- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.041
alin bende......... 2 ankara........2 istanbul...1 dondurulmuş transferi ..istanbul.................1 kayseri..........inşallah bende dogru doktoru buldum inşallah............bebegime kavuşurum..............çok yoruluyor....doktor...çok hastası var....maşallah............tekirdagdan bile varmış...........ben bir abi gibi doktorumu merhameti buluyorum........allah gücünü kuvvetini artırsın.................[/QUOTE
sen nerde yaşıyorsun mahsuru yoksa sorabilir miyim?
ben istanbuldan geleceğim kayseriye doğru doktoru bulduğuma inandım ne bileyim öyle hissediyorum diğer denemelerdeki doktorlara zaten hiç güvenememiştim bi garipti yani,birde acıbademin labaratuvarları son tekniklere sahip gelişmiş diye biliyorum.eşim bir yandan devlette bir deneseydik diyor ama bana göre IMSI tekniği ile yapılmalı bize ama o da devlette yok anlayacağın kafa allak bullak oldu :))
hastası çok ama elinden geleni yapıyor anladığım kadarıyla ticari düşünse diyorum gebelerede bakar ama kabul etmiyor bir süre sonra çünkü biliyor çok insan bekliyor çocuk sahibi olmak için.ALLAH bizi paragöz doktorlardan korusun onlarıda nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah.
tüpler değil ama sivi olduğu anlaşılıyor
ben kist var diye gidiyrum muayene ediyor ve sizde kist yok sivi var yani kist gorunen sey aslında sıvıymis (bunu belki on dr gittim yarısı kist dedi yarısı da teşhis koyamadi sadece bu dr bildi) ve bu yumurtalıklarıni yukarı çıkarmış ki bu gebeliğe engel olur dedi tüplerin acik olduğunu da ameliyattan sonra soyledi acik diye.
arkadaşlar ben de Tüp Bebek yaptirmayi düşünüyorum araştırmaya basladim ve kendimi burayı tajip ederken buldum
ve yorumlara dayanarak burda bi site var ya oraya form doldurdum Turgut bey le gorustum ben geçtiğimiz haziranda Kayseri Acıbadem de kadin doğumcu Prof.Bülent Özçelik hocama ameliyat oldum hastaneden memnun kaldım ve tup u de burada yaptirayim dedim ama gelin görün ki Turgut bey çok olumsuz konuştu neler dedi neler vee bana sizin çocuk sahibi olamazsiniz vs.dedi ki şükür şu an benim problemim yok
yani Bülent hocam o sıkıntılarımin ve engellerin olduğunda bile çocuğun olmaz diye konuşmadı hep umitvari olmuştu
bu dr niye böyle konuştu anlamadım kusura bakmayın
çok kararsız kaldim dr hakkında yazsam mi yazmasam mi diye ama bilmeniz belki yararıniza olabilir
çok uzun oldu kusura bakmayin.
alincim ilaçlar için rapor, Turgut bey ilaçları alırken pazarlık yapın dedi bizde rapor çıkarsak dedik tamam çıkartalım dedi acıbadem de rapor odası diye bir yer var oraya yönlendirdi oradan bir kağıt aldık ve ilaçları o şekilde aldık.. Kendisi çıkarabiliyor yani...nisancım raporla aldım demişsin ya ne raporu bu?sen mi çıkarttın gittin yoksa turgut bey mi ayarladı raporu?
ben de devlet hastanesinden heyet raporu alma aşamasındaydım da Acıbademde geçmiyor tamamen özel dediler diye hakkımı kullanmak istemedim gitymiyorum şu an konseye.bu yüzden merak ettim.
