Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

hımm evdeki huzursuzluk yatak odasına yansıdı demek istedin canım anladım..en kötüsüde bu zaten....canım o lafı ilk defa duydum nedemek bu yazarmısın

hımm evdeki huzursuzluk yatak odasına yansıdı demek istedin canım anladım..en kötüsüde bu zaten....canım o lafı ilk defa duydum nedemek bu yazarmısın

yanı şu demek: dısarrıdan bakıldııgnda kaynanalı ev yeşil bır turbe gıbı fakat içine gırıldııgnde bır daha asla gırme tövbee demek ıstenıyor.. çok gusel bı söz ve cok dogru...

ooff of nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ızlar ?? bizim de evler müstakil ama aramızda 15 mt var.yüzünü bile görmek günümün kötü geçmesine yetiyor.eltimle kötü olunca benimle iyi, benle kötü olunca eltimle iyi,gerçi bu aralar eltime yarıyor çünki hamile, :))))

bizde nişanlandığımızda çok iyilerdi.kızım da kızım canım gülüm filan....ev eşimin babasının.istemeye geldiklerinde ev ve araba anahtarları kızımızın artık dedi, şunu yapıcaz bunu edicek falan fişmekan :)) velhasıl herşeyimizi kendi paramızla eşimle beraber yaptık,bir iğneleri yok evde,ama elaleme biz aldık biz yaptık.YUUUH dedim artık.evler de yakın .elini verdinmi kolunu kaptırıyorsun.yok beni şuraya götür yok pazara gidelim yok yengeme yok ablama..... baktım olacak gibi değil.kestim ilişkimi.bir de sağlık sorunu yaşıyordum.devlet hastaneleri malum atıyorlar üç beş aya .küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor.tabi günümü aldım oturdum ama sanki para istemişiz gibi bizde de yok ki bilmem ne ...bok gibi paraları var haaa :))) durumumu bilen akrabalarım bile onlara gülüyor bukadar mı insafsız bunlar diye..haa bide sorarsan hacı ikiside :))))))))))))))))))))))) ne diyim ya en iyisinin boynu altında kalsın diycem ama iyisi de yok ki hepsi KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜ

slm canım
ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum
sıkıntılarım olmuyor degil ve ne kadar susarsan okadar eziliyorsun örneklerim çok kocanla bir yere cıkacaksın nerye diye bir soru geliyor
çöp atıyorsun merak ediyorum niye bukadar çöp çıkıyor
akşam ne yaptınız yukarda diye bir soru geliyor
olmuyor bence uzak olursan kafan rahat olur ev ev üstüne kurulmaz saygı göstersen bile olmuyor
misafirlerine karışılır
bir sürü sey yani

ahhhhhhh ahhhhhhhhh birde bana sor alt üst oturuyoruz
ne kadar desede ben gelinime karışmıyorum evine çıkmiyorum desene bir yeregitsem nerye merak eidyorum seni
insanın özelide yok ne yaptınız akşam ne yediniz
gıcık oluyorum çöp atarsın niye bukadar çöp düşün bizde evlendigimizde araba alacaz
hersey geliniimz birtanesin elini aldılar mı koparıyorlar resemen
bilmiyorum ama ne yanyana nede altüst oturulur

aman aman allah korusun.ben hem bir arada hem de altli üstlü oturdum. altli üstlü oturdugum zaman balkon asagi sarkar bizi dinler di. beraber oturuken de kapi dan dinler di. neler neler yaapmadi ki . araba la kendi misafirliklere tasittirir.isine götürttürür . alisverise gideriz .alisverisini cok cabuk yapar kapinin önünde hadi hadiii . sen ne cok aliyosunn..halbu ki ben de coluk cocuk var.dirdirini dinlerdim. önümede bir günden bir güne benzin parasi atmadi.ya cocuklara ufak bir sey .bide komsularina benim gelinin arabasi var onunla gideriz diye cagirirdi. arabayi kendi cabamizla aldikk. simdi hic orali olmuyom.taksiydim.cok sikistimi oglu götürsün . pek de samimim olmuyom .

bende kayınvalidemle kalıyorum. kayınbabam çok iyidir kayınvalidemde ama kızının ağzına çok bakıo. görümcemi fazla sevmiyorum. biz mecburluktan yanlarında kalıyoruz. 6 aylık evliyim daha. ama ayrı eve çıkcaz bu beni mutlu edio...

