- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.021
Hoşbuldum kardelenciğim Benim de bugün 4.gonal f ben perşembe yani adetimin 3.günü gitmiştim hemen o gün başladım iğneye..canım morfoloji ve bende de tüpler kapalıymış ve çikolata kisti var.. Böyle işte.. İnşallah hamile kalırım seninle birlikte ..Mrb nisan h.g aramiza tedavin hayirli olsun.insallah olumlu sonuc alirsin.ben carsamba gitmistim.bugun 4.gonalf ignemi yaptim belkide karsilasmisizdr bilemiyorum.ikimizde hamile kalirsak aramizda bir iki gun olack herlde.ilk denememi seninki?sorun neydi özel degilse?
arkadaşlar ben de Tüp Bebek yaptirmayi düşünüyorum araştırmaya basladim ve kendimi burayı tajip ederken buldum
ve yorumlara dayanarak burda bi site var ya oraya form doldurdum Turgut bey le gorustum ben geçtiğimiz haziranda Kayseri Acıbadem de kadin doğumcu Prof.Bülent Özçelik hocama ameliyat oldum hastaneden memnun kaldım ve tup u de burada yaptirayim dedim ama gelin görün ki Turgut bey çok olumsuz konuştu neler dedi neler vee bana sizin çocuk sahibi olamazsiniz vs.dedi ki şükür şu an benim problemim yok
yani Bülent hocam o sıkıntılarımin ve engellerin olduğunda bile çocuğun olmaz diye konuşmadı hep umitvari olmuştu
bu dr niye böyle konuştu anlamadım kusura bakmayın
çok kararsız kaldim dr hakkında yazsam mi yazmasam mi diye ama bilmeniz belki yararıniza olabilir
çok uzun oldu kusura bakmayin.
Kızlar bişey sormak istiyorum hastaneye ödemeyi hangi aşamada veriyoruz ona göre ayarlayalım birde 3gonal f 1 ovitrelle aldım raporla 350tl ye başka ilaç verecek mi doktor..
Cnm cok sasirdim turgut bey icin soylediklerine.bunlari soyletecek ne sıkintinz vardi merak ettim.ne ameliyati olmustun.
Kizlar hamis kalmak isteyen arkadaslarimiz(kardelen.inci.sel.alin42.bnz.nisan) ve hamis arkadaslarmizin(mira.durunnehir.esila.zeliss.tugba.basak.)saglikli bebek dunyaya getirmeleri icin yasini serif okuyalim.okumak isteyen arkadaslarimiz sayi verirse seviniriz.simdilik sayimiz 250 olsun. insallah 250ye tamamlariz.(mayis 15ekadar)
mesele de o ya canim ciddi bir problem yok konuştumuxda ben klomen kullanıyordum ve bana boşuna klomen le falan uğraşmaniza gerek yok dedi inanin o kadar kötü oldum ki günlerce kendime gelemedim mide ağrısından duramadim stresten
ben sividan ameliyat oldum bana hala sivi olabilir cok ax da olsa gebelige engeldir yok tüberküloz olabilirsiniz hocam Bülent bey birsürü tahliller yapti sonuc negatifti yani hastalık olmadan niye ilaç kullanacaktim. ki diyorum yok yok tedbir amaçlı kullanman gerekirdi diyo bu sadece bana söyledikleri eşim hakkında da neler söyledi
Bir de evet ilk denemem umarım hayırla sonuçlanır..
Cnm allah yardimcin olsun.cok zor seyler atlatmissin.allah ol dedikten.sonra hepsi bos sen takma kafana olur insallah.turgut bey cok tecrubeli bir dr aslinda tup bebekte cok basarili oldugunu duyuyoruz hep.ben sana soykediklerini unutup tekrar gorusmeni tavsiye ederim.tabi yinede sen bilirsin.arastir o yada baskasi neresi olursa artik insallah hakkinda hayirlisi olur
allah razı olsun canım. ama. böyle bi ilk yaşadığım şeylerden sonra nasıl gideyim ki bilmiyorum
Kayseride değilim ama yakin bi ildeyim burda gittiğim drum Bülent Ö. in öğrencisiymis ben ona bunlari anlattım bu dr u da tanıyor mus. ben dedim ki hocam ben Bülent h. ya daha cok güveniyorum dedim dr ben de hocam a güvenirim o dr ların piridir dedi hatta Bülent h.yla gerekirse konuşurum dedi
ve ertesi gün gittim bana Bülent h.yla görüştüm duhanin bir ciddi bir problemi yok tüp icin acele etmesin beklesin demiş. sonra burdaki dr um tüp gerekirse seni hocamla yönlendiririz dedi turgut bey ya da başkası dedi.
ben de şimdi normal yolla inşallah olmasını diliyor ve bekliyorum
mesele de o ya canim ciddi bir problem yok konuştumuxda ben klomen kullanıyordum ve bana boşuna klomen le falan uğraşmaniza gerek yok dedi inanin o kadar kötü oldum ki günlerce kendime gelemedim mide ağrısından duramadim stresten
ben sividan ameliyat oldum bana hala sivi olabilir cok ax da olsa gebelige engeldir yok tüberküloz olabilirsiniz hocam Bülent bey birsürü tahliller yapti sonuc negatifti yani hastalık olmadan niye ilaç kullanacaktim. ki diyorum yok yok tedbir amaçlı kullanman gerekirdi diyo bu sadece bana söyledikleri eşim hakkında da neler söyledi
Kardelencim çok tşk ederim güzel dileklerin için yarın gideceğim iş çıkışı tahminen 5 te ancak orada olabilirim..İnsallsh hamis haberini aliriz seninde cnm.allah gonlune gore versin.tekrar nezamn gideceksin dra?
Bulent beye gercekten guveniyosan bekle cnm.adam bukadr kesin konusuyosa demkki gercekten sıkinti yok.insallah tupe gerek kalmadn hamis kalirsin.allah yardimcin olsun..
Canım evet kötü günler geçirmişin Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Bende tüpler kapalı ve sıvı birikti diye çok korkmuştum Turgut bey sorduğumda güldü ve sende yok öyle
bişey dedi hemen anlaşılıyor mu ultrason la senin doktorun nasıl anlamıştı sıvıyı..
Kızlar bişey sormak istiyorum hastaneye ödemeyi hangi aşamada veriyoruz ona göre ayarlayalım birde 3gonal f 1 ovitrelle aldım raporla 350tl ye başka ilaç verecek mi doktor..
ben çok yoruldum bağ evinde ...............salı transferim var.....inş........... bişey olurmu...............yarın dinlenirim artık............ama yoruldum...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?