- 27 Mart 2014
- 588
- 267
- 63
- 40
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.961
Gecenlerdede doktor hemsirelere bir hastasının ikiz hamis olduğunu söylüyordu...onlarda çok seviniyorlar.
esilacigim simdi neler yapiyor sun yatiyormusun yurumeden veya taksiyle bir yerlere gitmemiz de bir sakinca olurmu acaba
Günümuz aydın olsun. Günaydın olsun..
Zeliscim ben zaten hiç yatmadım transferden sonrada yatmadım.. Ben günlük hayatıma devam ediyorum arabatiyla da çıkıyorum yürüyorum Da.. Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz kasma kendini.. Sadece ağır işler yapma..😘😘
🌸🌸🌸
Kızlar hepinizi öpüyorum hamislerin haberine seviniyorum.esila ikiz maşallah allah seni ve bütün hamislerinde doğum haberini alalım inşallah ..bende salı transfer inşallah dua edin neolur....20 yıllık hasret bitsin ...
Merhabalar kizlar. Bugun aradilar hastaneden. Toplanan 15 yumurtanin 8i yeterli olgunluktaymis. Ve 7 si dollenmis. Ya pazartesi ya da çarşamba transfer olur dediler. Hayirlisi bakalim
Sel abla aramızda 1 gün olacak. Insallah arka arkaya da bebislerimizi dogururuz.
kız naptın sen............
saolasın kaderdaş arkadaşımız gör bak sende hamiş olacaksın allahın halik ismi hürmetine inş........
İnsallah cnm tsk ederiz guzel dileklerin icin.allah seninde gönlüne göre versin insallah...
Merhabalar kizlar. Bugun aradilar hastaneden. Toplanan 15 yumurtanin 8i yeterli olgunluktaymis. Ve 7 si dollenmis. Ya pazartesi ya da çarşamba transfer olur dediler. Hayirlisi bakalim
Kizlar hamis kalmak isteyen arkadaslarimiz(kardelen.inci.sel.alin42.bnz) ve hamis arkadaslarmizin(mira.durunnehir.esila.zeliss.tugba.basak.)saglikli bebek dunyaya getirmeleri icin yasini serif okuyalim.okumak isteyen arkadaslarimiz sayi verirse seviniriz.simdilik sayimiz 250 olsun. insallah 250ye tamamlariz.(mayis 15ekadar)
20 tane ben okuyum canim rabbim sizlere hayirli haberler vermeyi bizlerede hayirlisiyla bebislerimi zi kucagimiza almayi nasip eder insallah
Kizlar hamis kalmak isteyen arkadaslarimiz(kardelen.inci.sel.alin42.bnz) ve hamis arkadaslarmizin(mira.durunnehir.esila.zeliss.tugba.basak.)saglikli bebek dunyaya getirmeleri icin yasini serif okuyalim.okumak isteyen arkadaslarimiz sayi verirse seviniriz.simdilik sayimiz 250 olsun. insallah 250ye tamamlariz.(mayis 15ekadar)
10 tane de ben okurum kardelencim
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?