Bizi bu hale getirenler beter olsun ne diyeyim. Bende artık eşimle ilk ggünlerdeki gibi değilim .Nezamandan beri doğum yaptım çalıştığım için çocuk bakmaya geldiler işte ozaman değiştik bıktım artık kayınbabamın evde beni incelemesi, laf vurması ve taciz etmesinden. Eşim ne varki bunda dedikçe deli oluyorum. Çocuk görmemiş insanların benden çocuk bakmayı öğrenip şimdide bana tafra yapması bilgiçlik taslaması beni bıktırıyor. kayınvalidem daha bugün "21 aylık oldu artık kızı emzirme dediğinde", "ee sen oğlunu 3 sene emzirmişsin" diyince "o erkek olur okadar kızları emzirmek 2 yaşına kadar günahtır deyince çıldırdım" eşim ne yaptı hiç birşey ne yapmalıyım bilmiyorum iş çığrından çıkıyor. Artık eşimle konuşmakta zorluk çekiyorum, çünkü sorunları anlattıkça sanki tek sorun çıkaran benmiş gibi oluyorum. Onun için hava hoş tabi sürekli sırtına havlu koyan, naneli limon kaynatan, etrafında "oğlum oğlum" diye gezen insanlar var ya bana karşı tavırları kimin umrundaki. Kayınbaba olucak adamın bana iftiralar attıktan, kocamla aramı bozduktan sonra hala onunla konuşmama üzülmeside ayrı bir soru işareti. Bilmiyorum işte sıkıldım hayattan intahar edenlerin kendini değersiz hissetme gibi bir bahaneleri vardır ya, işte anlıyorum artık onların ne hissettiklerini. İntihar etmem edemem inancım buna uygun değil ama terk edip gitmek istiyorum bazen ailemin yanına gidip kafamı dinlemek iyi bir tatil yapmak istiyorum. Ama arada kızım var, herkesi ezsem onun kılına zarar vermem.

Tacizmi???
Bence esinle sakin kafayla otur konus, olmuyor de, bi cözüm bulmalisiniz. Kizinin iyiligini düsünüyosun, bu cok güzel ama kizinin böyle bi ortamda büyümesini istiyomusun gercekten? Cocugun ilk yaslari karakterini belirler.
Esinle otur ciddi ciddi konus, daha fazla zaman gecme, ömründen ömür gidiyo yazik degilmi sanada?

taciz derken sözlü yani. Yaptığın yemeği yememe eleştirme, yaptığın temizliği beğenmeyip hemen kendi temizlemesi, çocuğun burnu aksa hastalığın nedenini bende bulması gibi salak saçma ve gereksiz moral bozmalar. Genelde kayınvalideler yapar bunu ama benim kayınbaba yapıyor. Heryere bizle geliyor, bide işlerimize(maddi-manevi) karışmasa ahh!!! Çok sert bir adam kendi akrabaları ile bile arası iyi değilki benle iyi olsun. Sabahtan akşama kadar evde. Be adam git kahveye, çarşıya demi? Neyse geçer inşallah bugünler.

ben kaynanamla oturuyorum ve çok mutluyum çok iyi insanlar benide çok seviyorlar bence herşey karşılıklıdır yaa anne yerine koyabilmek önemlidir oda seni kızı görüp sevecek

