Kaynanamı içten içe delirtmenin yeni taktiği
Babam da bu son olayıma dahil olunca ortam iyice gerildi
Annem de babamda daha kaynanamın yüzüne bakmaz
Zaten araları iyi değil eşimin ailesi ve benim ailemin birbirlerinden haz etmezler
Evim bi çok yerine annemin babamın kardeşimin resimlerini astım..
Raflarıma
Vitrinime
Buzdolabıma
Görebileceği her yere bir bir asmayada devam ediyorum
Baktıkça daha kötü olsun..
Taktiklerimin devamı gelicek..
bunu bende yine burda bi topicde okudum..
Dalga geçin,
onu komik duruma düşürün
gülerek cvp verin
müziğin sesini yükseltin yada şarkı söyleyin gibi şeyler yazıyordu..
Denemeli..
Bana köpek dedi
evet köpeğim ben dedim köpek bile olamazsın dedi..
Kadının ar damarı çatlamış
hastanelik olduktan sonra düşündüm kendimi yıpratıyorum..
Bu kadın ölmedikçe böyle gider..
Konuşmicam, cvp vermicem, evde durmucam sabah çıkıp akşam kocamla eve giricem otursun duvarlarla konuşsun..
Gezicem evde de hiç bi iş yapmıcam şimdiki taktiğim buu bakalım bunu uygulamaya başladım 3 gündür
kocamla evden çıkıyorum kocamla eve giriyorum çocuğumda annemde kalıyor..
Buda çözüm olur belki..
sana köpekmi dedei neyse bana kudurmuş köpek dedi canım harikasın ama ben iki gün önce kızına postaladım allah ayağını sonsuza dek kaldırsın çok kötü kavga ettik 5 yıldır çekiyorum bu adi kadını mide hastası oldum hep ağrı var midemde sayesinde
sana olacakları anlatayım canım bende sevgi ve saygı olduktan sonra bişi olmaz diyenlerdendim sen saygı göstersende sevgili kayınvaliden oğlunu senden kıskanacak oğlu senle ilgilendiği zzman huzursuzlanacak ve bunu size yansıtacak sizde kayınvaliden yüzünden tartıaşacaksınız ve huzzurunuz kalmayacak ayrıca sen bişiler alsan giysen gezsen bu eltine ve kayınvalidene batacak.normal hayatta hiç sorun olmayacak şeyler bile sorun gibi karşına çıkacak.sonuçta birbirinize gireceksiniz ondan sonra ya evliliğiniz bitecek ya eşin sana sahip çıkıp ayrı yaşamaya devam eedeceksiniz ama yinede o zaman yaşanan sorunların gölgesi hayatınızdan kalkmayacak en ufak bi tartışmanızda eski defterler açılacak velhasıl hayatın ve evliliğin mahvolacak.karar senin.
sakın öyle saygı sevgi masallarına inanma evlenene kadar herkes benim kaynanamı görünce ne kadar ii kadın ne kadar saf kadın derlerdi. sen çok afedersiniz ama oğlunun koynuna girince oğlu anasına değilde sana ilgi gösterince o masum saf kadınlar oğullarını sizden geri lamak için olmadık şeyler yapıyolar ve oğullarıda hep ananalarına iananıyolar sende olanları hayretle izliyosun.
kesinlikle öyle bişi yapıyım deme bende söylemesi yaşayan bilir ben yaşadım ve biliyorum onun içinde bu kadar kesin konuşuyorum saaaakkkkkıııınnnnn yaaaapppmmaaa bir tek hem cinsimin bile benim yaşadıklarımın yaşanmasını engeleyebirsem ne mutlu bana
aslaaaaaaa oturmayin.kayinvalideniz ne kadar iyi olursa olsun asla ve asla oturmayin.tecrubeyle sabittir.kendi evimiz bitene kadar 1 sene oturdum kayinvalidemle.ev ev ustune olmaz.onun var olan duzeninin ustune gidiyosunuz.en ufak bi degisiklik yapmak isteseniz evde ( biblo dahi) goze batar.egreti duruyorsunuz o evde.sonrasinda ayri eve ciksan dahi senin ev duzenine bile el atiyolar.sakin boyle bi hataya dusmeyin!!!!
selam kızlar
yeni katıldım aranıza konuyu görüncede hemen atlayıverdim. malum aynı dert bendede var yeni evlenecek arkadaşlar sadece sakın diyorum sakın o insanlarla aynı evi paylaşmayın. gerekirse geç evlenin evinizi alın kirada oturabilecek duruma gelin ondan sonra evlenirsiniz. eşiniz, eş adayınız ikna etmeye çalışır işte 3 ay kalırız 5 ay sonra ayrı eve çıkarız falan hayırrrr aslaaaa sakınnnn siz siz olun inanmayın bu seferde ne oluyor biliyormusunuz? aynen şöyle diyorlar sen biliyordun bizimle yaşayacağını bile bile geldin.... acı tecrübelerle sabittir arkadaşlar benden size tavsiye kanser olursunuz Allah korusun...
