kendi açımdan düşünüyorum çok zor bişey..annem hep der yuva yuva üstüne olmaz diye..lmaz: Allah kotu kaynanası olupta birilkte oturmak zorunda kalanlara yardım etsin.. :Saruboceq: bi kadının erkeği için yaptıgı en buyuk fedakarlıklardan biri bu bence..erkeğin kendi kahrı yetmiyomuş gibi bide anasının kahrını çekmek :umursamaz:
canım öncelikle allah tamamına erdirsin...sana yorm yapmak zor cnku henuz nişanlısın herseyden once aygı sevgi iyi nıyet veee en onemliside sabır cunku inana bir evin içinde olmak apayrı bişey ben 2 sene otrdm iyiydk allaha sukur ama olmyo insan kendi evnı kendi duzenını istio ve hayatına bir anda birkac kısı eklenıo 1 kısye bıle ayak uydurmak zor bırkac kısıye imkansız gusel zamanlar gecıırıosn eger anlasmayı bılrse her iki tarafta ama ynede zor allah yardmcın olsn
bence mecbur kalmadığınız sürece kayınvalde ile birlikte yaşamayın kayınvalide ve diğerleri ne kadar iyi olursa olsun bi yerde ipler kopuyo. her zaman ayrı olmak iyidir gelecen gidecen sürekli yüzyüze bakmayacan en iyi bu bence. dua edin bende kendi evime çıkayım kaynana delirtiyo beni
olur tatlım Allah herkesin gönlüne göre versina.s.
aslında taraflar anlayışlı olursa olur gibi :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?