Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

Merhaba ben annemle yani kayınvalidemle oturuyorum,kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.S.annem benim için çok ama çok büyük bir şans Allah herkese böyle bir kayınvalide versin inşallah,şuan S.annem eşimin kardeşinin yanına gitti askerde olduğu için.ev boş şimdiden özledim onu.bugün gitti.ben o kadar çok seviyorum ki S.annemi..3 yıldır evliyim bana bir kere sesini yükseltmemiştir,bir kere benden su,çay istememiştir.bana hiç kıyamaz annem gibi... kimseye ezdirmez,gelinim demez kızım der.ben de hep annecim derim ona.herkes şaşırır.ne ben annemin düzenini bozdum,hiç birşeyine karışmadım ne de o bana karıştı.Her zaman her konuda fikrimi aldı herşeyde destek oldu.Herkes gıpta eder bize.Eşim gelir işten bizimle 10 dk oturur hemen odasına gider odasında tv izler.Zorlarım gel diye,siz rahatınıza bakın der.Kayınpederim ayrı yaşıyor bizden ama o da çok anlayışlı inanılmaz.Anneme giderim 2 haftadır bir kalırım.Hiç karışmazlar.İşten gelirim yemekleri yapmış,çamaşırları katlamış bana hiç birşey bırakmamış,haftasonu temizlik yaptığım zaman ne olur yorma kendini dinlen der.Haftasonu çamaşır makinasını açmaz ses yapmaz ben uyanmayayım uykum bölünmesin diye..keşke herkes benim gibi şanslı olsa..O benim arkadaşım..canımmm..Ben onları çok seviyorum..

ne güzel maşallah Allah bozmasın... keşke tüm kayınvalideler sizin kayınvalideniz kadar anlayışlı hoşgörülü olsa ve gelinlerini içten sevseler......

Teşekkür ederim inşallah,belki inanmazsınız ama dolu dolu gözlerim çok özledim şimdiden,o kadar alıştım ki S.anneme..şen şakrak evin neşesi,evde dans eden çılgın mı çılgın bir kayınvalidem var,maç izler hiç kaçırmaz,tam kafa dengi,pazar günü gelecek neyseki:)

Allah bozmasın mutlulugunuzu Benımde kayınvalıdemle aram ıyıdır. Bır aydır beraber yasıyoruz. Yakında gececegız evımıze.

Aynen sızın anlattıgınız gıbı ısten geldıgımde her sey hazırdır. Gercı 3 tane de gorumcem var. Aksam mutfaga gırerım, 'sen gıt dınlen ya da cay ıc, bak baban sen gec gelıyorsun dıye yenı cay yaptı' der. Bulasık yıkasam, 'sen nıye yıkıyorsun?' der. Pazar gunu erken kalksam, kahvaltı ıcın 'gıt uyu, bugun pazar' der.

Rabbım herkese boyle bır kayınvalıde versın, bızlerı de nazaardan korusun.

Amın.

Cok COk Zor Sakin yapma bu hatayi derim ben sana. bende yeni evliyim hemde cok erken evlendim 17 yasinda kocami cok seviyorum severek evlendim ama ev ev üstüne olmuyo ... Arkadaslarin dedigi gibi bi evde bi kadin olur o da kayinvaliden olur. mutsuz olursun. Kocan la rahatcana konusamiyorsun bile rahatcana hic birsey yapamiyorun. sadece yatak odasinda anliyorum evli oldugumu. birde burcu yengec olursa benim ki gibi anneye cok cok düskün . annesine düskün olsun iyi biseydir ama ayni evde yasayinca idare edemiyorsun. ufak tefek seyler gittikce büyüyo. rahatca hareket edemiyorsun. istedigin zaman temizligini istedigin zaman televizyonunu sunu nu bununu herseyini baskalarina göre ayarlaman gerekiyo. Ne yap ne et ayri eve cik.

lmaz:Gercekten de insan önce tozpembe görüyormus herseyi.... ayni soruyu bende sormusdum kendime. ama basaririm güclüyüm dedim kendi kendime. Zorluklardan gecmeden bisey elde edilmez dedim ... zamanla olur hersey. hem sonun da ölüm yok ya dedim....
ama Cok pismanim. Evin icinde bi kadin olur o da o evde kaynana oluyo. hele de kocan annesine asiri düskün se yandin.. Cok zor canim. Ayri eve cik bence. insan yaparim sabrederim diyo ama olmuyor. ev üstüne ev olmuyo. Ayri Yuva kur kendine, daha rahat olursun. Yoksa cok moral bozukluguyla karsi karsiya gelirsin. kayinvalden nekadar iyi olursa olsun sen ne kadar iyi olursan ol ama bi evde yürümesi zor. HAyirlisini dilerim hakkinda.