ben ankaradayım şuan 6yıllık evliyim 21 yasındayım evlendiğimde çok severek ve hatta kaçarak evlendim tabi şartlar önceden belliydi ailesi ile oturcakdık eşimin ve bende kabul etmiştim ..evlendik ve düğünümüz oldu herşey normal evliliklerdeki gibi oldu.evde ortancı eltim ve kaynımda vardı toplam 6kişiydik . Ben çalışmıyordum ama evdeki herkes çalışıyordu ,kayınbabam gececi oldugu için gündüzleri evdeydi biraz sorunlar çıkartıyordu bana ,gündüzleri işimi yapıp odama gittiğimde odanın kapısına gelip 2televizyon çalıştırma içeride izle felan diyordu,giyinmemden,eşime ilgimden,telefonda konusmamızdan vs. Bir sürü şey savaşıyor ve mücadele ediyordu resmen benimle ve ben küçüktüm ailemde izmirdeydi 15 yasındaydım her günüm ağlayarak geçiyordu ama eşim süper bir insandı tek bir laf söylemez,sürekli arkamda olurdu.bu sorunlara zamanla ayrı evi olan büyük eltimin kıskançlıklarıda eklenince evde sorunlar çıkmaya başlamıştıOnun eşi yani kaynım sinirli idi (meğersem onu aldatıyormuş tabi beni ilgilendirmez) ortancı eltim ve benimle sürekli uğraşıyordu süper iyi bir kaynanam vardı ama kayınbabam üstümüze geliyordu çok bunalıyorduk sonra eltim ve kaynım ayrı eve çıktılar biz oturmaya devam ettik ben yinede susuyordum çünkü eşim beni çok mutlu ediyordu annemde aldırış etmememi sölüyordu birgün eşim wcden çıkarken büyük eltimle,kaynımı ve kaynanamı konusurken duymuş beleşten evde oturuyorlar bilmem ne diye çıksınlar gitsinler felan diye eşimde odaya girmiş ve tartışmışlar babası da gidin demiş hiç karışmadım,odamız banyonun dibinde oldugu için kapıları vuruyordu kaynım eşim dayanamadı çıktı abisiyle kavga etti hemde çok kötü ben oturdum ağladım karışmadım yine ve yanıma odaya geldiğinde ayrılallım evden dedi nasıl istersen cnm dedim (halbuki biz eşimin maaşının 4/3ünü eve veriyorduk eksikleride eşim alıyordu ne olursa olsun ..ve herkes çalıştığı için herşeyleri ben yapıyordum bulaşık yemek vs. Işten gelince çekiliyorlardı ama olsun diyordum yoruluyorlardır..yani ben gerçekten uğraşlarıma rağmen hayalkırıklıkları yaşadım..ama ayrı eve çıkıp oturdugumuzda sanki bulutlar da gibiydik her ikimizde meğersem ne güzelmiş yalnız olmak kocana yemekler hazırlayıp karsılamak onu herşey çok güzel gidiyordu mutluluğumuz 10 kat arttı daha snr bende işe girip çalışmaya basladım evimizde herşey şuan var ve herşeyin en iyisi kaynanam geldiğinde imreniyor resmen Gayretlerimizin sonucunda mutlu bir evlilik güzel bir yuva kiradada olsak herşey mükmmel ...şuan ise allah nasip ederse bebek istiyoruz ben ölçümlerimi felan yaptırıp sağlığımla ilgileniyorum şuan herşeyin iyi olmasını istiyorum çünkü..
diyeceğim şu ayrı oturmak çok güzel uzak olmak kaynanayla ve kayınbabayla ilişkilerinizin bozulmamasını sağlar ve tüm eşinizin ailesiyle...gerekirse sabret bekle ama ayrı otur..ben şuan büyük eltimle asla görüşmüyorum....kaynanam ve kayınbabamlada resmiyetimi koruyorum asla hiç bir şey eskisi gibi olamaz...
bende aslaaa eşinizin ailesiyle oturmayın diyenlerdenim.malesef ben hala birlikte oturuyorum kayınvalidemlerle1 yıllık evliyim ve çoktan bıkmış durumdayım.eşim çok rahat bir insan.annesinin babasının yanında gelir öper beni,sarılır belki abartılı gelecek sizlere :) kucağına alır oturtur deli kocam:)düşünün o kdr rahat yani :) ben ise kızarım büyüklerin yanında yapma böyle şeyler diye.ayıptır yani bizde bilemiyorum.ben kendi ailemde böyle görmedim.he nolurr ben ona aynı şekilde dawranmadığım için ne kadar soğuksun der durur bana eşim.eee napayım yani ben yapamam öyle büyüklerin yanında.anlıyacağınız ewliliğinizden tat alamıyorsunuz.o tatlı cilveleşmeler fln olmuyo.anca odanıza geçince işte :))tüm bunları geçtim arkadaşlarında dediği gibi kurulu düzene alışmak,benimsemek gerçekten zor oluyor.karşınızdaki insanlar ne kdr iyi olursa olsun olmuuuuyyooorrr.iyi düşünün arkadasımm..ben kendi kızkardeşim dahil evlenecek tüm arkadaslarımı uyarıyorum vala.ben cok pişmanımm sizde yanmayın ben giibi diye
Ya kızlar kalabalık ailede yaşadığı için başka apartmana gidipde oturamazmış alışmış ama yengesi 2 seneidr beraber oturduklarını ve birkere bile tartışma duymadığınısöledi
annem ve babam gelin değil kızım der ve hep gelininin kollarlar oğlundan çok dedi.ne yapsam kızlar ya akıl verinn.ben senden sevgi istiyorum ama sen korkuların yüzünden bu işten vazgeçiyosun diyor...bi akıl verin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?