Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

açık ve net bir şekilde ki istanbuldaki evindeki herşeyin sana ait olacağını o nasıl sana burda hiçbirşeye elini sürdürmediyse seninde sürdürmeyeceğini kızına ait hiçbirşey bulundurmayacağını eşinede kaynanana da söyle. eşin de kabul ediyorsa gelin kabul etmiyorsa boşan çünkü
sinir hastası olduktan sonra evli olsanda 3 çocuğun olsada herşey boştur bence
çocuklarına da zarar verirsin kendinede... ha tabiki çocuk yapmamakta bir tercih meselesidir..

artik yuzyuze konusacak ve tartisacak seviyeyi astim..cunku en ufak bir sey soyledigimde ogluna en kotu sekilde iletiyor...

canimi cok acitti bu kadin

sadece geldiginde tartisma olmadan bu evden gitmek ulkeme donmek istiyorum...

gecen hafta dusugum oldu..5 haftailkken bebegimi kaybettim..suclu ben oldu..esime bebegi dusurdugumu cunku yuksek topuklu giydigimi ve yurudugumu soylemisler

yuksek topuk dedikleri kisa bir topu
yurume 15 dakikalik yurume

doktorum cok kizdi...

guvenim kalmadi..saygim ve sevgim kalmadi o kadina karsi

gercekten bana yardim edin... nasil basa cikabilirim bu sark kurnazi yasli kadinla... yalnizca bana hic gelmemesini isitoyrum turkiyeye

uzak durmak...ona bakacak cok iyi durumda bir kizi var zaten

belki türkiyeye gelmez
alıştığı düzeni bozup ??

yani ne bileyim ona allah sizi ıslah etsin umarım hakkıma girmiyorsunuzdur hakkıma giriyorsanız helal etmiyorum
sizinde kızınız var torunlarınız var deyin..
birde her dediğini takmayın he he öyle deyin dokundurmuyormu dokunun tv yi istediğiniz kanalı açın ve
söylediği lafları anında eşinizi arayıp iletin
A_L_A addlı kullanıcı kaynanasının ses kaydını almıştı gerçi o eşine göstermeden ortaya çıkmıştı zor durumda kalmıştı ama
eşiniz size değilde annesine inanırsa ses kaydı yada görüntü kaydı alın haberi olmadan
önce söyleyin eşinize ve sonra da gösterin kaydı ama kırıcı olmadan
mutlu değilim deyin
annene de haksızlık etmek istmeiyorum ama bu şekilde yaşayamam deyin..

tesekkurler

ama durumum soyle daha net anlatiyim

esim televizyonu bana izletmedigini biliyor ve bunu dogal karsiliyor... yakslasin 4 ay once annemi oyl bir cagirdimki turkiyeden..beni kurtar diye...

yani esime artik annesi konusunda bir sey soylemiyorum...cunku ters tepiyor..kadinin ogluna borcu var..ve cok iyi maasi olmasina ragmen ve oglunun ihtiyaci oldugunu bilmesine ragmen borcunu odemiyor. ben nie annenden parani istemiyorsun diyincede esim kiziyor
anlayaagin...esim annesinden taraf oldu ve benim dayanacak halim kalmadi.. dusunsene bir kere trtismamda gitti sabah annesinin yaninda yatti..annesi bana niye oglu benimle uyumuyor bile dedi...

yani kadin beni kizdirmak icin bilincli olarak herseyi yapti

ve rica ediyorum bana yardim edin...bu kadin bana misirda rahat vermedi
turkiyede kendi imkanlarimla kuracagim eve gelmemesi icin ne yapabilirim?

