Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar hepinizi öpüyorum hamislerin haberine seviniyorum.esila ikiz maşallah allah seni ve bütün hamislerinde doğum haberini alalım inşallah ..bende salı transfer inşallah dua edin neolur....20 yıllık hasret bitsin ...

Tuba keleş soyadin aydınmi senin ....ben çarşamba doktordaydim persembede. Kim oradaydı.....

Son düzenleme:
Gecenlerdede doktor hemsirelere bir hastasının ikiz hamis olduğunu söylüyordu...onlarda çok seviniyorlar.

Sel apla çok tşk ederim. 15 güne kadar senin güzel haberlerini alcaz biliyorum. Allahım sana da çifter çifter keseler göstersin.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

amin amin........ saolasın.bende senin gibi hiç yatmayı düsünmüyorum........bu sefer.............hatta sen işinede gitmişdin degilmi.................ay gerçekten hamiş haberi olurmu..............

hepinize tek tek ylun yazamıyorum ismen kızlar kusura bakmayın.............hamiş olun yeter ablanıza.................

esila ben bilmiştim degilmi en hamilesin diye..................sende bana demişsin hadi inş............

esila ben bilmiştim degilmi en hamilesin diye..................sende bana demişsin hadi inş............

İnşallaahhh çok yürekten söylüyorum inan. Ben ilk gün uzandım biraz. Sonra raporluydum 3 gün evdeydim ama bütün günlük işlerimi yaptım yemeğimi yaptım. Arada bi uzandım. Yatıp kalma zaten. Sadece kendini yoracak şeyler yapma.

🌸🌸🌸

İnşallah senin üçüzlerin olur Sel76,dualarım seninle

Bir süredir şehir dışında olduğumdan giremedim,herkese tekrar merhabalar arkadaşlar :))
Yeni hamişlerimiz var hepinize hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin ve bitsin bu süreç inşallah, her hamile haberiyle benim de umudum artıyor.sadece biraz beklemem gerekiyor benim ama beklemek o kadar zor geliyor ki bu güzellikleri okudukça hemen gitmek istiyorum.
Umarın şu an tedavide olan arkadaşlardan da güzel sonuçlar duyarız.Rabbim gönlünüzün muradını versin...

İnsallah cnm tsk ederiz guzel dileklerin icin.allah seninde gönlüne göre versin insallah...

saolasın kaderdaş arkadaşımız gör bak sende hamiş olacaksın allahın halik ismi hürmetine inş........

Sel apla bende tedaviye basladim banada dua edermisinz.insallah allah seninde kucagini bos birakmaz.tez zamnda yüzünü güldursun:)

kardelen hadi hadi....................................tüpe geçiyoruz.............sonra dogalgaza geçeriz inşallah.........sonra pıtır pıtır.............oh............aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.....bende daha transfer olmadı..............dogurmaya başladım..........maşallah...........hayale bak............

esilacigim simdi neler yapiyor sun yatiyormusun yurumeden veya taksiyle bir yerlere gitmemiz de bir sakinca olurmu acaba

sel cigim rabbim kismet etmeyecegi seylerin hayalini kurdur maz mis sadece vakti saatini bekliyoruz iste sanki hic olmuyacak mis gibi geliyor insana rabbim seninde yuzunu guldurur butun isteyenlerin de insallah dualarimiz hep sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…