selam kızlar bu forumu buldum ve direk okumaya başladım ama herkes gördüğüm kadarıyla memnun değil bende 6 ay sora evlenicem kısmet olursa ve aynı evde oturucaz aynı ev derken ev 4 katlı kapılar ayrı (apartman tarzı değil ama) biz en üst katta oturucaz onlar alt katta herkesin evi yatacağı yer ayrı olacak ama yinede altlı üstlü bende bunu böle kabul ettim çünkü kayın valide çok iyi herkesin evi ayrı olucak falan demiş.şimdi napsam ki ben?? kararsızım sahada nişanlanmadım hafta sonu aileler tanışacak..
bunun hak edip etmemekle ilgisi yok ki..BU KADARMI KÖTÜ KIZLAR BİR OTURMAK BİLMİYORUM SANIRIM YAŞAYIP ÖĞRENECEĞİM BENDE BAZEN BU KONULARI OKUYUNCA İÇME KORKU DÜŞSEDE BEN BUNU İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ BİLİYORUM VE TEK DUAM YUVAMDA HUZUR NE PARA NE PUL HUZUR VE BUNU YAŞAYACAĞIMI HİS EDİYORUM ÇÜNKÜ HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM
bunun hak edip etmemekle ilgisi yok ki..
kayınvaliden kanatlanmış melek olsa
sende şahı şehriyar olsan
bir arada olunca olmuyor
evlenmişssin keşke yolun başındayken ayrı eve çıksaydın
ama bi gün gelipte inşallah siz demiştiniz demezsin sen mutlu olursun
bu kadar kadın bu forumda diyosa ve çoğu bunu yaşamışsa emin ol birşeyler biliyorlardır..
:hulya:
mrb arkadaşlar.ben evleneli 2yıl 2ay oldu.aynı evde oturuyoz.2yıl kimilerine göre kısa kimilerine göre uzun bi zaman.benim için iğrenç ve hala devam ediyor.karşındaki melek olsa(azrail de melek) sen pamuk kadar yumuşak olsan(zamanla oda deforme oluyo) aynı evde olmuyo.kocanıza yakın bile olamıyorsunuz.benim kaynana her lafın içinde her ne kadar onu ilgilendirmese de siz eşinizle konuşuyo olsanız bile her şeye giriyo.sorsanız daha neler neler.2senede yoruldum bezdim inanın.
acikcasi bende oturmak istemezdim..cunku ben kaldiramam ben rahat olmayi severim evde..ama buyuklerin yaninda giydiklerime kadar dikkat etmem gerekecek..kendimi biliyorum dayanamam ben.
amaa benimde ilerde boyle mecbur bir durumum olabilir..belli bir sureee..oylle bir durum olursaa gelismeleri yazarimmm
bende diyordum canım benim. belli bi süre diye o belli bi süre uzyıp gidiyo.bak sende emin değilsin ki ilerde böyle mecbur bi durumum olabilir diyorsun.tavsiyem yeni evleneceklere aynı evde ASLA.kocanızla iki yabancı gibi oluyorsun birbirini tanımaya zamanın olmuyor.evi paylaşıcaksın ama sadece kadın ve koca olmalı.yanlışsam düzeltin.
haklisiniz..ama evimiz olana kadar o durum olabilir uzar mi bilmem..biz biraradayken misafirken bile cekindigimiz icin cok samimi olmuyoruz.bunu cok sorun etmiyorum.aylarca kalsam ozaman cok daha zor olurdu..bir sorun yasadiginda suratini asip oturamiyorsun,aglamak istiyorsun odadan cikamiyorsun,konusmuyorsun fazla bu da olmuyor..biz ailecek cok guzel vakit geciriyoruzama bazen cok geleni gideni oluyor bu zor oluyor..birde biz istersek eger evlerinden cikacaklar,esim istemez kalabalik ama evden de cikin denmez:1no2:bende bilmiyorum..
haklisiniz..ama evimiz olana kadar o durum olabilir uzar mi bilmem..biz biraradayken misafirken bile cekindigimiz icin cok samimi olmuyoruz.bunu cok sorun etmiyorum.aylarca kalsam ozaman cok daha zor olurdu..bir sorun yasadiginda suratini asip oturamiyorsun,aglamak istiyorsun odadan cikamiyorsun,konusmuyorsun fazla bu da olmuyor..biz ailecek cok guzel vakit geciriyoruzama bazen cok geleni gideni oluyor bu zor oluyor..birde biz istersek eger evlerinden cikacaklar,esim istemez kalabalik ama evden de cikin denmez:1no2:bende bilmiyorum..
mrb arkadaşlar.ben evleneli 2yıl 2ay oldu.aynı evde oturuyoz.2yıl kimilerine göre kısa kimilerine göre uzun bi zaman.benim için iğrenç ve hala devam ediyor.karşındaki melek olsa(azrail de melek) sen pamuk kadar yumuşak olsan(zamanla oda deforme oluyo) aynı evde olmuyo.kocanıza yakın bile olamıyorsunuz.benim kaynana her lafın içinde her ne kadar onu ilgilendirmese de siz eşinizle konuşuyo olsanız bile her şeye giriyo.sorsanız daha neler neler.2senede yoruldum bezdim inanın.
şubatta 2 yıl olacak duygularıma tercüman olmuşsun :=)
halimizw gülelimmi ağlayalımmı bilemedim.
dediğin gibi evlendiğimden beri 1 kere anne demedim
annecim babacım
ama o imalar laf sokmalar herşeye müdahale etmelerin ardı arkasıkesilmiyor.
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?