bana yardim edin

bence canım senin rest çekme vaktin gelmiş
eeee yeter be deyip
bitecekse bitsin deyip
çek resti dön türkiyeye
kur hayatını
seviyorsa eşin gelir peşinden sonrada her bişeyi kabul eder
e sevmiyosa zaten boşa emek vermişsin demektir
yada ana kuzusuysa otursun analı oğullu
eşinden biraz uzak dur
soğuk dur
cinsel anlamda uzak dur
yani madem herşeyini annesi yapıyor beyefendi bırak bi başına
yemek yapma yıkama çamaşırını falan
çek gel türkiyeye
dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır bacım
bu ömür bu adama da anasına da katlanarak geçmez
eşin biraz anlayışlı olsa hadi diycem ama
yok
senin tek çözümün rest çekip dönmek türkiyeye
oğluna da ben anandan kaçıyorum
gelirsen sen gel gelmezsen orda ananla kal
anneni istemiyorum hayatım da
ya sınırlarını çizmeyi bil
yada benim çizdiğim sınırdan yürü

Son düzenleme:
Kaynanayla oturmak kabusss..
Okadar mutsuzum kii yine bir tartışma yine gerilim yine huzursuzluk..
Olmuyor susuyorum pişman oluyorum konuşuyorum pişman oluyorum..
Zaten ne yapsam yaranamıyorum
iyilikde yapsan kötüsün.. Çünki senin adın kötüü
Başı nasıl giderse k.çıda öle gidiyor..
Ben rabbime havale ettim..
Bana beddua ediyor kaynanam sürekli hakaret ediyor..
Rabbime havele ediyorum..
Yaradan sınıyor benii pes etmicem yuvamı yıkmıcam..

beddua döner dolaşır sahibini bulur arkadaşım ben bedduadan korkmam kendim etmediğim sürece..

beddua döner dolaşır sahibini bulur arkadaşım ben bedduadan korkmam kendim etmediğim sürece..

Okadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki kendimi..
geçen gün odama girmiş ben yokken odamı karıştırmış ve para almış ben parasında hiç bişiyinde değilim ama sustukça yapıyor söylemem gerekiyordu ne olucaksa olsun dedim kararttım gözümü söyledim..
Üste çıkmak için nasıl sıçradı anlatamam...
Hala ağlıyorum..
Bana hakaretler
Bedduaları kulaklarımdan gitmiyor..
ne köpekliğim kaldı ne sonradan görmeliğim..
köpek bile olamasın sen..
Sürünürsün inş gibi gibi bir sürü hatırlayamadığım beddualar..
çok mutsuzum hiç bişe yolunda gitmiyor..
Artık sabredemiyorum diyorum
sonrada sabredicem katlanıcam yuvamı yıkmıcam ona bu hazzı yaşatmıcam diyip ağlıyorum..
Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler..
İnannın ki yerimde başkası olsa durmaz bukadar hakarete zaten antidepresan kullanıyorum..
olsun dedim köpek olim ben dedim sadece
Hakkımı aradım hesap sordum üste çıkmak için bana hakaret ettii..
Beni önüne gelene şikayet ediyor şimdi susmuyor napıcam ben bilmiyorum..

mutsuzum yalnızım çaresizim..

Son düzenleme:
eşim de duydu eşim susmam gerektiğini söylüyor hep sen sus o susar diyor sabredemiyorum..
sus sus nereye kadar..
Eşimde zaptedemiyor ki annesini kadın çirkef bişi..
Eşim sus duyma görmezden gel politik kişilik..
İçimdekileri anlatamıyorum

mesajini okudum

sana ozel mesaj atamadim cunku kutun dolu..

ben daha acik olacagim...misirdayim...kaynanamla 1 sene yasadim ve turkiyeye geri donus yapiyorum esimle beraber...ha turkiye olmazsa da istanbuldan misira geri donmek istemiyorum...cunku kaynanaim yuzune tahammul edecek sabrim kalmadi... igrenc mahlukat..en son teyzeme kaynanami oldurmek istedigmi bile soyl;edim..anladi durumun vahaa*****e..sana soracaklaim var:
1-esin mali yonden kaynanan muhtac mi
2-ayri eve cikacak gucunuz yok mu

ona gore soyliyim...rest cekmen gerekiyor...antidepresan kullanman ne demek biliyormusun? durumu acil ailenle paylas..baban bir paylasin esini...

