Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

ya arkadaşlar bu arkadaşımız aynı evde yaşamayacakmış ki aynnı apartamada ayrı dairelerde öyle yazmamışmıydın

evet ama ev 3 katli herkesin yeri ayri evde 6 kişi olacağiz
aynı evde değil ay binada,
yalnız baştan nasıl olırsa öyle gider,
her an gitme kendi evindede ol,yeme olayları nı mümkün olduğunca ayrı tut.
yani baştan nasıl bir düzen oluştrurusan öyle gider haberin olsun.

bizim aynı apartmanda da olamadı ne yazıkki 6 aylık hamileyken kıyametler koptu evi taşıdık çook uzaktayız şimdi onlara ve mutluyum şükür

bencede ayrı git daha iyi allah tamamına erdirsin canım ne kadarda melek olursa olsun ayrı olmak daha iyi

evim ayriydi ama bazi mecburiyetlerden 2 yil beraber kaldik harikaydi bunu cidden yaziyorum kendi evime donduugumde duramadim anne hadi eve gidelim dedim Allaha cok sukur ben bu konuda sanslilardanim eltim hayattaki en iyi arkadasim sirdasim suan onlarin yaninda degilim ve o kadar cok ozledimki onlari

bende üç yıl kayınaldesi ile birlikte oturmuş biri olarak sana katılıyorum hemserim ayrıca üst katta içgüvey bir görümce alt katta elti yani anlıcan boş geçen bir üç yıl şimdi aynı binadayım amam alt kattaki kiracıyı çıkartıp oraya yerlestik en azından kapım kapalı sana kolay gelsin diyorum zor işler gerçekten ve de çoook yıpratıcı her ne olursa olsun y,ne de mutlu bir yaşam senin olsun arkadasım

bu zamnada hala oturan varmi sasiyorum fakat elbette kosullar bunu gerektiriyor galiba

Selam

Arkadasim ben olsam gitmem cunku ister istemez bir suru sorunlar cikabiliyor ben ayni seyi yasadigim icin biliyorum gidersen belkide mutlu olursun bilemeyiz tabii ama bu tip yasayanlarin yuzde 90ni mutsuz ve bende.esimin ailesiyle yasiyorum ilk onceden banada esim ayri eve cikicaz demisti halaaaa da diyor sen akillilik yap once ev aldir kendine sonra git yoksa bizim gibi surunursun

arkadaşım ben 4 sene kaynanamla birlikte oturdum hayatımda hatırlamak istemediğim seneler ben 68 kilo gelin olmuştum 47 kiloya kadar düşmüştüm benim kaynanam eşimle aramızda mezhep farklılığı var diye aklınıza gelebilecek herşeyi yaptı beni asla sofrada oturtmazdı gezmeyi çok sevdiği için sürekli dışarda olurdu tüm ev benim üzerimeydi eşraflı bir aileydi gelen giden hiç bitmezdi görümcem evli ve evi ayrı olmasına ragmen her gün eşi çoçuklarıyla yemeğe gelirdi dayısı amcası halası ben nereye düştüm oldum akrabalık ilşkisi güzel ama sonuçta bende yeni evli bir insanım 1 sene sonra kaynım evlendi ona işyeri açtı ev aldı Adan Z ye tüm eşyalarını mandallarını dahi aldı artık bende psikolojik sorunlar baş gösterince evimizi ayırma kararı verdik kaynanam ayıldı bayıldı hasta numaraları ama nafileydi bize tek bir sandalye dahi almadı herşeyimizi kendimiz aldık bize giderken buraya yeniden geleceksiniz ben size o zaman kömürlüğü göstericem demişti allahım utandırmadı ikimizde çalıştık kızıma annem baktı borçlarımızı ödedik evde aldık arabada ama hiç bir zaman çekemedi tabiki mecburen görüşüyoruz ama artık ezme sırası bende vallahi her geldiğinde burası benim evim benim sözüm geçer havasını görünce deliriyor iki kızım var allaha hoş varsın güç varmasın asla kaynanayla oturtmam ben halen o tranvaları atlatamadım bazen hamsi temizlerken kaynanamın o küçüçük hamsilerin kuyruklarını tek tek koprtmamıı istediği aklıma gelir bolkonda soğukta oda ya buna benzer neler neler

sözlümün ailesi bizde kaldılar
ve bu ev konusunu babam açtı
biz çocukların ayrı evlerde yaşamasını istiyoruz
altlı üstlü oturamazlar dedi...
çünkü altlı üstlü daireleri var.
olamaz ya sürekli içli dışlı olmak kimse istemez
ben kendi ailemi bırakıyorum
yuva kurmak için o da ailesine mesafe koyacak.
işimiz zor...

