Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Arkadaşlar mrb çok uzun zamandır sizi takip ediyorum ilk sayfalardan itibaren... Hepiniz için dua edip hayırlı haberlerinizle mutlu oldum.. Sonucu negatif olan arkadaşlarım için gün boyu üzüldüm...sizlerden etkilenip bende başladım tedaviye bugün 3. Gonal f kullanışım kardelen11le aynı zamanlama sanırım.. Turgut beye gittiğimde sizlerden biri orada mı diye takip edip tahmin etmeye çalıştım..kısacası gönül bağı kurdum sizinle ve aranıza katılmaya karar verdim.. Çünkü tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yok eşimden başka, en azından sizlerle paylaşmak istedim duygularımı..beni de alın aranıza bana da dua edin ihtiyacım var çünkü duaya...

Tedavin hayirli olsun nisancigim rabbim tez zamanda sizind yuzunuzu guldurur insallah dua etmez olurmuyuz hep duamda siniz rabbim hayirli evlat lar nasip etsin hepimize hayirlisiyla...

Canım hoşgeldin hayırlınolsun..

🌸🌸🌸

Masallah cnm insallah hersey yolunda gider.hamis haberini aliriz:)icimdeki his seninde hamile kalcani soyluyor.benim transfer ne zamn olcakki daha ne zamn opu olcagi bile belli degil.ikinci gidisimde opu tarihini soylermi sence?
Benim 3. Gidişine opu tarihini söylemişti canım. Inşallah hayırlı olur hepimizin tedavisi. Şimdi beni aradılar yarın transfere gelin dediler. Acaba bir sorun mu oldu. Niye 5.günü beklemediler. 3.gün şans daha mı düşük? ((

Hoşgeldin inşallah çok güzel olur sonu tedavinin

Uufff kafama takıldı. Sizinkiler hep 5.gün blastokist transferimiydi? 3. gün embriyo transferi olup ta hamile kalan var mı? ??

Inşallah hepimizin tedavisi hayirlisiyla olumlu sonuçlanır canım. Yaşayan bilir gercekten bunları.

Arkadaşlar ben daha önce iki ameliyat oldum ilkinde sorun yok tüplerin açık normal yolla deneyin dendi, aradan 8ay geçti 6cm büyüklüğünde çikolata kisti çıktı Turgut beyin de onayıyla ameliyat olmaya karar verdik ve kist ameliyatı olmak için girdiğim hastaneden umutsuzlukla çıktım, kist alındı fakat tüplerim kapalı dediler.. Yinede umutla bekledim 4ay daha.sonra sizlerin bana verdiği cesaretle Turgut beye gittim tüp bebek için kistim yenilemiş buna rağmen başladık tedaviye..önce lucrin başladım şimdi diğerleriyle birlikte lucrin e de devam ediyorum..kısacası çok umutlu değilim kistim olduğu için benim hikayem böyle..sıkmamışımdır sizleri umarım...

Allahım tamamına erdirsincanım darısı bizlere bizede dua edin

Darısı bizlere inşallah bizimde adımızı yazarız
Ve liste tamamlanmış olur

Canım umutsuz olma lütfen bende de enfometriozis var 2 cm kadar çikolata kisti var ve ben de senin gibi lucrinle başladım sonra diğerleri be lucrinle devam ettim. Çok şükür ikizlerime hamileyim.. Darısı hepinize inşallah..

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…