en sonunda kizinin yanina gidecegi , bu oda hep kizimin olacak dedigi zaman, buyuk bir kavga yaptik, ve ona ne dusunduysem soyledim
senin pislik evinden kurtuluyorum sonunda dedim..ingilizce... ingilizce anliyor... ve susmadim
gitti,
kizin aradim ayni gun
ve gorumceme eger annei boyle bilseydim asla kardesinle evlenmezdim dedim...
ve 3 ay rahat ettim, simdi doktor ayagina geliyor ve ben insallah bir hafta sonra bir aksilik cikmazsa evime istanbula donuyorum...
insanlar utanmaz arkadslar..kaynanam bana yasam hakki vermedi... ve ailem in bu evliligi ne kadar istedigini biliyordu...ve bana bunlari yasatti..isterse bes vakit namaz kilsin, devamli kuran dinlesin, insanlik yalnizca bu degil...
helal olmasin hicbirsey...
simdi turkiyeye donuyorum ve kendi imkanlarimla duzenimiz kuracagim, ama o lanet kadinin suratini gormek istemiyorum
sizce ne yapabilirim bana fikir verin?
sinir hastasi olmak uzereyim, kadinin suratina tahammulum yok inanin
1-2 gun sonra tekrar bize gelecek...ne yapiyimda turkieyey benim yanima glemeyi dusunmesin bile
tecrubeli arkadaslar yardimzina ihtiyacaim var
bence canım senin rest çekme vaktin gelmiştesekkurler
ama durumum soyle daha net anlatiyim
esim televizyonu bana izletmedigini biliyor ve bunu dogal karsiliyor... yakslasin 4 ay once annemi oyl bir cagirdimki turkiyeden..beni kurtar diye...
yani esime artik annesi konusunda bir sey soylemiyorum...cunku ters tepiyor..kadinin ogluna borcu var..ve cok iyi maasi olmasina ragmen ve oglunun ihtiyaci oldugunu bilmesine ragmen borcunu odemiyor. ben nie annenden parani istemiyorsun diyincede esim kiziyor
anlayaagin...esim annesinden taraf oldu ve benim dayanacak halim kalmadi.. dusunsene bir kere trtismamda gitti sabah annesinin yaninda yatti..annesi bana niye oglu benimle uyumuyor bile dedi...
yani kadin beni kizdirmak icin bilincli olarak herseyi yapti
ve rica ediyorum bana yardim edin...bu kadin bana misirda rahat vermedi
turkiyede kendi imkanlarimla kuracagim eve gelmemesi icin ne yapabilirim?
bana yardim edin
beddua döner dolaşır sahibini bulur arkadaşım ben bedduadan korkmam kendim etmediğim sürece..Kaynanayla oturmak kabusss..
Okadar mutsuzum kii yine bir tartışma yine gerilim yine huzursuzluk..
Olmuyor susuyorum pişman oluyorum konuşuyorum pişman oluyorum..
Zaten ne yapsam yaranamıyorum
iyilikde yapsan kötüsün.. Çünki senin adın kötüü
Başı nasıl giderse k.çıda öle gidiyor..
Ben rabbime havale ettim..
Bana beddua ediyor kaynanam sürekli hakaret ediyor..
Rabbime havele ediyorum..
Yaradan sınıyor benii pes etmicem yuvamı yıkmıcam..
beddua döner dolaşır sahibini bulur arkadaşım ben bedduadan korkmam kendim etmediğim sürece..
eşim de duydu eşim susmam gerektiğini söylüyor hep sen sus o susar diyor sabredemiyorum..
sus sus nereye kadar..
Eşimde zaptedemiyor ki annesini kadın çirkef bişi..
Eşim sus duyma görmezden gel politik kişilik..
İçimdekileri anlatamıyorum
tesekkurler
ama durumum soyle daha net anlatiyim
esim televizyonu bana izletmedigini biliyor ve bunu dogal karsiliyor... yakslasin 4 ay once annemi oyl bir cagirdimki turkiyeden..beni kurtar diye...
yani esime artik annesi konusunda bir sey soylemiyorum...cunku ters tepiyor..kadinin ogluna borcu var..ve cok iyi maasi olmasina ragmen ve oglunun ihtiyaci oldugunu bilmesine ragmen borcunu odemiyor. ben nie annenden parani istemiyorsun diyincede esim kiziyor
anlayaagin...esim annesinden taraf oldu ve benim dayanacak halim kalmadi.. dusunsene bir kere trtismamda gitti sabah annesinin yaninda yatti..annesi bana niye oglu benimle uyumuyor bile dedi...
yani kadin beni kizdirmak icin bilincli olarak herseyi yapti
ve rica ediyorum bana yardim edin...bu kadin bana misirda rahat vermedi
turkiyede kendi imkanlarimla kuracagim eve gelmemesi icin ne yapabilirim?
bana yardim edin
mesajini okudum
sana ozel mesaj atamadim cunku kutun dolu..
ben daha acik olacagim...misirdayim...kaynanamla 1 sene yasadim ve turkiyeye geri donus yapiyorum esimle beraber...ha turkiye olmazsa da istanbuldan misira geri donmek istemiyorum...cunku kaynanaim yuzune tahammul edecek sabrim kalmadi... igrenc mahlukat..en son teyzeme kaynanami oldurmek istedigmi bile soyl;edim..anladi durumun vahaa*****e..sana soracaklaim var:
1-esin mali yonden kaynanan muhtac mi
2-ayri eve cikacak gucunuz yok mu
ona gore soyliyim...rest cekmen gerekiyor...antidepresan kullanman ne demek biliyormusun? durumu acil ailenle paylas..baban bir paylasin esini...
yoksa
bunlar utanmaz olur..seni somurdukce somurruler..
bak ben sikiyorum disimi....
simdi evi ben gecindirioyrum anla..sabrediyorum..cunku esimi seviyorum..ama nereye kadar...bir kavgamizda gitti anasiyla yatti dusun...
sinir cizmek gerek..esinle cok iyi olman lazim...kaynanadan bahsetme hic sikayet etme...bir ay sonra ses kayitlariyla kamera kayitkllariyla esinin karsina cik..yeter de...
adamsa...kanitlarinla hicbir sey diyemez...]
ve baban acil konussun ...
sevgiler selamlar guclu olmak lazim
artik yuzyuze konusacak ve tartisacak seviyeyi astim..cunku en ufak bir sey soyledigimde ogluna en kotu sekilde iletiyor...
canimi cok acitti bu kadin
sadece geldiginde tartisma olmadan bu evden gitmek ulkeme donmek istiyorum...
gecen hafta dusugum oldu..5 haftailkken bebegimi kaybettim..suclu ben oldu..esime bebegi dusurdugumu cunku yuksek topuklu giydigimi ve yurudugumu soylemisler
yuksek topuk dedikleri kisa bir topu
yurume 15 dakikalik yurume
doktorum cok kizdi...
guvenim kalmadi..saygim ve sevgim kalmadi o kadina karsi
gercekten bana yardim edin... nasil basa cikabilirim bu sark kurnazi yasli kadinla... yalnizca bana hic gelmemesini isitoyrum turkiyeye
uzak durmak...ona bakacak cok iyi durumda bir kizi var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?