- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.941
İnci bizde ikimiz aynı anda hamis olalım inşallah...
Bana iki tane transfer edildi canım
🌸🌸🌸
Sel apla çok tşk ederim. 15 güne kadar senin güzel haberlerini alcaz biliyorum. Allahım sana da çifter çifter keseler göstersin.. 🙏🙏
🌸🌸🌸
esila ben bilmiştim degilmi en hamilesin diye..................sende bana demişsin hadi inş............
İnci bizde ikimiz aynı anda hamis olalım inşallah...
Kızlar hepinizi öpüyorum hamislerin haberine seviniyorum.esila ikiz maşallah allah seni ve bütün hamislerinde doğum haberini alalım inşallah ..bende salı transfer inşallah dua edin neolur....20 yıllık hasret bitsin ...
Bir süredir şehir dışında olduğumdan giremedim,herkese tekrar merhabalar arkadaşlar :))
Yeni hamişlerimiz var hepinize hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin ve bitsin bu süreç inşallah, her hamile haberiyle benim de umudum artıyor.sadece biraz beklemem gerekiyor benim ama beklemek o kadar zor geliyor ki bu güzellikleri okudukça hemen gitmek istiyorum.
Umarın şu an tedavide olan arkadaşlardan da güzel sonuçlar duyarız.Rabbim gönlünüzün muradını versin...
Bir süredir şehir dışında olduğumdan giremedim,herkese tekrar merhabalar arkadaşlar :))
Yeni hamişlerimiz var hepinize hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin ve bitsin bu süreç inşallah, her hamile haberiyle benim de umudum artıyor.sadece biraz beklemem gerekiyor benim ama beklemek o kadar zor geliyor ki bu güzellikleri okudukça hemen gitmek istiyorum.
Umarın şu an tedavide olan arkadaşlardan da güzel sonuçlar duyarız.Rabbim gönlünüzün muradını versin...
İnşallah senin üçüzlerin olur Sel76,dualarım seninle
Sel apla bende tedaviye basladim banada dua edermisinz.insallah allah seninde kucagini bos birakmaz.tez zamnda yüzünü güldursun:)
İnşallaahhh çok yürekten söylüyorum inan. Ben ilk gün uzandım biraz. Sonra raporluydum 3 gün evdeydim ama bütün günlük işlerimi yaptım yemeğimi yaptım. Arada bi uzandım. Yatıp kalma zaten. Sadece kendini yoracak şeyler yapma.
🌸🌸🌸
kardelen hadi hadi....................................tüpe geçiyoruz.............sonra dogalgaza geçeriz inşallah.........sonra pıtır pıtır.............oh............aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.....bende daha transfer olmadı..............dogurmaya başladım..........maşallah...........hayale bak............
Tuba keleş soyadin aydınmi senin ....ben çarşamba doktordaydim persembede. Kim oradaydı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?