- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.061
transferin inşlh güzel geçer bende ilk gün yattım başka yatmadım ikinci gün evde gezdim üçüncü gün arabayla dolaştım ama asla ağır iş yapmadım aklına hep güzel şeyler getir inşlh bebeğini kucağına alırsın seninde burda hamile haberini okuruz inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)
allah razı olsun canım. ama. böyle bi ilk yaşadığım şeylerden sonra nasıl gideyim ki bilmiyorum
Kayseride değilim ama yakin bi ildeyim burda gittiğim drum Bülent Ö. in öğrencisiymis ben ona bunlari anlattım bu dr u da tanıyor mus. ben dedim ki hocam ben Bülent h. ya daha cok güveniyorum dedim dr ben de hocam a güvenirim o dr ların piridir dedi hatta Bülent h.yla gerekirse konuşurum dedi
ve ertesi gün gittim bana Bülent h.yla görüştüm duhanin bir ciddi bir problemi yok tüp icin acele etmesin beklesin demiş. sonra burdaki dr um tüp gerekirse seni hocamla yönlendiririz dedi turgut bey ya da başkası dedi.
ben de şimdi normal yolla inşallah olmasını diliyor ve bekliyorum
öpüyorum.......seni ama görüşürsek inş. Sonrada bebişleri...........okey........
inşallah gerçekten birgün görüşelim.............Inşallah bi gün görüşecez.. :)
🌸🌸🌸
insan kırılınca bir daha görmek bile istemiyor haklısın.ama şahsen ilk defa olumsuz bir şey duydum hakkında şaşırdım neden acaba dedim kendi kendime neyse sen kimle tüp deneyecen o zaman karar verdin mi?
Selam canım.. Ben de iki defa Turgut beyle tüp denemem oldu ikiside olumsuzlukla sonuçlandı..bende napıcam bilmiyorum tatbiki Allah ol derse olucak hayırlısıyla .. Tedavi ye başlama sebebim yumurtalarımda azalma var 33 yaşındayım eşimde de sperm morfolojisi %2 tedavi olmadanda olur demişti süreç hızlansın istemiştik.. Turgut beyde çok ümitliydi.. Şuan başka araştırma da yapmıyorum.. Turgut beyle devam etsem etmesem çok karışık kafam..senin şikayetin neydi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay cnm ya yazdiklarini okuyunca cok etkilendim.rabbim bu acilari birdha yasatmasn.sabrini bol versin.her drun dedigine inanmamak lazim.demkki..sen onu duyunca neler yasadin kimbilir.allah razi olsun bulent beyden tanimiyorum kendiisini ama gercekten isinin ehli.biriymis..
yarın 11.de transfer inşallah............
yok henüz vermedim ağustosta Bülent h. la görüşüp yönlendirdiği dr a gidicem ama bi yanim hep ins o gune kadar normal yoldan gelmesi tüp en son olarak düşünüyorum cunku maddi manevi yipraniyor insan.
şu an benim problemim yok çok şükür eşimin de en son spermiogram testi normal çıkmıştı.
eşim hpogonadizm hastasi ama şükür ki en hafif derecede.
bi yılı geckindir pregnly ve menegon igne kullanıyor.
dr um şu an için normal yoldan deneyin diyor.
allahım seninde benimde tüm bebiş hasreti çekenlerin kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun ins amin.
bu çiçekler hepinize.................
Merhaba kızlar iyi akşamlar. Benim bugün transferim oldu evde uzanıyorum şimdi. Iki embriyo transfer etmişler. Inşallah beni bırakmazlar. Iki embriyo da dondurulacak.
Merhaba kızlar iyi akşamlar. Benim bugün transferim oldu evde uzanıyorum şimdi. Iki embriyo transfer etmişler. Inşallah beni bırakmazlar. Iki embriyo da dondurulacak.
Ben de bugün gittim kontrole Perşembe yeniden kontrol cumartesi opu inşallah sonrada işler yolunda giderse transfer.. Zor oluyor mu opu ve transfer anestezi ne kadar sürüyor, ben iki ameliyat geçirdiğim için korkuyorum anesteziden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?