Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

Allah kolaylık versin... Ama son cümlene bayıldım :) Evlilik = rutin + kaynana = duble rutin
Evli değilim ama eminim öyle olduğuna :) Tabi ne olursa olsun evlencez yapcak bişey yokkaydirigubbakcemile2

Allah kolaylık versin... Ama son cümlene bayıldım :) Evlilik = rutin + kaynana = duble rutin
Evli değilim ama eminim öyle olduğuna :) Tabi ne olursa olsun evlencez yapcak bişey yokkaydirigubbakcemile2

saol cnm tabiki ama önemli olan hayatını sürdürebileceğin doğru insanı bulman ve önceden gerçekden aklına takılan herşeyi sorman..
Sadece sevdiğin için ses çıkarmamazlık etme gerçekten monoton oluyor herşey birde üzerine böyele 3. şahıslar tuzu biberi oluyor
hele görümce felan varsaa kaynananın yan sanayi..
2 defa düşünmeli aynı evde yabancı 3. şahıs insanlarla yaşamak mütiş zor..

Olmaz mı canım benim dünyanın en altın kalpli insanı olsa yine de zor..Ki maalesef altın kalpliler de kalmadı.Merak etme o konularda baya dişliyimdir Görümcede var kaynanada var ama seviyoruz birbirimizi kimse diş gösteremiyo anlıyacağın , şu an için gerekte yok ne istersem yapıyorlar..Yine de geleceği Allah bilir canım ama kimseye karsı ses cıkarmamazlık etmem...İnsallah Allah herseyi istediğin gibi yönlendirir hayatında yerimseniben

durum ve şartlara uyumsağlamak için kayıvalidesiyle oturcak arkadaşlar inşallah iyi anlaşırsınız :Saruboceq: benim ayrı evim olucak yinede insan kendi düzenini kurmak ister o yüzden allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Şimdiki aklım olsa aynı ev mi ? tövbe 3 yıl oldu 1 yıldır kendimi kurtaramadım en son inş.bu ay ev tuttum oda hasta rolü vs.güzel engellemyee calısıolar allah beraber olanlara sabır versin zor cok zor

ya bende kaynanamla beraberim kaynatam 3 görümcem ve birde kaynım ama inanın sorun yaşamadımm hemde hiçç çokda güzel gidiyo görümcelerim arkadaş bana yardımcı oluyolar herşeyimmdee bende ilerde ayrılmayı düşünüyorumm bu sayedede para biriktirmiş oluyozz

yani 3 aile bi evde ben düşünemiyorum ne kadar ayrı katlarda desen 6 yıl gibi uzn bi süre bu umarım hersey yolunda gider

kizlar ben 5 senedir kaynanamla beraber oturuyorum kesinlikle iyi bir sey deyil ee sen bukadar zaman olmus nasil geciniyorsun diye sorsaniz ben hic agzimi acmam hep ben susarim bir lafi anlamamizliktan gelirim kurban oldugum allah büyük bir cocum olsun insallah ayri eve cikariz kaynanam ayri eve cikmamizi bile istemiyo aaay gicik oluyorum aallahtan kocam iyi

ben de kaynanasıyla yaşayanlardanım.evleneli iki yıl oldu..eşimin babası 2004 yılında kanserden vafat etmiş,iki kızkardeşi evli birde erkek kardeşi var o üniversitede okuyor. eşi ölmüş ve tutunacak bir dalı bile kalmamış çok sıkıntı çekmiş biri için gitsin başka evde yaşasın diyemedim.çok iyi geçiniyoruz inanın etrafta herkes bize gıpta ediyor 'anne kız gibi nasılda iyi geçiniyosunuz'diye.ama benim içten içe özlemlerim içimde şimdiden büyümeye başladı eşimle kendime özel bir yaşantım olsa diye..bazen hiç birşeyi kaldıramıyorum ama kalbinide kıramıyorum.bana evde desteğide çok oluyo.gel gitler yaşıyorum.bazen sinirli oluyorum.saçma sapan kadın programları izlemesine tahammül edemiyorum.bunun gibi birçok şey ..yakında işe başlıyorum.kaynanası insanın melek bile olsa dünyanın en zor şeyi.Allah benmi gibi yaşayanlara sabır versin

arkadaşlar bugün kendimi okadar mutsuz, okadar yorgun hissediyorumki.
3 yılı biitirmek üzereyiz evliliğimde. ilk beraber (kayınvalide, kayınpeder, ben ve eşim) oturmaya karar verdik. fakat sağolsun kayınvalidem en güzel günlerimi berbat etti. cicim ayı derler ya hiç yaşamadım.
10 günlük gelinken balayından döndüğümüzde evimiz bomboştu. kayınvalidem bütün evi boşaltmış
(sadece yatak odam vardı. onuda benim ailem almıştı) hani bir kiralık eve bakmaya gidersnizde evde
hiçbişi olmaz ya aynen öyle. sonra kayınpeder ben ve eşim yaşamaya bi şekilde devam ettik. bugünlere geldik. şimdi bir oğlum var birbuçuk yaşında. o olmasa varya şuan çoktan boşanmıştım. çünkü ailesinin sorunları hiç bitmedi kayınvalide ayrı telden kayınpeder ayrı telden görümcem hepten ayrı telden çalıyor. bıktım artık. çok yoruldum. bazen dayanacak gücüm olmadığını tükendiğimi düşünüyorum. çaresizce bekliyorum ne zaman oh rahatladık diyeceğiz die. bana yardım edin ne yapacağımı nasıl davranacağımı
şaşırmış durumdayım. inanın çok yoruldum hemde çok....