[QUOTEha22;35058085]ah canim o kadar şey yasadim ki doluyum kisa kesmeye çalışıyorum.
guvenme m mi her dr kansersin, yumurtalıklarını alacağız(22 yaşında birine diyor bunu diyen de humadaki ersad batmaz) eşinle ailenle görüş dese ve sen sonunda sana kanser değilsin yumurtalıkların gayet saglikli(bu cümleyle sanki yeniden doğdum) tabiki çocuk sahibi olabilirsin dese guvenmez misin.
allah herkesin karşısına Bülent hcam gibi vicdanli merhametli bilgili dr lar çıkarsın aminn....
Canim kist yokmus diyorum ya. karin boslugunda önceden geçirdiğim bi rahatsızlığımdan sivi birikimi olmus ve yumurta rahimin bir kismi da o boslukta olugu icin sivinin içinde kalmış aslında benim durumum nadir rastlanan bir şeymis. tüberküloz testi yapıldı alinan sivi tahlile gonderildi şükür temiz çıktı.Cnm bahsettigin bu kist cikolata kistimiymis yoksa polikistikovermi.banada polikistikover var dedilerde oyuzden soruyorum
hoşbuldum canim sağolasın çok şükür.diyorum ya Bülent h. sayesinde umutlarim yeşerdi tabi o sadece vesile once allahın izniyle.hoşgeldin DUHA22.öncelikle geçmiş olsun canım tabiki hiç bir zaman ümidini kesme.ve bence turgut hocayla tekrar görüş derim eğer tüp bebek yaptırmak istiyorsan.herkesin bu kadar pozitif anlatığı hakkında hep iyi konuşulan biri turgut bey bence bir kez daha görüş ve nedenlerini tam olarak anlatmasını iste ne kaybedersin ki.neden o zaman öyle söylediğini sormalısın.
Selam kızlar geçmişi pek okuyamadım....baya yazmışsınız..
Esila ikizlerini tebrik ederim..
İnci inş güzelce tutunur bebeklerin...
esila ordamısın.......neyapıyorsun..................başak nerelerde acaba.............inci...ne durumdasın yatıyormusun............
abla allah yardımcın olsun. Ben eve geldim transferden sonra ve o gün dinlendim. Arada kalkıp evde dolaştım. Sonraki günlerde sadece ağır iş yapmadım ama yemek yaptım ortalığı topladım kısaca günlük hayatıma devam ettim. Asla sürekli yatmadım. Kan dolaşımı da çok önemliymiş. Onun için sürekli yatmanı tavsiye etmem abla. Kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyoruz
🌸🌸🌸
yarın 11.de transfer inşallah............
alincim ilaçlar için rapor, Turgut bey ilaçları alırken pazarlık yapın dedi bizde rapor çıkarsak dedik tamam çıkartalım dedi acıbadem de rapor odası diye bir yer var oraya yönlendirdi oradan bir kağıt aldık ve ilaçları o şekilde aldık.. Kendisi çıkarabiliyor yani...
Canim kist yokmus diyorum ya. karin boslugunda önceden geçirdiğim bi rahatsızlığımdan sivi birikimi olmus ve yumurta rahimin bir kismi da o boslukta olugu icin sivinin içinde kalmış aslında benim durumum nadir rastlanan bir şeymis. tüberküloz testi yapıldı alinan sivi tahlile gonderildi şükür temiz çıktı.
hoşbuldum canim sağolasın çok şükür.diyorum ya Bülent h. sayesinde umutlarim yeşerdi tabi o sadece vesile once allahın izniyle.
beni görmeden muayene etmeden bukadar ümitsiz bir dr la nasil tekrar güvenip de görüşeyim ki. dr um da oyle dedi seni muayene etti mi diye sordu yok hocam hiç görmedi ki dedim sen boşver seni muayene etmeden böyle nasıl konuşabilir hic doğru değil dedi ondan sonra rahatladım.
galiba benim imtihanım da dr larla.
yarın 11.de transfer inşallah............
saol canım ya...........ne güzel bir dua....temenni................saol saol.saol.................RABBİM çok sevdiği elçisi MUHAMMED MUSTAFA hürmetine sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin tarnsferin hayırlı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?