Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Hoşbuldum kardelenciğim Benim de bugün 4.gonal f ben perşembe yani adetimin 3.günü gitmiştim hemen o gün başladım iğneye..canım morfoloji ve bende de tüpler kapalıymış ve çikolata kisti var.. Böyle işte.. İnşallah hamile kalırım seninle birlikte ..

arkadaşlar ben de Tüp Bebek yaptirmayi düşünüyorum araştırmaya basladim ve kendimi burayı tajip ederken buldum
ve yorumlara dayanarak burda bi site var ya oraya form doldurdum Turgut bey le gorustum ben geçtiğimiz haziranda Kayseri Acıbadem de kadin doğumcu Prof.Bülent Özçelik hocama ameliyat oldum hastaneden memnun kaldım ve tup u de burada yaptirayim dedim ama gelin görün ki Turgut bey çok olumsuz konuştu neler dedi neler vee bana sizin çocuk sahibi olamazsiniz vs.dedi ki şükür şu an benim problemim yok
yani Bülent hocam o sıkıntılarımin ve engellerin olduğunda bile çocuğun olmaz diye konuşmadı hep umitvari olmuştu
bu dr niye böyle konuştu anlamadım kusura bakmayın
çok kararsız kaldim dr hakkında yazsam mi yazmasam mi diye ama bilmeniz belki yararıniza olabilir
çok uzun oldu kusura bakmayin.

Kızlar bişey sormak istiyorum hastaneye ödemeyi hangi aşamada veriyoruz ona göre ayarlayalım birde 3gonal f 1 ovitrelle aldım raporla 350tl ye başka ilaç verecek mi doktor..

Cnm cok sasirdim turgut bey icin soylediklerine.bunlari soyletecek ne sıkintinz vardi merak ettim.ne ameliyati olmustun.

Kızlar bişey sormak istiyorum hastaneye ödemeyi hangi aşamada veriyoruz ona göre ayarlayalım birde 3gonal f 1 ovitrelle aldım raporla 350tl ye başka ilaç verecek mi doktor..

Cnm biz ilk gittigimzde 700 odedik.yumurta toplama gunu geri kalanini istediler.bana bide uc kutu cetrotide yazdi.herkese yaziyomu bilmiyorum

biraz kendimden bahsedeyim. eşim başlarda çocuk istemiyordu yani tedavi görmesi gerekiyordu tedaviyi erteliyordu hele olur ne acelesi var diyordu. sonunda ikna ettim ve ilacı bulup başlamamız 2.5 seneyi buldu eşim tedaviye başlayınca ben de rahim filmi çektirmek için dr.gittim vee yumurtalıklarında dev gibi kistin var dedi birsürü dr ve 4 ay düzenli soğan kürü ictim ama küçülme falan olmadi sonra Bülent Özçelik hocama ameliyat oldum meğer kistim yokmuş karın içerisinde sıvı birikimi varmış bunu sadece bu dr um daha ilk muayenede anladi ve tam teşhis koydu dr um a çok güveniyorum. sıkıntılarımdan kurtuldum allah razı olsun.
ve Kasım ayında kontrol e gittim ve herşeyin normale dönmüş dedi o kadar motive etti ki o ay hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik mis dustu. dr bize kesinlikle tüp bebek tavsiye etmem çünkü sizin 3 aydır gebelik ihtimaliniz vardı ama olmadı ki olcak diye birşey yok demişti. ama eşimin askerliği var önümüzdeki kasimda ve pregnly menegon igne kullanıyor Kasıma kadar gebe kalmazsam ilaçlar bosa gitmiş olacak o yüzden eylül ya da ekim gibi tüp bebek düşünüyorum tek sebebi bu cok şükür ben de problem yok.

Cnm cok sasirdim turgut bey icin soylediklerine.bunlari soyletecek ne sıkintinz vardi merak ettim.ne ameliyati olmustun.

mesele de o ya canim ciddi bir problem yok konuştumuxda ben klomen kullanıyordum ve bana boşuna klomen le falan uğraşmaniza gerek yok dedi inanin o kadar kötü oldum ki günlerce kendime gelemedim mide ağrısından duramadim stresten
ben sividan ameliyat oldum bana hala sivi olabilir cok ax da olsa gebelige engeldir yok tüberküloz olabilirsiniz hocam Bülent bey birsürü tahliller yapti sonuc negatifti yani hastalık olmadan niye ilaç kullanacaktim. ki diyorum yok yok tedbir amaçlı kullanman gerekirdi diyo bu sadece bana söyledikleri eşim hakkında da neler söyledi

kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30 yasini serif okuyacak.allah kabul.eder insallah.baska okumak isteyen vardir insallah:)

