- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.001
Uufff kafama takıldı. Sizinkiler hep 5.gün blastokist transferimiydi? 3. gün embriyo transferi olup ta hamile kalan var mı? ??
Arkadaşlar ben daha önce iki ameliyat oldum ilkinde sorun yok tüplerin açık normal yolla deneyin dendi, aradan 8ay geçti 6cm büyüklüğünde çikolata kisti çıktı Turgut beyin de onayıyla ameliyat olmaya karar verdik ve kist ameliyatı olmak için girdiğim hastaneden umutsuzlukla çıktım, kist alındı fakat tüplerim kapalı dediler.. Yinede umutla bekledim 4ay daha.sonra sizlerin bana verdiği cesaretle Turgut beye gittim tüp bebek için kistim yenilemiş buna rağmen başladık tedaviye..önce lucrin başladım şimdi diğerleriyle birlikte lucrin e de devam ediyorum..kısacası çok umutlu değilim kistim olduğu için benim hikayem böyle..sıkmamışımdır sizleri umarım...
Seninki 3.gün embriyosu muydu canim? Ayy çok sevindim. Çok korkmustum. Dr neye göre karar veriyor acaba.3.gün 5.gün transfere.
Uufff kafama takıldı. Sizinkiler hep 5.gün blastokist transferimiydi? 3. gün embriyo transferi olup ta hamile kalan var mı? ??
Esilacım ben bunu bilmiyordum seninle ilgili şu an bana gerçekten umut oldu bu söylediklerin, inşallah senin mutluluğunu bende yaşarım çok tşk ederim canımmmCanım umutsuz olma lütfen bende de enfometriozis var 2 cm kadar çikolata kisti var ve ben de senin gibi lucrinle başladım sonra diğerleri be lucrinle devam ettim. Çok şükür ikizlerime hamileyim.. Darısı hepinize inşallah..
🌸🌸🌸
Canım evet biliyorum senin durumunu senin için çok dua etmiştim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok tşk ederim cevap yazdığın için..Canım ben 1ay oldu çikolata kisti amalliyatı turgut beye oldum şimdi bekliyoruz allahım yar ve yardımcımız olsun
Esilacım ben bunu bilmiyordum seninle ilgili şu an bana gerçekten umut oldu bu söylediklerin, inşallah senin mutluluğunu bende yaşarım çok tşk ederim canımmm
Canım evet biliyorum senin durumunu senin için çok dua etmiştim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok tşk ederim cevap yazdığın için..
Kizlar hamis kalmak isteyen arkadaslarimiz(kardelen.inci.sel.alin42.bnz) ve hamis arkadaslarmizin(mira.durunnehir.esila.zeliss.tugba.basak.)saglikli bebek dunyaya getirmeleri icin yasini serif okuyalim.okumak isteyen arkadaslarimiz sayi verirse seviniriz.simdilik sayimiz 250 olsun. insallah 250ye tamamlariz.(mayis 15ekadar)
Arkadaşlar mrb çok uzun zamandır sizi takip ediyorum ilk sayfalardan itibaren... Hepiniz için dua edip hayırlı haberlerinizle mutlu oldum.. Sonucu negatif olan arkadaşlarım için gün boyu üzüldüm...sizlerden etkilenip bende başladım tedaviye bugün 3. Gonal f kullanışım kardelen11le aynı zamanlama sanırım.. Turgut beye gittiğimde sizlerden biri orada mı diye takip edip tahmin etmeye çalıştım..kısacası gönül bağı kurdum sizinle ve aranıza katılmaya karar verdim.. Çünkü tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yok eşimden başka, en azından sizlerle paylaşmak istedim duygularımı..beni de alın aranıza bana da dua edin ihtiyacım var çünkü duaya...
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin hamiş haberini alıp hamişler listesine seni de ekleriz inşallah.ilk denemen mi ?
Tşk tatlım evet ilk denemem çok umutlu değildim ama bugün biraz umutlandım esila nın yazdıklarıyla..
Allahın izniyle ve güvenilir ellerde bebişine kavuşacaksın inşallah.
Benim ağzım yandığı için ha bire araştırıyorum şimdiye kadar turgut beyle ilgili hiç şikayet bulamadım.İstanbuldaki en ünlü merkezlerle ilgili bile şikayetler var.doktoruna güvenebilmek çok önemli ben 2 kez hata yaptım inşallah bu sefer turgut bey sayesinde bende tadacağım o duyguyu :)
Arkadaşlar mrb çok uzun zamandır sizi takip ediyorum ilk sayfalardan itibaren... Hepiniz için dua edip hayırlı haberlerinizle mutlu oldum.. Sonucu negatif olan arkadaşlarım için gün boyu üzüldüm...sizlerden etkilenip bende başladım tedaviye bugün 3. Gonal f kullanışım kardelen11le aynı zamanlama sanırım.. Turgut beye gittiğimde sizlerden biri orada mı diye takip edip tahmin etmeye çalıştım..kısacası gönül bağı kurdum sizinle ve aranıza katılmaya karar verdim.. Çünkü tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yok eşimden başka, en azından sizlerle paylaşmak istedim duygularımı..beni de alın aranıza bana da dua edin ihtiyacım var çünkü duaya...
kızlar...cep telefonundan topige girince.....aşagıda nikiniz gözükmüyormu...........topikte 4 kişi var suanda diyor ama.....nikiniz yok...........kaçakmı var yoksa aramızda..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?