yoksa
bunlar utanmaz olur..seni somurdukce somurruler..
bak ben sikiyorum disimi....

simdi evi ben gecindirioyrum anla..sabrediyorum..cunku esimi seviyorum..ama nereye kadar...bir kavgamizda gitti anasiyla yatti dusun...

sinir cizmek gerek..esinle cok iyi olman lazim...kaynanadan bahsetme hic sikayet etme...bir ay sonra ses kayitlariyla kamera kayitkllariyla esinin karsina cik..yeter de...
adamsa...kanitlarinla hicbir sey diyemez...]

ve baban acil konussun ...

sevgiler selamlar guclu olmak lazim

eğer eşiniz sizini tv seyretme hakkınızı bile çok görüyorsa çözmeniz zor bu meseleyi. çelik gibi sinir lazım öncelikle. annesini eşinize şikayet etmeden gün boyu kadını sinir etmeniz lazım. yani akşam siz değil annesi olay çıkarıp kavga etmeli siz sakinken. gün boyu sakin ama kararlı istediklerinizi yapmanız kadına inat etmeniz lazım. dediğim gibi sinirlerinizin sağlam olması beddualara laflara kendinizi kaptırmamanız lazım. zor ama imkansız değil. ben yatak odamı kilitlerdim para meselesi olunca. akşama kadar en azından.

sonucda yasadiklarim kabus gibiydi...ve evet esim bana televizyon konusunda ile yanimda olmadi...odandaki televizyonu izle dedi..ve sonra kaynanam bir de eski koca radyoyu koyunca ee artik yeter dedim..neymis slonda bir de kuran dinlemek istiyormus..zaten televizyonda kuran dinliyor butun gun...
terbiyesizlikiti yaptiklari...cekilecek siniri coktan asmisdi...

bu yuzden turkiyeye gidiyorum esimde geliyor ve bu manyak kadinin yuzunu gormeye tehammulum yok...tukiyeye gelmeyi dusunmeemsi icin ne yapabilirim?

cunku misirda parasi var , iyi bir maassi var ama turk parasiyla bir sey degil...turkiyede kadina yetmez o para..benimde ona bakacak param yok...yani nefret ettigim kadinin birdedoktoruyla ugrasamam...
bana fikir verin lutfen...

kadinla yasadikalrim sadece televizyon degildi..kadin bana evde kocamla ozel bir hayatim olmasina izin vermedi...

şu anda hala kayınvalidenizle mi yaşıyorsunuz bilmiyorum. eğer onunla yaşıyorsanız sizden gözü korksun diye kadının sinirleriyle tel tel olana kadar oynamanız lazım ki istanbula yanınıza gelmesin. eşinizden hayır yok gibi. kendiniz çözmelisiniz.

Çok teşekkür ederim canım beni anladığın ve yardımcı olduğun için..
özel msj attım sana son radde hastanelik oldum..

kızlar konuyu okudumda gerçekten çok üzüldüm..benim bir arkadaşımda buna benzer şeyler yaşamıştı kaynanasıyla..okadar çok çektiki..sonunda dank etti kafası ..
şimdi öyle bir yöntem bulduki bunu uyguluyor evde..ve herkesi çıldıyormuş..

bilmem sizde ne kadar etkili olur..
mesela kayın validesi beceriksiz falan filan diyormuş ya arkadaşımda gayet rahat ve gülerek evet beceriksizim napıyım elimden bukadar geliyo ama sen daha iyisini yapabilirsin diyip o anki işi elinden bırakıyormuş...köpek mi diyor evet köpeğim neolmuş yani....hiçmi köpek görmedin diyip gülüyomuş..
sanada ancak köpek gelir diyomuş..ama bunları gülerek yapıyorum diyor...gayet rahat sinir bozucu şekilde yapıyomuş..

ne zaman kendimi savunsam ben suçlu oldum hep üstüme gelindi..şimdi beni suçlayacak şeyde bulamıyolar deliriyolar ya resmen kayınvalidem uğraşmayı kesti nerdeyse diyor..

bence on numara bi fikir..

