- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.981
Bugün kontrolüm vardı kızlar değerim 399 olmuş ama turgut beye yine ulaşamadım ilaçlarımı sorucaktım
Arkadaşlar mrb çok uzun zamandır sizi takip ediyorum ilk sayfalardan itibaren... Hepiniz için dua edip hayırlı haberlerinizle mutlu oldum.. Sonucu negatif olan arkadaşlarım için gün boyu üzüldüm...sizlerden etkilenip bende başladım tedaviye bugün 3. Gonal f kullanışım kardelen11le aynı zamanlama sanırım.. Turgut beye gittiğimde sizlerden biri orada mı diye takip edip tahmin etmeye çalıştım..kısacası gönül bağı kurdum sizinle ve aranıza katılmaya karar verdim.. Çünkü tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yok eşimden başka, en azından sizlerle paylaşmak istedim duygularımı..beni de alın aranıza bana da dua edin ihtiyacım var çünkü duaya...
Arkadaşlar mrb çok uzun zamandır sizi takip ediyorum ilk sayfalardan itibaren... Hepiniz için dua edip hayırlı haberlerinizle mutlu oldum.. Sonucu negatif olan arkadaşlarım için gün boyu üzüldüm...sizlerden etkilenip bende başladım tedaviye bugün 3. Gonal f kullanışım kardelen11le aynı zamanlama sanırım.. Turgut beye gittiğimde sizlerden biri orada mı diye takip edip tahmin etmeye çalıştım..kısacası gönül bağı kurdum sizinle ve aranıza katılmaya karar verdim.. Çünkü tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yok eşimden başka, en azından sizlerle paylaşmak istedim duygularımı..beni de alın aranıza bana da dua edin ihtiyacım var çünkü duaya...
çok tşk ederim zelliissciğim aminTedavin hayirli olsun nisancigim rabbim tez zamanda sizind yuzunuzu guldurur insallah dua etmez olurmuyuz hep duamda siniz rabbim hayirli evlat lar nasip etsin hepimize hayirlisiyla...
hoşbuldum gerçekten esila çok saolunCanım hoşgeldin hayırlınolsun..
🌸🌸🌸
Benim 3. Gidişine opu tarihini söylemişti canım. Inşallah hayırlı olur hepimizin tedavisi. Şimdi beni aradılar yarın transfere gelin dediler. Acaba bir sorun mu oldu. Niye 5.günü beklemediler. 3.gün şans daha mı düşük?Masallah cnm insallah hersey yolunda gider.hamis haberini aliriz:)icimdeki his seninde hamile kalcani soyluyor.benim transfer ne zamn olcakki daha ne zamn opu olcagi bile belli degil.ikinci gidisimde opu tarihini soylermi sence?
Inşallah hepimizin tedavisi hayirlisiyla olumlu sonuçlanır canım. Yaşayan bilir gercekten bunları.Arkadaşlar mrb çok uzun zamandır sizi takip ediyorum ilk sayfalardan itibaren... Hepiniz için dua edip hayırlı haberlerinizle mutlu oldum.. Sonucu negatif olan arkadaşlarım için gün boyu üzüldüm...sizlerden etkilenip bende başladım tedaviye bugün 3. Gonal f kullanışım kardelen11le aynı zamanlama sanırım.. Turgut beye gittiğimde sizlerden biri orada mı diye takip edip tahmin etmeye çalıştım..kısacası gönül bağı kurdum sizinle ve aranıza katılmaya karar verdim.. Çünkü tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yok eşimden başka, en azından sizlerle paylaşmak istedim duygularımı..beni de alın aranıza bana da dua edin ihtiyacım var çünkü duaya...
Uufff kafama takıldı. Sizinkiler hep 5.gün blastokist transferimiydi? 3. gün embriyo transferi olup ta hamile kalan var mı? ??
Seninki 3.gün embriyosu muydu canim? Ayy çok sevindim. Çok korkmustum. Dr neye göre karar veriyor acaba.3.gün 5.gün transfere.Vaaaaarrrr 😀😀
🌸🌸🌸
Nisancim nisanda hoşgeldin aramıza....
Hoşgeldin inşallah çok güzel olur sonu tedavinin
Inşallah hepimizin tedavisi hayirlisiyla olumlu sonuçlanır canım. Yaşayan bilir gercekten bunları.
Büyük bi mutlulukla cvp veririm aynen senin durumundaydım ve cvp verince birileri deli gibi seviniyordum. Canım 2 Nisan transfer 11 i kan baktırdım. Ili hafta sonra gel dedi bugün gittim. Şimdi yine iki hafta dedi. Çok şükür.. Senin de ikiz.. 😘😘 beraber doğurcaz.. 😁😁
🌸🌸🌸
önce allahin izniyle sonra turgut beyin tedavisiyle hamiş olan arkadaşlarımız:)
1 damlailayda
2 aysegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel89
10 erguvan02
11 arcabalım
12 yadde
13 canımcanım
14 basak50
15 gamzede
16 zelliiss1992
17 esila38(ikiz annesi)
18 tugba_keles
19 mybaby38
bu listeye birgun kendi adimida yazarim insallah:))
:
listemiz hergecen gün artıyor.darısı beklemede olan
1 1kardelen11
2 sel76
3 inci86
4 nefes1
5 bnz
herkese olsun....
dualarınızı eksik etmezseniz seviniriz...
Arkadaşlar ben daha önce iki ameliyat oldum ilkinde sorun yok tüplerin açık normal yolla deneyin dendi, aradan 8ay geçti 6cm büyüklüğünde çikolata kisti çıktı Turgut beyin de onayıyla ameliyat olmaya karar verdik ve kist ameliyatı olmak için girdiğim hastaneden umutsuzlukla çıktım, kist alındı fakat tüplerim kapalı dediler.. Yinede umutla bekledim 4ay daha.sonra sizlerin bana verdiği cesaretle Turgut beye gittim tüp bebek için kistim yenilemiş buna rağmen başladık tedaviye..önce lucrin başladım şimdi diğerleriyle birlikte lucrin e de devam ediyorum..kısacası çok umutlu değilim kistim olduğu için benim hikayem böyle..sıkmamışımdır sizleri umarım...
Hoşgeldin canım aramızahoşbuldum gerçekten esila çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?