyem baştan çizgiyi çeksinler kötü olmayaym diye birlik oturmayı kabulllenmesinler sakın...

bencede eşinle beraber olmak en güzeli

ben yedi yıl beraber oturdum çokkk kötüydü kesinlikle deneme sonunda olacağına basında olsun ayrı eve çık derim çünkü insan kendi annesi ile bile yeri gelince tartışıyor yani iyi düşün senağlama

BU KADARMI KÖTÜ KIZLAR BİR OTURMAK BİLMİYORUM SANIRIM YAŞAYIP ÖĞRENECEĞİM BENDE BAZEN BU KONULARI OKUYUNCA İÇME KORKU DÜŞSEDE BEN BUNU İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ BİLİYORUM VE TEK DUAM YUVAMDA HUZUR NE PARA NE PUL HUZUR VE BUNU YAŞAYACAĞIMI HİS EDİYORUM ÇÜNKÜ HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…