Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

esilacigim simdi neler yapiyor sun yatiyormusun yurumeden veya taksiyle bir yerlere gitmemiz de bir sakinca olurmu acaba

Zeliscim ben zaten hiç yatmadım transferden sonrada yatmadım.. Ben günlük hayatıma devam ediyorum arabatiyla da çıkıyorum yürüyorum Da.. Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz kasma kendini.. Sadece ağır işler yapma..😘😘

🌸🌸🌸

esilacigim haklisin galiba ben kendime herseyi kisitliyorum gezmeyi yurumeyi arabaya binmeyi zaten ben hic doktorun surekli yatacaksin is gormeyeceksin dedigini duymadim ama iste insan korkuyor kizz rabbim onlari bize bagislar insallah hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip eder zaten kismette yoksa yattigin yerdede olan olur rabbim siginmaktan baska yapacak bir seyimiz yok

Merhabalar kizlar. Bugun aradilar hastaneden. Toplanan 15 yumurtanin 8i yeterli olgunluktaymis. Ve 7 si dollenmis. Ya pazartesi ya da çarşamba transfer olur dediler. Hayirlisi bakalim

Sel abla aramızda 1 gün olacak. Insallah arka arkaya da bebislerimizi dogururuz.

Merhabalar kizlar. Bugun aradilar hastaneden. Toplanan 15 yumurtanin 8i yeterli olgunluktaymis. Ve 7 si dollenmis. Ya pazartesi ya da çarşamba transfer olur dediler. Hayirlisi bakalim

Masallah cnm insallah hersey yolunda gider.hamis haberini aliriz:)icimdeki his seninde hamile kalcani soyluyor.benim transfer ne zamn olcakki daha ne zamn opu olcagi bile belli degil.ikinci gidisimde opu tarihini soylermi sence?

kız naptın sen............

daha bir şey yapamadım beklemedeyim malum maddi açıdan uygun olmak lazım hazirandan önce gidemeyeceğim sanırım haziran yda temmuzda başlarım turgut beye.
annem rahatsızdı gidip onu aldım memleketten yanıma getirdim onunla ilgileniyorum.

İnsallah cnm tsk ederiz guzel dileklerin icin.allah seninde gönlüne göre versin insallah...

amin canım umarım bu sefer pozitifi görebilirim.Turgut beyle telefonda konuşunca bile nedense ona çok güvendim sonuçta istanbuldayım burada çok seçenek var ama ben ona gitmeye karar verdim inşallah nasip ordadır.

gözün aydın hadi bakalım hamişim yazmanı bekleyeceğiz hep beraber artık hayırlısıyla inşallah.

Kizlar hamis kalmak isteyen arkadaslarimiz(kardelen.inci.sel.alin42.bnz) ve hamis arkadaslarmizin(mira.durunnehir.esila.zeliss.tugba.basak.)saglikli bebek dunyaya getirmeleri icin yasini serif okuyalim.okumak isteyen arkadaslarimiz sayi verirse seviniriz.simdilik sayimiz 250 olsun. insallah 250ye tamamlariz.(mayis 15ekadar)

20 tane ben okuyum canim rabbim sizlere hayirli haberler vermeyi bizlerede hayirlisiyla bebislerimi zi kucagimiza almayi nasip eder insallah

10 tane de ben okurum kardelencim

🌸🌸🌸

Bende 10 tane okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…