Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

tsk arkadaslar simdi beraber oturuyoruz bir sorun yok arada saygi sevvgi olursa hersey iyi gidiyor umarim hep boyle olur tavsilerinizide okudum tsk herkese

ay ben amcama ne kadar şükretsem az ya
o olmasaydı benim saf anam babam kayınvalidemin tuzağına düşüp beni aynı eve gelin vereceklerdi
ama amcam uyardı ve ayrı eve taşınmama vesile oldu sağolsun opuyorumnanaktan
kayınanam 1-2 ay kaldı da geçen yaz, ne kadar gıcık ve çok bilmiş olduğunu gördüm ve onla iyikide baraber olmadığıma şükrettim

üstelik boğazıda çok büyük
elimizi ayağımızı yiyor, borç olduğunu bildiği halde ama başka oğluna para yediriyor ona gelince veriyor vs.
neyse şimdi meleketine gtti kocasıylada bende rahat ettim burdayken her hafta sonu gelmemizi beklerdi yada kendi gelir haftalarca kalırdı, ben tabi sabır ederdim onun saçma sapan laflarına çok bilmiş sözlerine, işime karışmasına vs
neyse şimdi tüm kışın gelmek gbi bir niyeti olduunu sezdim neymiş efendim evleri sobalıymı hanfendi soba yakamazmış :)
, eşime dedim sakın kabul etme yoksa ben giderim
oda tamam ben konuşurum dedi,merak etme dedi rahat etim valla
telefon bile çektırtmıyorum yoksa ümitlenip gelecek yani :umursamaz:
hiç çekemem kusura kalmasın
kendi, dul ve 2 çocuklu kızıyla anlaşamadığı için kabul etmedi ve ayrı ev tutturturken acımadan, ben el kızı olarak onun derdini çekemem lmaz:
dünyaya birkez geliyorum ve muhtaç olmadığım sürece (umarımda hiç olmam) kahrını çekmeye niyetli değilim
kocası var parası var ,memleketinde 2 kızı var onlara gitsin çok üşüyorsa eğer evinde.
oda olmadı parasını yedirdiği oğlu var ona gitsin
yokk öyle bizim paramızı yiyip, başka oğluna yedirmek, ben enayimiyim ya lmaz:
başımdan gitsinde nereye giderse gitsin, şeye kadar yolu var, hayatımı onu gibi bencil kadından dolayı zehir edemem !!

Son düzenleme:
biz oturuuoruz kayinvaldem eltim ben ama bizim ki is icin tabiki turkiyede olsak ayri otururduk simdi bir sorun yok Allaha sukur karsilikli iy niyet olduktan sonra sorun olmaz canim

amaaaaaaan gene canım sıkıldı kaynanam ağzındaki baklayı bayram günü çıkardı ve kışın 2-3 günlşüğen gelceğini söyledi..
tabi bayram bayram bişii demedim ama onun 2-3 günlük dediği genelde 2-3 ay oluyor of neyse eşime dedim gelirlerse ben gitcem bu kez.
oda konuşurum sen merak etme sadece ayram günü gelmeyn demek olmaz dedi.
neyse biraz rahatladım.
ya kadın çok yüzsüz ya istenmediini bile bile gelmek istiyor oda ihtiyyacı yok şükür. para koca başka evlatlar gani gani bana derdini çektirmek istiyor offffff çok iyi davranıyorum çoook bu kez ama bende obürleri gbi cadı olcam banane

herşeye hazırlıklı ol sonrada şaşırma!!!

evim yanmadigi, parasiz kalip sokaklara düsmedigim sürece Onlarin evinde hic bir isim yok, hiic kimse beni oraya götüremez.. ama velasilll , kardesim akilsiz, gitti bir ay önce evlendi, kaynaansiyla ayni evde oturuor, o kadarda laf anlattik, okadarda yalvarrdik, yapma etme diye, aptal dinlemedi, o insanlari sevior iste, anlasior, bende anlamadim valla ne is.. ama umarim bir gün kokusu cikar, ve ayri evine yerlesir.. o simdi saniorki, hersey iyi güzel, ama bide kendi evi olsun, rahatligni görsün, o zaman görücek asil iyi bu..

pardon arkadaşım niye apTal olsun o insanları seviyor diyorsunuz sevemezmı yani kocaları alalım aileleri atalımmı yani demekki kötü degiller anlaşıyorlar seviyor bu aptal oldugunumu gösterir kayınvalidesini sevenler aptalmı yani siz nasıl bi ablasınızki UMARIM BİR GÜN KOKUSU ÇIKAR diyebiliyosunuz kusura bakmayın ama sorun her zaman kayınvalidelerde degil bazende gelinlerde olur tıpkı sizin oldugunuz gibi allah eşine sabır versin ÇEKİLMEZSİN

bende kayinvalidemle oturdum 3 yil sadece kafayi yedim okadar. simdide eltimle oturuyorum ardi arkasi kesilmedi biri gidiyo biri geliyo bu durum hic hosuma gitmiyo ilerde ne olur bilemem senin acindan ins iyi olur hersey

bende kayinvalidemle oturdum 3 yil sadece kafayi yedim okadar. simdide eltimle oturuyorum ardi arkasi kesilmedi biri gidiyo biri geliyo bu durum hic hosuma gitmiyo ilerde ne olur bilemem senin acindan ins iyi olur hersey

ay cnm yaa valla senin adına üzüldüm.ne kadar iyi olursa olsun sonuçta bi yerde kayınvalide yaa.oğlunu daha çok seviyoo..sen yabancısın onun için..allah sabrını artırsın..hakkaten insan deli olur..

