Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Cnm bahsettigin bu kist cikolata kistimiymis yoksa polikistikovermi.banada polikistikover var dedilerde oyuzden soruyorum

hoşgeldin DUHA22.öncelikle geçmiş olsun canım tabiki hiç bir zaman ümidini kesme.ve bence turgut hocayla tekrar görüş derim eğer tüp bebek yaptırmak istiyorsan.herkesin bu kadar pozitif anlatığı hakkında hep iyi konuşulan biri turgut bey bence bir kez daha görüş ve nedenlerini tam olarak anlatmasını iste ne kaybedersin ki.neden o zaman öyle söylediğini sormalısın.

alincim ilaçlar için rapor, Turgut bey ilaçları alırken pazarlık yapın dedi bizde rapor çıkarsak dedik tamam çıkartalım dedi acıbadem de rapor odası diye bir yer var oraya yönlendirdi oradan bir kağıt aldık ve ilaçları o şekilde aldık.. Kendisi çıkarabiliyor yani...

Ay cnm ya yazdiklarini okuyunca cok etkilendim.rabbim bu acilari birdha yasatmasn.sabrini bol versin.her drun dedigine inanmamak lazim.demkki..sen onu duyunca neler yasadin kimbilir.allah razi olsun bulent beyden tanimiyorum kendiisini ama gercekten isinin ehli.biriymis..[/QUOTE]

öyle canim şükür ki geride kaldı yani simdi muayene olurken dr cok sagliklisin icin tertemiz diyor ya iste bu mutluluk yetiyor nerdeyse 4 yildir dr dayim her dr bugüne kadar birsürü problemler sayıyordu ben çok şükür sağlıklıyim ya bebiş nasil olsa gelir diyorum
her ay gebe miyim aceba diye beklemek ve bu Şansınin olmasi gerçekten çok güzel birşeymis hamdolsun canım bugünumüze.

Cnm bahsettigin bu kist cikolata kistimiymis yoksa polikistikovermi.banada polikistikover var dedilerde oyuzden soruyorum
Canim kist yokmus diyorum ya. karin boslugunda önceden geçirdiğim bi rahatsızlığımdan sivi birikimi olmus ve yumurta rahimin bir kismi da o boslukta olugu icin sivinin içinde kalmış aslında benim durumum nadir rastlanan bir şeymis. tüberküloz testi yapıldı alinan sivi tahlile gonderildi şükür temiz çıktı.
hoşbuldum canim sağolasın çok şükür.diyorum ya Bülent h. sayesinde umutlarim yeşerdi tabi o sadece vesile once allahın izniyle.
beni görmeden muayene etmeden bukadar ümitsiz bir dr la nasil tekrar güvenip de görüşeyim ki. dr um da oyle dedi seni muayene etti mi diye sordu yok hocam hiç görmedi ki dedim sen boşver seni muayene etmeden böyle nasıl konuşabilir hic doğru değil dedi ondan sonra rahatladım.
galiba benim imtihanım da dr larla.

Selam kızlar geçmişi pek okuyamadım....baya yazmışsınız..
Esila ikizlerini tebrik ederim..
İnci inş güzelce tutunur bebeklerin...

kızlar ben geldim..............tavsiyelerinize ihtiyacım var......yarın neler yapayım ben transferden sonra...............allahım neolur vedud isminle yanımda ol yarabbim..............

esila ordamısın.......neyapıyorsun..................başak nerelerde acaba.............inci...ne durumdasın yatıyormusun............

esila ordamısın.......neyapıyorsun..................başak nerelerde acaba.............inci...ne durumdasın yatıyormusun............

Abla Allah yardımcın olsun. Ben eve geldim transferden sonra ve o gün dinlendim. Arada kalkıp evde dolaştım. Sonraki günlerde sadece ağır iş yapmadım ama yemek yaptım ortalığı topladım kısaca günlük hayatıma devam ettim. Asla sürekli yatmadım. Kan dolaşımı da çok önemliymiş. Onun için sürekli yatmanı tavsiye etmem abla. Kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyoruz

🌸🌸🌸

öpüyorum.......seni ama görüşürsek inş. Sonrada bebişleri...........okey........

yarın 11.de transfer inşallah............

transferin inşlh güzel geçer bende ilk gün yattım başka yatmadım ikinci gün evde gezdim üçüncü gün arabayla dolaştım ama asla ağır iş yapmadım aklına hep güzel şeyler getir inşlh bebeğini kucağına alırsın seninde burda hamile haberini okuruz inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

hımm anladım şimdi canım sağol açıklaman için.

insan kırılınca bir daha görmek bile istemiyor haklısın.ama şahsen ilk defa olumsuz bir şey duydum hakkında şaşırdım neden acaba dedim kendi kendime neyse sen kimle tüp deneyecen o zaman karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…