Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

aman allah muhafaza:))

biz de bi laf vardır kumanın gemisi yürür eltinin gemisi yürümez diye buna bir de kaynana eklenirse o gemi batar valla... en iyisi benim kaynananm onun bile ara ara gıcıklığı tutup sinirimi zıplatıyo yani ona göre.

birde arabistanda yaşama olayı var, valla kızma ama cahil cesaretimi diyip aşk gözünü kör etmiş mi diyim ne diyim bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur. ben boğazdan öte geçemezdim valla, annemle ve teyzelerimde aynı şehirde oturuyoz ama mesafemiz var biraz o bile ilk evlendiğimde ne kadar zor gelmişti evin içinde bağıra bağıra ağladığımı biliyom.

bir çiçek le bahar geçmez..

Allah korusun gerci benim kaynanam akillamisa benziyor yeni gelin gelecek evine bakalim disardan izleyecegim herkes ettigini bulsun degilmi bana demedik laf birakmamisti ilk geceden sonra ciktik sabah oldu kari dudagini sallamis surati kirk karis o ne diyor bana altinleri tamissin delimi ne tabii takacagim kiskandigini her seyde belli eder en ufak birseyde kocaya varacagim kocaya varacagim deli oluyorum kendi hatalarini hic gormez elestir Allah elestir oglunu evermeyebile kalkmis oglumun tukurugu yine everirim demis duymadim ben mutfaktayken anneme demis terbiyesiz kendi evlensinde bende kurtuluyum bu ne yaaa bunu bi´r dahaduyarsam lafim hazir hic cekmem yeter artik oglunun parasi varmis pulu varmis kiza ne varmis........bende bulurum is po.... kaldiktan sonra oda ki....kina yaksin yerin altinda hakkiindan gelirler oteki geline bana bu dedigini bir diyeydide goreydim kac kere bosanmayakalktiydi hos bende gelmiyordum kocam cok dolandi ben ne yapiyim diye kocam gönlumu almasa kizlar inanin o kadina öyle kinlenmistimki gece kalkip o kadini öldurmeyi dusunmustum... zaten tedavideydim Allah da ona yasatti oooooohhhh rezil olmadigi kimse kalkmadida pesime dolanmaya basladi tabiki onun yuzunden kocamladaaram acilmisti bakalim ne olacak

Ne kadar herşey karşılıklı diye düşünsenizde öle olmuyoooo arkadaşlar bende öğle düşünüyordumm ama değil işte şuan hem ağlıyorum hem yazıyorum geldiğim günden beri çekiyorum halada çekiyorum eşim iki akşamdar arkadaşları ile içip içip eve geliyor babasına söledim diye annesi beni nerde ise öldürecek gibi suratıma bakıyor buna n demeli boşver bacımmm kimseye güvenme ayrı git kafanda rahat olsun sende rahat ol

ben 13 gün önce sözlümden ayrıldım daha doğrusu ailesinin dolduruşuyla beni bıraktı ...
biz 4 sene flört 6 ay da aile araında isteme yüzük takmayla sözlendik.
babasının 3 katlı evi vardı bir dairesinde bizimde yaşamamızı istedi , benimde babam istemedi çünkü aynı altlı üstlü yaşanmaz dedi.
sonra bu sözlümün babası bana düşman oldu en sonunda bu ev yüzünden beni bıraktı hayla inanamıyorum çok ah ettim beni 5 senemi yedi maddiyatçı insanlar.kayınvaldem olacak kadında konyalıydı dini bütün sanırdım bana kızım kızım dedi bir daha hiç aramadı meğer o da iki yüzlüymüş o da sözlümün beynini yıkamış ...

allah dusmanımın basına vermesın bız 25 senedır aynı apartmanda oturuyoruz çekmediğimiz kalmadı. daha yeni başka bir ilçeye taşınacağız. taşınınca uğramayı bile düşünmüyorum. yol yakınken vazgeç. okuyunca dua ettim sana sadece. allah yardımcın olsun.

valla bende evlendım ama kaynanam evın ıcıne getıremdı benı 2 yıllık evlıyım dogulu bırıyle evlendım ama esım allahtan benden yana oy oy canım ya:)kaynanamla anlasamıyos evet cunku ben duldum esım bekar ama bunu yedıremdı kendıne bız esımle mutluyuz kımsede bozamaz aynı ev ıcındemı allah korusun

Lost Sen hiç merak etme giden 5 yılın acısı tez cıkar..