bn ölsemde kayın validenin evine aasla gitmezdim evlenipte kalmak için ama allahtan ayrı şükür

ev ev üstüne olmuyo arkadaslar ben gittim ama yasimd aa kücüktü halamdi kaynanam avrupaya gelin gittim cektigimi ben bilirim hakkimi helal etmiyorum kabul edilir seyler degildi yaptiklari esim bile annesine karsi sogudu artik

ev ev üstüne olmuyo arkadaslar ben gittim ama yasimd aa kücüktü halamdi kaynanam avrupaya gelin gittim cektigimi ben bilirim hakkimi helal etmiyorum kabul edilir seyler degildi yaptiklari esim bile annesine karsi sogudu artik
yapilan seyler insanin icinden cikmiyor degilmi siz hala halanizdan ilgi bekliyorsunuz icim bir tuhaf oldu yaa hayat cok kisa Allah dogru yoldan ayirmasin kendinize ait bir cevre edinin kardes anne aile ben sunu kesfettim kendi ailen gerisi el istisnalar kaideyi bozmaz

aynen canim katiliyorum keske böyle olmasaydi benden ne istedi düsmanimiyim hala anlamadim

dusunursen isin icinden cikamazsin huy demekki arkadasim ya bosver amaaan ye ic keyfine bak cocuklarina esine sari ben öyle yapiyom

katiliyorum canim zaten bende sildim artik kafamdan bunlari izinden sonra ise girmek istiyorum evde kalmak psikolojimi cökertti 8 yildir evdeyim yas oldu 23 gencligim gitti ya artik bundan sonra evde oturmak istemiyorum ileriye bakmak lazim

dermancim kesin dönüsü düsündügünüze göre sevgi ve saygiyla durulur niye durulmasin yeterki kaynanan sana sen kaynana dürüst olun ve sefkatli davranin ben istisna bi durumum canim benim yazdiklarimabakma herkes kaynanam gibi degil eminim benimki psikopatlik asamasinda 6 yil neki dönünce mis gibi evinide dösersin
Allah tamamina erdirsin mutluluklar

aaa mnyk daha cok gencmissin kiz bende 31 oldun canim bende evde durmaktan bunalmistim arbeitsamin kursuna gittim 6 ay oda bitti yine gidecem ins. basladigimda sanada yazarim buralarda vakit gecmiyor:hulya:seni cok iyi anliyorum sen kucuk gelmissin kiz genelde kucuk gelenler cabulk alisiyor yanlis anlamada kucuk olunca herseyin farkinda olamiyor insan kac yil oldu sana 8 galiba hmmm16 dami geldin kiz nasibin böyleymis evet cocuklari buyuuttuysen bencede artik birsyler yapmalisin daha cok gencsin almancayi cabuk kavrarsin sen parada veriyorlar arbaysama basvursana 6 ay g´hergun cok guzel ogretiyorlar ayda 450 oyro aliyorsun yine istiyorum ya evde bunaldim

ben gittim canim kursa iki defa konusuyorum biraz ögreniyorum ama kurs olmadan olmuyo bende izinden sonra is ariycam teilzeit 4 saat falan
avusturyada para ödemiyolar artik 30 euro verdiler bana ama ögrendiklerrim önemliydi iyiki gitmisim diyorum cok sey ögrendim bekliyorum canim baslarsin insallah en kisa zamanda ben avusturyaya 15 yasinda geldim bilirsin türkiyede bir yas büyük görünüyo insan yilini doldurmadan o yasa basmis oluyo aslinda okuyabilirdimde ama kaynanam saolsun
calismak en iyisi

hmm kucuk gelmissin hayirlisi olsun iyi ya almanca olduktan sonra gerisi is falan olur bilmiyorum belki bende calisirim is arama kursu vermisler bakalim mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler

iyi dusun derim, yeni evlinin okadar kisiyle birarada kalmasi kanimca iyi bisey degil.
kendi gorumcemin basina geldi, valla hic ozel hayati yok, bide kaynanasi uyuzun biri cikti.
oda senin gibi, yurtdisina gelin gitti, kaynanasi turkiyeye izine gittide az nefes alabildi kiz. o neseli halleri gitmis , sessiz bir kiz gelmis yerine. guzelim sen iyisimi , bastan saglama al isini, evini barkini ayir. gerci herkes de bir degil elbet, bakarsin seninkiler melek cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…