Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım ben 1ay oldu çikolata kisti amalliyatı turgut beye oldum şimdi bekliyoruz allahım yar ve yardımcımız olsun

Esilacım ben bunu bilmiyordum seninle ilgili şu an bana gerçekten umut oldu bu söylediklerin, inşallah senin mutluluğunu bende yaşarım çok tşk ederim canımmm

Canım ben 1ay oldu çikolata kisti amalliyatı turgut beye oldum şimdi bekliyoruz allahım yar ve yardımcımız olsun
Canım evet biliyorum senin durumunu senin için çok dua etmiştim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok tşk ederim cevap yazdığın için..

Esilacım ben bunu bilmiyordum seninle ilgili şu an bana gerçekten umut oldu bu söylediklerin, inşallah senin mutluluğunu bende yaşarım çok tşk ederim canımmm

İnşallah canım. Can-I gönülden istiyorum diliyorum allahım benim yawrularıma sağlık versin sizlere de sağlıklı bebişler versin..

🌸🌸🌸

çok güzel düşünmüşsün canım bende 30 tane okurum.ALLAH (C.C) kabul eder inşallah dualarımızı.

hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin hamiş haberini alıp hamişler listesine seni de ekleriz inşallah.ilk denemen mi ?

Tşk tatlım evet ilk denemem çok umutlu değildim ama bugün biraz umutlandım esila nın yazdıklarıyla..

Allahın izniyle ve güvenilir ellerde bebişine kavuşacaksın inşallah.
Benim ağzım yandığı için ha bire araştırıyorum şimdiye kadar turgut beyle ilgili hiç şikayet bulamadım.İstanbuldaki en ünlü merkezlerle ilgili bile şikayetler var.doktoruna güvenebilmek çok önemli ben 2 kez hata yaptım inşallah bu sefer turgut bey sayesinde bende tadacağım o duyguyu :)

Tatlım benim inşallah bir kez daha üzülmezsin inanki herkes için dua ediyorum hamile kalanlara bile hep merak ediyorum kalp atışını duydu mu sağlıklı ilerliyor mu vs.. Çünkü gerçekten hepimiz zor buluyoruz çok kıymetli duygular hamile kalanlar için onların duygularını tahmin edebiliyorum..

ben çok yoruldum bağ evinde ...............salı transferim var.....inş........... bişey olurmu...............yarın dinlenirim artık............ama yoruldum...............

alin bende......... 2 ankara........2 istanbul...1 dondurulmuş transferi ..istanbul.................1 kayseri..........inşallah bende dogru doktoru buldum inşallah............bebegime kavuşurum..............çok yoruluyor....doktor...çok hastası var....maşallah............tekirdagdan bile varmış...........ben bir abi gibi doktorumu merhameti buluyorum........allah gücünü kuvvetini artırsın.................

kızlar...cep telefonundan topige girince.....aşagıda nikiniz gözükmüyormu...........topikte 4 kişi var suanda diyor ama.....nikiniz yok...........kaçakmı var yoksa aramızda..........

Mrb nisan h.g aramiza tedavin hayirli olsun.insallah olumlu sonuc alirsin.ben carsamba gitmistim.bugun 4.gonalf ignemi yaptim belkide karsilasmisizdr bilemiyorum.ikimizde hamile kalirsak aramizda bir iki gun olack herlde.ilk denememi seninki?sorun neydi özel degilse?

kızlar...cep telefonundan topige girince.....aşagıda nikiniz gözükmüyormu...........topikte 4 kişi var suanda diyor ama.....nikiniz yok...........kaçakmı var yoksa aramızda..........

Abla yine güldürdün beni. Kaçak maçak giremez aramıza sen merak etme. Kendini de yorma bağda filan.. Allaallaaaaa.. Güzelce dinlen iki gün..

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…