Evlenip sorunlar olmadan bitmesi iyi olmustur belki de..

Allahtan hayırlısı.. evlenip yabancı aile baskısı cekmekten daha iyi olmus canım

zor olur tabiki canım...6 yıl ne demek ya :S::S ömrünün wen güzel yılları kayın valide ve elti yanında mı geçicek...bir evde hem kaynana hem elti fazla bence.ufak da olsa tartışmalar olur zamanla yok onu ben yaptım bnu sen yap şu olmadı bu oldu falan fistan..
hanı 1-2 yıl neyse de 6 yıl çoook uzun bi zaman ya.kayınvalıde elti yanında geçer mi o kadar zaman insanın ne özeli olur ne güzeli :S

Aylar once yazmısım bu mesajı.
Ne cok degıstı o gunden sonra.
Su an esımın aılesınden sadece babası ve annesı ıle goruyorum.
Aslında ona gorusmek dahı denmez.
Mumkun oldugunca gıtmıyorum,
onlar da esımı!
Belkıde sındıremedıler esımın bana destek olmasını.
Su an tabırı caızse babalık ettıgı kardeslerı,
esımın yuzune bakmıyorlar.
Gun gelecek, devran donecek.
Onlar yıne esıme muhtac olacaklar.
Dılerım Rabbımden bana ve esıme ne yasattıysalar,
bırebır yasasınlar.
Demek ıstedıgım su kı;
ben cok az bır zaman esımın aılesı ıle bırlıkte yasadım
ve bu bızım sonumuz oldu.
Payıma dusen ne varsa aldım.

gıdersem esımle gıdıyorum ve bır saat ancak kalıyorum.
Artık 'anne' demek gelmıyor ıcımden,
esımın annesı dıyorum.
Gorumcelerım mı?
Bana ettıklerı hakaretlerden sonra onları da cıkardım hayatımdan.

Mesajım hatalı olmus,
ama edıt butonu yok.
Bu edıt butonu nıcın kaldırıldı anlayamadım.
Boyle goruntu kırlılıgı olması daha mı hos?

ev ev üstüne olmuyor biz bile tatillerde gittiğimizde 3 güm iyisin 4. gün gözlerine batıyorsun laf vurmalar başlıyor hemen...aynı şehirde değil o şehre yakın ilde bile yaşayamam ben allah uzak etsin benden kaynanamı

aynı evde yaşamak mı..şu an öyle üzgünüm ki..bir saatlik mesafe olmasına rağmen sıkıntı yaşıyorum..kafama takma huyum var..küçük şeyleri bile unutamıyorum..dışardan gelen bir gelin olmanın sıkıntısı ve üzerine eklenenler..elime geçen ilk fırsatta nere olursa olsun tayin istyip gitmeyi düşünüyorum..eşim de zamanla güvenimi kaybettmeye başladı zaten..ailesiyle bir araya geldiğimiz de ane-oğul ilşkisi karı-koca ilişkisinin üzerinde oluyor ve ben kendimi kapana kısılmış ve robot gibi hissediyorum..başkalrının planladığı bir hayatım olsun istemiyorum..
en iyisi her iki aileyede uzak olmak..çünkü benim eşim hala eski hayatından kopamadı..evlenip yeni bir yuva kurduğunun farkında değil..küçük şeyler zamanla büyüyor ve boşanmalara sebep oluyor..mutluluk ayrı yaşamak bence..çünkü ben evlenmeden önce eşimle 2 yıldır görüşüyorduk. aynı ünivsteydik ve herşey çok güzeldi..çok mutluydum..

canım senın ıcın hayırlısı olur ısnalh fakat ben 7 ay beraber oturdum hıc bır sekılde kaynanamla fıkırlerımız duusncelerımız bırbırıne uymuyordu halada oyle 7 ay ama gelse sen bana sor 7 ay nasıl gectı 7 yıl gıbı ısnalh sneın ıcın kotu olmaz saygı sevgı cok onemlı tabıkı ama bazı ısnanalr vardır hep benım dedıgım olsun der baska bısı demez benımkı onlardandı yanı hala da oyle allah herseyın hayırlsıını versın ama keske sımdıden kendı yuvanız olsaydı daha ıı olrudu sızın ıcın evlenemden hersey yaparım ederım ne olcak zaman gecer dıye dusunuyo ama o zaman cok farklı oluyo yınede hayırlısı arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…