Allah sabır versin cnm kaynanan olsa halledebilirdin bi bakımdan ama kayınbaba azıcık zordur

canım sakına derım aman sakına ınankı sonradan cok cok buyuk pısmanlıklar yasarsın hıc bırsey ılk gorundugu gıbı degıldır buna ınsanlarda dahıl sımdı canım cıcım olursun ama sonradan cok cekersın kı eltın den bıle cekersın zaten yenı gelınlık zor zaanat bıde senın ust kıdemın olacak sen kucuk gelın o buyuk gelın senı ezmeye bıle kalkar esınde gıkını cıkarmazsa vay halıne
ayrı daıreler dıyorsun hıc heveslenme o ayrı daıre dedıgın evının anca yatak odasını ve banyosunu kullanırsın guzelım o gece anca gecelerı yatma saatınden sabah kalkma saatıne kadar kendı evınde dogru duzgun vakıt bıle gecıremezsın helekı 6 yıl kacmak ıstesende kı kacmak derken nesef almakdan bahsedıyorum ına bıe musade etmezler aman gulum sakına derım........

ben kaynanamla oturuyorum ve çok mutluyum çok iyi insanlar benide çok seviyorlar bence herşey karşılıklıdır yaa anne yerine koyabilmek önemlidir oda seni kızı görüp sevecek

bende öyle düşünüyodum nişanlıyken!ama ewlendim kayınvalideme kendi anneme seslenir gibi anne dedim hep,o ise ban bir kere bile kızım demedi hep gelin yada adımı dedi ve ben ona neden kızım demiosun dediğimde zorlamı söyliyemiyorum işte dedi!olsun dedim ben iyi oldursam oda iyi olur bana dedim ama ben ne yaptıysam gelin olarak gördü hep bir kusur aradı!5 yıl oldu hala aynı artık o bana nasıl davranırsa bende ona öyle davranıyorum ama çok isterdim kayınvalide deilde anne olabilseydi....

cnm bunun için üzme kendini eşinle aran nasıl

bende nişanlıyım ve temmuzda evleniyorum ve ev üstüne gidiyorum...evde ben dahil 4 kişi olacaz ben eşim annesi ve babası yazılarınızı okudum da kimi memnun kimi değil....umarım bende memnun kalırım şimdi bile ben ona anne o bana kızım der şimdilik çok iii anlaşıyoruz umarım hep böyle gider

Ev ev üstüne olmuyor kesinlikle kendine ait evinin olması lazım. kayınvalideniz çok iyide olsa aynı evde 2 kadın olmuyorrrr. bende birlikte yaşıyorum 2 senedir artık nefret geldi herşeyin onun istediği gibi olması lazım özellikle evin düzeni değiştirsen değiştiremezsin iğrenç bişey ben kabul etmeyin derim kesinlikle pişman olursunuz ben çok pişmanım Allahtan ayrı evimize çıkıcaz yakın zamanda birdaha aynı evde oturmakmı ASLA .. !!!

Bir arkadasimin kaynanasi gelinine demistiki Kaynana nekadar iyi olursa olsun gelin ve kaynana ayni evde yasamamaliEvleri ayri olmali, ozaman saygida sevgide eksilmez...Ah ah bunu soyleyebilen kaynanaya ben anne derim be:81: Bizimde boyle olsaydi...ama vardir bir hayir biz bilmiyoz:26:

evlenmek.. 2 kişinin yuva kurması..
yuva kurmak yanii yuva üstüne yuva kurmak değil..

Tabiki ayrı olmalı..

çocuğunuzun tahtını yaparsınız bahtını yapamazsınız..

hem bende kaynana istememeli bunu o kabul etmemeli akıllı olanda kabıl etmiyo zaten..

Neden sizin evinizin düzenine bir yabancı gelip dahil olsun kii..

Nede olsa kız yerinede koymuyolar.

herkez kendi başının çaresine baksın kaynanada bu saaten sonra keyfine baksın işde rahat batıyo bee git gez toz çek kapını aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…