- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
canım zaten hepsi böyle der...
Aslında hiç bir işine karışmazlar sen onların kızlarısındır oğullarından çok seni severler..
Bunların hepsi fasa fiso
sen o eve girdiğin andan itibaren o evin kızı değilde hizmetçisi olduğunu anladığında çok geç olabilir..
O sna ayrı yaşayamam diyorsa sende ben birlikte yaşayamam ben özelim olsun istiyorum de ve rest çek.. O da seni seviyorsa ayrı eve çıkacaktır..
Yakında tutarsınız evi ama en azından evin ayrı olur kafan rahat olur.
yani doğru sölüyorsun
ayrı ev dediği bir üst kat olucak canım pek bişe fark etmicek açıkcasııı.bilmiyorum kafam iyice karıştı.
hiç yoktan iyidir diyeyim ama kesinlikle aynı evin içine girme valla yer bitirirsin kendini her iki tarafta kanatlı melek olsa olmuyor alışkanlıklar huylar yaşayış biçimleri çok farklı çünkü her yaptığınız onlara batar onların yaptığıda size..
Alın ben bu sebepten boşanıyorum daha örnek mi arıyorsunuz etrafta hemde deli gibi sevdiğim eşimden.
punchshe
bu topicde senle benim çektiğim kadar kimse çekmedi valla kaynanasından ne derdimiz varmış beee
bitmiyorr bitmiyorrrrr
valla bende anlamadım ne bitmez çilem varmış ne çekilecek cezam varmış şu dünya üzerinde ne deyim rabbim ahirette yaşatmasın...
valla boşanıyoruz da eşimin dediği laf şu oldu
bi anneme katlanamadın oldu..
bende ona senin annen katlanılabilr cinsten mi sen katlanabiliyomusun dedim
yok dedi..
kendileri katlanamıyorlar
ama tabi bizi analar doğurmadı
kadınlar eczanede ilaç gibi satılıyor evde ki duruma doktor reçete yazıyor bu evlensin gelin bakar bundan sonrada eczaneden ilaç alır gibi eş alıp tek beklentiye saplanıyorlar
annemle iyi geçin
doğru bizim anamız babamız yok
ben babaların kızlarına neden bu kadar düşkün olduğunu şimdi anlıyorum...
şimdiden kıyamadığı biricik prensesine eller öyle bir kıyacak ki...
Aynı canım banada öyle dedi..
Bir anneme katlanamadın nolurdu biraz sussaydın sabretseydin..
Boşanmamızda umrunda değil gibi sanki..
Ya annemle ya da yol orda der gibi..
bu ne yaaa annelerini memnun etmessek yol veriyolar bu mu değerimiz..:97:
Ya kızlar kalabalık ailede yaşadığı için başka apartmana gidipde oturamazmış alışmış ama yengesi 2 seneidr beraber oturduklarını ve birkere bile tartışma duymadığınısöledi
annem ve babam gelin değil kızım der ve hep gelininin kollarlar oğlundan çok dedi.ne yapsam kızlar ya akıl verinn.ben senden sevgi istiyorum ama sen korkuların yüzünden bu işten vazgeçiyosun diyor...bi akıl verin?
arkadaşlar banada kaynana yanında oturma yolu görünüyor galiba ama düşünmek için daha çok vaktim var....kira da olsa ayrı ev mi diyosunuz yoksa her kaynana yanında oturan kötü olucak die bişey yok mu diyosunuz
güzelim her kaynana kötü olacak diye bişey yok tabiki. ama kendi düzenin kendi evin olsun. daha mantıklı bence. benim bir arkadaşım kayınvalidesiyle oturuyo 4 yıllık evli bir de kızı var. çok memnunlar gelin kaynana birbirlerinden ama kız yinede söylüyo her şey kendi kafana göre olmuyo rahat edemiyosun her şeyi biliyolar falan vs diye. eğer yapabiliyosanız kirada olsa ayrı oturun. ev üstüne ev olmaz bence. ama yoksa imkan mecburen oturabilirsiniz tabi. belli olmaz sen belki rahat edersin sorun olmaz bişey. her şeyin hayırlısı olsun canım
arkadaşlar banada kaynana yanında oturma yolu görünüyor galiba ama düşünmek için daha çok vaktim var....kira da olsa ayrı ev mi diyosunuz yoksa her kaynana yanında oturan kötü olucak die bişey yok mu diyosunuz
Benim babaannem melek gibidir ama meraklıdır senelerdir bizdeydi ama annem ilk başlarda istemiş ama artık istemiyor babaannemi yani diyeceğim aynı evde olmaz olmaz daha kaç kişi söyleyecek bu kayınvaliden kötü olduğu için değildir ama olmaz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?