Bunu bende yine burda bi topicde okudum..
Dalga geçin,
Onu komik duruma düşürün
Gülerek cvp verin
müziğin sesini yükseltin yada şarkı söyleyin gibi şeyler yazıyordu..

Denemeli..
Bana köpek dedi
evet köpeğim ben dedim köpek bile olamazsın dedi..
Kadının ar damarı çatlamış
Hastanelik olduktan sonra düşündüm kendimi yıpratıyorum..
Bu kadın ölmedikçe böyle gider..

Konuşmicam, cvp vermicem, evde durmucam sabah çıkıp akşam kocamla eve giricem otursun duvarlarla konuşsun..

Gezicem evde de hiç bi iş yapmıcam şimdiki taktiğim buu bakalım bunu uygulamaya başladım 3 gündür
kocamla evden çıkıyorum kocamla eve giriyorum çocuğumda annemde kalıyor..
Buda çözüm olur belki..

1.Onları değiştirmeye çalışma, değişeceklerini bekleme

2.Tartışmaktan kaçın, konuyu değiştir, mekan değiştir

3.Kendini suçlama, çünkü bu karakterlerin amacı kendini suçlu hissederek onlara hak vermeni sağlamak. Suçlu hissedersen bil ki ağa düştün

4.Kendini sorumlu hissetme, negatif olmaları kendi sorunları

5.Kendi fikirlerinden, felsefenden ve inancından şüphe etme. Onların fikirleri işe yarasaydı bugün bu halde, bu kadar yalnız olmazlardı

6.Mizaha vur. Dalga geç. Aşırı ciddi, her şeye muhalefet eden bu insanların ne kadar komik gözüktüğünü farket.

7.Yoğun olumsuz duygular içindeysen (yani yukarıda yazanları bir an unutup ağa düşmüş bulunduysan) kendine zaman ver. Ağır konuları tatile çıkar. Hiç bir şey acele, hemen, bugün hallolmak zorunda değil. Biraz da seni üzenler senden haber beklesin

MİDİLLİ nickli arkadaşımızın konusundan alıntıdır..

Ya canım bebeğini düşürmene çok üzüldüm. Yüksek topuklu ayakkabı giymekle çocuk filan düşmez. Ben 1 aylık hamileydim, daha henüz haberim yoktu, 8 kiloluk kedimi hergün kucağımda veteriner'e 1 km yol yürüyerek taşıdım ve çocuğuma bişeycik olmadı. Bak şimdi doğdu da maşallah 8 aylık oldu. Diyeceğim şu, bebeğini düşürmenin en büyük nedeni stress. Mutsuzsun belli ki... Ve şu açık ki, kayınvaliden seni istemiyor ve seni kocandan ayırana kadar uğraşacak. Kusura bakma ama kocan da sana sahip çıkmıyor belli ki. Kesinlikle çocuk filan yapma! en büyük hata olur. Şu bi gerçek ki erkekler çocuk oldutan sonra iyice bi rahata eriyorlar. Çocuk yokken bizi kaybetme korkusu kafalarının bi yerinde oluyor ama çocuk doğduktan sonra işleri iyice garanti oluyor, kaybetme korkusu filan kalmıyor. Sana bişey söyleyim mi çocuk yaparsan kocan anasının tarafına geçicek ve sana işine geliyorsa annemi böyle kabullen diyecek.
Sen bu ruh halinle çocuğuna ne faydan olabilir ki??? Yazık olur çocuğa.
Valla bu gidişle kocana olan sevgini de kaybedersin. Ne yapman gerektiğini aslında sen iyi biliyorsun. İçindeki sesi dinle ve cesaretini de kaybetme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…