yok cnm yatak odama karıısyo demedım.onun yuuznden eşimde yatak odasındakı aram açıldı dedim.. yatak odama hayatta gırmez.. gıremez..
DIŞARDAN BAKTIM YEŞİL TÜRBE İÇİNE GIRIM ESTAGFURULLAH TÖVBE ...
bu laf herseyı anlatmaya yarar..
hımm evdeki huzursuzluk yatak odasına yansıdı demek istedin canım anladım..en kötüsüde bu zaten....canım o lafı ilk defa duydum nedemek bu yazarmısın
taciz derken sözlü yani. Yaptığın yemeği yememe eleştirme, yaptığın temizliği beğenmeyip hemen kendi temizlemesi, çocuğun burnu aksa hastalığın nedenini bende bulması gibi salak saçma ve gereksiz moral bozmalar. Genelde kayınvalideler yapar bunu ama benim kayınbaba yapıyor. Heryere bizle geliyor, bide işlerimize(maddi-manevi) karışmasa ahh!!! Çok sert bir adam kendi akrabaları ile bile arası iyi değilki benle iyi olsun. Sabahtan akşama kadar evde. Be adam git kahveye, çarşıya demi? Neyse geçer inşallah bugünler.
ben kaynanamla oturuyorum ve çok mutluyum çok iyi insanlar benide çok seviyorlar bence herşey karşılıklıdır yaa anne yerine koyabilmek önemlidir oda seni kızı görüp sevecek
bende öyle düşünüyodum nişanlıyken!ama ewlendim kayınvalideme kendi anneme seslenir gibi anne dedim hep,o ise ban bir kere bile kızım demedi hep gelin yada adımı dedi ve ben ona neden kızım demiosun dediğimde zorlamı söyliyemiyorum işte dedi!olsun dedim ben iyi oldursam oda iyi olur bana dedim ama ben ne yaptıysam gelin olarak gördü hep bir kusur aradı!5 yıl oldu hala aynı artık o bana nasıl davranırsa bende ona öyle davranıyorum ama çok isterdim kayınvalide deilde anne olabilseydi....
Ev ev üstüne olmuyor kesinlikle kendine ait evinin olması lazım. kayınvalideniz çok iyide olsa aynı evde 2 kadın olmuyorrrr. bende birlikte yaşıyorum 2 senedir artık nefret geldi herşeyin onun istediği gibi olması lazım özellikle evin düzeni değiştirsen değiştiremezsin iğrenç bişey ben kabul etmeyin derim kesinlikle pişman olursunuz ben çok pişmanım Allahtan ayrı evimize çıkıcaz yakın zamanda birdaha aynı evde oturmakmı ASLA .. !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?