Cnm allah yardimcin olsun.cok zor seyler atlatmissin.allah ol dedikten.sonra hepsi bos sen takma kafana olur insallah.turgut bey cok tecrubeli bir dr aslinda tup bebekte cok basarili oldugunu duyuyoruz hep.ben sana soykediklerini unutup tekrar gorusmeni tavsiye ederim.tabi yinede sen bilirsin.arastir o yada baskasi neresi olursa artik insallah hakkinda hayirlisi olur

allah razı olsun canım. ama. böyle bi ilk yaşadığım şeylerden sonra nasıl gideyim ki bilmiyorum
Kayseride değilim ama yakin bi ildeyim burda gittiğim drum Bülent Ö. in öğrencisiymis ben ona bunlari anlattım bu dr u da tanıyor mus. ben dedim ki hocam ben Bülent h. ya daha cok güveniyorum dedim dr ben de hocam a güvenirim o dr ların piridir dedi hatta Bülent h.yla gerekirse konuşurum dedi
ve ertesi gün gittim bana Bülent h.yla görüştüm duhanin bir ciddi bir problemi yok tüp icin acele etmesin beklesin demiş. sonra burdaki dr um tüp gerekirse seni hocamla yönlendiririz dedi turgut bey ya da başkası dedi.
ben de şimdi normal yolla inşallah olmasını diliyor ve bekliyorum

Bulent beye gercekten guveniyosan bekle cnm.adam bukadr kesin konusuyosa demkki gercekten sıkinti yok.insallah tupe gerek kalmadn hamis kalirsin.allah yardimcin olsun..

Canım evet kötü günler geçirmişin Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Bende tüpler kapalı ve sıvı birikti diye çok korkmuştum Turgut bey sorduğumda güldü ve sende yok öyle
bişey dedi hemen anlaşılıyor mu ultrason la senin doktorun nasıl anlamıştı sıvıyı..

Bulent beye gercekten guveniyosan bekle cnm.adam bukadr kesin konusuyosa demkki gercekten sıkinti yok.insallah tupe gerek kalmadn hamis kalirsin.allah yardimcin olsun..

ah canim o kadar şey yasadim ki doluyum kisa kesmeye çalışıyorum.
guvenmem mi her dr kansersin, yumurtalıklarını alacağız(22 yaşında birine diyor bunu diyen de humadaki ersad batmaz) eşinle ailenle görüş dese ve sen sonunda sana kanser değilsin yumurtalıkların gayet saglikli(bu cümleyle sanki yeniden doğdum) tabiki çocuk sahibi olabilirsin dese guvenmez misin.
allah herkesin karşısına Bülent hcam gibi vicdanli merhametli bilgili dr lar çıkarsın aminn....

tüpler değil ama sivi olduğu anlaşılıyor
ben kist var diye gidiyrum muayene ediyor ve sizde kist yok sivi var yani kist gorunen sey aslında sıvıymis (bunu belki on dr gittim yarısı kist dedi yarısı da teşhis koyamadi sadece bu dr bildi) ve bu yumurtalıklarıni yukarı çıkarmış ki bu gebeliğe engel olur dedi tüplerin acik olduğunu da ameliyattan sonra soyledi acik diye.

Son düzenleme:

nisancım raporla aldım demişsin ya ne raporu bu?sen mi çıkarttın gittin yoksa turgut bey mi ayarladı raporu?
ben de devlet hastanesinden heyet raporu alma aşamasındaydım da Acıbademde geçmiyor tamamen özel dediler diye hakkımı kullanmak istemedim gitymiyorum şu an konseye.bu yüzden merak ettim.

ben çok yoruldum bağ evinde ...............salı transferim var.....inş........... bişey olurmu...............yarın dinlenirim artık............ama yoruldum...............

daha transfer omadığı için bir şey olacağını sanmıyorum canım ama yarın yorma kendini ve seni rahatlatacak birşeyler yapmaya çalış strese girme lütfen Allahın izniyle senin 20 yıllık benimde 13 yıllık hasretimiz bitecek bu sefer ammmaa şunu unutmayalım mevlam neylerse güzel eyler yani sonuç bizim için hayırlısı olacaktır inşallah.

[QUOTEha22;35058085]ah canim o kadar şey yasadim ki doluyum kisa kesmeye çalışıyorum.
guvenme m mi her dr kansersin, yumurtalıklarını alacağız(22 yaşında birine diyor bunu diyen de humadaki ersad batmaz) eşinle ailenle görüş dese ve sen sonunda sana kanser değilsin yumurtalıkların gayet saglikli(bu cümleyle sanki yeniden doğdum) tabiki çocuk sahibi olabilirsin dese guvenmez misin.
allah herkesin karşısına Bülent hcam gibi vicdanli merhametli bilgili dr lar çıkarsın aminn....[/QUOTE]

Ay cnm ya yazdiklarini okuyunca cok etkilendim.rabbim bu acilari birdha yasatmasn.sabrini bol versin.her drun dedigine inanmamak lazim.demkki..sen onu duyunca neler yasadin kimbilir.allah razi olsun bulent beyden tanimiyorum kendiisini ama gercekten isinin ehli.biriymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…