ya k.valıde olmasından cok ınsan yerı gelıo kendı annesınle bıle anlasamadığı durumlar oluyor.........:bbo: bende 2 yıldır k.valıdemle oturuyorum k.valıdem cok ıyı ama ne olursa olsun sonucta orası onun evı masallah gelenı gıdenıde coktur sağolsunlar:bbo:ama ne kadar ıyı olsa mutlaka sorun oluyor ama ben artık evımı ayırıyorum sonunda bunu basardımzemuszemuskımseye tavsıye etmıyorum kendı annesınle bıle oturmasınlar ınsanın kendı evı gıbısı yoklmaz:harabede olsa gece konduda olsa catı katıda olsa muhakkak kendıne ait olsun benden tavsıyekaydirigubbakcemile

hepinizi takip ediyorum arkadaşlar ve bu konuda ilk msjımı atmak istedim.öncelikle merhaba

bende kayınvalidemle oturyorum ,kayınbabam vefat etmiş.eşimle 2 yıl flört,1 yılda nişanlı kaldım ve inanın ne kayınvalidemden ne de görümcelerimden ne bir kötü söz ne de imalı sözler duydum.aksine beni el üstünde tutarlar.görümcelerim her evime geldiklerinde hediyeler alırlar.hatta temizlik yaptığım zaman yardıma dahi gelirler.kayınvaldem deseniz ne zaman çarşıya çıksa mutlaka birşeyler alır.asla izinsiz odama girmez hatta hiç girmez.bi bakarım montumun cebinde para.utanırım almam diye gizlice para koyar.evlenmeden önce a dan z ye tüm eşyamı benim zevkime göre değiştirdi.eşim bana biraz sesini yükseltsin hemen araya girer ve onu uyarır.eşin bize önce allahın sonra babasının emaneti der.canım bişey istesin bi bakarım kaybolmuş mutfakta onu yapar.

kayınvalidemi çok seviyorum.allahta başımdan eksik etmesin.bende ilk zamanlar ön yargılıydım.çünkü çok rahat bi ailede yetiştim üniversite mezunuyum,herkes karşı çıktı.ama şimdi iyiki kimseyi dinlememişim diyorum.

bunları yazdım azınlıkta olsa iyi kayınvalidelerin olduğunu bilmenizi istedim.umarım tüm arkadaşlarımın kayinvalidelerinede allah benim kayınvalidemdeki merhamet duygusunu versin.

allah bozmasın ne güzel. Mutluluğunuz daim olsun

amin canım

Allah bozmaz inşallah.. Ben kayınvalidemle oturmuyorum ama otursam da sorun çıkacağını sanmıyorum. Bebeğim olduğunda ilk kış kendi evim soğuk olduğu için bir süre annemlerde bir süre de kayınvalidemlerde kaldım. Açıkçası kayınvalidemin evinde daha rahattım... Bana hiçbirşeye el sürdürtmüyordu. Sürekli canın bişey çekerse söyle hemen yaparım diyordu... Bu doğum yaptığım için değildi.. Her gittiğimde aynı davranır. Önyargıyla yaklaşanları anlamıyorum hiç. Ben evlenmeden önce hep derdim ki, niye geçinemeyim kayınvalidemle.. eğer o doğurmasaydı evleneceğim kişi olmazdı. dolayısıyla çok sevdiğim eşimi doğuran, güzel bir şekilde yetiştiren kadın benim için değerlidir... Eğer çok cadı olsaydı yine böyle söyler miydim, evet söylerdim. O zaman da onun huyuna göre davranırdım. Sonuçta eşimi doğurduğu için yine benim için önemli biri olacaktı. Ona bunu hissettirdikten sonra eminim o da cadılığı bırakırdı...

ben 6 yıldır kaynanamla oturuyorum ve çıldırmak üzereyim hep kendimi telkin ediyorum boşver algılarını değiştir falan diye ama oğluna herhangi bişey için kızsa benim zoruma gidiyo oğlum sana diyom gelinim sen anla! valla zor iş kardeş el ile geçinmek dağ ile güreşmekten zormuş Allah herkese yardım etsin...

Canım bende benim kayınvalidemin ve görümcemin böyle olacağını düşüyorum çünkü hal ve davranışları bu yönde inş. düşündüğüm gibi olur herşey hihoyyyt

bende iki sene oturdum kaynanam ve eltimle ömrümde keşke hiç yaşamasaydım dediğim iki sene işkence gibi kaynanam baktı rahat edemiyor eşiyle başbaşa kalamıyor hanfendi biz yeni gelinler çok rahattık sankide kayınpederim eltimle ikimizide kovdurdu evden ayrı eve çıktık herkes kendi evini yuvasını kurdu ilk gün yapılması gerekende buydu hiç rahat edemedim orda her an göz hapsindeydim sanki çok kötü günlerdi neyseki geride kaldıkötükedihüso

valla arkadasim ben sana sunu soleyim bende almanyaya gelin geldim banada bastan dediler bir sure oturalim sonra ayiririz evinizi diye yapmadilar ve simdi hic de yapmayi dusunmuyorlar hergunum berbat geciyor hergun agliyorum uzuluyorum erkekler ayni evde yasiyinca cok fazla anneci oluyorlar sen hep disarida kaliyosun ben biktim valla ayrilmayi dusunuyonurum ama seni bilemem valla aklini basina topla guzelim benim neler cektimi bir ben birde allah bilir inanki bak

mrb arkadaşlar ben evleneli tam 4 ay oldu :))) kayınvalidemle oturuyorum 5 kişilik bi aileyz görümcemde bekar tabi şükür olsun şuana kadar ciddi bi soun yaşamadık.inanın o kadar mutluyumki özeellikle kayınvalidem çok iyi davranıyo kayınbabamda öle... bunlar birazda şans meselesi bence :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…