aman allah muhafaza:))mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
Allah bozmasın mutlulugunuzuBenımde kayınvalıdemle aram ıyıdır. Bır aydır beraber yasıyoruz. Yakında gececegız evımıze.
Aynen sızın anlattıgınız gıbı ısten geldıgımde her sey hazırdır. Gercı 3 tane de gorumcem var. Aksam mutfaga gırerım, 'sen gıt dınlen ya da cay ıc, bak baban sen gec gelıyorsun dıye yenı cay yaptı' der. Bulasık yıkasam, 'sen nıye yıkıyorsun?' der. Pazar gunu erken kalksam, kahvaltı ıcın 'gıt uyu, bugun pazar' der.
Rabbım herkese boyle bır kayınvalıde versın, bızlerı de nazaardan korusun.
Amın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?