arkadaşım allah kurtarsın derim ben budurumda bende yaşadım kaynanamlarla çok şükür 6ay gibi sürdü o bile 6sene gibi geldi bena eşime dayanamıyorum diyordum herseferinde
sağolsun beni kurtardı onların elinden

arkadaşım sen onlarla yaşamaya mecburmusun gördüğüm kadarıyla çalışıyorsun sanırsam eşinde çalışıyordur bence restçek çıkın yoksa insanın üzerine kalıyorlar ve giden senin hayatından oluyor onlara bişey olduğu yok bence eşinle konuş bişekilde ikna et eğer eşinçıkmak istemiyorsa evden
başka çare yok ya onları çekeceksin hayatını mafedeceksin yada bişekilde ayrılacaksın o evden

arkadaşım sen onlarla yaşamaya mecburmusun gördüğüm kadarıyla çalışıyorsun sanırsam eşinde çalışıyordur bence restçek çıkın yoksa insanın üzerine kalıyorlar ve giden senin hayatından oluyor onlara bişey olduğu yok bence eşinle konuş bişekilde ikna et eğer eşinçıkmak istemiyorsa evden
başka çare yok ya onları çekeceksin hayatını mafedeceksin yada bişekilde ayrılacaksın o evden

canım benim şuan kayınpederim bizle yaşıyor. kayınvalidem ayrı. haziranda kayınpederimde gidiyor. ama ben sanırım çok yıprandığımdan mı ne eşime bile hiç tahammülüm kalmadı. herşeyi beni rahatsız ediyor, batıyor bana resmen. aklımda çoğu zaman ayrılma fikri geliyor. neden ya diyorum bu evlilik bana bebeğimden başka hiçbişi vermedi huzursuzluk ve bunların bitmeyen sorunlarından başka. kafam çok karışık ya hep ayrılığa odaklamakta istemiyorum kendimi ama dediğim gibi hiçbişiye katlanamıyorum artık. değerli fikirlerinizden dolayıda çok tşk. ederim arkadaşlar.

valla arkadaşlar kusura bakmayın ama kimse öyle olursa geçinirsin böyle olursa sorun çıkmaz gibi laflarla kendini kandırmasın.. ah be güzel kardeşim nasıl kıydın kendine sen hemde elti yanına gidiyorsun.. Allah huzur mutluluk versin dicem ama senin işin zor.. teselli verip seni avutmak yanlış olur dost acı söylermiş.. Hiç umut yok kocan istediğin kadar iyi olsun gittiğin insanlar isterse melek olsunlar yürümez o iş..kaynanan iyi olsa eltin fena olur eltin iyi olsa kaynın bir pislik çıkarır.. hepsi iyi olsa kayınpederin çatlak olur.. wesselam oğlan tarafının köküne kibrit suyu GEBERSıN HEPSı KAHROLSUN KAYNANALAR KAYINPEDERLER GÖRÜMCELER ELTıLER KAYINLAR.. YENGELER VS. VS.

Kayınpederin haziranda gidecek sonra geri mi gelecek anlamadım?Onla oturmak zorunda değilsin ki seni tutan ne anlamadım.

Ben de büyük ihtimal kayinvalidemle yasayacagim... sözlümün babasi vefat etti gecen sene.. ama ben hic istemiyorum ya off (((ama sözlümüde kiramiyorum... o da istiyo ayri yasamak aslinda ama yanliz birakmak istemiyo, halbuki abisi de alt katta oturuyor sorun olmaz annesi yanliz kalsa... Türkiyede neden hep böyledir??? ben almanyada yasiyorum burdaki Türk ailelerinde böyle bir adet yok ... :bbo: off napacagimi bilmiyorum....

böyle bişeyi kabul etmek zorunda değilsiniz.aynı evde oturduğunuzd mutlaka bir sorun cıkar. en önemlisi özel hayat sıfır. biz babannemlerle 17 yıl bir oturduğumuz için iyi biliyorum. çokkkkkk zor

kzlar ne kadar saygı duyarsanız duyun kaynananın ıcınde warsa eer gecnılmıyo kendımden bılıyorum o yuzden bastan tavrınızı koyunn

ayrıca gerckten ozel hayat sıfır yanı eltımden bılyorum ozel br sey yapamaz yaptıkları ogrenılınce kesınlıkle laf olur bze de yapıyolar tabı ama kaynanadan kaynanaya far war bazen bakıyorum ck ıı kaynanalar war ogluna gdın baska yerde oturun fılan dyolar bzmkı neden ole degıl ama allahtan askım koryor benıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…