mutlaka yaşarsın ben kayınvalidemin altında oturdum ama beraber yaşadık ne kadar ii olursa olsun kendi evin ve evliliğin olmayacak sen sanki onlara evlat olarak itmişsin gibi olacak ve bi noktadan sonra bunalacaksın ister sitemez aynı evde kalabalık bi aile olunca sıkıntılr olacak yanlış anlamalar büyüyecek gözünü korkutmak gibi olmasın ama zor zmnlar seni bekliyor ve eşini seviyorsan kırma onu bu zmnları az hasarlı atlatmaya başarın ne olur!

kayınvaldenle hiçbir sorun yaşamasan düzenleriniz tutmaz sen birşeyi biyere koyarsın o kaldırır gıcık olursun bebeğin olur isteiğin gibi büyütemezsin eşinle istediğin gibi konuşup rahat hareket edemezsin üstelik bunlardanda eşini sorumlu tutarsın herşey sorun olur yanii

allah kolaylık versin valla, aha benim kaynana misafir geldi bana da , vallahi zor dayanıyorum, çok sinir bozucu..
öyle kötülüğü felan yok hatta yemeği ev işlerini felan o yapıyor geldi geleli ama düzenim bozuluyor ve ben sevmiyorum yatılı misafiri, en azından çok kalınca (kaynanam gibi mesela )

offf off ama beterin beteri var diyerek kendime hakim oluyorum ve dayanıyorum, umarım taşındıktan sonra hemen gider, şimdi "size yardım etcez" bahanesi ile taşınmamızı bekliyor ve hala yanımda :mymeka:

offf offf .....

"hey şişt sakin ol sinirlerine hakim ol....." :smiley-cool:

arkadaslar genc kızlara s0yluy0tum 0zellıkle asla asla asla b0yle bır hatay dusmeyın yuz g0z 0lmayın samımı 0lmayın ıyı nıyetlı 0lmayın kendınızı ezdırmeyın 0lan yıne sıze 0luy herkez karsıdan c0k ıyı g0runuy0 ama ııcne gırınce anlıy0sun kı g0rundugu gıbı degıl hıcbısey genc kızken herkezınaklı bır karsı havada 0luy0 bunlara ınanmayın gercı bız sımıd ne kadar yapmayı etmeyın desekte sızler anlamazsınzı b0s k0nusuy0 gıbı gelır sızlere bıızm dedıklerımız

Kızlar dünyanın en iyiside olsa kayınvalideniz yeri geliyor annemizle bile anlaşamıyoruz..
Yazan arkadaşlarım deneyimlerini yazmışlar çok doğru ev üstüne ev olmas..
Bende bir aptallık edip ses etmeden evlendim..
Benim evimde senede toplasan 2 ay kalıyor ama o 2 ay bana 2 asır geliyor..
Sürekli hazır ol durumlarında gibi oluyorsunuz ve hani oluyor yaa ev hali bu eşinizle bi tartışmanız olabiliyor misafiriniz gelebiliyor çat kapı davet edip ağırlamak istiyorsunuz bunların hiç biri olmuyor eviniz sizin özeliniz özel diye bişey kalmıyor..
Kafanıza vurduğunuzda da artık herşey çok ama çok geç oluyor..
Bakıosunuz ki bir çocuk ve siz ve katlanmak zorunda olduğunuz bir evlilik durumuna dönüşüyor..
Bizler sevdiğimiz insanlarla evleniyoruz annesiyle babasıyla kardeşiyle nikah kıymıyoruz kii ozaman annesine nikah kıyalım eşiniz sabah gidip akşam geliyor siz sürekli annesiyle muhattapsınız..
Evliliği zaten anlatmaya gerek yok rutin işte + bir de kaynana duble rutin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…