Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

tugbacım inşallah...............20 yıldır bir beklenen bebegi..........dualarınızla inş.................

Selam canım.. Ben de iki defa Turgut beyle tüp denemem oldu ikiside olumsuzlukla sonuçlandı..bende napıcam bilmiyorum tatbiki Allah ol derse olucak hayırlısıyla .. Tedavi ye başlama sebebim yumurtalarımda azalma var 33 yaşındayım eşimde de sperm morfolojisi %2 tedavi olmadanda olur demişti süreç hızlansın istemiştik.. Turgut beyde çok ümitliydi.. Şuan başka araştırma da yapmıyorum.. Turgut beyle devam etsem etmesem çok karışık kafam..senin şikayetin neydi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insan kırılınca bir daha görmek bile istemiyor haklısın.ama şahsen ilk defa olumsuz bir şey duydum hakkında şaşırdım neden acaba dedim kendi kendime neyse sen kimle tüp deneyecen o zaman karar verdin mi?

yok henüz vermedim ağustosta Bülent h. la görüşüp yönlendirdiği dr a gidicem ama bi yanim hep ins o gune kadar normal yoldan gelmesi tüp en son olarak düşünüyorum cunku maddi manevi yipraniyor insan.

şu an benim problemim yok çok şükür eşimin de en son spermiogram testi normal çıkmıştı.
eşim hpogonadizm hastasi ama şükür ki en hafif derecede.
bi yılı geckindir pregnly ve menegon igne kullanıyor.
dr um şu an için normal yoldan deneyin diyor.
allahım seninde benimde tüm bebiş hasreti çekenlerin kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun ins amin.

kızlar geçmiş sayfalarda dualar vardı sayılarla...............tekrar yazarmısınız..............66 ya allah.........707 ya varis........başka.......neydi...........

öyle canim şükür ki geride kaldı yani simdi muayene olurken dr cok sagliklisin icin tertemiz diyor ya iste bu mutluluk yetiyor nerdeyse 4 yildir dr dayim her dr bugüne kadar birsürü problemler sayıyordu ben çok şükür sağlıklıyim ya bebiş nasil olsa gelir diyorum
her ay gebe miyim aceba diye beklemek ve bu Şansınin olmasi gerçekten çok güzel birşeymis hamdolsun canım bugünumüze.[/QUOTE]

Allahım hepimizin gönlünün muradını versin

Allahım yardımcın olsun canım allahım kucağımızı boş bırakmasın

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Benim bugün transferim oldu evde uzanıyorum şimdi. Iki embriyo transfer etmişler. Inşallah beni bırakmazlar. Iki embriyo da dondurulacak.

Sel abla duaları yazıyorum. 707 ya varis. 66 ya allah. 731 ya hali. 214 ya bari. 336 ya müsavvir. 57 ya mubdi. 68 ya muhyi. Transferden önce de bol bol Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr okudum.

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Benim bugün transferim oldu evde uzanıyorum şimdi. Iki embriyo transfer etmişler. Inşallah beni bırakmazlar. Iki embriyo da dondurulacak.

Hayırlı olsun canım inşallah hamile olduğunu da bize müjde verirsin

İnci hayırlısı olsun kuzucum inşallah herşey yolunda gider inşallah tutunur yavruların sana dualarımdasın..

Ben de bugün gittim kontrole Perşembe yeniden kontrol cumartesi opu inşallah sonrada işler yolunda giderse transfer.. Zor oluyor mu opu ve transfer anestezi ne kadar sürüyor, ben iki ameliyat geçirdiğim için korkuyorum anesteziden..

Yok canım hiç zor değil opu dan çıkıp odana gelince uyanmış oluyosun 15 dklık bi işlem. Transferde anestezi yok zaten 5 dklık işlem o da. Meraklanma. Hayırlı olsun.. İnşallah herşey yolunda gider

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…